- 24 Mayıs 2011
- 743
- 139
- 123
- Konu Sahibi antidepresif
- #3.021
Günaydınnn herkeseeee....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bn kandıramadım canım kocacımııdun gıdelım dedım yok artık ıkı gun once gıttık ıste ayın 5 ınde gelın dedı daha ne doktoru dıo..kandıramadm valla yaf
neyse beklıcez artık=)
![]()
günaydın kızlar.
ya bugün sabahtan beri sol kasığıma ara ara bişi batıyo gibi oluyo.bu nekiyaa :44:
canım rahim büyümesine bağlı olarak bu tip kramp tarzı şeyler oluyor normal yani
bağdokusu büyümeye uyum sağlamaya çalışıyor
herkese günaydın..
nasıl gıdıyor kızlar
kacıncı haftadasınız...
günaydın kızlar.
ya bugün sabahtan beri sol kasığıma ara ara bişi batıyo gibi oluyo.bu nekiyaa :44:
Canım nasıl bir ağrı,yanma gibi mikızlar midem çok fena ağrıyo ne yapıcam niye ağrıdı şimdi elim ayağım titriyo ağrıdan ne yapsam ki?
ben 13 + 4 günlüküm :86:
Canım nasıl bir ağrı,yanma gibi mi
Gerçi mide rahatsızlıkları artık yavaş yavaş başlıyor
Benim yanma ve ekşimelerim arttı
Ağrının sebebi yediğin bişey de olabilir,
Bal da mide ağrısını rahatlatabilir
den istersen
benımde 13 + 3 günlük aramız 1 gün var
cınsıyetı bellı oldu mu senın ?
bebek hareketlerını hıssedıyormusun ?
ay öyle mi aynıyız demek :):13:
walla geçen hafta doktor büyük ihtimalle kız olcak dedi.
bakalım hayırlısı. bu arada evet bişiler hissdiyorum arada kıpır kıpır ama
tam emin değilim bebişin hareketi olduğuna rahim büyüdüğü için belki.
öyle bile olsa harika bi duygu bu yaaaaa:90:
aynen ya bende bır seyler hıssedıyorum ama tam emın olamıyorum bende.
ben gecen hafta gıttım dr. bırsey anlamadı yarın tekrardan gıdıcem bakalım ne dıyecek dr.
bellı olur herhalde yavas yavas tam kesınesmesı 16. hafta
benım tahmını dogum 22 ocaka yada 25 ocak dedı dr. sen ?
selam kızlarr
kimsecikler yok ama ben fırsat bulmuşken yazayım. bugün yeni doktorumla tanıştım. çok şeker bir bayan.. sanırım bu doktorla devam edicem artık. gelelim bebişimizeultrasonda baktık. heryerini gördük.. 2 el, 5 parmak, 2 ayak, 2 kulak, yawrumun ellleri hep açık,parmak boğumlarını bile gösterdi doktor teyzesi.. gayet sağlıklı görünüyor dedi. çok şükür
144 gr olmuş.. yaklaşık 7 gün önde gidiyor... tabi bir de neyini gördük ??? pipisinii
![]()
OĞLUŞUM olacak inşallah..
![]()
![]()
![]()
canım bıraz gec oldu ama hosgeldınn=)beni sormustun akıntn gectımı dıe gectı tatlm cok şükür yazdm sana ama sayfalar ılerledıgı ıcın okuyamadın sanırım hersey yolunda yani=)yalnız bebegm gostermedı bacaklarını kapadı goremedik cinsiyeti..doktorda ayrıntılı ultrason yaparız agustosun 5 ınde hem pozısyon degıstırır cınsıyetı de ogrenırız ıns.dedı bende beklemedeyım malesef:18: