2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla bn kandıramadım canım kocacımıı:1:dun gıdelım dedım yok artık ıkı gun once gıttık ıste ayın 5 ınde gelın dedı daha ne doktoru dıo..kandıramadm valla yaf:27:neyse beklıcez artık=):31:

ama sen daha yeni gitmişsin canım:27: ben zaten kendi doktoruma gitmicem, başka birine gitmeyi düşünüyorum, yoksa ayıp olur gerçekten:27::27:
belki ben de kandıramam:53:

günaydın kızlar.

ya bugün sabahtan beri sol kasığıma ara ara bişi batıyo gibi oluyo.bu nekiyaa :44:

canım rahim büyümesine bağlı olarak bu tip kramp tarzı şeyler oluyor normal yani
bağdokusu büyümeye uyum sağlamaya çalışıyor

ay ne bilim valla biraz ürktüm çünkü dün gece rüyamda kanamam oluyo hastaneye koşuyorz filan
etkilendim azcık. :2:

normal batmalar olduğuna sevindim.:61:

kızlar midem çok fena ağrıyo ne yapıcam niye ağrıdı şimdi elim ayağım titriyo ağrıdan ne yapsam ki?
Canım nasıl bir ağrı,yanma gibi mi
Gerçi mide rahatsızlıkları artık yavaş yavaş başlıyor
Benim yanma ve ekşimelerim arttı
Ağrının sebebi yediğin bişey de olabilir,
Bal da mide ağrısını rahatlatabilir
den istersen

Canım nasıl bir ağrı,yanma gibi mi
Gerçi mide rahatsızlıkları artık yavaş yavaş başlıyor
Benim yanma ve ekşimelerim arttı
Ağrının sebebi yediğin bişey de olabilir,
Bal da mide ağrısını rahatlatabilir
den istersen

bal + tarcın da cok ıyı gelıyor üstüne bırde papatya cayı ıc rahatlatıyor canım.

benımde 13 + 3 günlük aramız 1 gün var

cınsıyetı bellı oldu mu senın ?

bebek hareketlerını hıssedıyormusun ?

ay öyle mi aynıyız demek :):13:

walla geçen hafta doktor büyük ihtimalle kız olcak dedi.:49:

bakalım hayırlısı. bu arada evet bişiler hissdiyorum arada kıpır kıpır ama

tam emin değilim bebişin hareketi olduğuna rahim büyüdüğü için belki.

öyle bile olsa harika bi duygu bu yaaaaa:90:

ay öyle mi aynıyız demek :):13:

walla geçen hafta doktor büyük ihtimalle kız olcak dedi.:49:

bakalım hayırlısı. bu arada evet bişiler hissdiyorum arada kıpır kıpır ama

tam emin değilim bebişin hareketi olduğuna rahim büyüdüğü için belki.

öyle bile olsa harika bi duygu bu yaaaaa:90:

aynen ya bende bır seyler hıssedıyorum ama tam emın olamıyorum bende.

ben gecen hafta gıttım dr. bırsey anlamadı yarın tekrardan gıdıcem bakalım ne dıyecek dr.

bellı olur herhalde yavas yavas tam kesınesmesı 16. hafta

benım tahmını dogum 22 ocaka yada 25 ocak dedı dr. sen ?

günaydın arkadaşlar kaç gündür yazamıyorum üzerimde bi rehavet varkı sormayın. dün tam 2 saat adlıyede müdürü bekledimm kıytırık bi imza için. daral geldi. oturdum ağladım sinirimden. tranvaydan büroya kadar da yürüdüm o sıcakta. akşam eve zor attım kendımı. bu arada ben kaşınmaya başladım nivea nın bebe yağını aldım. 2 gündğr onu kullanıyorum.
burda tavsiye edilen fatma avcının kıtabı vardı onu aldım. orda mide eksimesi ve gaz problemi için bal şerbeti öneriliyor. sıcağa yakın bir bardak suyun içine bir kaşık bal koyup içecekmişiz.

aynen ya bende bır seyler hıssedıyorum ama tam emın olamıyorum bende.

ben gecen hafta gıttım dr. bırsey anlamadı yarın tekrardan gıdıcem bakalım ne dıyecek dr.

bellı olur herhalde yavas yavas tam kesınesmesı 16. hafta

benım tahmını dogum 22 ocaka yada 25 ocak dedı dr. sen ?

benim tahmini doğum 21 ocak olarak gözüküyo.

ben de cuma gene gidicem. 2li test sonucunu almak için.

hemde bebişle görüşürz bu sayede gitmişken :80:

selam kızlarr

kimsecikler yok ama ben fırsat bulmuşken yazayım. bugün yeni doktorumla tanıştım. çok şeker bir bayan.. sanırım bu doktorla devam edicem artık. gelelim bebişimize :emir_bebek: ultrasonda baktık. heryerini gördük.. 2 el, 5 parmak, 2 ayak, 2 kulak, yawrumun ellleri hep açık,parmak boğumlarını bile gösterdi doktor teyzesi.. gayet sağlıklı görünüyor dedi. çok şükür :32: 144 gr olmuş.. yaklaşık 7 gün önde gidiyor... tabi bir de neyini gördük ??? pipisinii :64: :64: OĞLUŞUM olacak inşallah..:52: :52: :52:

Hayırlı olsun cnm öğrenmişsin cinsiyetini gözünaydın..
Maşallah oğluna :nazar:

canım bıraz gec oldu ama hosgeldınn=)beni sormustun akıntn gectımı dıe gectı tatlm cok şükür yazdm sana ama sayfalar ılerledıgı ıcın okuyamadın sanırım hersey yolunda yani=)yalnız bebegm gostermedı bacaklarını kapadı goremedik cinsiyeti..doktorda ayrıntılı ultrason yaparız agustosun 5 ınde hem pozısyon degıstırır cınsıyetı de ogrenırız ıns.dedı bende beklemedeyım malesef:49::18:

Hoşbuldum cnm geçmiş çok birikmişti okuyamadım kusura bakma..
5 ağustosa bişey kalmamış cnm bekle detaylı ultrsonda görürsün bebişini..
Ay gerçi demesi kolay dimi beklemesi zorrrr :52:

Selammm kızlaarr ben geldimm doktordan..
Face yazdım buraya da yazıyım..
Bebişimi gördüm herşey yolunda çok şükürr çok güzeldi ölçümlerini yaptı doktor..
Haftasıyla uyumlu dimi dedim uyumlu uyumlu hatta göbişli bi bebiş olcak dedi..
İlk ultrsonda baktığında oo kocaman olmş dedi :nazar:
Eh artık o zaman cinsiyetini öğreniriz dedim bende kıza benziyo dedi yine hep kıza benziyo diyosunuz artık net öğrensemde alışverişe başlıycam dedim hayır 6. aydan önce alışveriş yok dedi bide :1:
Sonra evet evet kız dedi ismini ne koycaksınız dedi Deniz dedim Derya Deniz dedi 2 isim istemiyorum dedim..
Neyse 3lü test zamanını söyledi yaptırmıycam onu dedim neden dedi 2liyi yaptırdım ztn dedim bebeğimi aldırmayıda düşünmüyorum dedim o yüzden 3lünün stresine girmek istemiyorum dedim..
Oda başka bi test söyledi o zmn bunu yaptır dedi tmm dedim bende kan verdim cuma günü çıkıcak sonuçlarım haftaya sonuçlarınla gel dedi ama ben cuma gidicem hafta sonu tekrar yazlığa gidebilirm.
Tatile gitmedinmi dedi gittim dedim yanmamışsın dedi güneşten uzak durdum dedim..
Ay başka bişey hatırlamıyorum valla yumuk yumuk bebişimi gördüm videosunu aldım geldim..
Hee bide dediki bak bu haftalar hep bebekle ilgileniyoruz daha bebekle işimiz bitmedi 20. haftadan sonra sana dönücez testlerin hepsi yeniden yapılcak fln dedi o kan,şeker falan diye..
Öyle kızlar çook mutluyummm kızçem olucağınıda öğrendim ohh içim rahatladııııııı.. :12:

Back