- Konu Sahibi antidepresif
- #32.321
biz de şuan tam 9 aylık 1 haftalığız. 4 tane dişimiz var.Yemek konusunda hiç sıkıntımız olmadı ve hala gece 2 kere filan kalkıyor sadece geçen hafta üzt üste iki gün hiç kalkmadan 8.5 saat uyudu.) aydır ilk defa gece kesintisiz uyudum.Ne kadar sevinmiştim üst üste iki gün öyle olunca dedim artık böyle uyuyacak ama tabi 3. gün hüsran yine kalkıp emmek istedi.Neyse buna da şükür önceden 2 saatte bir kalkıyordu.
Bu arada biz iyice atağa kakltık.Oturma odamda bir pufum var onun üzerine ayağını kaldırıp çıkmaya başladı.Day day duruyor,elini bırakıp yan yana duran kanepelerin birinden diğerine geçiyor.Sanırım erken yürüyecek oğlum.Yürümeye başlamadan ayağını kaldırıp pufa çıkması normal mi sizce?? bize garip geldi de :44::44: sizin bebeklerde yürüme emekleme durumları ne alemde.Yürümeye başlayan olmamıştır sanırım değil mi?
benim kızımında 4 dişi oldu ama çok ateşleniyo diş çıkarmak nası zormuş ya.kızım yürümeye başladı ufacık boyuyla yürüyo olması çok tatlı oluyo dışarda kucakta tutmak zor oluyo neymiş efendim kendim yürüyeceğim diyor.yürümeye başladıktan sonra dahada yaramaz oluyolar:)