2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hem kıza hem erkeğe olabilcek şeylerden al sende cnm..
Aslında çok fazla acele etmekte istemiyorum ben doktor 6. aydan önce alışveriş yok dedi kafamı karıştırdı.. :52::52::52::52::52:
[/QUOTE]

canım ayın 30unda gidicem dr uma tatilde şuanda ozaman kesin bellı olur artık bıde ben çok çıkamıyordum dışarı 1 haftadır falan daha iyiyim ozamana daha da iyi olurum artık ondan sonra alıcam hem rahat rahat gezerim alırım daha önümüzde baya zaman var :9::9::9::9:

canım ayın 30unda gidicem dr uma tatilde şuanda ozaman kesin bellı olur artık bıde ben çok çıkamıyordum dışarı 1 haftadır falan daha iyiyim ozamana daha da iyi olurum artık ondan sonra alıcam hem rahat rahat gezerim alırım daha önümüzde baya zaman var :9::9::9::9:

10 gün kalmış seninde öğrenmene..
Ya banada dediki rahiminde kasılmlar var dedi yorma kendini dedi ama ben ztn yormuyorumki kendimi bişey yaptığım yok ev almış başını gidiyo :60:
Dedimde ztn yormuyorum kendimi diye..
Ya ben bu bebeği gördüğümde hiç bişey soramıyorum delircem herşey çıkıyo aklımdan adamda biraz yumuşak yumuşak konuşyo söylediklerini zar zor anlıyorum elli kere tekrar ettiriyorum adama :1:
Ben en iyisi cuma gittiğimde onuda detaylıca sorym..

annişler ben yine hasta oldum faranjitim azdı yine biraz soğuk su içtim 2 gün kadar ölüyorum öksürükten gece uyuyamıyorum 3 gündür gecmiyo daha kötü oldum offff yazın 2 kez hasta olduysam kışın napıcam bilemiyorum.

Kızlar bide birşey sorucam size benim 2 gündür hiç ağrım yok sadece göğüslerim acıyor okadar dün temizlık yaptım 3 aydır ilk kez bukadar yaptım ama yok anlamadım ve çok korkuyorum içim gidiyor agrısı kesilen varmı kızlar bu ikinci 3 aylık dönem daha rahat geçicek deniyor ama ben korkuyorum

moralini bozma canım benimde pek ağrım yok hatta bazen unutabiliyorum bile hamile olduğumu arada sırada hissettiriyo okadar... belkide bu ara yeri rahattır genişlemede olmuyodur rahminde oyüzden sancında olmuyodur... içini ferah tut Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz:nazar::nazar:

çok sıcak günler Allah hepimize yardımcı olsun geceleri rahat uyuyabiliyormusunuz ? önerileriniz varmı ?

valla hiç önerim yok bılen varsa banada solesın:1:nefes alamıyorumki uyuyum azıcık uyuyorum bı kalkıyorum ki su içmeye belim falan su ıcınde zaten uzerımıze hıc bısı alamıyoruz ben guneslenıyo gıbı yatıyom sütyen kilot:1:cok bunalırsm gecenın bı yarısı soguk suyla bıcı bıcı yapıom sonra saclarım uzun old.ıcın kurutmuyorum oyle yatıyorum ıslak ıslak serın oluyo ama hergun de dus alınmıyoki yaf:84:bide sivrisinek zıkkımları basıma bela esım ıkı gun once raid almıs prize takılandan hala yiyolar ya :26:eşim buldular cillop gibi vücudu ondan yiyolar tabi dıo töbe ya:63: onun bi yerınde kızarıklık yok ama benım bacagmı kollarımı gorsenız kızamk cıkarıyom sanki:19:ay ne uzun yazdım be:27:

çok sıcak günler Allah hepimize yardımcı olsun geceleri rahat uyuyabiliyormusunuz ? önerileriniz varmı ?

canım benım ewım cok sıcak olmuyor ama ben normaldede malesef çok uyuyan bir insan değilim geceleride 4 kez rahat tuvalete kalkıyorum uyku falan hakgetire zombi gibi dolaşıyorum başım ağrıyor artık :5::5::5::5:

canım benım ewım cok sıcak olmuyor ama ben normaldede malesef çok uyuyan bir insan değilim geceleride 4 kez rahat tuvalete kalkıyorum uyku falan hakgetire zombi gibi dolaşıyorum başım ağrıyor artık :5::5::5::5:

tuvalet konusu ıcın yatmadan 2 saat onceden sıvı alımını durduracakmısız canım oyle okumustum bı yerde gayet mantıklıda=):23:

valla hiç önerim yok bılen varsa banada solesın:1:nefes alamıyorumki uyuyum azıcık uyuyorum bı kalkıyorum ki su içmeye belim falan su ıcınde zaten uzerımıze hıc bısı alamıyoruz ben guneslenıyo gıbı yatıyom sütyen kilot:1:cok bunalırsm gecenın bı yarısı soguk suyla bıcı bıcı yapıom sonra saclarım uzun old.ıcın kurutmuyorum oyle yatıyorum ıslak ıslak serın oluyo ama hergun de dus alınmıyoki yaf:84:bide sivrisinek zıkkımları basıma bela esım ıkı gun once raid almıs prize takılandan hala yiyolar ya :26:eşim buldular cillop gibi vücudu ondan yiyolar tabi dıo töbe ya:63: onun bi yerınde kızarıklık yok ama benım bacagmı kollarımı gorsenız kızamk cıkarıyom sanki:19:ay ne uzun yazdım be:27:

bende duş alıyorum ve sonrasında sanki daha çok hararet yapıyo:( sabaha kadar vantilatörle yatıyoruz ( tabi direk üzerimize üflemiyo ) bu sene pek sivri yok bizim oralarda yawww şaşırılacak şey ama yok walla :) ... dün gece aklıma geldi akşam eve gider gitmez çarşafla yastık kılıfımı poşete koyup buzluğa koyucam yatana kadar beklesin bakalım rahat olucakmı, yarın sizide bilgilendiririm

günaydııııın

ooff temizlik bittiii..zavallı kocacım yaaa bana yaptırmadı..
benim kocacıma da sadece evi süpürtebiliyodum o da iki haftada bir, neymiş her hafta ev mi süpürülürmüş :27: 3 kere falan süpürdü, sonra isyan etti ben bu tempoya dayanamıyorumm temizlikçi çağıralım diyeee :60: gerçi ev süpürmek onun için devrim niteliğinde :60:

eveeettt...........uzman doktor serem geldi....:60: şimdi tatlım mom referans değeri...sen ötekine bakıcaksın,yani senin değerin 50,4 olan canım....:34:
ne uzmanı prof prof :29:
selam kızlarr

kimsecikler yok ama ben fırsat bulmuşken yazayım. bugün yeni doktorumla tanıştım. çok şeker bir bayan.. sanırım bu doktorla devam edicem artık. gelelim bebişimize :emir_bebek: ultrasonda baktık. heryerini gördük.. 2 el, 5 parmak, 2 ayak, 2 kulak, yawrumun ellleri hep açık,parmak boğumlarını bile gösterdi doktor teyzesi.. gayet sağlıklı görünüyor dedi. çok şükür :32: 144 gr olmuş.. yaklaşık 7 gün önde gidiyor... tabi bir de neyini gördük ??? pipisinii :64: :64: OĞLUŞUM olacak inşallah..:52: :52: :52:
oyyy kuzu oğluşlara yenisi eklendi yani listede, maşallah bebişine :nazar:
:46:ben 19 anneciğimde 37 :23::1::9:
neyyyyyyyyyyyyyy :53: amanin maşallah, kıs benden 5 yaş büyük anacın anane oluyooo, geç kalmışız bizz :60: sen de çooook küçüksünn
kızlar midem çok fena ağrıyo ne yapıcam niye ağrıdı şimdi elim ayağım titriyo ağrıdan ne yapsam ki?
kuzu ılık suya şeker ya da bal karıştır, yavaş yavaş iç onu, bana çok iyi gelir... geçmiş olsun

Selammm kızlaarr ben geldimm doktordan..
Face yazdım buraya da yazıyım..
Bebişimi gördüm herşey yolunda çok şükürr çok güzeldi ölçümlerini yaptı doktor..
Haftasıyla uyumlu dimi dedim uyumlu uyumlu hatta göbişli bi bebiş olcak dedi..
İlk ultrsonda baktığında oo kocaman olmş dedi :nazar:
Eh artık o zaman cinsiyetini öğreniriz dedim bende kıza benziyo dedi yine hep kıza benziyo diyosunuz artık net öğrensemde alışverişe başlıycam dedim hayır 6. aydan önce alışveriş yok dedi bide :1:
Sonra evet evet kız dedi ismini ne koycaksınız dedi Deniz dedim Derya Deniz dedi 2 isim istemiyorum dedim..
Neyse 3lü test zamanını söyledi yaptırmıycam onu dedim neden dedi 2liyi yaptırdım ztn dedim bebeğimi aldırmayıda düşünmüyorum dedim o yüzden 3lünün stresine girmek istemiyorum dedim..
Oda başka bi test söyledi o zmn bunu yaptır dedi tmm dedim bende kan verdim cuma günü çıkıcak sonuçlarım haftaya sonuçlarınla gel dedi ama ben cuma gidicem hafta sonu tekrar yazlığa gidebilirm.
Tatile gitmedinmi dedi gittim dedim yanmamışsın dedi güneşten uzak durdum dedim..
Ay başka bişey hatırlamıyorum valla yumuk yumuk bebişimi gördüm videosunu aldım geldim..
Hee bide dediki bak bu haftalar hep bebekle ilgileniyoruz daha bebekle işimiz bitmedi 20. haftadan sonra sana dönücez testlerin hepsi yeniden yapılcak fln dedi o kan,şeker falan diye..
Öyle kızlar çook mutluyummm kızçem olucağınıda öğrendim ohh içim rahatladııııııı.. :12:
amaninnn prenseslere de bir tane daha eklendi eşitlik sağlandıı maşallah :nazar:
oooooooooo ocak anneleri gelmiler çoğalmışlar bende 2011 ocak annesiyim 23 ocakta bir oğlum oldu hepinize güzel sağlıklı bir dönem dilerim
sağol canım senin de kuzunu Allah bağışlasın
kızlar mrb.. bende katılmak istiyorum. fakat özelden kime atıcam. yazar mısınız
hoşgeldin canımm, soruna kızlar cvp vermişler
annişler ben yine hasta oldum faranjitim azdı yine biraz soğuk su içtim 2 gün kadar ölüyorum öksürükten gece uyuyamıyorum 3 gündür gecmiyo daha kötü oldum offff yazın 2 kez hasta olduysam kışın napıcam bilemiyorum.

Kızlar bide birşey sorucam size benim 2 gündür hiç ağrım yok sadece göğüslerim acıyor okadar dün temizlık yaptım 3 aydır ilk kez bukadar yaptım ama yok anlamadım ve çok korkuyorum içim gidiyor agrısı kesilen varmı kızlar bu ikinci 3 aylık dönem daha rahat geçicek deniyor ama ben korkuyorum
geçmiş olsun canım.. gülüm artık ikinci trimesterde şikayetler azalır, daha iyi olunur, göğüsler devamm hemm, endişelenme normaldir

10 gün kalmış seninde öğrenmene..
Ya banada dediki rahiminde kasılmlar var dedi yorma kendini dedi ama ben ztn yormuyorumki kendimi bişey yaptığım yok ev almış başını gidiyo :60:
Dedimde ztn yormuyorum kendimi diye..
Ya ben bu bebeği gördüğümde hiç bişey soramıyorum delircem herşey çıkıyo aklımdan adamda biraz yumuşak yumuşak konuşyo söylediklerini zar zor anlıyorum elli kere tekrar ettiriyorum adama :1:
Ben en iyisi cuma gittiğimde onuda detaylıca sorym..

ewet canım ama 10 nasıl gecer bılmıyorum eşim bugun 2li test sonucumu alıcam hcg sonucunu çok merak ediyorum bakalım . canım bende yapamıyodum kadın gelıyordu artık dün yat yat sıkıldım agrımda yoktu yaptım kasılmada olmuyor 2 gundür korkuyorum zaten okadar çok agrı çekınce bırden kesilmesı Allahım hayırlısını nasip etsin

bende canım unutuyordum telefonuma yazıyorum doktor ultrasonda baktıktan sonra odasına gecıyoruz acıyorum telı o bana birşeyler anlatırken arda soruyorum tavsiye ederim unutmuyorum ozaman çünkü bende çok unutkanım bırde yumoşumu görünce dilim tutuluyor:1::1::1::1:

selam kızlarr

kimsecikler yok ama ben fırsat bulmuşken yazayım. bugün yeni doktorumla tanıştım. çok şeker bir bayan.. sanırım bu doktorla devam edicem artık. gelelim bebişimize :emir_bebek: ultrasonda baktık. heryerini gördük.. 2 el, 5 parmak, 2 ayak, 2 kulak, yawrumun ellleri hep açık,parmak boğumlarını bile gösterdi doktor teyzesi.. gayet sağlıklı görünüyor dedi. çok şükür :32: 144 gr olmuş.. yaklaşık 7 gün önde gidiyor... tabi bir de neyini gördük ??? pipisinii :64: :64: OĞLUŞUM olacak inşallah..:52: :52: :52:
Gözünaydın canım :nazar: Allahım sağlıkla doğmasını nasib etsin. yarışıyor kızlar oğlanlar :66: senden bi oğlana karşılık şeydadan kız haberi geldi :34: bakalım herkesin belli olduğunda sonuç ne olucak :)

Selammm kızlaarr ben geldimm doktordan..
Face yazdım buraya da yazıyım..
Bebişimi gördüm herşey yolunda çok şükürr çok güzeldi ölçümlerini yaptı doktor..
Haftasıyla uyumlu dimi dedim uyumlu uyumlu hatta göbişli bi bebiş olcak dedi..
İlk ultrsonda baktığında oo kocaman olmş dedi :nazar:
Eh artık o zaman cinsiyetini öğreniriz dedim bende kıza benziyo dedi yine hep kıza benziyo diyosunuz artık net öğrensemde alışverişe başlıycam dedim hayır 6. aydan önce alışveriş yok dedi bide :1:
Sonra evet evet kız dedi ismini ne koycaksınız dedi Deniz dedim Derya Deniz dedi 2 isim istemiyorum dedim..
Neyse 3lü test zamanını söyledi yaptırmıycam onu dedim neden dedi 2liyi yaptırdım ztn dedim bebeğimi aldırmayıda düşünmüyorum dedim o yüzden 3lünün stresine girmek istemiyorum dedim..
Oda başka bi test söyledi o zmn bunu yaptır dedi tmm dedim bende kan verdim cuma günü çıkıcak sonuçlarım haftaya sonuçlarınla gel dedi ama ben cuma gidicem hafta sonu tekrar yazlığa gidebilirm.
Tatile gitmedinmi dedi gittim dedim yanmamışsın dedi güneşten uzak durdum dedim..
Ay başka bişey hatırlamıyorum valla yumuk yumuk bebişimi gördüm videosunu aldım geldim..
Hee bide dediki bak bu haftalar hep bebekle ilgileniyoruz daha bebekle işimiz bitmedi 20. haftadan sonra sana dönücez testlerin hepsi yeniden yapılcak fln dedi o kan,şeker falan diye..
Öyle kızlar çook mutluyummm kızçem olucağınıda öğrendim ohh içim rahatladııııııı.. :12:

canım benim prenses geliyormuş çook sevindim maşallah:nazar: bebeğinin iyi olmasına ayrıca sevindim, 6. aya kadar yanılabilir diye alışverişi istememiştir,bazen değişebiliyormuş ya ama kesindir o kesin:1: kız evladı gibi var mı be şirin şeyler:34: canım ne testi yaptırdın sen? bende gidince sorayım şimdi, aman ya şu test evresini bir geçsek artık insan strese giriyor ya her seferinde...şimdi sıra bende ben gidicem bugün inşallah öğrenirim:62:

sıcakta sıvı almadan olmuyoki dayanamıyo insan ki ben yaz kış deli gibi su tüketen biri olarak hayatta dayanamam sanırım

gece yatmadan önce eşime su götürdüm kavonozda su bardağı küçük geliyo bize de :) o yarısıını içti bende azıcık içtim dikkat et altına kaçırırsın dedi :) valla dedim korkuyorum zaten ama gece kalkmamışım hiç sabah gittim wc ye

cinsiyeti öğrenen arkadşlar çn takvimine bakmışlarmıydı

Evet bakmıştım tuttu çin takviminde de rus takviminde de kız çıkıyodu..

ewet canım ama 10 nasıl gecer bılmıyorum eşim bugun 2li test sonucumu alıcam hcg sonucunu çok merak ediyorum bakalım . canım bende yapamıyodum kadın gelıyordu artık dün yat yat sıkıldım agrımda yoktu yaptım kasılmada olmuyor 2 gundür korkuyorum zaten okadar çok agrı çekınce bırden kesilmesı Allahım hayırlısını nasip etsin

bende canım unutuyordum telefonuma yazıyorum doktor ultrasonda baktıktan sonra odasına gecıyoruz acıyorum telı o bana birşeyler anlatırken arda soruyorum tavsiye ederim unutmuyorum ozaman çünkü bende çok unutkanım bırde yumoşumu görünce dilim tutuluyor:1::1::1::1:

Korkma cnm sevin hatta ağrıların geçti diye rahat rahat artık hamileliğinin tadını çıkart ama kalkıp iş falan yapma daha yaa..
Bende not kağıdına yazıyodum ama unutmuyorum ztn sorucağım soruları ben mesela 2li testi sorucaktım bide sirkeli suyu sorucaktım sordum onları doktor anlatırken bahsettikleri hakkında bilgi almayı soru sormayı unutuyorum yani aklıma gelmiyo bebişimi görmenin verdiği heycandan..

Back