• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim oğlumda bazen öyle yapıyor bazende tam tersi bağırıyor bağırıyor, kucağıma aldığım anda gözlerini kapatıyor.. çözemedim valla :)

hep yatağına bırakmamı istedi orda sorun yok anlaşıyoruz o konuda amaa yatağına yattığı anda beni görmek istemiyor sinir oluyorum üzülüyorum da:5: telsizle müziği açana kadar bile duramıyor tahammülü yok bana deli mi ne:1:

hep yatağına bırakmamı istedi orda sorun yok anlaşıyoruz o konuda amaa yatağına yattığı anda beni görmek istemiyor sinir oluyorum üzülüyorum da:5: telsizle müziği açana kadar bile duramıyor tahammülü yok bana deli mi ne:1:

çekil kenara annesi dikkatini dağıtıyorsun çocuğun :) onun bi noktaya sabitlenmesi gerek :)

kızlar semizotundan bahsetmişsiniz bendede işe yaradı..
birde sabah aç karnına biraz keten tohumu yiyincede gün içinde çok farkediyor.. deneyin mutlaka..

Mrb arkadaşlar sorum var size bu yaptığım aptamil mamayı içmesse gün içinde yine içirebilirmiyim?

hayır canım hiç sevmedi hemde önce memeyi gösteriyorum deli gibi kapmaya çalışıyo biberonu koymaya çalışıyorum hemen kapatıyor ağzını nasıl alışıcaz bilmiyorum

canım sütü artırmayı denesen?? kaç gr almıştı bu ay.. bizde az aldık ama ben hala anne sütüyle devam ediyorum..

Ve cins oğlum her zaman cinsliğiyle sırt üstünden yüzüstüne dönemeyip yüzüstünden sırtüstüne döndü bugün, tam 4.5 aylıkken. Ve işin kötüsü her dakika benim onu yüzüstüne koyup dönmesini alkışlamamı bekliyor son yarım saattir:)

Mrb arkadaşlar sorum var size bu yaptığım aptamil mamayı içmesse gün içinde yine içirebilirmiyim?

canım kesinlikle içirme.. 1 saat içinde içmezse yenisini hazırlamak zorundasın malesef..
milupanın kitapçığı var bende orda öyle yazıyor.. zaten kutunun üstünde de artan sütü vermeyin herseferind taze hazırlayın diye yazıyor...
hatta bende şunu ekleyim hazırlanmış mamayı soğutmak yada ısıtmak hemen bayatlamasına yol açıyor.. ben bu hatayı yaptım başkaları yapmasın..
oğlum 2 ay yeşil kaka yaptı meğer sebebi buymuş.. suyu ayarlayamıyordum başlarda hem daha sıcak olurdu.. e o da aç olunca çabuk soğusun diye suya tutardım..
şimdi artık ilmini çözdüm.. hafif ısıracak parmağını ama yakmayacak.. zaten sütü de sallarken içme kıvamına gelmiş oluyor..
bu durumu farkettikten sonra oğlumun kakası bile normale döndü sarı oldu..

canım sütü artırmayı denesen?? kaç gr almıştı bu ay.. bizde az aldık ama ben hala anne sütüyle devam ediyorum..

350 gr almıştı canım ben sütümün az olduğunuda düşünmüyorum aslında ama az kilo aldı diye doktor başlattı hemen birde günde 4 defa 90 ml ver dedi ya ben daha günde 1 kere veremedim psikolojimi alt üst etti bu doktor... gündüzleri hiç uykumuz yoktu ondan az kilo aldığını düşünüyorum aslında 4. aydan sonra biraz biraz başladı gündüz uykusuna... sonra aç olan çocuk ağlamazmı bizde yok öyle birşey doyuyorki huysuzluk yapmıyor diye düşünüyorum yanlışmıyım...

350 gr almıştı canım ben sütümün az olduğunuda düşünmüyorum aslında ama az kilo aldı diye doktor başlattı hemen birde günde 4 defa 90 ml ver dedi ya ben daha günde 1 kere veremedim psikolojimi alt üst etti bu doktor... gündüzleri hiç uykumuz yoktu ondan az kilo aldığını düşünüyorum aslında 4. aydan sonra biraz biraz başladı gündüz uykusuna... sonra aç olan çocuk ağlamazmı bizde yok öyle birşey doyuyorki huysuzluk yapmıyor diye düşünüyorum yanlışmıyım...

Bizim yeğenimiz 4. ayında 200 gr dan az almıştı, doktoru bebek neşeliyse, emiyorsa, huzurluysa tahlile bile gerek yok dedi, mama da başlatmadı. Sadece sütün yağlı kısmını almasına dikkat et dedi. Yani emdi doydu demeyip o yağlı kısım için de çenesini falan oynatarak biraz daha emsin diye.

cnm kesinlikle haklısın. aççocuk ortalığı yıkar bizde 600 gr aldık ben başlamadım.. bu ayda anne sütüyle idare edip, 4. ayda kaşık mama takviyesi vericem
5.aydada ek gıdaya başlıycam.. sütünün yettiğini düşünüyosan verme derim bak yavrucakyta istemiyor..onun yerine daha sık emzir..

pööff yine çıkamıyacağız.. gök gürlüyor.. yağacak sanırıp.. kap karanlık oldu hertaraf

Back