- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
- #30.961
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
oğlum 8,15te uyudu.. 11,30da uyandı... wowwww
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim oğlumda bazen öyle yapıyor bazende tam tersi bağırıyor bağırıyor, kucağıma aldığım anda gözlerini kapatıyor.. çözemedim valla :)
hep yatağına bırakmamı istedi orda sorun yok anlaşıyoruz o konuda amaa yatağına yattığı anda beni görmek istemiyor sinir oluyorum üzülüyorum datelsizle müziği açana kadar bile duramıyor tahammülü yok bana deli mi ne
![]()
çekil kenara annesi dikkatini dağıtıyorsun çocuğun :) onun bi noktaya sabitlenmesi gerek :)
Mrb arkadaşlar sorum var size bu yaptığım aptamil mamayı içmesse gün içinde yine içirebilirmiyim?
Mrb arkadaşlar sorum var size bu yaptığım aptamil mamayı içmesse gün içinde yine içirebilirmiyim?
hala mama içmek istemiyormu seninki cnm?
galiba mamayı tekrar ısıtmamak gerekiyor canım, kutusunun üstünde yazıyordu sanki
hayır canım hiç sevmedi hemde önce memeyi gösteriyorum deli gibi kapmaya çalışıyo biberonu koymaya çalışıyorum hemen kapatıyor ağzını nasıl alışıcaz bilmiyorum
Baya baktım göremedim ama tekrar gözden geçiriyim canım çok saol
canım sütü artırmayı denesen?? kaç gr almıştı bu ay.. bizde az aldık ama ben hala anne sütüyle devam ediyorum..
350 gr almıştı canım ben sütümün az olduğunuda düşünmüyorum aslında ama az kilo aldı diye doktor başlattı hemen birde günde 4 defa 90 ml ver dedi ya ben daha günde 1 kere veremedim psikolojimi alt üst etti bu doktor... gündüzleri hiç uykumuz yoktu ondan az kilo aldığını düşünüyorum aslında 4. aydan sonra biraz biraz başladı gündüz uykusuna... sonra aç olan çocuk ağlamazmı bizde yok öyle birşey doyuyorki huysuzluk yapmıyor diye düşünüyorum yanlışmıyım...
350 gr almıştı canım ben sütümün az olduğunuda düşünmüyorum aslında ama az kilo aldı diye doktor başlattı hemen birde günde 4 defa 90 ml ver dedi ya ben daha günde 1 kere veremedim psikolojimi alt üst etti bu doktor... gündüzleri hiç uykumuz yoktu ondan az kilo aldığını düşünüyorum aslında 4. aydan sonra biraz biraz başladı gündüz uykusuna... sonra aç olan çocuk ağlamazmı bizde yok öyle birşey doyuyorki huysuzluk yapmıyor diye düşünüyorum yanlışmıyım...