- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.121
kızlar gercekten demislerdi de inanmamıştım ben de 58.5la hamile kalmıstım suan 53kiloyum ç
:) emzirmek hem muhteşem bir duygu hem de vucuda muazzam faydası var yenilendiğimi hissediyorum ç
:) bu arada forum hareketlendiğinl görmek çok hoşuma gidiyoooor :)
meraba kızlar bir sorum olacak 2012 nisan annesiyim 3 aylık kızım var bu son bi haftadır meme emmek istemiyo benden daha tecrübelilisiniz bu sorunu yaşayan varmı bi uykuda oda canı isterse resmen benimle kavge ediyo ısırıyo memeyi ne yapmalıyım
meraba kızlar bir sorum olacak 2012 nisan annesiyim 3 aylık kızım var bu son bi haftadır meme emmek istemiyo benden daha tecrübelilisiniz bu sorunu yaşayan varmı bi uykuda oda canı isterse resmen benimle kavge ediyo ısırıyo memeyi ne yapmalıyım
canım 3 ay civarı bizde de olmuştu. 3 -4 aylar bebeklerin dönüm noktası. sosyalleşmeye başlıyorlar. büyük olasılıkla gündüz dikkatini memeye vermede zorlanıyordur. o yüzdeb gece uykuluyken emiyor:)) kendini memeden geri atıp çevreye mi bakıyor?
kızlar uzun zaman oldu girmeyeli geçmişi hızlıca okudum artık kimse sık yazmaz olmuş bebişler izin vermiyo galiba kızlar size sorum olacak biz bu ay ek gıdaya başladık ama ben bu çocuğun ağzına kaşık sokamıyorum kusuyo gibi yapıyo napıcam bilmiyorum geri çıkartıyor ver sütü içsin napıcam bu ek gıdalar beni çok zorlayacak bde kızlar okudum bazı arkadaşlar neredeyse hamile kaldıkları kiloya düşmüşler bende hiç birşey olmuyor ben napıcam bana yardım edin ne yapayım daha vermem 10 kilo var nasıl vericem simit gibi göbeğim kaldı nolur fikir verin nolursunuz oturunca resmen simit takmışım yaaa( zaten oruçta tutmuyorum ben yemezsem süt gelmiyor nasıl bişe uygulamalıyım ne yiyiym ne yapıyım yapanlar fikir versin bana lütfen kızlar :18::18::18::18:
içimi ferahlattın cnaım yaa çok saol allah razı olsun sabahları mercimek çorbasına devam :):):
ben açık sütten yapıyorum.kaynatınca mikrop kalmıyo .doğal olanın iyi olduğunu düşünüyorum ama bir yandanda 2 yaşa kadar inek sütü vermeyin diyorlar yoğurdu bile mamadan yapın diyorlar. bu konudada kararsızım mama zaten alıyo çünkü
Kizlar merhaba.1 yasindan once sebze corbasi verilmesmiss..vermeyin sakin
kızlar uzun zaman oldu girmeyeli geçmişi hızlıca okudum artık kimse sık yazmaz olmuş bebişler izin vermiyo galiba kızlar size sorum olacak biz bu ay ek gıdaya başladık ama ben bu çocuğun ağzına kaşık sokamıyorum kusuyo gibi yapıyo napıcam bilmiyorum geri çıkartıyor ver sütü içsin napıcam bu ek gıdalar beni çok zorlayacak bde kızlar okudum bazı arkadaşlar neredeyse hamile kaldıkları kiloya düşmüşler bende hiç birşey olmuyor ben napıcam bana yardım edin ne yapayım daha vermem 10 kilo var nasıl vericem simit gibi göbeğim kaldı nolur fikir verin nolursunuz oturunca resmen simit takmışım yaaa( zaten oruçta tutmuyorum ben yemezsem süt gelmiyor nasıl bişe uygulamalıyım ne yiyiym ne yapıyım yapanlar fikir versin bana lütfen kızlar :18::18::18::18:
Kızlar bı sorum olacak sizin bebeklerdede sıcaktan dolayı az idrar yapma durumu var mı hep kuruya yakın bez alıyorum bizde başka bı sıkıntı mı var yoksa kafam karıştı biraz idrar yolu iltihabı olma ihtimali var mı acaba
bol bol su ver canım.. artık çok hareketliler ve terliyorlar.. yaz vakti vücudun daha çok suya ihtiyacı var ve sadece süt yetmiyor..Kızlar bı sorum olacak sizin bebeklerdede sıcaktan dolayı az idrar yapma durumu var mı hep kuruya yakın bez alıyorum bizde başka bı sıkıntı mı var yoksa kafam karıştı biraz idrar yolu iltihabı olma ihtimali var mı acaba
neden yasak ki? çoğu doktor 7-8.aydan itibaren kırmızı ve yeşil mercimeği listelere ekliyor.. hoş her doktorun kafasından da farklı şeyler çıkıyor :)Hangj kafayla yazdiysam yanlis olmus.sebze degil MERCİMEK CORBASİ VERMEYİN
kızlar yaa sizin bebeklerde de 7. aya girince bı hutsuzluk oldu muuu
meme aşığıydı bnmkı asla hayır demezdi şimdi verıyorum kafasını sallıyo atıyo kendını gerıyee ,o istemedikçe emmiyo , iştahı da azaldı , çorbaları yapıp yapıp dokuyorum yaa noolcak böyle :2:
iki alt dişi birden cıktı ondan olur mu kı acaba ne uyku kaldı ne yeme düzeni
bir de bnmkı sabahları peynırı yumurtayı tek tek verınce yıyordu ama öyle olunca da ekmek fln vermıyorum tahıl almamış oluyo , su mamalardan da vermek ıstemıyorum , ayrı ayrı kahvaltı verenler siz ne yedirıyosunuzz
günaydııın
kahvaltıyı oturttuk gibi..
her sabah uyanınca emiyor, o yatakta oynayana kadar ben hazırlıyorum.
1 yumurta sarısı, yarım salatalık püresi, yarım domates püresi, anne yapımı peynir, pekmez ve anne yapımı meyve suyu...
hepsini bitiriyor. karınını ekmekle doyurmuyorum ki daha çok emsin. zaten kahvaltı faslı yine emerek bitiyor. tahıl ihtiyacını gece muhallebisinde veriyorum. öğlen de o gün pişen yemeğin suyundan patatesinden falan çorbasına katıyorum.sade olursa içmiyor dana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?