2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slmm kızlar hepinizi çok özledim valla nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik benimki iyi allaha şükür bi oğlum oluyor pipisini gördüm çok şeker yaa :nazar:heheyy oğlum oluyor çok mutluyumm:55:

Aile hekimimin söylediğine göre 20. haftadan sonra tetanoz aşırı olcakmışız..
Ama tek doz değil bildiğim kadarıyla bi kaç kere olmamız gerekicek ama emindeğilim sen yinede aile hekimine sor..
Bide kayıt yaptırmadıysan yaptır..
Bu gittiğim doktorumda dedi sağlık ocağına gidip kayıt yaptır diye ben yaptırmıştım ztn burdan öğrenip gitmiştim onların beni aramasını bekleseydim daha çook beklerdim.. :19:
Bide bebiş doğdukdan sonra aşırları için flnda gerekli o kayıt yaptırma..

evet tatlım aile hekimine söyleyeceksin, tetanoz aşısı oluyoruz, valla bazıları 2 doz diyor 20. haftalarda oluyormuş canım zaten aile hekimine gittiğinde o sana söyler ne zaman geleceğini...canım sanmıyorum bebeğe zararlı olduğunu tüm hamilelere yapılıyor çünkü...başka aşı oluyor mu bilmiyorum.:44:

sağolun kızlarr, ben aylardır aile hekimime gitmiyodum, gidelim bakalım:27:

Kızlar siz neden ultrason resimlerinizin oldugu bir topik acmıyorsunuz biz de gormus oluruz bebislerimiz sizin kadar oldugunda nasıl gorunecek diye :1:

Öyle bi topic var zaten cnm ama sırf bize ait değil genel olarak herkesin paylaştığı..
Oraya bakabilrsin tam olarak nerdeydi hatrlamıyorum ama bulursam birazdan linkini eklerim bakarsın sende.
Bide benim eklememe sebebim videoda çok net gözüküyo verdiği resimlerde çok bulanık net değil pek bişey anlaşılmıyo o yüzden eklemiyorum ben..

slmm kızlar hepinizi çok özledim valla nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik benimki iyi allaha şükür bi oğlum oluyor pipisini gördüm çok şeker yaa :nazar:heheyy oğlum oluyor çok mutluyumm:55:

Hoşgeldin..
Tekrar hayırlı olsun oğluşun..
Nurrose msj atarsan listeye ekler..
Hmm bu durumda erkek sayısı 1 arttı eşitlik bozuldu hahahaha :1:

canım bence mahallenızdekı sağlık ocağına git. kayıtlı değilsen bile 5 dk da kayıt yaptırıveriyorlar. eşim rahatsızlığı için gitmişti kayıtlı olmadığı halde hemen orda kayıtediverdiler. çok da güzel ilgilenıyorlar. hamilelikte 2 kere tetenoz aşısı olacaz. benımki 20. haftaya denk gelıyor sanırım. bırde 6. aydan sonra olacaz galıba.

teşekkür ederim canım, ben kayıtlıyım ama doktorum hamiş olduğumu bilmiyor:49:

Öyle bi topic var zaten cnm ama sırf bize ait değil genel olarak herkesin paylaştığı..
Oraya bakabilrsin tam olarak nerdeydi hatrlamıyorum ama bulursam birazdan linkini eklerim bakarsın sende.
Bide benim eklememe sebebim videoda çok net gözüküyo verdiği resimlerde çok bulanık net değil pek bişey anlaşılmıyo o yüzden eklemiyorum ben..

Hoşgeldin..
Tekrar hayırlı olsun oğluşun..
Nurrose msj atarsan listeye ekler..
Hmm bu durumda erkek sayısı 1 arttı eşitlik bozuldu hahahaha :1:

sağol canım bende şimdi listeye baktım 8 kız 8 erkek varmış bi tanede benden geldi erkek 9 oldu :):49:

kızlar ( kadınlar ) :)) geçen gece rüyamda bende gördüm bebeğimi emziriyodum çok tatlı bir duyguydu o kadar tatlıydıki asla uyanmak istemedim yolda oyobüsle gidiyorum kocamda vardı yanımda bebek de vardı yanımda karnı acıkıyo emzirmek istiyorum kocam izin vermiyo milletin içinde nasıl açacaksın diyo ben inatlaşıyorum emzircem diyorum sonra kocam yanımızdan gidiyo seni tanımıyorum diyo ... anlattım zaten yolda emzirmek ancak rüyanda görürsün diyo dedim halt etmişsin sen

emzirme örtüleri var, alırsın her yerde de emzirirsin :1:

Bebegim Buyuyor bolumunde var biliyorum ama oraya herkes her aldıgı resmi eklemiyor. Mesela sizden birsiri 2li teste giren var ocak anneleri olarak.
Kac kisi ekledi ultrason resimlerini oraya?
Burda kendiniz de acarsanız kendi ayınıza has olarak daha etkili olur bence..

selam kızlar nasılsınız bende dün 2li test yaptırdım 1.3 çıktı ama tam sonuç değilmiş tam sonucu haftaya salı alıcakmışım hemde bebeğin cinsiyetini söylicekmiş %90 doğruluk payıyla

Bebegim Buyuyor bolumunde var biliyorum ama oraya herkes her aldıgı resmi eklemiyor. Mesela sizden birsiri 2li teste giren var ocak anneleri olarak.
Kac kisi ekledi ultrason resimlerini oraya?
Burda kendiniz de acarsanız kendi ayınıza has olarak daha etkili olur bence..

Evet gördüm sende eklemişsin o yüzden link eklemedim..
Ultrason görüntülerini eklemek istiyenler face grubumuz var oraya ekliyo genelde..
Ama olabilir tabi isterse ocak anneleri biri gönüllü olarak açar konuyu herkes kntrlnden geldikce elinden geldiğince bebişinin resimlerini ekler..

Ne diyosunuz ocak anneleri açılsınmı ultrson görüntülerinin paylaşılacağı bi topic?

Aile hekimimin söylediğine göre 20. haftadan sonra tetanoz aşırı olcakmışız..
Ama tek doz değil bildiğim kadarıyla bi kaç kere olmamız gerekicek ama emindeğilim sen yinede aile hekimine sor..
Bide kayıt yaptırmadıysan yaptır..
Bu gittiğim doktorumda dedi sağlık ocağına gidip kayıt yaptır diye ben yaptırmıştım ztn burdan öğrenip gitmiştim onların beni aramasını bekleseydim daha çook beklerdim.. :19:
Bide bebiş doğdukdan sonra aşırları için flnda gerekli o kayıt yaptırma..

benim bildiğim 3 doz yapılıyo 2.si hamileyken biri doğumdan sonra...
ama dr.a gidince sormayı unutuyorum gerçi dün aramışlar aile hekimi bekliyoruz diye bi uğrıcam bakalım ne diyecekler sizede yazarım

Meraba arkadaşlar nasılsınız ...Ben cuma günü ikili testin sonucunu alcam çok korkuyorum heycanlıyım inşallah iyi çıkar gerçi ense kalınlığı iyi çıktı bana biraz moral oldu ...benim yaş 35 bir oğlum var dr 2 haftaya cinsiyeti kesin belli olur dedi bakalım nolcak ben kızım olsun çok isterim ama sğlıklı olsunda kendimi erkeğede hazırladım benim cevap yazdığım sayfam çok ağır niyeki bu arada şeyda tebrikler canım darısı bize inşallah testler cinsiyet maşallah iyi ilerleiyorsunuz hepiniz sayafa banada uğurlu gelir inşallah

selam kızlar nasılsınız bende dün 2li test yaptırdım 1.3 çıktı ama tam sonuç değilmiş tam sonucu haftaya salı alıcakmışım hemde bebeğin cinsiyetini söylicekmiş %90 doğruluk payıyla

Kan sonucuyla birlikte değerlendiriliyo ense kalınlığı..
Hayırlı haberler alırsın inşallah sende..

kan sonucu ve ultrasonu birlikte değerlendiriyo doktor.kan da 3 gün de falan çıkıyor.
güzel temiz sonuç alırsın inşallah canım.
sağlıklı sihatli bebeğin olur inş.

hadi gözün aydın cmm darısı basımıza

Cinsiyet öğrenenlerde tuttu diye biliyorum ben cnm ama bnm hcg değeri biraz farklı yazıldığı için bende tutup tutmadığı hakkında hiç bir fikrim yok hahaha :1:

ya cınsiyeti öğrenen hatunlar kacıncı haftalarda öğrendiniz

Bende düşünmemeye çalışıyorm cnm hatta düşünmüyorumda hahaha :1:
İçimizde kalcak halleri yok ya öyle yada böyle doğcaklar sonuçta :60:
Tatlım detaylı ultrson zamanını söyledide o sıra ben adamı dinlemiyodum işte aklım başka yerdeydi hahahaha cuma gittiğimde sorcam tekrar :27:
Ben sağlık ocağına gttim kayıt yaptırdım onlar beni aramadılar aramaları için hastanede gittiğimiz doktorun bi yer varmış oraya bildirmesi gerekiyomuş..
Kayıt için gittiğimde 20. haftadan sonra tetanoz demişti banada 17. hafta da fln demedi kartını vermişti ben 17. haftada bi arayp sorym en iyisi..
Aslında benmde sağlık ocağındaki aile hekimini gözüm tutmadı bişeyden anlamıyo gibiydi bide ebe varmış ama o izindeymiş heralde hamilelere genelde o bilgi veriyo çnkü aile hekimimin bişeyden anladığını zannetmiyorum :9:
benim hastanem bılgı vermsı aradı saglık ocagı ama ben gidemedim bi türlü
kızlar mrb.. bende katılmak istiyorum. fakat özelden kime atıcam. yazar mısınız
hsogeldın cevap vermişler

bende duş alıyorum ve sonrasında sanki daha çok hararet yapıyo:( sabaha kadar vantilatörle yatıyoruz ( tabi direk üzerimize üflemiyo ) bu sene pek sivri yok bizim oralarda yawww şaşırılacak şey ama yok walla :) ... dün gece aklıma geldi akşam eve gider gitmez çarşafla yastık kılıfımı poşete koyup buzluğa koyucam yatana kadar beklesin bakalım rahat olucakmı, yarın sizide bilgilendiririm

şaka yapıyosun :D gerçekten yapacak mısın bunu :60:

benimkinin boyundan başka hiçbiryerini ölçmediler yaa kilosunu bile söylemediler :( 2 hafta sonra gidicem ıncık cıncık herşeyini sorucam

incik cıncık soramıyo insan, ben geçen gün dedim ki ultrasonda bebeğin suyu nasıl doktor bey hiç söylemiyorsunuz dedim
bi sey daha sordum, bana dedi ki " bebeği rahat bırak, çok kurcalama" dedi
kocam eve geldik hala gülüyoduu :37:

beni de listeye ekler misinz.

sat 13 nisan

13+4 günlük gebeyim

kız bebek geliyo

ilk bebeğim

ilk kilom 67

şimdi 69

:49:

Hmm o zmn yazıyım..
BPD 2.85 cm
FL 1.69 cm
AC 10.56 cm sanırım buda göbişinin ölçümü çnkü göbişi haftasına göre fazla bile çıktı demişti doktor amcamız :1:
evet cnm masallah bebişine :nazar:göbüklü nolcak:nazar::nazar::49:
genelde hep tuttu diyosunuz dimi şekercikkk hcg dediğiniz değerle hep uyum lu çıktı diye konuştuğunuzu hatırlıyorummmmmmmmmmm.

evet cnm genelde tuttu topıcte bnde tutacakmı bellı dgl:1:

Evet gördüm sende eklemişsin o yüzden link eklemedim..
Ultrason görüntülerini eklemek istiyenler face grubumuz var oraya ekliyo genelde..
Ama olabilir tabi isterse ocak anneleri biri gönüllü olarak açar konuyu herkes kntrlnden geldikce elinden geldiğince bebişinin resimlerini ekler..

Ne diyosunuz ocak anneleri açılsınmı ultrson görüntülerinin paylaşılacağı bi topic?

kızlar face grubunun linkini banada atabilirmisiniz mesajla ben yokum grupta

Back