- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.101
kızlar bebişlerinize yogurdu paket süttenmi yoksa acık süttenmi yapıyorsunuz
6.ay asılarından sonra banyo serbestmi kılarr.9.300 gr 72 cm olmuşuzz.Bıngıldagımız kapanmış erken dedıler sızınkıler nsl?.
bizde aşısını olduk çok şükür hafif ateşlendi.8250 gr 66 cm olmuşuz .senin bebegine göre küçük geldi bıngıldağımız kapanmadı hala. bu aşıdan sonra banyo yapaniliyor sıkıntı olmuyor.
kızlar merhabalarr..uzun zaman oldu yazmayalı.Beni yavrucak 30unda 6.ayını dolduracak inşallah.baya baya yuvarlanıp odanın içinde dolanmaya başladı her yanına gidişimde farklı yerlerde buluyorum onu dün odadan çıkacak kadar yuvarlanmıştı valla :) evimizde karınca var daha önce de söylemiştim kurtulamadık karıncalardan maalesef.Kızım da malum ağzı hep açık ne bulursa ağzına atıyor korkuyorum karınca falan yutucak diye hergün süpürmeme ragmen hala görüyorum ortalıkta
Bir sorum olacak sizlere oruç tutuyor musunuz?
benim kızım ocak 30 doğumlu oldugu için haftaya başlayacagız ek gıdalara hala sadece anne sütü alıyor arada meyve suyu veriyorum bir de havalardan dolayı su vermeye başladım bayadır nasıl içiyo garibim içi yanmış gibi
demem o ki ikilemde kaldım ramazan girdiğinden beri oruc tutuyorum çok şükür sütümde de herhangi bir azalma olmadı.Sadece çok susuyorum.
Zaten kızım günde 5 saate yakın uyuyor aralıklarla geri kalan zamanda da sütüm yetiyor ama yine de doktorlar falan emziren annelerin oruc tutmasına karşı baktığı için sizlere de bir danışayım dedim.
İnşallah sizin kuzucuklar da çoook iyidir bizimm önümüz çarşamba aşımız ve kontorlümüz var bakalım nolucak hepinizi öpüyorumm
hamilelik öncesi kiloma indiiim çok şükür ya bıde su ayva göbeğimden bı kurtulsam pek sahane olckemzirdikce gercekten kılo fln kalmıomus 6 ayda kızım eritti beni
maşallah canım sana,
banlı arkadaş gezgingunn da bu başarını tebrik ediyor :)
emzirmek haricinde yaptığın başka birşey var mı ? :) göbişi de mekikle kaybedersin
hamilelik öncesi kiloma indiiim çok şükür ya bıde su ayva göbeğimden bı kurtulsam pek sahane olckemzirdikce gercekten kılo fln kalmıomus 6 ayda kızım eritti beni
ben 68 kg hamile kalmıştım, şimdi 63 kiloyum:))
teşekkürler oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?