• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar oglum 18 ocak dogumlu fakat daha dişimiz yok sizlerde de hala olmayan varmı? dr 13 aya kadar yolu var diyo...

Son düzenleme:
Bizde de hala çıkmadi ama 2 elin 2şer parmağıda ağzımızda bakalım hayırlısı olsun.. Emekleyen bebeklerimiz varmı biz şuan sürünüyoruz daha birde ba ba ba diyo bilinçli değil ama canım kocam mest oluyor:)

ben de emeklemiyor diye üzülüyorum. ama sürünerek ilerliyor. yüzüstü yüzer gibi:)) bir de dün beşiğin kenarlarına tutunup önce dizlerinin sonra ayaklarının üstünde durmaya başladı. sanırım kademeyi indirmem gerekecek.

ben de emeklemiyor diye üzülüyorum. ama sürünerek ilerliyor. yüzüstü yüzer gibi:)) bir de dün beşiğin kenarlarına tutunup önce dizlerinin sonra ayaklarının üstünde durmaya başladı. sanırım kademeyi indirmem gerekecek.

Dizlerimizi daha yeni katladık 2 gün oluyor ama kolları nasıl kullanacağını bilmiyor daha oğlum:) birde daha desteksiz oturamıyor onunda verdiği güvensizlik var sanırım. Birde doktorlar çok önermesede ben günde 15 20 dk yürüteçe koyuyorum bayılıyor ona evi talan etti

walla bnm oğlan 2 ocak doğumlu emeklemeyi bırakın tay tay duruyo çok fena uyku yok hep gezme bütün odaları geziyo doktor çok dayanamzsan 4,5 gece uıyumazsan atarax ver dedi ama vermedm eşimle nöbet usulu bakıyoruz paşama:)

bizde de daha yoooook:47:delircem valla cıksa da acuuk rahat etsek :27:

bizim dişler çabuk çıktı ama çabuk çürür diyorlar bende ondan korkuyorum, bu hafta üst 2 lerde çıktı şimdi üst dişlerin yanı cıkıyor bugun yarın tam çıkmış olurlar 8 dişimiz olacak onlarda çıkınca umarım bundan sonra rahatlarız bi kaç ay, forum hareketlenmiş sevindim kimse gelmiyor diye bende ugramıyordum nasılsa kimse yok diye önceki gibi devamlı yazışalım lütfennn...

Herkese merhaba ;

bende 30 ocak 2012 de doğum yaptım 31 haftalık doğdu,3 ay anne sütü ve mama yedi sonra memeyi bıraktı,sizler ne yediriyorsunuz

canım bende 18 ocakta dogum yaptım hiç mama vermedim cok sükür sütümde vardı 6. ayın sonuna kadar sadece emzirdim sonra yogurt ve meyve püresi vermeye başladım suanda da corbalara başladık sebze corbası, yayla corbası, irmikli kıymalı corba, tavuklu sehriye corbası elmalı mercimek corbası denediğim corbalar bunlar şimdilik yemesi cok güzel maşallah kuzuma inşallah böyle devam eder arada birde pirinç unundan muhallebi yapıyorum ama fazla sevmedi sanki...

kızlar sizlerde ne yedirdiklerinizi yazarsanız birbirimize fikir vermiş oluruz...

dr umuz cici bebe ve hazır mama muhallebi kavanozlardaki sebze meyve pürelerine karsı bende vermeyi düşünmüyorum...

Son düzenleme:
2 günde bir yapıyorum taze peynir olduğu için çabuk bozulur.. 2 bardak günlük sütü üstü kabuk tutana kadar ısıtıyorum, 2-3 yemek kaşığı sirke ile kestiriyorum.. yarım bir saat sonra da tülbentten süzüyorum.. günde 1 yemek kaşığı verilebiliyor.. afiyet olsun kuzuna

oy siz işi ilerletmişsiniz.. ben henüz çiğ domates vermek istemiyorum.. salatalık ta gaz sancı yapıyor.. pekmez de glikoz.. meyve suyunun ise yarardan çok zararı var, şekeri hemen kana işliyor diye vermiyorum..
1 yumurta sarısı, peynir ve karışık meyve püresi yapıyorum.. meyveyi posasıyla yemesi daha faydalı..
bebek ekmeği ve cici bebe zaten menümüzde yok ve büyük konuşmayım ama olmayacak.. 9. aydan sonra kendim yaparım ekmeğini tam buğday unundan

merhaba hanımlar şahanesiniz ya sizleri okuyunca kötü annemiyim acaba demeye başladım:((bana da yardımcı olur musunuz?benim oğlum yemiyor pek tükürüyor.ısrarcı olsam mı:??

Back