2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın tatlım Maşallah oğluşuna da pipisine de yiğit dediğin böle olur
bu arada tatile gidiyormuşsun güle güle git dinlen bolca

senin de gözünaydın canım bir oğluş daha geldi benim dr. da bi sonraki muayeneden sonra başlayın alışverişe dedi. tam kesinleşmesini bekliyorlar.

günaydin.. sabah zar zor uyandim ise gec kaliyordum nerdeyse bide yarin kaldi sonra iki gün dinlenme.

erkek anneleri önde gidiyor.. ama hele bi bekleyin bir daki ay detayliya giriyorum :) galiba en gec ben ögrenecegim

ben calismaya devam etmeliyim. Güzel sohbetler size

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn larrrrrrrrrrrrrrrrrrr annişlerrrrrrrrrrrrrrrrr.

Nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz?????????????????????????????

ya ne guzel darısı basıam darısı basıma:)
bende isitoyrum hühü
cnmmmmm seninda gozun aydın oglanlar onemi geçti
ah cnm ya uf niye böyle yeni nesil bebekler
hep bi risk var ama emınımkı cok saglıklı bir bebişin olucak uzulme doktoruda ALLAH a havale et

üffffffffffff yaaaaaaaaaaaaa bide ayrıntılı ultrason çıktı bu testler beni geriyor 20-24. haftalarda ikinci 32-34 haftalarda da üçüncüsü yapılacakmış Allah sabır versin bizlere

canım banada 18+5 de gel dedı takma kafana =)
aminnn=)canım hayırlı olsun saglıkla dogsun oglusun ınsallah darısı bizlere yaa uf catlıcam hee=)
bi ogluş daha sanada hayırlı olsun canım=)

gunaydın ben iim canım sen nasılsın bebısın nasıl ben gecen gece sert bı tekme yedım ayy cok tatlıydı yaa o kadar serttıkı annee dıye bagırdım gece yarısı esımde guluyo bnde bısı oldu sandım dıo=)) canım kuzummmm

ayyyyyyyyyyyyyyyy cnmmm yaaaaaaa gerçektenmiii vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

cnm cım sen kaç haftalıksınnnnnnnn. Benimde bebişim tekme atsın teyzesiiii bende istiyorummmmmmmmmmmmmm...ne duygulanmışsındır sonra ama dimiii.

evett eger o an karnıma bakmıs olsaydım kesın gozle gorulurdu tekmesı o derece=)evet ya duygulanmam mıı gecenın bı yarısı derdıne nolduysa ama tam 16 haftalık olunca atmıstı tekmeyı =) cok sıddetlı hıssettım minikimiii annecıgı yesın bıde yaramazlık yapmadan gosterseydi kukusunu yaaa pff=)16+3 canım yazıo ya tabloda

16. haftada hissediliyor mu ne güzel az kaldı hadi en çok merak ettiğim şey o

yaaaaaaaaaa evet cnmm yaaa bak anla nasıl heyecanlanmışım bendeeee senin gibi haftamız yazdığı halde birde soruyorum dimiii. Ayyyyyyyyyyyyyy bende inşallah yakında hissederimmm.

inşallah canım, önce sağlıklı, sonra da güzel bir kızın olmasını diliyorum

çok teşekkür ederim şekerim :)

tebrik ederim canımmmmmm ne güzel öğrenmişsin darısı bizim başımıza inşallah :)

yaaaaaaaaaa evet cnmm yaaa bak anla nasıl heyecanlanmışım bendeeee senin gibi haftamız yazdığı halde birde soruyorum dimiii. Ayyyyyyyyyyyyyy bende inşallah yakında hissederimmm.
ayy alemsin canım yaainşallah canım hadı bakalım
şimdi nette okudum zayıf olanlar daha çabuk hissedermiş

ben fazla zayıf da sayılmam ya 65 kiloyum boyumda 1.64 demekki bnm gobek bolgem yaglı degıl gobegm yoktu hamıs olmadan once ondan olabılır

GÜNAYDINNN KIZLARRR nasılsınızz

günaydın canım... sıcaklarla uğraşıyoruz sen nasılsın ?

günaydın kızlar.. ben yeni katıldım aranıza . bursadan 13 haftalık hamleyim.

günaydın canım hoşgeldin aramıza :)

günaydın cnım... bende henüz öğrenemeyenler arasındayım göstermiyo bizimkide :)

Günaydın kızlar yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldi...

günaydın canım .....

günaydın kızlar

günaydınnnnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnn... sıcaktan bunalıyoruz sen nasılsın ?

günaydınnnnnnnnnn!!!!!!!!!! Cnm ev evet sıcak oluyooo. Ama balkonum fıstık gibi. Birde ben dışarıya adım atmak istemiyorumm. Sıcakta hemen özür dilerim miğdem bulanıyooo. Haydi hayırlısı.neyse çok ağırlaşmadıkkk dimii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…