2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm benımde bebegım 6 aylık 10 gunluk benımde senın gıbı sıkıntım vardı ama keske meyve suyunu sımdı vermeye baslasaydın ben suyu anca 4 ayda vemeye basladım yenı yenı meyve suyu ve ek gıdalara basladık azar azar ondan bebısın zorlanıyor.bıde bende regl olmadım karnımda sankı bır bebıs varmıs gıbı normalde bebısler 9 aylık olduklarında regl olunuyor bu bebek konularını arastırdıgımdan bıraz bılgım var.neyse dert etme bebısın ac kalmaz uzulme ama aptamıl kasık mamasının ıcıne bebe büskıvılerınden atıp azcıkda olsa ondan ver bence ben bazen onu bıle denıyorum bızımkı bıle mız mızlandıgında onu yapıyorum neyse k.i.b byby

Son düzenleme:
merhaba bende yeniüye oldum kızım 19 ocakta doğdu.6 ayını doldurmasına 2 gün kaldı.sütüm az olduğu için 4. aydan itibaren mama veriyorum ek gıda da alıyo .5.ay 7300gr dı.3900 gr doğdu.2 gündür sütüm çok azaldı.bol su içmeye çalışıyorum.kızım geceleri saat başı uyanıyor.doymuyordur diye gece mama verdim yine uyandı.diş sıkıntısı olabilirmi?bide gün içinde çok mızmız.geçen ancak dışarı çıkardım öyle durdurabildim.dışarda bebek arabasında uyudu.dışarıyamı alıştı anlamadım bende.ek gıda ne kadar vermem lazım ve ne vereyim?ben sabah kahvaltı pekmez peynir karışımı,gün içindede yoğurt ve meyve püresi veriyorum .patates havuçlu yapılan çorbayı içmedi.hazır aldım onu yedi ama.yogurda bisküvi de koyuyorum nasıl sizce?gelişimi iyidir inş.23 ünde tartılacagız aşısıda var inş zor geçmez

canım konu hakkında bilgim yok ama nameless bebeğini sağ salim aldı kucağına, inşallah sizdede hiçbi sorun yoktur.

slm kızlar hepinize iyi akşamlar ramazanınız mübarek olsun öncelikle...sizlere birşey daanışıcaam inş. bende kasım annesi olucaam ve sepet beşik arıyorum çok özeniyorum o beşiklere 1kaç aayda olsa kullanmak istiyorum amaa fiyatlaar uçmuş eğer aranızdaa sepet beşiği oluptaa satmak isteyen olursa değerlendirmek isterim boşta olaabiilir ilgilenirseniz sevinirim bebişlerinizi kocaman öptüm

Merhaba bayanlar, ben 4 ocakta dogum yaptim 7 aylik o yuzden 2 ay geriden geliyoruz suan 4,5 ayligiz dr dis yerleri belirginlesmeye baslamis biraz daha var dedi benim sormak istedigim sizler o tecrubeyi yasadiniz yada yasiyorsunuz tam cikicagi zaman yeme ve gece uykulari nasil oluyor, birde jeller etki etmiyor yesil sogan rahatlatiyormus diyorlar bilgi verirseniz sevinirim bende o asamaya bilincli yaklasiyim istiyorum.

kızlar bn burdayım geçmişi tam okuyamadm ama okucam,ksaca diybilimki bebişim çok çok iyi,onca sıkıntı,stres boşaymış,amniyosentezler,kesin sakat kör olurlar şaka gibi gliyo şimdi,için rahat olsun arkadaşm durumu tam okuyamadım bana zamandan bana yaz görüşlim oğluşum süper ötesi sağlıklı

günlerdir yazacgın tek bi satırı beklıyordum ınan ki bana da engellı oalbilir kalp hastası olr bisürü sey saydılar ama ben o atan kalbine kıpır kıpır hareketlerine

inanacıslık yapamma deyıp hıcbısey yokmus gibi devam edıyorum dua edıyorum Allah a sonucta hersey onun elınde maşallah oğlusuna ınsalleh benım bebegımde

sğalıkal doğar aynı sneınkı gibi çok tesekkur ederım musaıt bır zamanda sana özel msj yazıcam canım çok sağol ya gözlerim doldu ama aslında

çok mutluyum bu bi umut benım ıcın ınsallah bende hepsi şaka gibi gelıo yazarım :)

meleğim tam 6 ay önce hayatıma girdin...o kadr miniciktin ki hem korktum ne yapacagım dıye hemde tarıfsiz mutluluk yasadım.. seninle birlikte büyüdüm bu 6 ay boyunca bende..uykusuz geceler huzursuz günlerın ardından cok şükür kii artık daha rahatız Allahım nasıp edrse bi 6 ay sonra ilk yasını kutlayacagız seni çoook seviyorum bitanem güzel merveemRABBİM SENİ TÜM KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN(AMİİN)

kızlar benim bebeğim tatlı sevmiyor. aptamil falan hiç yemiyor tek sevdiği çorba cici bebe aldık onudayemiyor . sürekli ben çocuga çorbamı yedircem benide emmiyor zaten kafam karışık neler yediriyorsunuz siz bebeğinize

merhaba nacizen yazmak ıstedım :) ne güzel çorba yıyo bence sevınmelısın :)

çeşitli çorbalar yapıp her türlü besını alamsını sağlayabılrısın aptamıl cicibebe boşver yemıyosa verme bence onlar yapay

ama düşünsene kereviz suyu ile yapılmış bi çorbayı veya kemıklerı kaynatıp suyunu alıp onunla yaptıgın çorbayı muthıs bir

enerji vitamın kaynagı :) ben olsam sevınırdım :) hem daha 6 aylık zamanla sevdiği sevmedıgı seyelr çok değişicek

bizde bu sabah kalvaltı basladık cok sevdiği sylenemez ama zamanla alısıck diye düşünüyorum birazdan da ilk çorba deneyımıızı yasayacagız böyle böyle ek gıdayı sevecekler baska caresi yok:26:

içimi ferahlattın cnaım yaa çok saol allah razı olsun sabahları mercimek çorbasına devam :):):

sen hamilemisin tez zamanda kurtulursun inş.,

canım merhaba nasılsın bizim oğlan da tembel çıktı hala diş yok bakalım bekliyoruz merakla:) merve ne yaptı canım sevdi mi çorbayı

ayy canım ya cook özlemısım seni valla artık hiiç konusamıyoruz neyse merve 3. kaşıkta bi hapsrdı heryerimiz corba olduuusanki sevdi gibi ama alısck inşallahannesi gibi tatlı canavarı olck benım kız meyve pürelerine bayılıyorsiz ne yaptınız ek gıda olayını doruk bey nasıl iyimi

6.ay asılarından sonra banyo serbestmi kılarr.9.300 gr 72 cm olmuşuzz.Bıngıldagımız kapanmış erken dedıler sızınkıler nsl?.

6.ay asılarından sonra banyo serbestmi kılarr.9.300 gr 72 cm olmuşuzz.Bıngıldagımız kapanmış erken dedıler sızınkıler nsl?.

bizim aşımız cuma günü off ben asırı stres yapıorum su ası zamanları bence boy kılo cok iyi bıngıldagı konusunda bı bılgm yok su an bakalım ne dıyecekler bızede:44:basını yıkarken hala cokyumusak gelıo ama tabı profesyonel bı gözle bakamadgm için ne durumday bılmıyorm:26:

ben de özlüyorum canım ya konuşamıyoruz hiç denk gelemiyoruz bugün şansıma gördüm seni:) biz de başladık ek gıdaya 10 gün falan oluyor sebze pürelerini seviyor gibi bakalım çorbalara da geçicez umarım sever ama zaten fazla vermiyorum:) zamanla alışacaklar. doruk da iyi canım iyice hareketlendiler artık başetmesi daha zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…