2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selammm kızlaarr ben geldimm doktordan..
Face yazdım buraya da yazıyım..
Bebişimi gördüm herşey yolunda çok şükürr çok güzeldi ölçümlerini yaptı doktor..
Haftasıyla uyumlu dimi dedim uyumlu uyumlu hatta göbişli bi bebiş olcak dedi..
İlk ultrsonda baktığında oo kocaman olmş dedi :nazar:
Eh artık o zaman cinsiyetini öğreniriz dedim bende kıza benziyo dedi yine hep kıza benziyo diyosunuz artık net öğrensemde alışverişe başlıycam dedim hayır 6. aydan önce alışveriş yok dedi bide :1:
Sonra evet evet kız dedi ismini ne koycaksınız dedi Deniz dedim Derya Deniz dedi 2 isim istemiyorum dedim..
Neyse 3lü test zamanını söyledi yaptırmıycam onu dedim neden dedi 2liyi yaptırdım ztn dedim bebeğimi aldırmayıda düşünmüyorum dedim o yüzden 3lünün stresine girmek istemiyorum dedim..
Oda başka bi test söyledi o zmn bunu yaptır dedi tmm dedim bende kan verdim cuma günü çıkıcak sonuçlarım haftaya sonuçlarınla gel dedi ama ben cuma gidicem hafta sonu tekrar yazlığa gidebilirm.
Tatile gitmedinmi dedi gittim dedim yanmamışsın dedi güneşten uzak durdum dedim..
Ay başka bişey hatırlamıyorum valla yumuk yumuk bebişimi gördüm videosunu aldım geldim..
Hee bide dediki bak bu haftalar hep bebekle ilgileniyoruz daha bebekle işimiz bitmedi 20. haftadan sonra sana dönücez testlerin hepsi yeniden yapılcak fln dedi o kan,şeker falan diye..
Öyle kızlar çook mutluyummm kızçem olucağınıda öğrendim ohh içim rahatladııııııı.. :12:
Canım hayırlı olsun,gözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

neyyyyyyyyyyyyyy :53: amanin maşallah, kıs benden 5 yaş büyük anacın anane oluyooo, geç kalmışız bizz :60: sen de çooook küçüksünn

:nazar:biraccık oyle oldu valla babamda 38 yasında gorsen her gun arayıp soruyo torunum napıo dıe bende ii dıyorum ne dıyım artık =))) simdide dıyolar ki annemle ıkısı bacaklarını kapattıysa o zaman kızdır dıyıp duruyolar=))

tuvalet konusu ıcın yatmadan 2 saat onceden sıvı alımını durduracakmısız canım oyle okumustum bı yerde gayet mantıklıda=):23:

canım hayatta duramam malesef su içmeden okadar saat zaten normaldede ben gece 1 kez kesın kalkardım tuvalete şimdide doktorum bol bol su içmemi tembihledıgı ıçın içiyorum hem yaz bıde dayanamam heralde

gece yatmadan önce eşime su götürdüm kavonozda su bardağı küçük geliyo bize de :) o yarısıını içti bende azıcık içtim dikkat et altına kaçırırsın dedi :) valla dedim korkuyorum zaten ama gece kalkmamışım hiç sabah gittim wc ye

bizim bardaklarda hep büyüktür bizde kanamayız :) şimdiye kadar hiç tuvalet sıkıntısı yaşamadım hep en ucuna gelmişken uyanırım :37: i gözüm açık bi gözüm kapalı yapar gelirim kalkmışken bidaha su içerim :)

annişler ben yine hasta oldum faranjitim azdı yine biraz soğuk su içtim 2 gün kadar ölüyorum öksürükten gece uyuyamıyorum 3 gündür gecmiyo daha kötü oldum offff yazın 2 kez hasta olduysam kışın napıcam bilemiyorum.

Kızlar bide birşey sorucam size benim 2 gündür hiç ağrım yok sadece göğüslerim acıyor okadar dün temizlık yaptım 3 aydır ilk kez bukadar yaptım ama yok anlamadım ve çok korkuyorum içim gidiyor agrısı kesilen varmı kızlar bu ikinci 3 aylık dönem daha rahat geçicek deniyor ama ben korkuyorum

Canım geçen haftalarda ben de aynı şeyi yaşadım
Ağrılarım azalınca korktum,ikide bir karnımı elmle kontrol ediyordum inmiş mi falan diye
Sonra kontrolde gördüm bi sorun olmadığını da rahatladım biraz, Ama kaygılar bitmiyor şimdi de 4lü testi merak ediyom.
Canım ağrılar azalıyor ama ara ara yine olur merak etme.
Benim yaklaşık 10 gün falan ağrı hissetmedim ama yine başladı hafif kasık ağrıları,bel ağrıları .

şimdi doktorumla görüştüm çok şükür bir sıkıntımız yok dedi....tarama testiyle ilgili..çok mutlu oldum..allah herkesi sevindirsin...

canım benim prenses geliyormuş çook sevindim maşallah:nazar: bebeğinin iyi olmasına ayrıca sevindim, 6. aya kadar yanılabilir diye alışverişi istememiştir,bazen değişebiliyormuş ya ama kesindir o kesin:1: kız evladı gibi var mı be şirin şeyler:34: canım ne testi yaptırdın sen? bende gidince sorayım şimdi, aman ya şu test evresini bir geçsek artık insan strese giriyor ya her seferinde...şimdi sıra bende ben gidicem bugün inşallah öğrenirim:62:

Evet cnm öğrendim sonunda..
İşte o kafamı karıştırdı 6. aya kadar nası bekliyim ben yaa çıldırırım :52:
Tatlım ben 3lü testi istemeyince bunu yaptıralım o zmn dedi Alfa-feto protein (AFP) bide hemogram için kan verdim..
Aslında 3lüyü yaptır dedi ama yok ben yaptırmıcam dedim ısrarla..
Bu ara nedendir bilmem bende bi rahatlık varya 2li testi yaptırırken falan bu kadar rahat değildim..
Bide bebişimi gördüm ya acayip bi gevşeme rahatlama oldu hahahahah :60:
Hadi bakalım sende güzel haberlerle ve cinsiyetini öğrenip gel inşallah..

Canım hayırlı olsun,gözün aydın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Teşekkür ederim aminn hepimize nasip etsin inşallah rabbim..

Canım geçen haftalarda ben de aynı şeyi yaşadım
Ağrılarım azalınca korktum,ikide bir karnımı elmle kontrol ediyordum inmiş mi falan diye
Sonra kontrolde gördüm bi sorun olmadığını da rahatladım biraz, Ama kaygılar bitmiyor şimdi de 4lü testi merak ediyom.
Canım ağrılar azalıyor ama ara ara yine olur merak etme.
Benim yaklaşık 10 gün falan ağrı hissetmedim ama yine başladı hafif kasık ağrıları,bel ağrıları .

canım benım düşük tehlikem vardı 1.5 aydır ve çok agrı çektim sonra yavaş yavaş azaldı ama hep sol kasığım ve sol boşluğum ağrıyordu belime dogru hiç geçmiyordu o ağrı arada azalıyordu sadece oyüzden birden geçince korktum ama kendı kendıme Allah korusun düşük olsa bebeğim büyüdüğü için mutlaka ağrı kanama birşey olurdu her tuvalete gidişim kabus acaba kan falan birşey varmı diye offf napıcam bılmıyorum

:nazar:biraccık oyle oldu valla babamda 38 yasında gorsen her gun arayıp soruyo torunum napıo dıe bende ii dıyorum ne dıyım artık =))) simdide dıyolar ki annemle ıkısı bacaklarını kapattıysa o zaman kızdır dıyıp duruyolar=))
süperr yaa, gencecik dede ninee, torunlarıyla bolca arkadaşlık yaparlar ne güzel maşallah :nazar:
şimdi doktorumla görüştüm çok şükür bir sıkıntımız yok dedi....tarama testiyle ilgili..çok mutlu oldum..allah herkesi sevindirsin...
gözün aydınn :nazar:

Evet cnm öğrendim sonunda..
İşte o kafamı karıştırdı 6. aya kadar nası bekliyim ben yaa çıldırırım :52:
Tatlım ben 3lü testi istemeyince bunu yaptıralım o zmn dedi Alfa-feto protein (AFP) bide hemogram için kan verdim..
Aslında 3lüyü yaptır dedi ama yok ben yaptırmıcam dedim ısrarla..
Bu ara nedendir bilmem bende bi rahatlık varya 2li testi yaptırırken falan bu kadar rahat değildim..
Bide bebişimi gördüm ya acayip bi gevşeme rahatlama oldu hahahahah :60:
Hadi bakalım sende güzel haberlerle ve cinsiyetini öğrenip gel inşallah..

:62::62: oh oh darısı başıma ve tüm öğrenmeyenlerin başına inşallah:40: sen yine de al ufak ufak bişeyler canım ya,6. aya kadar beklenmez valla:53: haftaya bir daha gidecekmişsin o zaman yine sorarsın o zaman da "kız" derse tamamdır, kız giyecekleri de süpper valla...yazdım testi bende sorayım gidince,senin ne güzel aynı hastanede yaptırıp çıkıyorsun benim test için ayrıca gitmem gerekiyor:2: en önemli test 2li testmiş tatlım zaten, en iyisi rahat olmak aslında...inşallah iyi gelir sonuçlar:nazar: ay bende bir görsem rahatlasam bugün....inşallah canım gösterir benim kuzu:69:

benimde cinsiyeti tam belli değil kıza benziyomuş ama bi türlü göstermiyo ve daha hiçbirşey almaya başlamadım elim gitmiyo nedense bide herşey yazlık bizim doğumlarda kışa geliyo alacak bişeyde bulamıyorum acaba bendemi bi tuhaflık var :(

canım benım düşük tehlikem vardı 1.5 aydır ve çok agrı çektim sonra yavaş yavaş azaldı ama hep sol kasığım ve sol boşluğum ağrıyordu belime dogru hiç geçmiyordu o ağrı arada azalıyordu sadece oyüzden birden geçince korktum ama kendı kendıme Allah korusun düşük olsa bebeğim büyüdüğü için mutlaka ağrı kanama birşey olurdu her tuvalete gidişim kabus acaba kan falan birşey varmı diye offf napıcam bılmıyorum

canım kafanı böyle şeylere takma...biz artık 3 aylık o zor dönemi atlattık şimdi hamileliğin en güzel dönemi olan 4,5,6.aylara geldik (ay yine doktor gibi konuştum):62: ağrılar,acılar hafiflicek tabi ki, sen hamileliğin, bebeğin keyfini çıkar,ne oldu diye kafanı yorma,herşey yolundadır merak etme...:69:

valla hiç önerim yok bılen varsa banada solesın:1:nefes alamıyorumki uyuyum azıcık uyuyorum bı kalkıyorum ki su içmeye belim falan su ıcınde zaten uzerımıze hıc bısı alamıyoruz ben guneslenıyo gıbı yatıyom sütyen kilot:1:cok bunalırsm gecenın bı yarısı soguk suyla bıcı bıcı yapıom sonra saclarım uzun old.ıcın kurutmuyorum oyle yatıyorum ıslak ıslak serın oluyo ama hergun de dus alınmıyoki yaf:84:bide sivrisinek zıkkımları basıma bela esım ıkı gun once raid almıs prize takılandan hala yiyolar ya :26:eşim buldular cillop gibi vücudu ondan yiyolar tabi dıo töbe ya:63: Onun bi yerınde kızarıklık yok ama benım bacagmı kollarımı gorsenız kızamk cıkarıyom sanki:19:ay ne uzun yazdım be:27:

aaaay o siwrilere nalet olsun bende öleyim o fişe takılan felan banamsın demiyo bıktım uyuymyrm zaten sıcaktan

çok sıcak günler Allah hepimize yardımcı olsun geceleri rahat uyuyabiliyormusunuz ? önerileriniz varmı ?

valla canım çok fena dışarısı. allahtan evde de klima kullanıyoruz ofisimde de klima var

yoksa dayanamam. evlenene kadar bandırmadaydım. oranın rüzgarı meşhurdur.

şimd mersin silifkedeyim. burası yanıooo çookk sıcakkk. ama klima sayesinde rahat uyuyabiliyoruz.:5:

ben çıkıyorumm :54:

Görüşürüz cnmmm.. :3:

:62::62: oh oh darısı başıma ve tüm öğrenmeyenlerin başına inşallah:40: sen yine de al ufak ufak bişeyler canım ya,6. aya kadar beklenmez valla:53: haftaya bir daha gidecekmişsin o zaman yine sorarsın o zaman da "kız" derse tamamdır, kız giyecekleri de süpper valla...yazdım testi bende sorayım gidince,senin ne güzel aynı hastanede yaptırıp çıkıyorsun benim test için ayrıca gitmem gerekiyor:2: en önemli test 2li testmiş tatlım zaten, en iyisi rahat olmak aslında...inşallah iyi gelir sonuçlar:nazar: ay bende bir görsem rahatlasam bugün....inşallah canım gösterir benim kuzu:69:

Yok cnm ya haftaya gitmicem bu cuma sonucu aldıktan sonra gidicem çnkü hafta sonu tekrar yazlığa gidebilrm net karar vermedim..
Ama gitmezsem vazgeçersem haftaya giderim..
Sorcam zaten net kız dimi neden alışverişe başlama dediniz falan diye..
Evet Allahtan aynı yerde yaptırıp çıkıyorum testi..
İnşallah cnm inşallah herşeyine baktı bu sefer doktor ölçümlerini yaptı kafasını ölçtü,karın çevresini ölçtü üst bacak kemiğini ölçtü boyunu her zamanki gibi ölçtü kilosuna varana kadar söyledi..
Ayaklarını gösterdi gayet normal düz bi içeri doğru girinti fln yok dedi..
Mesanesini gösterdi yine dolu olduğu bağrsklarnın çalıştığı anlamınamı geliyo dedi öyle bişey söyledi..
Bide ben bugn rüyamda bebişimi gördüm kntrle gidiyoruz ve ben doğum yapıyorum ama çok kolay bi doğum oluyo ve bebek erkek ama nası tatlı kilosu flnda yerinde doğumdan sonra hemen o gn çıkıyoruz güya kalbinde bi sorun varmış bişey yapıyo hemşire ağlıyo içim gidiyo korkma canı acımıyo korktu diye ağlıyo diyo bişey olmaz geçicek diyo bana..
Sonra eve geliyoruz falan ay çok güzeldi rüyam..
Zaten o rüyadan sonra dedim kesin kız diye hahah benim hep hislerim falan tutmuyo yaaa bu gibi tahminlerde :60:

Selammm kızlaarr ben geldimm doktordan..
Face yazdım buraya da yazıyım..
Bebişimi gördüm herşey yolunda çok şükürr çok güzeldi ölçümlerini yaptı doktor..
Haftasıyla uyumlu dimi dedim uyumlu uyumlu hatta göbişli bi bebiş olcak dedi..
İlk ultrsonda baktığında oo kocaman olmş dedi :nazar:
Eh artık o zaman cinsiyetini öğreniriz dedim bende kıza benziyo dedi yine hep kıza benziyo diyosunuz artık net öğrensemde alışverişe başlıycam dedim hayır 6. aydan önce alışveriş yok dedi bide :1:
Sonra evet evet kız dedi ismini ne koycaksınız dedi Deniz dedim Derya Deniz dedi 2 isim istemiyorum dedim..
Neyse 3lü test zamanını söyledi yaptırmıycam onu dedim neden dedi 2liyi yaptırdım ztn dedim bebeğimi aldırmayıda düşünmüyorum dedim o yüzden 3lünün stresine girmek istemiyorum dedim..
Oda başka bi test söyledi o zmn bunu yaptır dedi tmm dedim bende kan verdim cuma günü çıkıcak sonuçlarım haftaya sonuçlarınla gel dedi ama ben cuma gidicem hafta sonu tekrar yazlığa gidebilirm.
Tatile gitmedinmi dedi gittim dedim yanmamışsın dedi güneşten uzak durdum dedim..
Ay başka bişey hatırlamıyorum valla yumuk yumuk bebişimi gördüm videosunu aldım geldim..
Hee bide dediki bak bu haftalar hep bebekle ilgileniyoruz daha bebekle işimiz bitmedi 20. haftadan sonra sana dönücez testlerin hepsi yeniden yapılcak fln dedi o kan,şeker falan diye..

Öyle kızlar çook mutluyummm kızçem olucağınıda öğrendim ohh içim rahatladııııııı.. :12:

Gözünaydın canım öğrenmişsin sonunda :49::49::49::49:Ekledim listeye de :):54:

Back