- 12 Mart 2010
- 1.679
- 5
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #32.081
kızlar meraba bende katıldım aranıza :) benim bebeğimde 6 aylık 3 günlük ama o bebek takvimini bi türlü yapamadım nası yapmamız gerekiyor?
bide benim bebişim hiç bişey yemek istemiyor kaşığı görünce ağzını tıkıyor. 4 aylıkken 1-2 kaşık meyve suyu yoğurt vermeye başlamıştım. o zamanlar yemek istiyordu ama beni çok az emdiği için iyice bırakmasından korktum çok fazla vermedim. şimdi sütüm azaldı. bişeyler yesin istiyorum ama yemiyor. zaten biberonda hiç almadı. evde biberon koleksiyonumuz varve bebeğimin karnı aç. aç olduğu için sürekli mızmız hiç durmuyor. aç olan bebek emmek istemez mi? benimkini zorla emziriyorum... napcam ben bana akıl verin çıldırmak üzereyim artık. emmeyi doğduğundan beri hiç sevmedi. ek gıdaya geçince rahatlarız dedim ama şimdi onuda yemiyo. iştahsız bi bebek ama açlıktan da ağlıyo sürekli. sütümün tadınada baktım. bi sorun yok gibi ama anlayamıyorum artık.:18: çok üzülüyorum
son bişey daha sorcam ben hala regl olmadım siz oluyor musunuz? ne zaman olcağımız konusunda bi bilginiz var mı? karnım kocaman hala belki o zaman azcık inerde benimde moralim yerine gelir. öpüldünüz .
Merhaba ben 2013 ocak anneıs olucam ınsallahh bugun ıkılıtetsım vardı yapılan usg sonucu duktus venozusta ters a dalgası saptandı
ararken aynısını gecen sene nameless ın yasadıgını gordum çok enişeliyim korkuyorum ne yapmam lazım bana akıl vermesı acısından ulaabilir mı
veya siz ne dıyebılırsınız lütfen.....
kızlar bn burdayım geçmişi tam okuyamadm ama okucam,ksaca diybilimki bebişim çok çok iyi,onca sıkıntı,stres boşaymış,amniyosentezler,kesin sakat kör olurlar şaka gibi gliyo şimdi,için rahat olsun arkadaşm durumu tam okuyamadım bana zamandan bana yaz görüşlim oğluşum süper ötesi sağlıklı
kızlar benim bebeğim tatlı sevmiyor. aptamil falan hiç yemiyor tek sevdiği çorba cici bebe aldık onudayemiyor . sürekli ben çocuga çorbamı yedircem benide emmiyor zaten kafam karışık neler yediriyorsunuz siz bebeğinize
kızlar benim bebeğim tatlı sevmiyor. aptamil falan hiç yemiyor tek sevdiği çorba cici bebe aldık onudayemiyor . sürekli ben çocuga çorbamı yedircem benide emmiyor zaten kafam karışık neler yediriyorsunuz siz bebeğinize
ya bebeği benmki gibi hiç bişeyden memnun olmayan gülmeyen ne yaparsan yap hep ağlayan war mı
merhaba nacizen yazmak ıstedım :) ne güzel çorba yıyo bence sevınmelısın :)
çeşitli çorbalar yapıp her türlü besını alamsını sağlayabılrısın aptamıl cicibebe boşver yemıyosa verme bence onlar yapay
ama düşünsene kereviz suyu ile yapılmış bi çorbayı veya kemıklerı kaynatıp suyunu alıp onunla yaptıgın çorbayı muthıs bir
enerji vitamın kaynagı :) ben olsam sevınırdım :) hem daha 6 aylık zamanla sevdiği sevmedıgı seyelr çok değişicek
merhaba nacizen yazmak ıstedım :) ne güzel çorba yıyo bence sevınmelısın :)
çeşitli çorbalar yapıp her türlü besını alamsını sağlayabılrısın aptamıl cicibebe boşver yemıyosa verme bence onlar yapay
ama düşünsene kereviz suyu ile yapılmış bi çorbayı veya kemıklerı kaynatıp suyunu alıp onunla yaptıgın çorbayı muthıs bir
enerji vitamın kaynagı :) ben olsam sevınırdım :) hem daha 6 aylık zamanla sevdiği sevmedıgı seyelr çok değişicek
belki diş çıkarma huzursuzluğu flndırgerci bizde hala tek bir diş bile yok tembel cıktı benım cadı
canım merhaba nasılsınbizim oğlan da tembel çıktı hala diş yok bakalım bekliyoruz merakla:) merve ne yaptı canım sevdi mi çorbayı
6.ay asılarından sonra banyo serbestmi kılarr.9.300 gr 72 cm olmuşuzz.Bıngıldagımız kapanmış erken dedıler sızınkıler nsl?.
ayy canım ya cook özlemısım senivalla artık hiiç konusamıyoruz neyse merve 3. kaşıkta bi hapsrdı heryerimiz corba olduuu sanki sevdi gibi ama alısck inşallah annesi gibi tatlı canavarı olck benım kız meyve pürelerine bayılıyor siz ne yaptınız ek gıda olayını doruk bey nasıl iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?