merhaba arkadaşlar, 18 Ocak doğumlu bir oğlum var. halen kendi başına oturamıyor ve 5-6 saniyeden fazla basmıyor. örümceğe koyduğumda eğer ilgisini çok çeken bir şey olursa ona doğru gidiyor. hatta ilgisi attıkça adımları hızanıyor.ama eğer ilgisini çeken bir şey yoksa örümceğin oyuncağı ile oynuyor, kıpırdamıyor bile. genelinde uslu bir çocuk. diğer tüm aktiviteleri normal. oyuncakları ile oynaması, tepkileri. amcası ve babası da çok geç yürümüş. hatta amcası 7 aylıkken kafasını tam anlamıyla tutmaya başlamış. geçen doktora gittim. resmen azarlar gibi "siz bu çocuğu bütün gün yatırıyor musunz? Neden halen oturmuyor, gelişim bozukluğu olabilir 2 ay sonra yine getirin" dedi. çok üzüldüm, şu an ağlıyorum durduramıyorum kendimi. ama doktor hanım şunu yapmalısın şöyle yapamlısın demedi. resmen ssk mantığıyla davrandı (bu arada özel hastaneye gidiyoruz) ayrıca oğlum 7,5 aylıkken dönmeye başladı. yerde göbeği üzerinde 360 derece dönebiliyor, geri geri gidiyor, çok zorlarsa kendini ileri gidiyor. tabi ieri gitmesi de tamamen ilgisini çeken şeye bağlı. lütfen bana yardım edin. bu durumda olan kimse var mı? ne yapmalıyım? kızlar bir akıl verin.