2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aaaay o siwrilere nalet olsun bende öleyim o fişe takılan felan banamsın demiyo bıktım uyuymyrm zaten sıcaktan

kızlar ben o yüzden bebeğimin beşiğini cibinlikli alıcam hani tülü varya o yüzden fiyatı bayabi farklı ama geçen eşimle sorduk mağazadan pek hatırlamıyorum fiyatını ama 300 se cibinlikli cibinliksiz olanıda 200 flan dı dün komşunun çocugunu gördüm sivriler ffelaket yemiş her tarafı kıpkırmızıydı onunda o beşikten var ama üstünde tülü yok ( oyun parkı varya ) ondan alıcam adıymış bebeğin oyun parkı onları tavsiye ederim sizlere

Görüşürüz cnmmm.. :3:

Yok cnm ya haftaya gitmicem bu cuma sonucu aldıktan sonra gidicem çnkü hafta sonu tekrar yazlığa gidebilrm net karar vermedim..
Ama gitmezsem vazgeçersem haftaya giderim..
Sorcam zaten net kız dimi neden alışverişe başlama dediniz falan diye..
Evet Allahtan aynı yerde yaptırıp çıkıyorum testi..
İnşallah cnm inşallah herşeyine baktı bu sefer doktor ölçümlerini yaptı kafasını ölçtü,karın çevresini ölçtü üst bacak kemiğini ölçtü boyunu her zamanki gibi ölçtü kilosuna varana kadar söyledi..
Ayaklarını gösterdi gayet normal düz bi içeri doğru girinti fln yok dedi..
Mesanesini gösterdi yine dolu olduğu bağrsklarnın çalıştığı anlamınamı geliyo dedi öyle bişey söyledi..
Bide ben bugn rüyamda bebişimi gördüm kntrle gidiyoruz ve ben doğum yapıyorum ama çok kolay bi doğum oluyo ve bebek erkek ama nası tatlı kilosu flnda yerinde doğumdan sonra hemen o gn çıkıyoruz güya kalbinde bi sorun varmış bişey yapıyo hemşire ağlıyo içim gidiyo korkma canı acımıyo korktu diye ağlıyo diyo bişey olmaz geçicek diyo bana..
Sonra eve geliyoruz falan ay çok güzeldi rüyam..
Zaten o rüyadan sonra dedim kesin kız diye hahah benim hep hislerim falan tutmuyo yaaa bu gibi tahminlerde :60:

anladım tatlım...çok sıcak hava,oralar güzelmiş git ne güzel serin serin...:82: benim doktor kilosunu söylemedi ya hiç herkesinki söylemiş,bugün sorayım bende...bakalım benim doktor kafasını, bacağını ölçecek mi? öncekinde kafasını beyin beyinciğini omurgasını,midesini göstermişti...rüyanda çok güzelmiş,kontrole gidiceksin diye girmiş hemen rüyana herhalde:34: ben de geçen gün görmüştüm valla gerçek gibiydi emzirmiştim falan:16: sürekli onları düşündüğümüz için rüyalarımıza giriyorlar:34:

kızlar ben o yüzden bebeğimin beşiğini cibinlikli alıcam hani tülü varya o yüzden fiyatı bayabi farklı ama geçen eşimle sorduk mağazadan pek hatırlamıyorum fiyatını ama 300 se cibinlikli cibinliksiz olanıda 200 flan dı dün komşunun çocugunu gördüm sivriler ffelaket yemiş her tarafı kıpkırmızıydı onunda o beşikten var ama üstünde tülü yok ( oyun parkı varya ) ondan alıcam adıymış bebeğin oyun parkı onları tavsiye ederim sizlere

evet canım bızde ondan dusunuyoruz dun sorduk fıyatını dedıgın gıbı tüllüydü fıyatı da 200 civarı cok tatlılardı biri turuncu biri acık yeşil ıkısınden bırını alcaz :emir_bebek:

anladım tatlım...çok sıcak hava,oralar güzelmiş git ne güzel serin serin...:82: benim doktor kilosunu söylemedi ya hiç herkesinki söylemiş,bugün sorayım bende...bakalım benim doktor kafasını, bacağını ölçecek mi? öncekinde kafasını beyin beyinciğini omurgasını,midesini göstermişti...rüyanda çok güzelmiş,kontrole gidiceksin diye girmiş hemen rüyana herhalde:34: ben de geçen gün görmüştüm valla gerçek gibiydi emzirmiştim falan:16: sürekli onları düşündüğümüz için rüyalarımıza giriyorlar:34:

Geçen gittiğimde benimde ölçmemişti cnm ztn 2li test için gitmiştim ondan sonrada sonucu gösterirken öyle bi bakmıştı boyunu bile ölçmemişti o zmn..
Beynini beyinciğini fln göstermedi bnmkide..
Detaylıda bakar belki.. Belkide kendisi baktıda söylemedi gerçi gördüğü herşeyi söylüyo sağolsun :1:
Ay valla rüyanın en güzel kısmı hiç acı hissetmeden doğurmamdı hahahaha :60:
Gerçi erkek gördüm kız çıktı ağrısız doğum gördüm ağrılı olmasın aman Allah korusun :52: :52: :52:

park yatak canım onlar bi arkadaşında ondan aldı gayet güzel ve kullanışlıda bende ondan alıcam çok hoşuma gitti internettende baktım fiyatlarıda çok uçuk değil güzelde modelleri var :)

bnm olmadı cnm inşallah da olmaz beyaz tenliyim o yuzdn aksam dısarı cıkıyorum guneste cıkmıyorum:34:

benim 2. aydan beri dudaklarımın yanında kızarıklıklar var hele bi ara top sakal gibi olmuştu şimdi azaldı doğumda geçer diyolar bakalım geçecekmi :49:

seyda kız merak ettım bebişinin kolunun olcusunu falan solermısın bnmkinin kafası 32.2 mm uyluk kemıgı de 16.8 mm miş doktor bı sorun yok dedı ama :26:

kızlar ( kadınlar ) :)) geçen gece rüyamda bende gördüm bebeğimi emziriyodum çok tatlı bir duyguydu o kadar tatlıydıki asla uyanmak istemedim yolda oyobüsle gidiyorum kocamda vardı yanımda bebek de vardı yanımda karnı acıkıyo emzirmek istiyorum kocam izin vermiyo milletin içinde nasıl açacaksın diyo ben inatlaşıyorum emzircem diyorum sonra kocam yanımızdan gidiyo seni tanımıyorum diyo ... anlattım zaten yolda emzirmek ancak rüyanda görürsün diyo dedim halt etmişsin sen

benimkinin boyundan başka hiçbiryerini ölçmediler yaa kilosunu bile söylemediler :( 2 hafta sonra gidicem ıncık cıncık herşeyini sorucam

bana da kilo ve boyu hakknda bısı solemedı sadece bu ıkısını olctu zaten ayın 5 i buyuk gun herseyı ogrenecem ınsallah cınsıyet heycanından unutmazsam:76::86:

selam ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR NASILSINIZZZZZZZZZZZZZZ???????????*

BENİM HCG M 50.4 ÇIKTI NE DEMEK ANNİŞLER ALTI ÜSTÜ BİR YERDE ERKEK BİR YERDE KIZ DİYE OKUDUMMMMMMMMM KAFAM KARIŞTIIIIIII.

seyda kız merak ettım bebişinin kolunun olcusunu falan solermısın bnmkinin kafası 32.2 mm uyluk kemıgı de 16.8 mm miş doktor bı sorun yok dedı ama :26:

Tatlım bilmiyorumki hangisi hangisinin ölçüsü anlıyabilceğim şekilde yazılı değil malesef..
Sadece kilosu 132 g yazıyo..
Bide herkesinki farklı çıkar cnm hepimizin haftasına göre değerlendiriliyo..
Doktorun sorun yok dediyse içini ferah tut..

benimkinin boyundan başka hiçbiryerini ölçmediler yaa kilosunu bile söylemediler :( 2 hafta sonra gidicem ıncık cıncık herşeyini sorucam

En son gittiğinde kaç haftalıktın cnm?
Haftaya göre bunlara bakıyolar..

bana da kilo ve boyu hakknda bısı solemedı sadece bu ıkısını olctu zaten ayın 5 i buyuk gun herseyı ogrenecem ınsallah cınsıyet heycanından unutmazsam:76::86:

doktora gitmeden önce sunu sorucam bunu sorucam diyorum... sonuç : bebeği görüyorum ağzım kulaklarımda, gözlerden 1-2 damla yaş ve muayene bitmiş bütün sorular unutularak eve gelinmiş :)) bidahakine yazıcam valla :)

Tatlım bilmiyorumki hangisi hangisinin ölçüsü anlıyabilceğim şekilde yazılı değil malesef..
Sadece kilosu 132 g yazıyo..
Bide herkesinki farklı çıkar cnm hepimizin haftasına göre değerlendiriliyo..
Doktorun sorun yok dediyse içini ferah tut..

En son gittiğinde kaç haftalıktın cnm?
Haftaya göre bunlara bakıyolar..

tmm cnm sagol ama ogrenmen ıcın soleyım bpd kafası,fl de uyluk kemıgıymıs :1:

Back