2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

umarım biran önce geçer canım acısı fena oluyor. ama sakın emzirmemezlik yapma mastit olmasın daha çok çekme. ateş falan yok ama dimi dikkat et çok geçmiş olsun tekrar

Ateş yok cnm.Acaba cerraha görünsemiydim başka bişi olurmu acaba?Makına alıp sağıyım.

kızlar bebek şekerlerimiz geldi bayıldım internette gördüğümden çok daha güzeller amaaa eşim tutturdu bunlar kırılır diye. biblolu bir bebek şekeri magnetli buzdolabına falan da asılsın sevenlerimizin bizim gözümüzün önünde olsun hep istedim ama eşim bu buzdolabından düşer ya da çocuklar kırar diyor bana göre de biz bunu hatıra olsun diye veriyoruz saklamak yerine çocuğuna oyuncak olarak verecek olan varsa zaten kırarsa kırsın diyorum. çok beğenmiş ama takılmış işte aklına sizce böyle seçmem yanlış fikir mi bilemedim:44:

Son düzenleme:
merhaba canım:) zorlamak değil de yüzüstü yatarken(bayılıyor böyle durmaya) bön bön bakıyorum acaba döner mi diye onun dışında yaptığım birşey yok yani

selam, bence yüzüstü yatarken dönmesi daha zor, benim ufaklık 3-4 gündür sırtüstü yatarken kendini sıka sıka ellerini birleştirip ıh,ıh,ıh sesleriyle:) yüzüstü kapanıyor ama kolunu altından çekemiyor vee ağlamaya başlıyor. ve bunu sadece sağ tarafına doğru yapabiliyor.

Ateş yok cnm.Acaba cerraha görünsemiydim başka bişi olurmu acaba?Makına alıp sağıyım.

canım başka birşey olduğunu sanmam şiş dolu ve ağrılıysa göğsün bebek boşaltamadığı için tıkanmıştır ama bence istersen aile hekimliğindeki hemşirelere söyle önce onlar çok daha bilgili bu konularda başka birşey bu derlerse ozaman gidersin. ama randevun bugüse görün tabi için rahat eder

evet haklısın sanırım oğlum yüzüstü durmaya bayılıyor ama nasıl zorlanıyor ıh ıh diye diye bir hal oluyor kalkmaya çalışıyor sonra başlıyor gülmeye yapamadım anne bakma bön bön boşuna diyor sanırım benim oğlan keyfine düşkün hamileyken de çıkmaya pek niyeti yoktu zaten şimdi de keyfine bakıyor peşimden emeklemeye bir başlasa nasıl mutlu olurum anlatamam. emekleme için yaklaşık kaç ay daha beklemek lazım acaba:44:

canım battaniyeyi kullanmaya ne zaman başlayacaksın işe yarayacakmı acaba ben de almak istiyorum ama bilemedim..Tuğranın emzik tutucusu var ayı figürlü onu tutarak uyuyor bazen ama kordonu uzun korkuyorum boynuna dolanır diye o yüzden bahsettiğin battaniye mantıklı geldi

şekerlerin fotosunu koysana canım bizde görelim merak ettiim =) bende kendi hazırladığım hediyelikleri çekip koyayım el emeği göz nuru =) bu arada mevlüt için takım aldın mı ?

benim bildiğim kadarıyla 7. ve 8. aylarda emekliyorlar ama tabi benim gibi emeklemeden yürüyenler de olabiliyor,inş. kızım bana benzemez, arkamda pıt pıt pıt emekler de bütün evi gezeriz kuzumla.hem belki biraz kilo da veririm sayesinde,kocişin tişörtlerini giymekten kurtulurum böylelikle.

canım 4.ayda yanına koymaya başla dedi doktorum ilk başta oralı olmaz ama yavaş yavaş bağlanır dedi umarım sever ben şu mevlüt telaşı bitsin koycam yanına. ama sadece uyurken yanında olmalı başka zaman görmemeli uykuyla bağdaştırması için bu önemli. denicem eğer sevmezse de ben sevdim
tamam canım birazdan koymayı denicem aydedeli bir model. şekerleri kendim hazırlamayı çok istedim ama birden karar verince malzeme falan almaya vakit kalmadı. doğumda yapmıştım çubuk şeklinde şekerler onlar daha güzeldi diyor eşim seviyor galiba beni takım daha hamileyken almıştı canım eşim hatta dalga geçmiştik doğmamış çocuğa mevlütlük mü aldın diye bak nasıl işe yaradı diyor şimdi

teşekkür ederim canım ek gıdaya geçince bizimki ben de yaparım. öyle 7 çeşit tahılı alıp kaynatıp filan uğraşıp yapılan bişe sandım da korktum, kızıma diyorum ama tembelim de ben azcık
Yok yok korkma sen:)
Bizim babamız da hem hevesli hem detatcı. Deli etti dün beni. Yok önce yemek için bilmem neyini hazırlayalım, sonra şunu yapalım bunu yapalım, öyle yenmez derken ayyyyhhhh dedim:))
Ben semt pazarından alıyorum.
Bu biraz annelik içgüdüsüyle ilgili sanırım. Benim içimden gelen de erken başlamaktı. Doktor da onayladı. Çünkü biz doğum kilomuzun 3 katına 4. ayın başında ulaşmıştık. Bu da anne sütünün daha erken yetersiz hale gelmesi demek oluyor. Benim oğlum erken doğduğu için çok hızlı kilo aldı, boy attı.
Ne güzel paylaşımlarımız var gerçekten:) Ben de oğluma saymayı öğrettim Bir de inglizce masal dinletiyorum arada.
Benim oğlum da dün öpücük atmayı öğrendi :) Annesi deli gibi 4 ay boyunca öpücük atıp durunca "dur şuna bi öpücük yollayım da rahatlasın manyak" dedi sanırım:)

ben de 9aylıkken yürümüşüm annem ne zaman emekleyecek bu kız diye düşünürken birden yürümeye başladın derdi hep erkekler daha geç yürür derler genelde oyüzden ben umutluyum peşimden emekler benim oğlan kuyruk gibi dolansın peşimde yazın çook eğlenceli olacak ozaman denize de giricez ohh kilo da veririz dediğin gibi ne iyi olur

düşünceli baba =) ben mevlüt kıyafeti için tırım tırım gezmiştim =))

ya bu arada sıcaktanmıdır nedir krem sürmeme rağmen oğluşumun poposu kabarık doldu ( her açtığımda yıkıyorum ıslak mendilide bıraktım ama düzelmdi ne etsem ki acaba ?? kış bebeğiyiz ya kışa karşı hazırlıklıyızda yaz beni telef etti =)

ya deniz deyince birden gerildim yine. okuduğum kadarıyla genelde kilolar kalmış hepimizde,bende de koccamann bi göbek kaldı, siz denize girerken bikini giycekmisiniz? ben hamilemisin diye sorarlarsa diye çok korkuyorum

fazla düşünceli oluyor o baba bazen bayıltıyor beni canım benim oğlanın da poposu hafif kırmızı doktor çok abartıyorsun ciltleri çok hassas hafif pembe olması normal dedi birde fazla kaka yapıyor diye de oluyor erkek bebeklerin çişi ve kakası daha asidik olur dedi
ben de bıraktım ıslak mendili ama hala aynı

işte bunlar eşimin okadar beğenmediği ama benim çok sevdiğim şekerlerimiz:)) birde şeker bir oğlan ekledim bakın bakalım hangisi daha şeker

şu kilo konusuna hiç girmeyeyim dedim ama dayanamıyom artık tatlışlarım,güzel anneler,canımıniçi dostlarım ben kilolu hamile kaldım insülin direnci sebebiyle çok kısa sürede dünya kadar kilo aldım... ilaç düzenlemesini yeni yapmıştık ki hamile olduğumu öğrendim 112 kilo ile başladım hamileliğe...38 hafta boyunca 14 kilo aldım...şuan yine 112 kiloyum hamilelikte aldığım bütün kilolar gitti ama hastalık sebebiyle kalan bir sürü baş belası kilo var...göbek mevzusuna hiç girmeyeyim sen hala doğum yapmadın mı diyen oldu o derece...oğlum için çok çabalıyorum yetecek kadar besleniyorum,hergün yürüyoruz gerçi o arabasında uyuyor ama olsun temiz hava alıyor..ilacımı içemiyorum emzirdiğim için..bazen gücüm tükeniyor oğlumun büyüdüğünü göremicem diyorum..hergün onun o gül yüzüne bakıp ağlıyorum,şükrediyorum ,yalvarıyorum Allaha bana güç versin diye..Allah bu hissi yaşatmasın hiçbirinize...bunları neden yazdım yanlış anlamayın beni lütfen kilolarınızı,göbeklerinizi dert etmeyin üzmeyin yüreciğinizi...sağlıklı olunda doğum kiloları elbet gider..

ne kadar erken doğdu, kaçıncı haftandaydın hamileliğinin ?

Eki Görüntüle 404616 Eki Görüntüle 404617 işte bunlar eşimin okadar beğenmediği ama benim çok sevdiğim şekerlerimiz:)) birde şeker bir oğlan ekledim bakın bakalım hangisi daha şeker
Bence en şekeri oğlaN:))))
Canım Allah şifa versin, kötü düşünceleri getirme aklına hiç.
ne kadar erken doğdu, kaçıncı haftandaydın hamileliğinin ?
34. haftada suyum geldiği için doğdumum başlatıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…