2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

13+5 di canım... zaten gittiğim hiçbir doktoru beğenemiyorum son 2'dir farklı doktorlara gittim. bu seferde başka bi doktora gidicem ve umarım o son olur

selam ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR NASILSINIZZZZZZZZZZZZZZ???????????*

BENİM HCG M 50.4 ÇIKTI NE DEMEK ANNİŞLER ALTI ÜSTÜ BİR YERDE ERKEK BİR YERDE KIZ DİYE OKUDUMMMMMMMMM KAFAM KARIŞTIIIIIII.

Selam cnm hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın?
50 altı erkek 50üstü kız diyolar cnm..
Bu durumda seninki kız çıkıyo

13+5 di canım... zaten gittiğim hiçbir doktoru beğenemiyorum son 2'dir farklı doktorlara gittim. bu seferde başka bi doktora gidicem ve umarım o son olur

O zamanlarda bakmaması normal cnm ben 15. haftadayım anca ölçüldü benmkide önceki gittiğimde ölçülmemişti..
Doktor beğenmek zor iş ya inşallah gönlüne göre bulursn..

seyda cımmmm hep tuttumu bizim topikteeeeeeeeee.

hehehe ağrılı sızılı da olsa çatır çatır doğurcaz nasılsa şimdilik doğumu düşünmemeye çalışıyorum tatlım detaylı ultrasonun zamanını söyledimi sana? bir de ben aralık annelerinin forumuna da bakıyorum arada onlar bizden önde ya 17. haftada 1. doz tetanoz 20. haftada 2. doz tetanozu olmuş kimisi, ben hala sağlık ocağına gidip kayıt yaptırmadım henüz uyuz doktoruma söylemiş olmama rağmen (o zaman yeni öğrenmiştim hamile olduğumu) beni kaale almadı sanırsam insan bir arar,gel tetanozunu ol der dimi

O zamanlarda bakmaması normal cnm ben 15. haftadayım anca ölçüldü benmkide önceki gittiğimde ölçülmemişti..
Doktor beğenmek zor iş ya inşallah gönlüne göre bulursn..
[/QUOTE]

inşallah canım ya bu 4. doktorum olacak... hastanede çok önemli bi türlü beğenemiyorum... incirli ethicayı düşünüyorum bilen yada giden varmı acaba?

Kizlar gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasilsiniz
haftaya bugune saat 11e randevu aldim yeni hastneden
hayirlisi artik :)
bnde bir gelisme yok hrsey ayni
dun sistit olmusdum bugun baya iyioyim sukur
bebegimi artik cok merak ediyorum
insallah cinsiyetini gosterir benim kuzum
haftaya SATa gore 16 haftalik olucam cunku
heyecanliyim simdiden

sağlık ocağına kayıtmı yaptırmak gerekiyo ?

seyda cımmmm hep tuttumu bizim topikteeeeeeeeee.

Cinsiyet öğrenenlerde tuttu diye biliyorum ben cnm ama bnm hcg değeri biraz farklı yazıldığı için bende tutup tutmadığı hakkında hiç bir fikrim yok hahaha

Bende düşünmemeye çalışıyorm cnm hatta düşünmüyorumda hahaha
İçimizde kalcak halleri yok ya öyle yada böyle doğcaklar sonuçta
Tatlım detaylı ultrson zamanını söyledide o sıra ben adamı dinlemiyodum işte aklım başka yerdeydi hahahaha cuma gittiğimde sorcam tekrar
Ben sağlık ocağına gttim kayıt yaptırdım onlar beni aramadılar aramaları için hastanede gittiğimiz doktorun bi yer varmış oraya bildirmesi gerekiyomuş..
Kayıt için gittiğimde 20. haftadan sonra tetanoz demişti banada 17. hafta da fln demedi kartını vermişti ben 17. haftada bi arayp sorym en iyisi..
Aslında benmde sağlık ocağındaki aile hekimini gözüm tutmadı bişeyden anlamıyo gibiydi bide ebe varmış ama o izindeymiş heralde hamilelere genelde o bilgi veriyo çnkü aile hekimimin bişeyden anladığını zannetmiyorum

günaydın canım :) hadi hayırlısı bakalım inşallah cinsiyetini öğrenirsin... birde geçmiş olsun dikkatli ol canım çok çobuk hasta olabiliyoruz ilaçta kullanamıyoruz işimiz zor Allah yardımcımız olsun :)

evet canım,gidip kayıt yaptıracaksın,ben hamileyim diye,onlar seni ve bebeği takip edecek,hamileyken aşı zamanlarını söylecekler,sende gidip o zaman aşılarını olacaksın,bebek doğduktan sonrada bebeğin aşıları olacak orada...

inşallah canım ya bu 4. doktorum olacak... hastanede çok önemli bi türlü beğenemiyorum... incirli ethicayı düşünüyorum bilen yada giden varmı acaba?

Canım bnmde bu 3. doktor bende bi türlü dikiş tutturamıyodum öyle tesadüfen 2li testi o hastanede yaptırıyım diye girdim ve doktordan memnun kaldım..
Dediğin hastaneyide duymadım malesf..

Aslında bi yer varmış gittiğin doktor oraya senin hamile oldğnu bildiriyomuş onlarda seni arıyolarmış ama beni kimse aramadı arıycaklarıda yoktu ben gittim kayıt yaptırdım..

seremcim aile hekimimize mi söylicez?? ben aşı olmamız gerektiğini bile bilmiyodum, hamileyken aşı mı olcaz yani, bebişe zararı olmuyo muymuş, garibime gitti, hamileyken virus almak, benim doktorum da bişi söylemedi, hangi haftalarda hangi aşıları oluyoruz??

Bu arada 2li testi sordum o MoM'u bu dünya genelinde işte bnm yaşımda gebelerde görünen ortalama değer fln dedi sanırım o değerlerin bazılarında aşşağısında olursa riskli bazılarında da yukarısında olursa..
Tekrar baktı sonuçlarıma sonuçların güzel dedi..

şeydacım gözün aydın deniz kız geliyormuş :)) tebrik ederim. bizimde öykümüz geliyor inşallah. gerçi eşim hala yok yok erkek o erkek görürsün diyo ama :)) 6 ağustosta bellı olacak. bu arada benım tetenoz aşımın ilk dozu 12 ağustosta yapılacak sağlık ocağında. doktorum özellikle sık sık git aile hekımıne diyor. burda yaptırdığın test sonuçların ordakı dosyanda da olsun diyor. aslında ultrason aleti olsa sağlık ocaklarında hiç çıkmam ama :)))

Aile hekimimin söylediğine göre 20. haftadan sonra tetanoz aşırı olcakmışız..
Ama tek doz değil bildiğim kadarıyla bi kaç kere olmamız gerekicek ama emindeğilim sen yinede aile hekimine sor..
Bide kayıt yaptırmadıysan yaptır..
Bu gittiğim doktorumda dedi sağlık ocağına gidip kayıt yaptır diye ben yaptırmıştım ztn burdan öğrenip gitmiştim onların beni aramasını bekleseydim daha çook beklerdim..
Bide bebiş doğdukdan sonra aşırları için flnda gerekli o kayıt yaptırma..

evet tatlım aile hekimine söyleyeceksin, tetanoz aşısı oluyoruz, valla bazıları 2 doz diyor 20. haftalarda oluyormuş canım zaten aile hekimine gittiğinde o sana söyler ne zaman geleceğini...canım sanmıyorum bebeğe zararlı olduğunu tüm hamilelere yapılıyor çünkü...başka aşı oluyor mu bilmiyorum.:44:

canım bence mahallenızdekı sağlık ocağına git. kayıtlı değilsen bile 5 dk da kayıt yaptırıveriyorlar. eşim rahatsızlığı için gitmişti kayıtlı olmadığı halde hemen orda kayıtediverdiler. çok da güzel ilgilenıyorlar. hamilelikte 2 kere tetenoz aşısı olacaz. benımki 20. haftaya denk gelıyor sanırım. bırde 6. aydan sonra olacaz galıba.

Kızlar siz neden ultrason resimlerinizin oldugu bir topik acmıyorsunuz biz de gormus oluruz bebislerimiz sizin kadar oldugunda nasıl gorunecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…