2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ama kayyum doğmamış çocuga don biçilmez diyo atalarımız

cnmcımm şimdi çık sanki 8 aylık gibi davran cep telefonuna yaz elini attığın elzem olanlara bak elin nasıl yanacak . O eskidendi o cümlelelr.
Yinede sen bilirsin ben abartmıyorum ara da çıktığımda zaten annem ve ablamdan ötürü standart alınması gereken şeyler var istediğim marka nerede indirim yapmışsa alıyorum hediyelik paket yaptırıyorum. Büyükde çookkk ama büyük bavulum var onun içine koyuyorumm.

ya cinsiyeti bir belli olsa ben ona ne güzel şeyler öricem bir kere kesinlikle mendilleri iğne oyasından ve bebek kundağı çok hevesliyim şal örneğim var çok güzel ondan yapıcam cıvıl ıvıl olucak annesi gibi siyahı sevmicek bebişim

8 aylik karnin burnundaa o agirlikla aliswerise mi gidilirr bnce yawas yawas alinmalii ben cinsiyetini ogrenmeyii bekliyorumm ogrendikten sonraa her aliswerise gittigimde ufak tefek seyler alicamm bise gecen besiklere baktimm su katlanilabilir olanlara ben surekli seyehat halinde oldugum icin nereye gidersem goturuyumm diyee burda fiyatlarii cook uygundu bir kac yerde sordumm 300 250 riyal arasi yani turk parasiyla 100 120 tl ciwarinda turkiyede daha pahali en kisa zamanda alicam

kızlar beişklere falan bakıyomusunuz hazırlık falan ben hiç bişi yapmadım daha çok küçük 8. ayından sonra düşünüyorum hazırlıklara

8. aydan sonra kalkıp mağaza mağaza dolaşacak halin olacağına emin misin? ben de aksine 7. aya girmeden her şeyini hazır edeyim diyorum, ne olur ne olmaz sonrasında gidecek durumda olmayabilirim, bebiş erken davranıp gelebilir Hem son aylarımız kışa gelecek, üşütmememiz gerekecek, Kayyumun dediği gibi işin maddi boyutu da var...

Erkenden bişeyler almakla ilgili hurafelere de hiç inanmıyorum, bebeğimiz rahmimize düştüğü anda Allah tarafından kaderi yazılmış, ömrü biçilmiş oluyor, bizim alış veriş yapmamız ya da ne bileyim saç kestirmemiz falan, Allahın yazdığı kaderi değiştiremez, kaderinde ne varsa onu yaşayacak bebeklerimiz.

kızlar ben ikindi namazını kılıp kan iğnemi vurunmaya çıkacağım birazdan kansızlık başa fenaa halde belaa

katılıyorummm meserretcim dikkatli olalım hep yüreğimizde dualarımız ama allah bilir sonucu.ama ben başladım alışverişe arkadaşlar abartmadan.

şunuda söyleyeyim aldığım küçük birşey inanın sanki harika birşey benim olmuş gibi seviniyorum bana günün morali oluyooo çokda iyi etkisi var yani neşeleniyorum çocuk gibi.

sen o yastığı dene bence canım ben araba kullanırken bile belime koyuyorum onu....

bu arada kızlar size ne anlatacam bakın...sabahtan beri canım sıkkın sakar ben caaaanım lep topa su döktüm tabi mahvoldu sabahtan beri onu halletmeye çalışıyorum güya eşim anlamadan halledecektim ama bilgisayarcı benim yapacağım iş değil dedi çok masrafı var bunun dedi ...akşama iyi gerilecez eşimle bu arada şu an kullandığım bilgisayar çok yavaş her zaman takip edemeyebilirim sizi

Konuyu görünce yazmak istedim arkadaslar hepinizin hamileligi hayirli olsun , rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin miniklerinizi

benden 3 hafta öncesine kadar hamileydim, malesef yasamadi bebegim, kürtaj olmak zorunda kaldim ... dogum tarihi olarak asagi yukari 19 ocak denilmisti... sizin gibi ocak oyinda olacakti (
hayirlisi tabiki...

saglikla gelsin minkleriniz, iyi paylasimlar diliyorum ....

Geçmiş olsun tatlım, ben de bir kez kahve dökmüştüm, bir süre çalışmadı ama kuruyunca sorun kalmadı

Teşekkürler

Bebeğini kaybetmene üzüldüm, hayırlısıyla yeniden hamile kalır, güzel haberlerini verirsin bize, gördüğüm kadarıyla çok şeker bir ufaklığın var, Allah bağışlasın, Allah ona uzun ömürler versin.

evet kızlar fazla abartmadan ve son aylara kalmadan yavaş yavaş yapmalıyız alışverişimizi bencede :))))) hem kendimize hem bebeğimize bende cinsiyet bekliyorum öğreniyim kimse tutatamaz beni

zaten bebişimin kısmeti bol allah nazardan saklasın beşiği dolapları mama sandalyesi bebek arabası puseti ana kucağu telsizi sleeperi şimdiden hazır çok şükür araba koltuğuda gelecek sanırım teyzeleri saolsun :)) anlayacağınız büyük şeylerden kurtulduk sayılır çok şükür :)))) beşiğimiz sepet tarzı gibi yaza kadar idare eder artık yazında yatağını alırım :))))))

ben nostalji yapıp annemden kendi beşiğimi almak istiyorum

oo kızlar valla baya bi muahbbet etmişsiniz ben yokken..ben de pazara gittim geldim. pek bişey alamadım ama. bi tane oğluş zıbını( daha cinsiyetimiz net değil ama olmazsa hediye ederiz) bir tane de kendime bluz aldım.. ay bir de pazarda yılmaz morgülü gördüm hihi

neyse ben yemek yiyip gelicem...

gerçekten cnmm büyük olanlar bitmiş büyük masraf bunlarrr.hadi geçmiş olsun.telsizi nereden aldın hediyemiii markası ve ücreti hakkında bilgilendirirmisin benii. Onu şimdiden alabilirim meselaa cinsiyet gerektirmez.

kızlar ben çıkıyorum bu pc kağnı gibi arada sayfalar gidip duruyor bana şans dileyin ( hadi kendinize bebişlere iyi bakın canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…