- 19 Şubat 2009
- 933
- 206
- 333
- Konu Sahibi antidepresif
- #3.081
Canım hayırlı olsun,gözün aydın
Selammm kızlaarr ben geldimm doktordan..
Face yazdım buraya da yazıyım..
Bebişimi gördüm herşey yolunda çok şükürr çok güzeldi ölçümlerini yaptı doktor..
Haftasıyla uyumlu dimi dedim uyumlu uyumlu hatta göbişli bi bebiş olcak dedi..
İlk ultrsonda baktığında oo kocaman olmş dedi
Eh artık o zaman cinsiyetini öğreniriz dedim bende kıza benziyo dedi yine hep kıza benziyo diyosunuz artık net öğrensemde alışverişe başlıycam dedim hayır 6. aydan önce alışveriş yok dedi bide
Sonra evet evet kız dedi ismini ne koycaksınız dedi Deniz dedim Derya Deniz dedi 2 isim istemiyorum dedim..
Neyse 3lü test zamanını söyledi yaptırmıycam onu dedim neden dedi 2liyi yaptırdım ztn dedim bebeğimi aldırmayıda düşünmüyorum dedim o yüzden 3lünün stresine girmek istemiyorum dedim..
Oda başka bi test söyledi o zmn bunu yaptır dedi tmm dedim bende kan verdim cuma günü çıkıcak sonuçlarım haftaya sonuçlarınla gel dedi ama ben cuma gidicem hafta sonu tekrar yazlığa gidebilirm.
Tatile gitmedinmi dedi gittim dedim yanmamışsın dedi güneşten uzak durdum dedim..
Ay başka bişey hatırlamıyorum valla yumuk yumuk bebişimi gördüm videosunu aldım geldim..
Hee bide dediki bak bu haftalar hep bebekle ilgileniyoruz daha bebekle işimiz bitmedi 20. haftadan sonra sana dönücez testlerin hepsi yeniden yapılcak fln dedi o kan,şeker falan diye..
Öyle kızlar çook mutluyummm kızçem olucağınıda öğrendim ohh içim rahatladııııııı..![]()
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin