- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.781
Bana doktor ateş olmadan verme demişti. Bir de calpol için açtıktan sonra tarihini üzerine yaz, buzdolabının kapağında tut, 2 ay geçince de at demişti. Etkisi kalmıyoremuş o zaman.bizde ateş olmadı canım.. bebeğin bünyesine bağlı bunlar.. kimi arkadaşın bebeğine ateş yapmış..
oğlum aşı olduktan sonra 2 saat gezdik eve gelince de 1 saat uyudu.. uyanınca anca verdim calpolu.. doktor ver demişti.. artık aşıdan yarım saat önce calpol verin diyorlar.. nekadar mantıklı bilemiyorum..
hepsi dökülür ilk saçların derler ama bilmiyorum bizimki de yolunmuş gibi yer yer kelleşmeye başladı:)
hepsi dökülür ilk saçların derler ama bilmiyorum bizimki de yolunmuş gibi yer yer kelleşmeye başladı:)
Bana doktor ateş olmadan verme demişti. Bir de calpol için açtıktan sonra tarihini üzerine yaz, buzdolabının kapağında tut, 2 ay geçince de at demişti. Etkisi kalmıyoremuş o zaman.
Hep biz mi kel kalcaz, biraz da Doruk kel kalsın işte
bu arada dün sağlık ocağına gittim. oğlumun aşı bilgilerini vermek için. hemşireye saçımın döküldüğünü söyledim. kan tahlili yapalım dedi, büyük ihtimalle düşük dedi. ama vitamin eksikliği mi kan değerinde mi düşüklük var anlamadım. yarın tahlile gidicem. ona göre de doktor ilaç vericek.
bu da benim yakışıklım:)Eki Görüntüle 410729 Eki Görüntüle 410728
Inanmiyorum suna bak hele masalah bu ne tatlilik... Canim yakisiklim demesen kiz sanacaktim ya coook tatli gule gule buyut
Bizimki de kokuyor, gazı da kakası da:)Kizlar ya benim bebegimin gazi cook kotu kokuyor ya buyuk insanin bile oyle kokmaz heral... felaket bise Bu acaba bi soruna mi isaret?
Evet yaa:)) Bir arkadaşım "kaynanam dişlerini çektirdi, 3 gündür ne yaparsa yapsın kızamıyorum damaksız halini görünce" demişti. Hep onu hatırlıyorum şu dişsiz haliyle gülüp bişeyler yerken:))marmelatte
calpol için verdiğin bilgiyi paylaştığın için teşekkür ederim.. evdekini atayım bari
bende üstüne 25 dereceye kadar oda sıcaklığında bişi olmaz diye düşünüp dolaba koymamıştım..
4.ay aşıda da kullandım.. tam 2 ay olmuş ozaman.. yenisini alıp evde bulundurmakta fayda var.. bir an için artık haziranda 6. ay aşısına alırım diye düşündüm de.. nolur nolmaz bulunsun evde...
bu arada senden özedim bugünkü sebzelere 1 büyük yaprak ıspanak kattım :) patates kabak havuç ıspanak.. + pirinç.. azcık daha pütürlü bıraktım alışsın diye..
resmen damaklarıyla eziyor yaw.. diliyle evirip çevirmesine alışmıştım da.. damaklarıyla ezmesi çok hoşuma gitti
bir de dişleri çıkınca nekadar şirin olurlar yarabbi :)
Ay çok şeker, kel kadayıf:)bu da benim yakışıklım:)Eki Görüntüle 410729 Eki Görüntüle 410728
maaşallah arkadaşlar oğluşlarınız birbirinden şekerler.e benim başım kelmi bende koyayım bari birkaç resim.Eki Görüntüle 410626 Eki Görüntüle 410627 Eki Görüntüle 410628 Eki Görüntüle 410629
biraz senin bebişi benimkine benzettim canım, o da çok tatlı maşallah...
Kizlar ya benim bebegimin gazi cook kotu kokuyor ya buyuk insanin bile oyle kokmaz heral... felaket bise Bu acaba bi soruna mi isaret?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?