2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişlerinize yogurdu paket süttenmi yoksa acık süttenmi yapıyorsunuz

pastorize günlük süt, cam şişede ya da tetra pakta oluyor. uht sütlerden uzak durmak gerekiyor uzun ömürlü olanlardan. şehirde güvenilir taze süt de bulmak çok zor olduğu için pastorize günlük süt öneriyor doktorlar.

6.ay asılarından sonra banyo serbestmi kılarr.9.300 gr 72 cm olmuşuzz.Bıngıldagımız kapanmış erken dedıler sızınkıler nsl?.

bizde aşısını olduk çok şükür hafif ateşlendi.8250 gr 66 cm olmuşuz .senin bebegine göre küçük geldi bıngıldağımız kapanmadı hala. bu aşıdan sonra banyo yapaniliyor sıkıntı olmuyor.

bu günlerde bebişim az emiyo niye bilemedim.sıcaklardanmıki.ek gıdaya çok oldu biz başlayalı 4.aydan sonra başladık mama aldığı için.çorbayı içmiyodu pek şimdi yavaş yavaş alışıyo.akşamları muhallebi diyolar sizde yediriyomusunuz mutlaka

ben açık sütten yapıyorum.kaynatınca mikrop kalmıyo .doğal olanın iyi olduğunu düşünüyorum ama bir yandanda 2 yaşa kadar inek sütü vermeyin diyorlar yoğurdu bile mamadan yapın diyorlar. bu konudada kararsızım mama zaten alıyo çünkü

benim bebişim 7720 gr 66 cm . biz de ek gıdaya başladık muhallebilerde çok sorun y6ok ama kahvaltı ve corbalarda sıkıntı var. özellikle kahvaltıyı istemiyor. çok iştahlı diyemiyorum ama yemeyi ona sevdirmek istiyorum. özellikle tatile cıkınca huyu çok değişti ve yemeğe tepki göstermeye başladı o zamandan beri öğürme huyu başladı bu yavaşça azaldı ama cok mükemmel diyemem.bundan sonra bu durumu atlatmak için gıda vermek te iyice acıkmasını beklemeyi düşünüyotum mesela 2-3 saat aralığında öğün aralığı tayin ederek sadece bu aralıklarla gıda vermeyi yemediği zamanda bırakmayı planlıyorum bakalım işe yarayacak mı

kızlar merhabalarr..uzun zaman oldu yazmayalı.Beni yavrucak 30unda 6.ayını dolduracak inşallah.baya baya yuvarlanıp odanın içinde dolanmaya başladı her yanına gidişimde farklı yerlerde buluyorum onu dün odadan çıkacak kadar yuvarlanmıştı valla :) evimizde karınca var daha önce de söylemiştim kurtulamadık karıncalardan maalesef.Kızım da malum ağzı hep açık ne bulursa ağzına atıyor korkuyorum karınca falan yutucak diye hergün süpürmeme ragmen hala görüyorum ortalıkta
Bir sorum olacak sizlere oruç tutuyor musunuz?
benim kızım ocak 30 doğumlu oldugu için haftaya başlayacagız ek gıdalara hala sadece anne sütü alıyor arada meyve suyu veriyorum bir de havalardan dolayı su vermeye başladım bayadır nasıl içiyo garibim içi yanmış gibi
demem o ki ikilemde kaldım ramazan girdiğinden beri oruc tutuyorum çok şükür sütümde de herhangi bir azalma olmadı.Sadece çok susuyorum.
Zaten kızım günde 5 saate yakın uyuyor aralıklarla geri kalan zamanda da sütüm yetiyor ama yine de doktorlar falan emziren annelerin oruc tutmasına karşı baktığı için sizlere de bir danışayım dedim.
İnşallah sizin kuzucuklar da çoook iyidir bizimm önümüz çarşamba aşımız ve kontorlümüz var bakalım nolucak hepinizi öpüyorumm

canım ben 3 gündür oruç tuutyorum sütüm günde 200 cc anca çıkıyor neredeyse bitecek. yalnız şöyle bir durum var benim kızım havalrın çok sıcak oluşuna veriyorum son zamanlarda beni zor emiyordu, sıklıkla sağmak ve mama vermek zorunda kalıyordum.bu aralar da günde en fazla 2 kez emiyor belki emmesinin azalmasındsan dolayı sütüm azalmıştır bilemiyorum.eltim de benden 2 gün sonra doğum yaptı bebeklerimiz yaşıt ve o da oruç tutuyor ama şakır şakır sütü de var valla biraz da bünye meselesi gibi görünüyor

hamilelik öncesi kiloma indiiim çok şükür ya bıde su ayva göbeğimden bı kurtulsam pek sahane olckemzirdikce gercekten kılo fln kalmıomus 6 ayda kızım eritti beni

hamilelik öncesi kiloma indiiim çok şükür ya bıde su ayva göbeğimden bı kurtulsam pek sahane olckemzirdikce gercekten kılo fln kalmıomus 6 ayda kızım eritti beni

maşallah canım sana,
banlı arkadaş gezgingunn da bu başarını tebrik ediyor :)
emzirmek haricinde yaptığın başka birşey var mı ? :) göbişi de mekikle kaybedersin

maşallah canım sana,
banlı arkadaş gezgingunn da bu başarını tebrik ediyor :)
emzirmek haricinde yaptığın başka birşey var mı ? :) göbişi de mekikle kaybedersin

tesekkurlervalla yaptığım bişe yok aslında bol su ıcıyorum doğumdan beri sık tuvalate cıktgm için ödem fln olmuo sanırım vücudum da:44:bide merve cok haraketli bı bebek onun temposuna ayak uydurdm bendde o da eritti sanırım

ben pastörize günlük süt kullanıyorum hem yoğurt hem peynir için.

canımm tebrik ederim darısı benim başıma. doruk da çooookk farkareketli ama anasının boğazı durmadığı için pek farketmiyor ben hala vermeye çalışıyorum kilolarımı:) bu arada gezgingun de tebrik ediyor seni takipteyiz seni

Mrb guzel anneler nasilsiniz bebislerle bizim sicaklarla basimiz dertte pisik oldu yavrucum koltuk alti diz arkasi falan oralar.ek gidayada basladik meyve ve yogurdu seviyor ama sebzeleri hic sevmedi galiba digerleri gibi yemiyor cok az veriyorum israr etmeden siz aksam yatmadan neler veriyorsunuz tok tutsun diye.hem sicaklardam hem de acikiyor galiba geceleri cok sik kalkiyor.bu ara milupadan ilk kasigim seti geldi bize guzel bi pembe kasik sutlu pirincli mama ve tarif kitapcigi gondermisler begendim.kendinize ve bebislerinize iyi bakin.tayin istedim bana dua ederseniz cok mutlu olrum

kızlar gercekten demislerdi de inanmamıştım ben de 58.5la hamile kalmıstım suan 53kiloyum ç
:) emzirmek hem muhteşem bir duygu hem de vucuda muazzam faydası var yenilendiğimi hissediyorum ç
:) bu arada forum hareketlendiğinl görmek çok hoşuma gidiyoooor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…