- Konu Sahibi antidepresif
- #31.001
markası nuby olanmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankaralılar tavsiye edeceğiniz çocuk doktoru var mıdır?
Tobb'daki Levent beydi ilk doktorumuz, gayet iyiydi ama düzenli gitmedik...ek gıda öncesi ona ya da tavsiye edeceğiniz bir doktora gideceğiz
istanbuldayım canım çok saol yinedeCanım Ankara'da isen Bahçelievler Tıp Merkezi'ndeki doktoru önerebilirim.
Sana çok özendim şimdi canım bizim doktorda hiç öyle birşey yok ya buzamana kadar ona gidiyoruz hiç ağzından öyle şeyler duymadım... sağlık ocağı bile çok iyi gidiyor kilo tablosuna göre %50 lerdesiniz gayet normal diyor bizim doktor iyide gitse kötüde gitse yorum yapmıyor, kesinlikle değişicem bu doktoru bu ay... iyisini bulana kadar da çok hassas davranıcam.. kendim için olsa hiç umursamam ama insanın çocuğu gözünün bebeği olunca herşey çok farklı oluyor... Her doktora gittiğimde ter içinde çıkıyorum acaba neler dicek diye... İnşallah bu ay doktordan yana şansımız olur
Peki ben neden seni yurtdışında yaşatıyordum kendi kafamda:)
ooo herkes burdaymış 2 gündür pek giremedim güzel muhabbet dönmüş galiba.herkesin keyfi yerindedir inş.yarın kızımı 4.ay aşısına götüreceğiz iyi geçer inş dua edin bizim için.
kızlar neler konuşuldu bilmiyorum ama konuyla alakasız bişey sorayım size.dün kaynanam bizdeydi torunu özlemiş gelmiş aynı şehirde oturmuyoruz neyse bana anneler günü diye torunum almış olsun dedi altın bilezik aldı.biz ona hediye vericekken erken davrandı.şimdi ben ona ne hediye alayım ya daha önce mutfak robotu kıyafet ütü falan aldık.bu yıl öyle açılmayalım fotoğraf çerçevesi alıp bebeğin fotosunu çıkaralım demiştim nasıl olur ayıp etmiş mi olurum ne alayım ne yapayım sizce bana fikir verin nolur
bilmem ki neden acaba :)))
belki bahsetmiş olabilirim de.. ben ankarada gurbetteyim aslında :) eşim samsunlu ama buraya yerleşmişler yıllar önce..
bende Bulgaristandan kaçtım geldim kocacığımın maviş gözlerine dayanamadım
şaka bir yana.. BG'da doğma büyüme, osmanlı türkü diyim bari :))) .. bir firmada çalışmaya başladım bizim orda şubeleri vardı.. ankarada fabrika ve dükkanları vardı eşim de dükkanlardan birinde müdürdü.. öyle tanıştık :) sonra noldu bende anlamadım.. birden kendimi burda buldum çok uzun hikaye :)))
Sana çok özendim şimdi canım bizim doktorda hiç öyle birşey yok ya buzamana kadar ona gidiyoruz hiç ağzından öyle şeyler duymadım... sağlık ocağı bile çok iyi gidiyor kilo tablosuna göre %50 lerdesiniz gayet normal diyor bizim doktor iyide gitse kötüde gitse yorum yapmıyor, kesinlikle değişicem bu doktoru bu ay... iyisini bulana kadar da çok hassas davranıcam.. kendim için olsa hiç umursamam ama insanın çocuğu gözünün bebeği olunca herşey çok farklı oluyor... Her doktora gittiğimde ter içinde çıkıyorum acaba neler dicek diye... İnşallah bu ay doktordan yana şansımız olur
cnm doktora götür bence. kulağını çekiştirmesi ağrıdann da olabilir.. göstermekte fayda var... sağlık ocağı yakınsa önce oraya git .. içine sinmezse gidersin başka yereKızlar oğlumun elleri sürekli ağzında birde kulağını kaşıyor sürekli kaşıyomu çekiomu anlamıom emerkenn sizinde öylemi?Birde ben elvanketteyim ankarada..Ankarada bebeklerinizi hangi doktora götürüyorsunuz.Ben doğum yaptıgım yere gidiyorum hrs'ye ama 100 tl ücreti var.Aşıyo beni artık..
Kızlar oğlumun elleri sürekli ağzında birde kulağını kaşıyor sürekli kaşıyomu çekiomu anlamıom emerkenn sizinde öylemi?Birde ben elvanketteyim ankarada..Ankarada bebeklerinizi hangi doktora götürüyorsunuz.Ben doğum yaptıgım yere gidiyorum hrs'ye ama 100 tl ücreti var.Aşıyo beni artık..
yok canım normal.. ben 3.ay bitince 150ml veriyordum 5 öğün.. + anne sütü ..anne sütünü 24 saat içinde toplasan 100ml anca etmiştir
ama nRY zaten şu an bebeği doyurana kadar emzirebiliyor galiba
kızlar ya diş durumlarınız nasıl benim bildiğim ilk önce alt veya üst ön dişler çıkaar ama bizim azılarımız şişti beyazladı
Gerçekten çok tuhaf bir doktorun varmış. Öncelikle bebeğini biraz tanımalı.Ne kadar hareketli bir bebek en azından onu sorgulamalı. Her bebek kitap bebek değil ki.Kimisi obur, kimisi hareketli, kimisi doğuştan uykucu, kimisi dışardaki dünyayı kaçırmamak için uyumayı reddedici.Sonuçta büyüme eğrileri istatistiki bilgiler. Alt sınır ve üst sınır var ki bir ortalama bulunuyor.
ama nRY zaten şu an bebeği doyurana kadar emzirebiliyor galiba
cnm doktora götür bence. kulağını çekiştirmesi ağrıdann da olabilir.. göstermekte fayda var... sağlık ocağı yakınsa önce oraya git .. içine sinmezse gidersin başka yere
Dişleri kaşınıyor olabilir mi acaba? Diş etleri beyazlaşmış mı ki?