2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2012 ocak anneleri değil de canım geneli var ya:) isterseniz açalım,gelişimlerine bakarız:69: evet bulanık baya,hiç seçilmiyor,bir de bizim doktorun ultrason aleti eski galiba:63: seçilmiyor....test sonucumu da daha yeni aldım doktora gidicem diye elimde olsun dedim meraksız ben:44:....canım bende serbest hCg diye bişey yok ama şu var T-HCG 93.1 IU/ml mom 1.26 yazıyor...burdakilere göre baya fazla benimkide:52: kız oluyor dimi yapılan tahminlere göre...

seremcim bende 'düzeltilmiş momlar ve riskler' başlığı altında PAPP-A nın üzerinde fß-hCG olarak yazıyor[/QUOTE]

canım baktım şimdi didik didik ettim ama sadece T-HCG var,Free beta yok aynı şeyler mi yoksa farklı mı bilemedim :20:

farketmez benım ıcın canım saglıklı olsunda :emir_bebek::49: bakalım tutacakmı zaten seyda bilir en basından berı erkek hıssedıyorum ben :1::emir_bebek::nazar:sen ne zaman ogreneceksın ayın 5 ine miydi senınde?
evet şeydacım bakalım heycanlı bıraz beklemesı de sıkıcı ama mecbur beklıcez napalım cok merak edıyorum en onemlısı de hislerim dogru cıkacakmı dıye yoksa o kadar takmıcam yani:1::49::27::35:
tabi ki fark etmez ama artık bilelim de hayaller kuralım, ciciler alalım, bugun hastane çıkış cicilerine baktım da o kadar şirinler ki, bilrlim de alalım ama yaaaa, benim de başından beri erkek doğuyor, ama son 1 aydır kız gibi geliyor, benimki 6sı canım
seremcim bende 'düzeltilmiş momlar ve riskler' başlığı altında PAPP-A nın üzerinde fß-hCG olarak yazıyor

canım baktım şimdi didik didik ettim ama sadece T-HCG var,Free beta yok aynı şeyler mi yoksa farklı mı bilemedim :20:[/QUOTE]
canım bence o değildir çünkü normal değerler 0.5-79.0, 91 o olsaydı doktorun seni uyarırdı, öğrenelim artık yaaaa:95: ama ben kafaya koydum, haftaya kocişin başının etini yicem:27:

Kan sonucuyla birlikte değerlendiriliyo ense kalınlığı..
Hayırlı haberler alırsın inşallah sende..

kan sonucu ve ultrasonu birlikte değerlendiriyo doktor.kan da 3 gün de falan çıkıyor.
güzel temiz sonuç alırsın inşallah canım.
sağlıklı sihatli bebeğin olur inş.

amin inşallah kızlar

benim dıoktor :49:cinsiyetini söyleyecekmiş benim ilk beta hcg 34 çıkmıştı bakalım benimki ne olucak :)

kızlar benım göbegım kasınmaya basladı :(( acayıp tatlı kasınıyor bır kac kez kasıdım dayanamadım ya krem sürüyorum bırde bebek yagı.

tabi ki fark etmez ama artık bilelim de hayaller kuralım, ciciler alalım, bugun hastane çıkış cicilerine baktım da o kadar şirinler ki, bilrlim de alalım ama yaaaa, benim de başından beri erkek doğuyor, ama son 1 aydır kız gibi geliyor, benimki 6sı canım

canım bence o değildir çünkü normal değerler 0.5-79.0, 91 o olsaydı doktorun seni uyarırdı, öğrenelim artık yaaaa:95: ama ben kafaya koydum, haftaya kocişin başının etini yicem:27:

doğru düzgün bir alıntı yapamadım ya:40: karışıp duruyor neyse...normal değerler ne canım biraz karışmış anlamadım...zaten free beta diyorlar bende öyle bir değer yok bende T-HCG var:37: bana da yüksek geldi biraz çünkü:18: belki bunun hesaplaması farklıdır ondan böyle çıkmıştır bilemiciiimmmm:49: bende doktora gidiyorum bugün canım inşallah gösterir benimki bir yerlerini de artık merakımız biter:69:

kızlar benım göbegım kasınmaya basladı :(( acayıp tatlı kasınıyor bır kac kez kasıdım dayanamadım ya krem sürüyorum bırde bebek yagı.

canım benimkide yaklaşık 2 haftadır kaşınıyo ..ama arkadaşım demişti bana sakın kaşıma diye.hafiften okşuyorum.
ama bebe yağını ihmal etmiyorum..

doğru düzgün bir alıntı yapamadım ya:40: karışıp duruyor neyse...normal değerler ne canım biraz karışmış anlamadım...zaten free beta diyorlar bende öyle bir değer yok bende T-HCG var:37: bana da yüksek geldi biraz çünkü:18: belki bunun hesaplaması farklıdır ondan böyle çıkmıştır bilemiciiimmmm:49: bende doktora gidiyorum bugün canım inşallah gösterir benimki bir yerlerini de artık merakımız biter:69:

aaa evet sen dün söylemiştin gideceğini, saat kaçta randevun, merakla bekliyoruz, ben sana kız demiştim bakalım tutacak mı?:49:

yaaa bu testlerle ilgili konuştuğunuz hiçbirşeyi anlayamıyorum :) doktor bana bütün testlerin iyi dedi.. yarın bende getiricem testlerimi sizin yazılara göre yorumlıycam :))

yaaa bu testlerle ilgili konuştuğunuz hiçbirşeyi anlayamıyorum :) doktor bana bütün testlerin iyi dedi.. yarın bende getiricem testlerimi sizin yazılara göre yorumlıycam :))

canım valla ben de hiç birşey anlamıyorum...kafam iyice karıştı,benim değerim burdakilere göre farklı herkeste free beta var bende T-beta var...aynı şeyler mi bilemiyorum neyse hiçbirimiz bu konuda uzman olmadığımıza göre konuşup kafamızı bulandırmayalım:37:

canım valla ben de hiç birşey anlamıyorum...kafam iyice karıştı,benim değerim burdakilere göre farklı herkeste free beta var bende T-beta var...aynı şeyler mi bilemiyorum neyse hiçbirimiz bu konuda uzman olmadığımıza göre konuşup kafamızı bulandırmayalım:37:

sonuçta aksi bi durum olsa doktorun söylerdi... bak şimdi bende merak ettim bakalım bende ne yazıyo yarın getirince özellikle sana haber vericem sıkma canını, hem normalde herkezin değeri birbirinden farklıdır. önemli olan normal değerlerin çok altında yada çok üstünde olmasın...

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebişlerinize son zamanlarda neler aldınızzzz bilgilenmek istiyorummmmm........değişik alınması gerekli olupta sizin aldığınız şeylerrr paylaşırmısınızzzzzzzzzz???????????

Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebişlerinize son zamanlarda neler aldınızzzz bilgilenmek istiyorummmmm........değişik alınması gerekli olupta sizin aldığınız şeylerrr paylaşırmısınızzzzzzzzzz???????????

canım şuan hiç bişey almadım bende....
göstermediki...bekliyoruz valla.
annem yorgan yastık yaptırdı bekliyo kadın nevresim rengi için. :34:
gösterseydi bizde bişeylerin ucundan tutardık emme göstermedi:50:

Back