- Konu Sahibi antidepresif
- #32.161
kızım geceleri sürekli uyanıyor düzgün bir uykusu yok şu dişleri bi çıksın artııık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bilgisi olan cevaplayabilirmi ornegin saat 1 de sut sagdim dolapakoydum sonra 3 de sagdim onuda ayri biberonla koydum ben bunlari isitirken ikisinide birlestirip isitabilirmiyim
ben birleştiriyorum,bir zararını görmedim.[/QUOTE
tamam canım teşekkür ederim
ben birleştiriyorum,bir zararını görmedim.
arkadaşlar oglum 18 ocak dogumlu fakat daha dişimiz yok sizlerde de hala olmayan varmı? dr 13 aya kadar yolu var diyo...
arkadaşlar oglum 18 ocak dogumlu fakat daha dişimiz yok sizlerde de hala olmayan varmı? dr 13 aya kadar yolu var diyo...
acele etmeyin kızlar, diş genetik. benim paşam 16 aralık doğumlu bizde de hala yok
ben de emeklemiyor diye üzülüyorum. ama sürünerek ilerliyor. yüzüstü yüzer gibi:)) bir de dün beşiğin kenarlarına tutunup önce dizlerinin sonra ayaklarının üstünde durmaya başladı. sanırım kademeyi indirmem gerekecek.
Bizde de hala çıkmadi ama 2 elin 2şer parmağıda ağzımızda bakalım hayırlısı olsun.. Emekleyen bebeklerimiz varmı biz şuan sürünüyoruz daha birde ba ba ba diyo bilinçli değil ama canım kocam mest oluyor:)
bizde de daha yoooookdelircem valla cıksa da acuuk rahat etsek
bizde de daha yoooookdelircem valla cıksa da acuuk rahat etsek
Herkese merhaba ;
bende 30 ocak 2012 de doğum yaptım 31 haftalık doğdu,3 ay anne sütü ve mama yedi sonra memeyi bıraktı,sizler ne yediriyorsunuz
2 günde bir yapıyorum taze peynir olduğu için çabuk bozulur.. 2 bardak günlük sütü üstü kabuk tutana kadar ısıtıyorum, 2-3 yemek kaşığı sirke ile kestiriyorum.. yarım bir saat sonra da tülbentten süzüyorum.. günde 1 yemek kaşığı verilebiliyor.. afiyet olsun kuzuna
oy siz işi ilerletmişsiniz.. ben henüz çiğ domates vermek istemiyorum.. salatalık ta gaz sancı yapıyor.. pekmez de glikoz.. meyve suyunun ise yarardan çok zararı var, şekeri hemen kana işliyor diye vermiyorum..
1 yumurta sarısı, peynir ve karışık meyve püresi yapıyorum.. meyveyi posasıyla yemesi daha faydalı..
bebek ekmeği ve cici bebe zaten menümüzde yok ve büyük konuşmayım ama olmayacak.. 9. aydan sonra kendim yaparım ekmeğini tam buğday unundan