- 20 Ekim 2011
- 247
- 43
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
- #32.341
çok tşk ederim benim çektiğimi bi Allah bide eşim bilir oda çok çekti sabahlara kadar ağladığımı bilirim minicikken emmeyi bıraktı biberon almadı kaşıkla besledim sallamaktan ellerim koptu neler neler ama 7 aylık oldu herşey düzene girdi diş sıkıntısından benim kızımda arada bi çekti aç kaldı yemedi uykusunda besledim geceleri uyumadım sırf doysun diye ama şükür Allah yokluğunu göstermesin şimdi iyiyiz 11 aylığız ama uyku düzenimiz yok bazen akşam 9da yatar bazen 11de ilk 1 saatte 1 2 kez ağlar kucağıma alıp sararım uyu annecim burdayım derim uyur yatış o yatış sabah 9 10 a kadar hiç uyanmadan uyur minik hallerindeki sıkıntıları artık yaşatmıyor sallama işimiz bitti yatağa koyuyorum mutlaka tişörtümle sarılıp uyur uykudada biberon alır gündüzde anneannesi mama sandalyeside koyup yemeklerini yediriyor sorunumuz kalmadı başta huysuz olan sonra uslu olur derlerdi bizde tuttu ama çok gezmeciyiz biri gelsin gitsin evi yıkıyor gidelim diye boş vakitte anneanneyle sürekli gezmedeyiz aslında huysuzuda yakıştırmıyorum çok akıllı bu minikler
Ah o uykulu gecelerin yarısı bizdede olur insallah:) aman iyi olsunlarda bu yüzden kaçsın uykum çokta yakınmıyorum bu konuda aslında çünkü gerçekten çok akıllılar herşeyi anlıyolar var bu oğlak bebeklerinde IQ patlaması:) sana simdiden hayırli hamilelikler rabbim bütün isteyenlere nasip etsin