2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy ben de çatlıcammmm:52:
bu arada kocişi kandırdım, haftaya pazartesi doktora gidecez cinsiyeteeee, 15+0 olcam, sizce öğrenebilir miyizzzz?:52::52::52:

Ay valla bende seremi bekliyorum gelsinde alalım güzel haberlerini diye..
Yoksa çıkcam uzancam hahahaha :1:
Bebiş bacaklarını kapatmaz güzelcee açarsa öğrenirsiniz tabiki cnm..

Kızlar ben çıkııyorum arkadaşın ismini hatırlamıyorum ama test sonucu amniyosentez olan ALLAHIM burda zorda olan herkesin yanında olsun

pazartesi gittiğinde muhtemelen belli olur seninde göstermeseler bile kemik yapılarıyla benzetebiliyorlar... hadi hayırlısı bakalım Allah gönlüne göre versin
çok sağol canım, senin de gönlüne göre olur inşallah, bana ne derse desin çok mutlu olacağım:52:
herkes daha çok kız istiyor gibi geliyor bana, yanılıyor muyum?

kızlar kabus bir günün sonunda şuan bunları yazıyorum,bugün amniyosentez oldum tabi ağlayarak,aslında yaptırmamaya karar vermiştim sonra neyse dedik eşimle giidelim görüşelim ,doktora bi danışalım tekrar,hani insandır( ki alaksı yok insanlıkla ) soralım dedik 2,5 saat bekleyişin ardından aldılar içeri,doktora sadece--hocam riski var diyolar,size bi tekrar sorayım dedim,rahatlamak maksatlı dedim---demez olsaydım,bana senle uğraşacak,anlatacak zamanım yok,işimiz var yaptırıyosan yaptır yaptırmıyosan at imza git demez mi,ben de yaptırmıyorum dedim,sizden 1 cümle eytecekti dedim ama ,eşim beni sakinleştirirken,doktor da olası hastalıklardan bahsedince eşimin de doktoru teşvikiyle kendimi masada buldum kurbanlıklar gibi,5 dakikada yaptı iğneyi,sonra ne dinlendirme,ne açıklama yolladılar beni,saedec dinlen dedi,o ağrıyla cerrahpaşadan beşiktaşa laboratuvara 700 tl bayılarak sonuç götrüdük,üstüne bebeğimde kalpte ekojenik odak(parlaklık göründü) ağlamaktan hala başım ağrıyo,psikolojim çok bozuk,pediatrik kardiyolojide 15 ağustosta kalbine bakılacak bir de,doğmadan yavrum çileleri yaşadı,hala yaşıyo,bana dua edin hala sancım var,ama o iyi olsun yeter ki,çok korkuyorum,doktorlardan nefret ediyorum,insanlık kanlarında yok bunu bugün daha iyi anladım,bana dua edin nolur....:14::14:

allah gecmis etsin canim. gecti gitti artik üzülme aklina da kötü bir sey getirme. Bebegin iyi allahin izniye. Allah bebeklerimizi korusun saglik versin. Doktorunu da allaha havale et düsmez kalkmaz bir allah.
:38:

kızlar ben geldim.....bebeğimi gördüm ve cinsiyetini de gördük...OĞLUM olacak....:64::64::64: doktoruma sordum cinsiyetini görecek miyiz bugün diye doktor daha erken dedi ve demesiyle birlikte benim oğlum bacaklarını ayırdı, gördük pipiyi:66: doktor inanamadı,için çok temiz bu kadar erken bu kadar net görmemiz mucize dedi:64: tabi ben o an gittim....resmen görülüyor kızlar pipisi canım benim ya....:69: şeydacım dediğin gibi kafasını, kafasının çevresini,karnını uyluk kemiğini ölçtü...çok mutluyum kızlar...:71:darısı göremeyenlerin başına:69:

kızlar ben geldim.....bebeğimi gördüm ve cinsiyetini de gördük...OĞLUM olacak....:64::64::64: doktoruma sordum cinsiyetini görecek miyiz bugün diye doktor daha erken dedi ve demesiyle birlikte benim oğlum bacaklarını ayırdı, gördük pipiyi:66: doktor inanamadı,için çok temiz bu kadar erken bu kadar net görmemiz mucize dedi:64: tabi ben o an gittim....resmen görülüyor kızlar pipisi canım benim ya....:69: şeydacım dediğin gibi kafasını, kafasının çevresini,karnını uyluk kemiğini ölçtü...çok mutluyum kızlar...:71:darısı göremeyenlerin başına:69:

canımmm çok sevindimmm, ben bilemedim ama olsunnn, yakışıklı olliş geliyorrrr:52::52::52:

Bende seni bekliyodum merakla cnm..
Hoşgeldin güzel haberlerle gelmişsin evet tek tahminimin tuttuğu kişisin.
Başta göbiş resimlerinden falan kız demiştim sana ama son zamanlarda erkek gibi geçiyodu neyse dedim söylemiyim kimsede tutmuyo bnm tahminler diye hahahahha :1:
Hadi hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin rabbim oğluşunu..
İsim düşünmüşmüydünüz?
Bidahaki kntrl ne zmn dedi?
Ay ben hala emin olamıyorum siz pipiyi görüyosunuz eminsiniz tabi hahaha :60:
Cuma gittiğimde kesin kız dimi diyede sorcam :37:

canlarım ya siz beni beklemişsiniz:71:....bende gezdim durdum mothercare gittim kızlar, indirim var ama çok da değil ama aldım bir tane köpekbalığı kostümü mü desem ejdarha kostümü mü desem öyle bişey bir de zıbın (şu 7li olanlardan) eklicem birazdan:69: unutmassam:53:

canlarım ya siz beni beklemişsiniz:71:....bende gezdim durdum mothercare gittim kızlar, indirim var ama çok da değil ama aldım bir tane köpekbalığı kostümü mü desem ejdarha kostümü mü desem öyle bişey bir de zıbın (şu 7li olanlardan) eklicem birazdan:69: unutmassam:53:
o 7li dediğin hastane çıkışı diye mi geçiyo canım, bugün ben de gittim, meğer bizim sokaktaymış da haberim yokmuş:1: indirim sadece 15inde dedi, kostum kaç aylıkken giyilebiliyo canım?

haydi seremcim gözün aydın. hatırladığım kadarıyla senin eşin de erkek istiyordu. yani sen öyle hissetmiştin. çok sevindim. oğluşlarımızı rahatça doğurur. güzelce büyütürüz inşallah...maşallah bebişine:nazar::nazar::nazar:

Bende seni bekliyodum merakla cnm..
Hoşgeldin güzel haberlerle gelmişsin evet tek tahminimin tuttuğu kişisin.
Başta göbiş resimlerinden falan kız demiştim sana ama son zamanlarda erkek gibi geçiyodu neyse dedim söylemiyim kimsede tutmuyo bnm tahminler diye hahahahha :1:
Hadi hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alıcağın günleride göstersin rabbim oğluşunu..
İsim düşünmüşmüydünüz?
Bidahaki kntrl ne zmn dedi?
Ay ben hala emin olamıyorum siz pipiyi görüyosunuz eminsiniz tabi hahaha :60:
Cuma gittiğimde kesin kız dimi diyede sorcam :37:

hoşbulduk tatlım ya beni beklemişsiniz, :34:bende mothercare gittim,gezdim..telefonumu verdim bilgilendirecekler beni,bir de kart çıkardılar bana...:51: indirimleri haber vericez dediler...sen erkek diye mi tahmin etmiştin hiç de söylemedin bana:40: sağol canım ya..ben hep ikisinede alıştırdım kendimi üzülmeyim çok alıştırmayım birine diye ama inan çok sevindim oğlum olacağına, kızım olacağını da duysam böyle sevinirdim:34: isim bir iki tane var ama eşim hiç birini beğenmiyor ben batu ismini beğeniyorum bakalım henüz net bişey yok yani...bir sonraki kontrolüm 24 ağustos daha çook var...doktor ağustosun 2. ve 3. haftası izinliymiş 22si haftası gel dedi ben de 24üne aldım...sen kesinleştir artık bakalım cuma günü:66:

Son düzenleme:
Back