- Konu Sahibi antidepresif
- #32.381
Teste gerek yok diyecektir. Ben kafanızı karıştırdım sanırım, o bize özel bir durumdu, çünkü biz ayakta durmakta zorlanıyorduk. Ama bugünlerde kendi kendine kalkmaya başladı artık ayakta durarak daha fazla oyun oynuyor. Sizde böyle bir durum yok ki Maşallah durumu gayet iyiymiş. Bizim 8 dişimiz var, küçük azılar da geliyor. Son aylarda bacak kaslarını geliştirdiklerini ben yazmıştım. Geçen ay çok kafama takmıştım, oldukça fazla şey araştırdım bir doktorun yazısından okudum onu da. Bizde boy konusunda ortalamanın üzerindeyiz. Gecen ay boyumuz 78,5 kilomuz 9 300 dü. Belki de bizim ki de dengesini yeni yeni sağlamaya başlamıştır.
Kafanı karıştırdıysam lütfen kusura bakma. ben aslında düzeltilmiş yaş ile ilgili bir şeyler yazmak istemiştim. Ama yaşadığım stresle yanlış yönlendirme olmuş![]()
yok estafurullah olur mu öyle şey sizi o kadar iyi anlıyorum ki bi ara bendede vardı o korku ayağa kalmaya korkuyor dengede duramıyordu oturmaya bile geç başlamıştık ama ben yaşadıklarımdan şunu öğrendim benim bebeğim özel ve ben ona zaman vermeliyim acele etmiyorum artık ne zaman kendine güvenirse o zaman adım atsın ozman ayağa kalksın etrafımda ve ya etrafınızda falancanın çocuğu şu ayda yürümüş şu ayda şunu yapmış diyen çok oluyor prematüre olmayıpta bizimkiler gibi geriden gelen bebeklerde var çok şükür deyip her bebek kendine özeldir diye düşünerek onlara destek vermeye devam etmeliyiz. biraz geridende gelseler eninde sonunda onarda başarıyorkar herşeyi değilmi ama :)))