• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oğlumun elleri sürekli ağzında birde kulağını kaşıyor sürekli kaşıyomu çekiomu anlamıom emerkenn sizinde öylemi?Birde ben elvanketteyim ankarada..Ankarada bebeklerinizi hangi doktora götürüyorsunuz.Ben doğum yaptıgım yere gidiyorum hrs'ye ama 100 tl ücreti var.Aşıyo beni artık..

biz güven hastanesine gidiyoruz, ogün'e, ama ücreti ne kadar bilmiyorum babası ilgileniyor o işlerle

burasıda bulutlu ve ben açım içim karardıkçada acıkıyorum , böyle tatlı krizine giriverecekmişim gibi bir his var dilimn ucunda :P

doktorla elektriğin tutması çok önemli ilk gittiğimiz drdan hep mutsuz ayrılıyordum o da sevmiyordu zaten beni:) bu 3. doktorumuz ama oğlum da ben de onu çok seviyoruz çok ilgili. en önem verdiği şey de oğlumun keyfi.. doğum kilosuna baktı ve bu aya kadar olması gereken kiloyu söyledi bu kilonun da üstünde doruk dedi. hatta sağlık ocağında mama verelim dediler olmaz dedim bebeğim çok mutlu veremem şimdi ndedim çok üzüldüm doktorum araştırmadan konuşmadan hemen mama olmaz ne kadar kolaylarına geliyor hemen mama dedi yarın bakıcaz işte oğlumun kilosuna ona göre karar verilcek

canım maşallah hiç zayıf bir bebeğe benzemiyor zaten :) yarını bende çok merak ettim..

Bugün forumun kalabalık olmasının sebeplerinden biri de sanırım bütün bebişlerin yağmurlu havada daha güzel uyumaları. Benimki bir de lodoslu havalarda asla gözünü açamıyor.

bizimki babannesiyle ciyaklmacılık oynuyor

350 gr almıştı canım ben sütümün az olduğunuda düşünmüyorum aslında ama az kilo aldı diye doktor başlattı hemen birde günde 4 defa 90 ml ver dedi ya ben daha günde 1 kere veremedim psikolojimi alt üst etti bu doktor... gündüzleri hiç uykumuz yoktu ondan az kilo aldığını düşünüyorum aslında 4. aydan sonra biraz biraz başladı gündüz uykusuna... sonra aç olan çocuk ağlamazmı bizde yok öyle birşey doyuyorki huysuzluk yapmıyor diye düşünüyorum yanlışmıyım...

aç olsa ağlar mamaa başlamana gerek yok , yinede kilo alsın istiyosan verebilirsin. biberonumu sevmiyor yoksa mamayımı ?

bizim ki çok kilo almış mamayı kıs dedi aile hekimindeki hemşire ,hoş bi öğün 30 ml azalttıp dier öğün 60 ml arttırdımm :)

cins hepsi bunların kimi az almış kimi çok almış mübarek koca karı muhabbeti çeviriyo bu doktorlar, bizim mahallede kadınlar bu çocuk zayıf şu çocuk şişman diye ortalık kızıştırırlar..

adetle beraber tatlı krizlerim de gelmeye başladı yaww
hamiş kalınca tatlı delisi olan ben ağzıma sürmedim epey.. canım istemedi hiç..
eskiye dönüyorumm

az önce spiral taktırmıs bı akrabamın hamıle kaldıgını ögrendimmm:52::52:şoktayım allahım bu durumda spiralsiz olan benım hamıle kalma olasılıgım ne acabaaa:53::53::53:paranoyak oldum iyicee:30:

az önce spiral taktırmıs bı akrabamın hamıle kaldıgını ögrendimmm:52::52:şoktayım allahım bu durumda spiralsiz olan benım hamıle kalma olasılıgım ne acabaaa:53::53::53:paranoyak oldum iyicee:30:

kübraaaaaaa naber şekerim biraz önce facede senin dedikodunu yaptık varmısın facede:1:

kübraaaaaaa naber şekerim biraz önce facede senin dedikodunu yaptık varmısın facede:1:

yook tatlım yaa saolsun gıcık eşim var olan facemi dondurmamı rica etti benden:19:tabı bende kabul ettım nedense:5:ama en kısa zamanda tekrar aktifleştirmeyı düşünüyoruum:51:

yook tatlım yaa saolsun gıcık eşim var olan facemi dondurmamı rica etti benden:19:tabı bende kabul ettım nedense:5:ama en kısa zamanda tekrar aktifleştirmeyı düşünüyoruum:51:

ah o eşler ah:4: ben de dondurmuştum kk face grubu için sorun çıkarmıyor:1: sen de gellll iki taraf güzel olur merveyle doruk da kaynaşırlar:38::1:

Ogün doktorun adımı canım.Güven hastaneside uzak ya.

evet ogün kurne, şurdaki bonus beyefendi:
Güven Hastanesi

uzaksa taa oraya kadar uğraşmayın canım, yani bize doğum sonrası o doktora yönlendirdi hastane öyle devam ediyoruz, ekstra bir iyiliğini görmedim, kötülüğünü de görmedim:)

Canım merhaba, senin kuzucuğu aldım ve sonuç harika çoooookkkkkk mutluyuz oğlumla, artık annesine eziyet etmeden mışıl mışıl uyuyor :52: Çok saol.. Forumu okuyorum ama oğluşumdan yazamıyorum, bütün ocak bebekleri çok tatlı hepsine kocaman maşallah :nazar::nazar:

ah o eşler ah:4: ben de dondurmuştum kk face grubu için sorun çıkarmıyor:1: sen de gellll iki taraf güzel olur merveyle doruk da kaynaşırlar:38::1:

inşallah gönlünü alıp tekrar acarım cnm:34:bu arada kimlerle dedıkodumu yaptınız:27:bende diyorum kulaklarım nıye cınlıyor bugün:9:

inşallah gönlünü alıp tekrar acarım cnm:34:bu arada kimlerle dedıkodumu yaptınız:27:bende diyorum kulaklarım nıye cınlıyor bugün:9:

süper olur canım ya sen ikna etmeye çalış dünürüm çok ısrar etti de:9: facede kızlarla konuştuk canım sen de varmısın acaba grupta diye merak ettik ben de bugün katıldım da:1:

Canım merhaba, senin kuzucuğu aldım ve sonuç harika çoooookkkkkk mutluyuz oğlumla, artık annesine eziyet etmeden mışıl mışıl uyuyor :52: Çok saol.. Forumu okuyorum ama oğluşumdan yazamıyorum, bütün ocak bebekleri çok tatlı hepsine kocaman maşallah :nazar::nazar:

canım işe yaramasına çok sevindim benim oğlan çok seviyor doğduğundan beri hep o tarz müziklerle uyuduğu için alışık:)))

Back