- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.001
mrb herkese.lymonata doğum günün kutlu olsun.ohhhh atakta geçmiş olsun inş.benim kızımda dün daha huzurlu uyudu ama daha sık kalkıyo uykudan tam geçmedi huysuzluğu birde bu sabah yine bağırarak uyandı ve uyandırdı bizi ama bebeğimin kakası gelmiş ondanmış ya.ah bu kaka öldürüyor bizi...ama bu gümlerde geçecek her anları bi farklı ve okadarda tatlı.tadını çıkarma gerek.dün yumruğunu şapur şupur emişini kameraya aldım bunu bile özleriz ilerde diye.herkese güzel mutlu günler...
çok sağol canım:) ben de her anını çekiyorum kameraya sonra oğluşla birlikte izler güleriz diyorum:)) birde emzirirken çektim eşim iyice abarttın diyor amaa olsun hatıra kalsın bana ben bakar bakar dururum ki çok tatlı emiyor benim oğlumoğlumun en büyük zevki emerken kakasını yapmak kakasını bile keyifle yapıyor :)))
çok sağol canım:) ben de her anını çekiyorum kameraya sonra oğluşla birlikte izler güleriz diyorum:)) birde emzirirken çektim eşim iyice abarttın diyor amaa olsun hatıra kalsın bana ben bakar bakar dururum ki çok tatlı emiyor benim oğlumoğlumun en büyük zevki emerken kakasını yapmak kakasını bile keyifle yapıyor :)))
valla keyiflerine diyecek yok orası kesin.bazen benim kız da emerken yapabiliyor aniden korkabiliyorum bende.kendisi zaten korkak hemen bakışlar değişiyor.emerken ben hiç çekmedim ama o da bi hatıra olur çekeyim bugün bende az sonra uyanır emer zaten
canım kızın çooook tatlı maşallah ona
teşekkür ederiz teyzesi.senin oğlunda maşallah çok sevimli gözlerinin içi gülüyo resmen tam ısırmalık,yemelik56:). ömrüde güzel ve uzun olur inşallah.
hiç sorma canım atlattık şükür ...
tek kalan sıkıntı bu ara gece de uyanmaya başladı zırt pırt.. önceden gece bezlerken bile rahatsız olmazdı şimdi kendi uyanıyor mama saatlerinin arasında da belli bir süre beklemem lazım.. örn saat 21de mamasını verip yatırmışsam 23te bi kıpırdanma oluyor uyanıyor tepiniyor geri uyuyor.. bazen de ağlıyor..
ben artık bunları sadece açlığa bağlıyorum.. belli bir aydan sonra gece hiç uyanmamaları lazım.. bizde tersi mi oluyor ne..
oğluşum uyandı.. annesi ona patatesli havuçlu "çorba" yaptı bakalım beğenecek mi :)
hımm diyorum bişi yazacaktım ama neydi şimdi aklıma geldi..
bez konusunda.. emre 3 aylık olunca 4 numaraya geçtim sırf şu çiş taşma olayından hem 3 numara küçük geliyordu.. premium care kullanıyodum.. aktif bebeğe geçtim.. memnunum ama yan yatırdığım zaman malesef yine taşmalar oluyor.. bir de mama ile beslendiğimiz için daha çok sıvı almış oluyor yani günde 1 litre.. sanırım ondan da çok çiş yapıyor bazen..
4+ numaraya mı geçsem diye düşünmüyor değilim ama açılmamış 4 numaram var.. artık onu da bitirince alırım 4+.. şimdiki iyi geliyor ama biraz sanki bacaklarıtombul olduğundan hep o lastiğin izi çıkıyor..
kaçtım ben yoksa oğlum parmağını yiyecek
ohh afiyet olsun canım yakışıklı oğluna benim yakışıklı da güzellik uykusuna yattıcanım sanırım bunlar hep bir süreç yaşamamız gerekiyor bebeklerimizin yaşadığı da kolay değil hak veriyorum yeni dünyalarına alışmaya çalışıyrlar biz bile hep aynı düzende değilken onlardan tam bir istikrar beklemek yanlış olur ama bunu dememe rağmen ben de çıkarıyorum aklımdan bazen sabırlı olmamız gerekiyor oğluma 3numara kullanıyorum şuanda yarım paket 1de açılmamış paket var sonra 4 numara almış eşim bayağ da almış uzun süre kullanıcaz diye açılmamış 3 numarayı değiştiricem sanırım sıkmaya başladı çünkü ama 4 numara bizi rahat 1 ay götürür diye düşünüyorum:44:
bende napıcamı şaşırmış durumdayım bez konusunda.. eltimin oğlu mesela 10 aylık ama hala 3 numara kullanıyorlar.. boyu 85 cm 9,500kg.. yalnız popişi bizimkine bakarak küçük..
hatta bir ara ona takmış durumdaydım çocuğun pipisini rahatsız edersiniz bişi olur 4 numara alın diye diye aldırdım :)) ama bezi takınca bacak kısmında 1-2 parmak aralık kalıyor.. sonra gıkım çıkmadı.. yani lafı toparlayım.. stok yapmamak lazım galiba :))) popolar nekadar büyür bilemeyiz.. bizim bacaklar tombul bakalım alırım bir paket 4+.. baktım büyük geliyor 4e devam.. nasılsa bir gün 4+ da kullanıcaz ziyan olmaz :))
doğru diyorsun canım stok yapmamak lazım ama eşim biraz fazla meraklı alıp getirmeyegerçi 4 numara kalmaz kullanırız diye düşünüyorum oyüzden saldırmayım boşuna eşime:) birde 4numarayı denicem bakalım. bu arada kızlar pişik konusunda ne düşünüyorsunuz neden oluyor sizce? ben çook dikkat ediyorum ama yine de sanki hafiften kırmızı gibi poposu oğlumun bir rahatsızlık falan yok ama beni rahatsız ediyor nedendir ne yapmak gerekir
kızlar mevlüt yaptınız mı? biz halamızı bekledik ancak gelebiliyor mayıs başı ya da ortası gibi yapmayı planlıyoruz. sizler nasıl yaptınız neler ikram etiniz falan? azcık bilgi istiyorum yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?