2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

beni de listeye ekler misinz.

sat 13 nisan

13+4 günlük gebeyim

kız bebek geliyo

ilk bebeğim

ilk kilom 67

şimdi 69

:49:

Bende 13 haftalıkken gitmiştim dr cinsiyet tahmini yapmam bazen klitorisle pipi benziyor karışıyor o zamnd ynlış bilgi oluyo dedi gerçi benim bebişim bacaklarını açmamıştı yn duruyordu resmen tel sarar oynuyor gibiydi....birde gerçekten kontrolden önce çikolata yemenin çok etkisi var dr ensesiniölçemedi 20 dk sonra geldiğimde ölçebildi ancak hiç durmadı bebişimmm kıpr kıprdı

beni de listeye ekler misinz.

sat 13 nisan

13+4 günlük gebeyim

kız bebek geliyo

ilk bebeğim

ilk kilom 67

şimdi 69

:49:

listeye ek bilgiler aşağıdaki gibidir :))))

yaşadığım şehir : mersin

kızıma vereceğim isim : ada

tahmini doğum 21 ocak

Evet gördüm sende eklemişsin o yüzden link eklemedim..
Ultrason görüntülerini eklemek istiyenler face grubumuz var oraya ekliyo genelde..
Ama olabilir tabi isterse ocak anneleri biri gönüllü olarak açar konuyu herkes kntrlnden geldikce elinden geldiğince bebişinin resimlerini ekler..

Ne diyosunuz ocak anneleri açılsınmı ultrson görüntülerinin paylaşılacağı bi topic?

canım başka yerde de var ama kimse eklemiyor sanki,bir de bebişler küçük ya henüz bişey belli olmuyor,kara kara görüntüler dışında,bence bebekler büyüsün,renkli ultrasonlara girelim o zaman daha güzel olur,ama isterseniz açalım....:69:

benim bildiğim 3 doz yapılıyo 2.si hamileyken biri doğumdan sonra...
ama dr.a gidince sormayı unutuyorum gerçi dün aramışlar aile hekimi bekliyoruz diye bi uğrıcam bakalım ne diyecekler sizede yazarım

Aile hekimi söylemişti bana kaç doz oldğnu ama unuttum bende cnm..

Meraba arkadaşlar nasılsınız ...Ben cuma günü ikili testin sonucunu alcam çok korkuyorum heycanlıyım inşallah iyi çıkar gerçi ense kalınlığı iyi çıktı bana biraz moral oldu ...benim yaş 35 bir oğlum var dr 2 haftaya cinsiyeti kesin belli olur dedi bakalım nolcak ben kızım olsun çok isterim ama sğlıklı olsunda kendimi erkeğede hazırladım benim cevap yazdığım sayfam çok ağır niyeki bu arada şeyda tebrikler canım darısı bize inşallah testler cinsiyet maşallah iyi ilerleiyorsunuz hepiniz sayafa banada uğurlu gelir inşallah

Korkma cnm inşallah güzel sonuçlar alıcaksın..
Bu arada teşekkürler inşallah hepiniz öğrenirsiniz cinsiyetleri....
Ve sonra yanılma olmaz :1:

incik cıncık soramıyo insan, ben geçen gün dedim ki ultrasonda bebeğin suyu nasıl doktor bey hiç söylemiyorsunuz dedim
bi sey daha sordum, bana dedi ki " bebeği rahat bırak, çok kurcalama" dedi
kocam eve geldik hala gülüyoduu :37:

Yok artıkkk soru sormanla bebeği rahat bırakmanın ne alakası varmış ya..
Ayrıca bebek senin bebekin ona ne :19:

evet cnm masallah bebişine :nazar:göbüklü nolcak:nazar::nazar::49:

Valla öyle olcak heraldeee oyy ben onun göbişini yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. :52:
Senin hcg değeri kaçtı cnm?

kızlar face grubunun linkini banada atabilirmisiniz mesajla ben yokum grupta

kızlar face gurubu mu var banada mesaj atar mısınız :52::25::25::25:

Kızlar edaecrin face kurucusu ona msj atarsanız linki ekler benm eklediğim linkten çıkmıyo malsf..

canım başka yerde de var ama kimse eklemiyor sanki,bir de bebişler küçük ya henüz bişey belli olmuyor,kara kara görüntüler dışında,bence bebekler büyüsün,renkli ultrasonlara girelim o zaman daha güzel olur,ama isterseniz açalım....:69:

Nerde var cnm 2012 ocak anneleri diye varmı ben görmedim?
Evet kara kara ve bulanık pek belli değil o yüzden bende eklemiyorum..
Bu arada senin hcg kaç çıkmıştı tatlım unuttm :78:

selammmm kızlar....ne kadar erkencisiniz vallaa yinee doldurmuşsunuz..

ŞEYDAcımmm gözün aydın yaaa öğrenmişsin cinsiyeti eh rahatlamışsındır artık ne güzel..şimdi ne alaırım kızıma diye düşünürsün sen..

bende yarın gidicemmm inşallah gösterir..senin girdiğin ultrason renklimiydi canım..

evet canım,gidip kayıt yaptıracaksın,ben hamileyim diye,onlar seni ve bebeği takip edecek,hamileyken aşı zamanlarını söylecekler,sende gidip o zaman aşılarını olacaksın,bebek doğduktan sonrada bebeğin aşıları olacak orada...

sağolasın canım yaaa.. bana kimse söylemedi daha önce inşallah geç kalmamışımdır :(

Canım bnmde bu 3. doktor bende bi türlü dikiş tutturamıyodum öyle tesadüfen 2li testi o hastanede yaptırıyım diye girdim ve doktordan memnun kaldım..
Dediğin hastaneyide duymadım malesf..

bende ikili testi yaptırdığım doktoru çok beğendim hatta hastanede yeniydi ilk günü ve ilk hastası endim ama hastanede doğumhane yokmuş o yüzden oradanda vazgeçtim :(

Aslında bi yer varmış gittiğin doktor oraya senin hamile oldğnu bildiriyomuş onlarda seni arıyolarmış ama beni kimse aramadı arıycaklarıda yoktu ben gittim kayıt yaptırdım..

sürekli bi doktorumuz yok ya acaba o yüzdenmi bilgi verilmedi? ben ikametgahımın olduğu yerde oturmuyorum ama evime çok yakın bir sağlık ocağı açılmış ona gitsem olurmu acaba bizim aile hekimi başka yerde... bide gittiğimiz zamn ne demek gerekiyo hamileyim kayıt yaptırmayamı geldim diycem :)

selammmm kızlar....ne kadar erkencisiniz vallaa yinee doldurmuşsunuz..

ŞEYDAcımmm gözün aydın yaaa öğrenmişsin cinsiyeti eh rahatlamışsındır artık ne güzel..şimdi ne alaırım kızıma diye düşünürsün sen..

bende yarın gidicemmm inşallah gösterir..senin girdiğin ultrason renklimiydi canım..

Evet cnm çok rahatladım ama 6. aydan önce alışveriş yok dedi o yüzden kafam karışık biraz bide korkuyorum sonradan erkek duyarım diye..
Yok renkli değildi girdiğim ultrson detaylı ultrson için bi hafta söyledi ama onuda unuttum işte cuma gnü tekrar sorcam..

benım hcg degerı 18 di canım..:1:

Bu değere göre erkek o zmn seninki cnm :1:

sağolasın canım yaaa.. bana kimse söylemedi daha önce inşallah geç kalmamışımdır :(

Yok cnm geç kalmamışsındır merak etme ben yaptırdımda bişey oldu sanki anca tetanoz aşısı zamanı haber veriyolar bakalım merk ediyorum onuda hbr vericeklermi..
Oda aile hekimimin söylediğine göre 20. haftadan sonra..
Bide bana her doktor kntrlnden snra gel dedi gelemem dedim bende bnm ikamet hala annemlerin orda gözüküyo ben pendikte oturuyorum o zmn telefonla bilgi ver dedi veririm dedimde hiç aramadım şimdiye kadar :19: :1:

[/QUOTE]

2012 ocak anneleri değil de canım geneli var ya:) isterseniz açalım,gelişimlerine bakarız:69: evet bulanık baya,hiç seçilmiyor,bir de bizim doktorun ultrason aleti eski galiba:63: seçilmiyor....test sonucumu da daha yeni aldım doktora gidicem diye elimde olsun dedim meraksız ben:44:....canım bende serbest hCg diye bişey yok ama şu var T-HCG 93.1 IU/ml mom 1.26 yazıyor...burdakilere göre baya fazla benimkide:52: kız oluyor dimi yapılan tahminlere göre...

sürekli bi doktorumuz yok ya acaba o yüzdenmi bilgi verilmedi? ben ikametgahımın olduğu yerde oturmuyorum ama evime çok yakın bir sağlık ocağı açılmış ona gitsem olurmu acaba bizim aile hekimi başka yerde... bide gittiğimiz zamn ne demek gerekiyo hamileyim kayıt yaptırmayamı geldim diycem :)

Nasıl doğumhane yokmuş hastanede? :53:
Canım bunun sürekli doktorla bi alaksı yok gittiğin doktorun bi yer varmış oraya bildirmesi gerekiyomuş onlarda evi arıyolar işte..
Benimde annemin evinde hala ikamet aldırmadım oturduğum yere aile hekimimin gözüktüğü yere gittim..
Evet hamileyim kayıt yaptırcm siz aramadınız ben geldim ddm nerden öğrendin dedi bi forum sitesinden dedim hahaha..
Kızlar ben çıktım annem geldi öptm sizi görüşürüzz..

2012 ocak anneleri değil de canım geneli var ya:) isterseniz açalım,gelişimlerine bakarız:69: evet bulanık baya,hiç seçilmiyor,bir de bizim doktorun ultrason aleti eski galiba:63: seçilmiyor....test sonucumu da daha yeni aldım doktora gidicem diye elimde olsun dedim meraksız ben:44:....canım bende serbest hCg diye bişey yok ama şu var T-HCG 93.1 IU/ml mom 1.26 yazıyor...burdakilere göre baya fazla benimkide:52: kız oluyor dimi yapılan tahminlere göre...

Hee onu biliyorum cnm farketmez açabilirz isteyen olursa..
Evet cnm bu değere göre seninki kız çıkıyo.. :1:

2012 ocak anneleri değil de canım geneli var ya:) isterseniz açalım,gelişimlerine bakarız:69: evet bulanık baya,hiç seçilmiyor,bir de bizim doktorun ultrason aleti eski galiba:63: seçilmiyor....test sonucumu da daha yeni aldım doktora gidicem diye elimde olsun dedim meraksız ben:44:....canım bende serbest hCg diye bişey yok ama şu var T-HCG 93.1 IU/ml mom 1.26 yazıyor...burdakilere göre baya fazla benimkide:52: kız oluyor dimi yapılan tahminlere göre...[/QUOTE]

seremcim bende 'düzeltilmiş momlar ve riskler' başlığı altında PAPP-A nın üzerinde fß-hCG olarak yazıyor

incik cıncık soramıyo insan, ben geçen gün dedim ki ultrasonda bebeğin suyu nasıl doktor bey hiç söylemiyorsunuz dedim
bi sey daha sordum, bana dedi ki " bebeği rahat bırak, çok kurcalama" dedi
kocam eve geldik hala gülüyoduu :37:

ne yani sen soru sordukça rahatsızmı oluyomuş :) insan merak ediyo işte neden anlamıyolar bizi

canım benimki de 67 bakalım tutacak mı? tutmayan var mı arkadaslar??:27:
farketmez benım ıcın canım saglıklı olsunda :emir_bebek::49: bakalım tutacakmı zaten seyda bilir en basından berı erkek hıssedıyorum ben :1::emir_bebek::nazar:sen ne zaman ogreneceksın ayın 5 ine miydi senınde?
evet şeydacım bakalım heycanlı bıraz beklemesı de sıkıcı ama mecbur beklıcez napalım cok merak edıyorum en onemlısı de hislerim dogru cıkacakmı dıye yoksa o kadar takmıcam yani:1::49::27::35:

Back