2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım,fethiyedesin ne güzell....çok sağol tatlım,evet daha bir iyi hissettim anne olacağımı

evet canım tatildeyim son günler artık cuma gece dönüyoruz

canım bu haftalarda saç yoktur herhalde ben de bilemiyorum ne olduğunu, bi dahaki gidişinde sor bakalım doktoruna. biz de bilgilenmiş oluruz. ama bi sorun olsaydı doktorun söylerdi mutlaka

ohh ne güzel iyi tatiller şimdiden canım, tatilde zaman çok çabuk geçiyor yaa
benim de bi dahaki kontrolümü 1 ay sonraya verdi nasıl geçecek bakalım zaman

hehehe evet benim o... canım valla doğru düzgün evde oturmadım pek şimdiye kadar, şimdi de annemlerle gidiyoruz teyzemlere kız kıza...:82: iyi vakit geçiyor,evde oturunca gerçekten zaman geçmiyor,sıcaktan...ama şimdi de eşimi burada nasıl bırakıcam özlerim diye karalar bağladım belki de gösterir canım ya hiç belli olmaz inşallah açar

canım bu 3 boyutlu sanırım netten baktım ben ilk 2 randevudan sonra hep bununla gördüm bebişimi bi sonraki randevumuz ve 3 lü test günümüz 4 ağustos canım şimdilik bi sorun yok inşallah iyidir oğluşum bi dahaki gidişimde illa pipisini görecem

benim doktorumda her gidişimizde önce normal ultrason sonra 4 bıyutlu ile bakıyor
gerçekten çok fark ediyor yaa bu hafta detaylı görünce çok şaşırdım öyle tatlı görünüyor ki
normal ultrasondan daha net anlıyosun herşeyi

Bende eşimi özliycem diye kafama takıyorum ama burda da hem zaman geçmiyo hemde çok sıcak..
Bebiş kapamadı hiç bi yerini bu sefer ztn cnm bakalım doktor göstericekmi bidahaki sefere hatta videosunu face bile yükledim..

Ne güzel cnm bebişini daha detaylı görüyosun..
Artık 4 ağustosta gittiğinde hem pipisini görürsün hemde kafasındaki saç gibi karartıyı sorarsın..

Ay çok şanslısınız o zmn yaa biz siyah beyaz talim
Ama olsun onda bile görmek mükemmel..
Bakalım bize ne zmn detaylı derlerse o zmn görcez artık..

ay evet ya bende detaylı falan bilmiyorum,siyah beyaz kararık görüntülerle idare ediyoruz işte,allahtan doktorum çok iyi de yoksa detaylı olan birine giderdim bende,kızlar benim doktor 3lü ve 4lüyü yapmıcaz, en güvenilir test 2li diğerlerinde 1 değer ekleyip aynı şeyi gösteriyorlar dedi,detaylı ultrason bile çok sorun olmadıkça herkesin yapmasına gerek yok dedi,ama ben onu yaptırıcam istiyorum...o 20. hafta sonrası yapılıyor dimi kızlar ben geç kalmam herhalde 24ünden sonra gitsem

Son düzenleme:

Aslında doktorum bana gerekli görmeseydi yani yapalım demeseydi yaptırırmıydım bilmiyorum cnm ama sen görmek istiyosan yaptır tabi..
Bide 20dk yarım saat fln gösteriyolarmış çok güzel ya
Tam bilmiyorum ben tatlım kaçıncı haftada diye bidahaki gittiğimde sorcm işte o zmn net öğrenir söylerim sanada..

Kızlar ben çıkıyorum yarın temizlik var evde kadın gelcek pek giremeyebilirim kendinize iyi bakın görüşmek üzere........

bana ben gerek görmedikçe detaylıya göndermeyebilirim gibi bişey söyledi, ama görmek istiyorum canım tüm organlar anomaliler tespit ediliyormuş onda...en azından bilirsin bişey olursa allah korusun sen detaylıya girmicek misin canım?öğren söyle canım merak ediyorum çünkü

Son düzenleme:
mrb canım. benim 13 haftaya girdim. siz kaç haftalık hamilesiniz. ben bursadann. tüp bebek ile
Allah bağışlasın

çok geçmiş olsun okudukça sinirlendim Allah kötü kalpli insanlarla karşılaştırmasın hiç birimiizi inşallah sonucun çok iyi çıkar dr değiştirmeyecekmisin

herkese ii aksamlar nasilsinizz bakalimm ??? cinsiyet ogrenenleri tebrik ediyorumm ogrenmeyenlerde darisi basimizaa

güzelim ne salak bir doktormuş o yaa....keşke hemen kaçsaydın ordan..peki sana neden amniyosentez yapalım demişlerdi ki..yaptırmasaydın dicem ama belki gerekli görülmüştür..hem üzme canını yaaa her test kesin mi ki..bu test ne kadar güvenilir onu araştır..ben de korktum ikili yaptırmamıştım..

canım ben hep renkli ultrasona giriyorum acaba detaylı dediğiniz omudur_

aaaaaaaaa bir cinsiyet daha..ne mutlu..tebrik ederim şekerimm...darısı bana çünkü bende yarın yani perşembe günü gidiyorum bakalım..3D ile bakılıcakinşallah açar bebeğim bu sefer annesine babasına kukusunu...

dualarım seninle. sabırlı ol rabbim bu zor günlerinde yanında olsun inşallah

seremcim cok sevindim cinsiyeti öğrenmene, sağlıkla gelsin oğluşun:82:

,Günaydın kızlarrrr
valla cınsıyetler felan muthıs herkes artık yavas yvas ogrenıyor
haftayada sıra bana gelır ınsallah. Benım doktorum 21+5de detaylı ultrasona gun verdıkızlar
gercı devlet hastanesı oyle pekde ıncelememısdı
6 gun sonrada cınsıyet ıcın gıdıcez bakalım neler olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…