- Konu Sahibi antidepresif
- #30.041
canım çok geçmiş olsun erken saatlerde de girdim ama şimdi gördüm canım yazdıklarını ya çok geçmiş olsun. ateşi az çıkmamış ki canım ilaç kullanmayıp bekleyesin hiçbirimiz hemen ilaç yanlısı değiliz ama az çıkmamış canım üstünü çıkarıp bezle silmişsin baktın düşmedi calpol verseydin keşke yine düşmüyorsa eğer ben acile götürürdüm. beklenen bir ateş değil çünkü anladığım kadarıyla yani aşı ateşi olsa biraz daha rahat davranır calpol silme yöntemiyle düşürmeye çalışırdım ama eğer düşmüyorsa bir göster canım benim ya.
canım nerelerdesin sen ne zamandır yoktun. nasılsın güzel bebeğin nasıl? 3numara sanki bacaklarını sıkıyor gibi oğlumun ya açık paket bitsin bir 4 numarayı deneyim diyorum bakalım o nasıl olacak:44:
canım bilgisayarda forum açık öylece duruyordu pek fırsatım olmadı girip yazmalara, ama elimden geldiğince okudum. bu aralar da benim bağışıklık sistemi zayıfladı herhalde grip olmayayım diye kasıyorum zencefilli ballı çaylar filan zor durumdayım maalesef. bizim kıza bulaşacak diye çok korkuyorum. onun keyfi yerinde şimdilik çok şükür. halı yıkama makinesi aldık kızı ilerde koltuklarda tutamayız halılar temiz olsun diye, babası onu deniyordu kız da sesinden uyuyakaldı çok gürültülü birşeymiş:)
bizimki son tartıldığında 6,5 kiloydu, 3 numara da 9 kiloya kadar olduğu için daha uzun zaman kullanırız diye düşünmüştüm ama vücut yapısı da önemli tabi. sanırım bizimki çok iri değil, bir de kız olduğu için bezler daha rahat oluyor. sizin 4 e geçmeniz uygun olur artık sanırım. kız annesi olmanın böyle avantajları olduğunu hiç düşünmemiştim. sünnet derdi, üstü başı ıslatmalar filan yok:)