2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım d.günün kutlu olsun. Hep mutlu ol işallah:)
çok teşekkür ederim canım:) hepimiz mutlu olalım miniklerimizle zaten bu ufaklıklar yanımızdayken aksi mümkün mü:))

evet canım hepsi ankarada ailemin.. sadece emzirmeden emzirmeye alabiliyorum kucağıma :)
zaten kucak manyağı.. gülücükler eksik olmuyo yüzünden :)
bu arada beni hamile zannedip dolmuşta yer verdiler:9:

çok şanlısın canım ya ne güzel bütün ailen yanında:31: bol bol tadını çıkar.. yanımda minicik bir bebek görmeseler eminim beni da hamile sanırlar:30:

Biz 7.300 gr ız, 4 maxi kullanıyorum ama bu paket bitsin bir büyüğüne geçeceğim. Markamız huggies.

nasıl rahat mı canım büyük olmuyor mu? oğlum 7300grdı kontrolde ben 3 numara kullanıyorum hala bir tane yarım paket var 1de hiç açılmamış değiştirsem mi acaba ya sanki iz yapıyor gibi:26: 4 numara 18kiloya kadar değil mi:26:

nasıl rahat mı canım büyük olmuyor mu? oğlum 7300grdı kontrolde ben 3 numara kullanıyorum hala bir tane yarım paket var 1de hiç açılmamış değiştirsem mi acaba ya sanki iz yapıyor gibi:26: 4 numara 18kiloya kadar değil mi:26:

Öyle, 18 kiloya kadar ama büyük olması daha rahat dediler bana, kalçalarının düzgün oturması için de önemliymiş. Bir de cidden oğlanı sıkıyor gibi yanları. Sıcaklar da arttı, pişikle uğraşmak istemiyorum. Büyük bezde rahat ediyor, kaçak sızma da olmuyor. Ben doğumdan beri hep büyük numara kullandım.

Canim bak iyi yönleri de varmis göbekli olmanın ayakta kalmaktan kurtulmuşsun.aman olsun onemli deil..bisure daha onlarla yasicaz mecbur.ben 30kilo almıştım.dun tartildim 10kilo kalmış..ama görüntü ole demio:1:

Öyle, 18 kiloya kadar ama büyük olması daha rahat dediler bana, kalçalarının düzgün oturması için de önemliymiş. Bir de cidden oğlanı sıkıyor gibi yanları. Sıcaklar da arttı, pişikle uğraşmak istemiyorum. Büyük bezde rahat ediyor, kaçak sızma da olmuyor. Ben doğumdan beri hep büyük numara kullandım.

açılmamış paketi değiştireyim ozaman ben ya:44: oğlumun poposu kırmızı biraz acaba bez küçük geliyor da o mu yapıyor bilemedim. hemşire ciltleri çok hassas ondan olur demişti ama içim rahat değil hiç. 4 numara kullanayım bakalım biraz 5 numara sanki çok büyük gelirmiş gibi geliyor:44:

saat 12 ye geliyor oğlumun uyku saati 12 oyun halısından yatağına aldım müziğini açtım bekliyorum bakalım uyuyacak mı:) eğer uyursa atağı kesin alt ettik demektir:9::9:

Canım boşver takılma kiloya. Doktorlar mama verdirebilmek için korkuturlar bazen gözünü. 500 grdan fazla almış bu ay, yani ortalamanın üzerinde. Bebeğinin neşesi yerinde mi, fiziki kabiliyetleri iyi mi, mutlu mu, seni görünce gülüyor mu, elleri kolları oynuyor mu, uykusu güzel mi, bunlara bakacaksın.

yok cnm takmıyorum.. taksam mamaya başlardım anne sütüne devam biraz daha dişimi sıkıp ek gıdaya geçicem 4.aydan sonra

çılgın oğlum gözlerini kapattı ve gülücükler atıyor bukadar çabuk rüya göremez herhalde:1: sanırım eski düzenine dönüyor oğlum çünkü eski neşesi de yerine geldi şimdi de hiç itiraz etmeden kapattı gözlerini:nazar: ya da bugün annesinin doğumgünü diye annesini üzmek istemiyor yarın içindeki canavarı tekrar dışarı çıkaracak:9::9:

çılgın oğlum gözlerini kapattı ve gülücükler atıyor bukadar çabuk rüya göremez herhalde:1: sanırım eski düzenine dönüyor oğlum çünkü eski neşesi de yerine geldi şimdi de hiç itiraz etmeden kapattı gözlerini:nazar: ya da bugün annesinin doğumgünü diye annesini üzmek istemiyor yarın içindeki canavarı tekrar dışarı çıkaracak:9::9:

Oh ne güzel, benim oğlum da öğle uykusunda son yarım saattir.

Oh ne güzel, benim oğlum da öğle uykusunda son yarım saattir.

canım çok gözüm korkmuştu kaç gündür herkes atak demesine rağmen acaba huyu mu değişiyor diye düşündüm hep. şuan okadar mutluyum ki anlatamam burdan anlatmama imkan yok ama cidden çok korkmuştum:17: bakalım bu gece de geçsin iyice emin olcam.
bu arada oyun halısı önerisi için tekrar teşekkür ederim her geçen gün sıkılmak yerine daha da çıldıryor oğlum çünkü zamanla yeni yeni yerlerini keşfediyor bugün babası balığını da astı halısına ondan mutlusu yoktu bugün:55:

kızlar bugün benim doğumgünüm:119::119:

eşim aradı doruk'u 5 gibi gelip alıcam dedi aa neden dedim oğlum lazım bana bir akıl danışcam dedi kafayı yedi herhalde diye düşünüyordum ki aklıma geldi bugün benim doğumgünüm:21: acaba bana sürpriz mi yapacaklar baba oğul ay çok heyecanlı:118:

musmutlu yıllarrr =))) :54:

canım çok gözüm korkmuştu kaç gündür herkes atak demesine rağmen acaba huyu mu değişiyor diye düşündüm hep. şuan okadar mutluyum ki anlatamam burdan anlatmama imkan yok ama cidden çok korkmuştum:17: bakalım bu gece de geçsin iyice emin olcam.
bu arada oyun halısı önerisi için tekrar teşekkür ederim her geçen gün sıkılmak yerine daha da çıldıryor oğlum çünkü zamanla yeni yeni yerlerini keşfediyor bugün babası balığını da astı halısına ondan mutlusu yoktu bugün:55:

Evet, oyun halımızı biz de çok seviyoruz:) Özellikle de çan gibi bir ördeği var, ona vurup çıkan sesle birlikte ayaklarını çırpması çok eğlenceli:)

sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu yillar gor insallah :16:

bizim de 4 gün sonra 3. ayimiz dolacak ama bu kadar zamandir toplam 1,5 kilo bile alamadik. 3800 dogmustu, 3 haftaki onceki kontrolde 4425 cikti kilosu, ben de evdeki tartiyla cikip baktim 4800-4900 civari su an. ama sevindigim tek nokta boyu 54ten 61e cikti bu 3 ayda. boya veriyor diyorum, öyle avutuyorum kendimi, cok sukur sagliginda da bir problem yok. ayin 30unda kontrol var yine eger yeterli almamissa mamaya gecebiliriz demislerdi. sutum yetmiyo kaygisi malesef birakmiyo insanin pesini, sabahtan aksama kadar ne yiyeyim iceyim de sut olsun diye dusunup duruyorum. sen de uzme kendini, dedigin gibi elimizden geleni yapiyoruz.

gecenlerde bir arkadas bi uzmantv linki vermisti buraya, sut arttirici bi karisim. 3 gundur uyguluyorum ve yararini gordum acikasi. normalde 2 saatte bir emen oglum artik 3 saat hatta daha uzun araliklarla emmeye basladi ve goguslerim daha dolgun oluyo her seferinde haliyle. daha doyurucu hale geldi galiba sut. yeni bir karisim denemek isteyenler icin yazayim ne oldugunu:
1 kg bal
100 gr susam
50 gr cörek otu
50 gr rezene
gunde 3 kere 1 corba kasigi... bende hassas tarti yok o yuzden mutfak imkanlariyla ml ye cevirdim bu oranlari bi de simdilik denemek icin 250 gr bal kullandim. o karisim da suna denk geliyo:
250 gr bal (200 ml)
26 ml susam
13 ml cörek otu
5-6 paket rezene (sallama cay)
burada malum bizim ordaki gibi aktar yok o yuzden turkiyeden getirdigim rezene poset caylarini kesip icindeki rezeneyi kullandim :27: bir de bali organik aldim, buralarda da fruktoz karisim bi suru uyduruk ballar var, aman dikkat edin ucuz bal almayin...
umarim sizin de isinize yarar...

merhaba arkadaşım.bendim o linki yayınlayan.işine yaradıysa çok sevindim.birde dün okudum maden suyuda süt yapıyormuş ben dün denedim.faydasını gördüm sanki.birde regl dönemi sütün azaldığından bahsetmişlerdi.gerçektende öyle göğüsler yumuşacıktı. iki gündür ne yesem içsemde süt olsun diye düşünüyorum.devamlı araştırma içerisindeyim.

Back