- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.121
Tatlım bilmiyorumki hangisi hangisinin ölçüsü anlıyabilceğim şekilde yazılı değil malesef..
Sadece kilosu 132 g yazıyo..
Bide herkesinki farklı çıkar cnm hepimizin haftasına göre değerlendiriliyo..
Doktorun sorun yok dediyse içini ferah tut..
En son gittiğinde kaç haftalıktın cnm?
Haftaya göre bunlara bakıyolar..
tmm cnm sagol ama ogrenmen ıcın soleyım bpd kafası,fl de uyluk kemıgıymıs
selam ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR NASILSINIZZZZZZZZZZZZZZ???????????*
BENİM HCG M 50.4 ÇIKTI NE DEMEK ANNİŞLER ALTI ÜSTÜ BİR YERDE ERKEK BİR YERDE KIZ DİYE OKUDUMMMMMMMMM KAFAM KARIŞTIIIIIII.
13+5 di canım... zaten gittiğim hiçbir doktoru beğenemiyorum son 2'dir farklı doktorlara gittim. bu seferde başka bi doktora gidicem ve umarım o son olur
kız olması gerekıyo cnm bu iddaya gore
selam cnm hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın?
50 altı erkek 50üstü kız diyolar cnm..
Bu durumda seninki kız çıkıyo
o zamanlarda bakmaması normal cnm ben 15. Haftadayım anca ölçüldü benmkide önceki gittiğimde ölçülmemişti..
Doktor beğenmek zor iş ya inşallah gönlüne göre bulursn..
Geçen gittiğimde benimde ölçmemişti cnm ztn 2li test için gitmiştim ondan sonrada sonucu gösterirken öyle bi bakmıştı boyunu bile ölçmemişti o zmn..
Beynini beyinciğini fln göstermedi bnmkide..
Detaylıda bakar belki.. Belkide kendisi baktıda söylemedi gerçi gördüğü herşeyi söylüyo sağolsun
Ay valla rüyanın en güzel kısmı hiç acı hissetmeden doğurmamdı hahahaha
Gerçi erkek gördüm kız çıktı ağrısız doğum gördüm ağrılı olmasın aman Allah korusun
heheheağrılı sızılı da olsa çatır çatır doğurcaz nasılsa şimdilik doğumu düşünmemeye çalışıyorum tatlım detaylı ultrasonun zamanını söyledimi sana? bir de ben aralık annelerinin forumuna da bakıyorum arada onlar bizden önde ya 17. haftada 1. doz tetanoz 20. haftada 2. doz tetanozu olmuş kimisi, ben hala sağlık ocağına gidip kayıt yaptırmadım henüz uyuz doktoruma söylemiş olmama rağmen (o zaman yeni öğrenmiştim hamile olduğumu) beni kaale almadı sanırsam insan bir arar,gel tetanozunu ol der dimi
seyda cımmmm hep tuttumu bizim topikteeeeeeeeee.
heheheağrılı sızılı da olsa çatır çatır doğurcaz nasılsa şimdilik doğumu düşünmemeye çalışıyorum tatlım detaylı ultrasonun zamanını söyledimi sana? bir de ben aralık annelerinin forumuna da bakıyorum arada onlar bizden önde ya 17. haftada 1. doz tetanoz 20. haftada 2. doz tetanozu olmuş kimisi, ben hala sağlık ocağına gidip kayıt yaptırmadım henüz uyuz doktoruma söylemiş olmama rağmen (o zaman yeni öğrenmiştim hamile olduğumu) beni kaale almadı sanırsam insan bir arar,gel tetanozunu ol der dimi
Kizlar gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasilsiniz
haftaya bugune saat 11e randevu aldim yeni hastneden
hayirlisi artik :)
bnde bir gelisme yok hrsey ayni
dun sistit olmusdum bugun baya iyioyim sukur
bebegimi artik cok merak ediyorum
insallah cinsiyetini gosterir benim kuzum
haftaya SATa gore 16 haftalik olucam cunku
heyecanliyim simdiden
sağlık ocağına kayıtmı yaptırmak gerekiyo ?
inşallah canım ya bu 4. doktorum olacak... hastanede çok önemli bi türlü beğenemiyorum... incirli ethicayı düşünüyorum bilen yada giden varmı acaba?
sağlık ocağına kayıtmı yaptırmak gerekiyo ?
evet canım,gidip kayıt yaptıracaksın,ben hamileyim diye,onlar seni ve bebeği takip edecek,hamileyken aşı zamanlarını söylecekler,sende gidip o zaman aşılarını olacaksın,bebek doğduktan sonrada bebeğin aşıları olacak orada...
seremcim aile hekimimize mi söylicez?? ben aşı olmamız gerektiğini bile bilmiyodum, hamileyken aşı mı olcaz yani, bebişe zararı olmuyo muymuş, garibime gitti, hamileyken virus almak, benim doktorum da bişi söylemedi, hangi haftalarda hangi aşıları oluyoruz??
seremcim aile hekimimize mi söylicez?? ben aşı olmamız gerektiğini bile bilmiyodum, hamileyken aşı mı olcaz yani, bebişe zararı olmuyo muymuş, garibime gitti, hamileyken virus almak, benim doktorum da bişi söylemedi, hangi haftalarda hangi aşıları oluyoruz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?