2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim bir kaç kere tuttu balığını görsen bayram havası evde belki de tesadüf emin olamıyorum sadece bu sabah yaptı çünkü uzandı ve tuttu çok şaşırdık uyansın belli olur bakalım azcık antrenman yapalım:)) sabah uyandığı zaman ben de yatağımıza alıyorum canım ama biz babasını uyandırmak için yatağa geçiyoruz:)) babasını uyandırıyoruz ailecek sevgi kelebeği oluyoruz sonra babamızı işe yolluyoruz:) marmelatteem oğlum emerken göğsümü çimdikler gibi yapıyor bayılıyorum ben de hergün mutlaka yüzüstü yatırıyorum canım kaslarını çalıştırsın:)

Biz yüzüstü yatmaktan nefreeeeet ediyoruz Çığlık çığlığa ağlıyor o durumda

Ama çimdikleme ve göğsümü emerken yumruklaması süper:)

Biz yüzüstü yatmaktan nefreeeeet ediyoruz Çığlık çığlığa ağlıyor o durumda

Ama çimdikleme ve göğsümü emerken yumruklaması süper:)

aa gerçekten mi? bizimkini saatlerce yatırayım yüzüstü sesi çıkmaz bayılıyor:)) gaz sancıları varken ancak yüzüstü rahat ediyordu karnı ağrıdığı için rahat geliyordu belki oyüzden alıştı ozaman alışmayıp şimdi yatırsaydım belki doruk da sevmezdi:44: mesela dışarda biraz mızmızlansın otururken yüzüstü koyuyorum bacağıma hopp kesiyor sesini:))

ben de öyle yapsaymisim keske, yikamayi mutlaka deneyecegim.
umarim sigarayi özlemeyecegin gunler de gelir. eltim hamile su an haziranda doguracak. hamile kalmadan 5 ay once bi dusuk yapti bebek 3 aylikken, o yuzden simdiki hamileliginde test sonuclari gelene kadar sigara icmeye devam etti stresten. bisey diyemedim ama icimden cok kizdim, ne hakki var kendi stresini o yavrudan cikarmaya..evinde de 2 kedi bi kopek var, cocuk alerji manyagi olmazsa iyidir.

ne mutlu sana ki birakabilmissin sigarayi, insallah baslamazsin tekrar

kızlar bugün benim doğumgünüm:119::119:

eşim aradı doruk'u 5 gibi gelip alıcam dedi aa neden dedim oğlum lazım bana bir akıl danışcam dedi kafayı yedi herhalde diye düşünüyordum ki aklıma geldi bugün benim doğumgünüm acaba bana sürpriz mi yapacaklar baba oğul ay çok heyecanlı:118:

nice yıllara canım
eşin ve bebişinle nice yıllara

merhaba kızlar..

bebişler büyüme atağına girmiş.. bizde atağına giriyoruz ama büyüdüğümüz yok :)

boyumuz uzamış ama yine 650 gr almışız.. moralim bozulmadı değil ama napıyım sağlık olsun.. allahtan 4 kilo doğduk yoksa el kadar kalacaktık..

sütümün yaramadığını söylüyorlar, ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum..

canım hoşgeldin bu arada:)) döndün mü bandırmaya?
canım maşallah yakışıklına boyu uzamış hem kilo da almış işte annesi neden moralini bozuyorsun ki her zaman söylüyorum kilolu olacağına biraz zayıf olmasını tercih ederim yeter ki sağlıklı olsun kuzular.. hiçç üzülme sütün yaramıyor diyenlere de inanma yaramasa kilo almazdı zaten. üzülme bebeğini de üzme bence çok güzel artmış kilosu

Canim mutlu yıllar olsun ..bakalim ne yapacaklar surprizzz merak ettim
Dorusu

canım teşekkür ederim:)) ben de çok merak ettim çok heyecanlı bebişimle ilk doğumgünüm kıyafet falan almasınlar yeter ki giyerim moralim bozulur birde eşime sararım sonra aklı varsa giyecek birşey almaz tadımız kaçmasın dimi

yok cnm üzülmüyorum ama insanın yinede morali bozuluyor 3 aylık bebeklerin hepsi 7-7,5 kilo arası bizde 4 kilo doğmamıza rağmen daha 6 kiloyuz.. geçen bi yere gittim bizden 1 hafta önce doğan bi kız bebeği vardı bizim nedeyse iki katımızdı :) seninki neden küçük kalmış dediler.. aman dediğim gibi takmıyorum sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun..

daha dönmedim cnm hala ankaradayım.. mayıs ortası anca gelirim özlemişiz memleketimizi :)

çok sağol canım benim
bebişimle ilk doğumgünüm çok heyecanlıyım birde anneler gününü düşünemiyorum bile
sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu yillar gor insallah
bizim de 4 gün sonra 3. ayimiz dolacak ama bu kadar zamandir toplam 1,5 kilo bile alamadik. 3800 dogmustu, 3 haftaki onceki kontrolde 4425 cikti kilosu, ben de evdeki tartiyla cikip baktim 4800-4900 civari su an. ama sevindigim tek nokta boyu 54ten 61e cikti bu 3 ayda. boya veriyor diyorum, öyle avutuyorum kendimi, cok sukur sagliginda da bir problem yok. ayin 30unda kontrol var yine eger yeterli almamissa mamaya gecebiliriz demislerdi. sutum yetmiyo kaygisi malesef birakmiyo insanin pesini, sabahtan aksama kadar ne yiyeyim iceyim de sut olsun diye dusunup duruyorum. sen de uzme kendini, dedigin gibi elimizden geleni yapiyoruz.

gecenlerde bir arkadas bi uzmantv linki vermisti buraya, sut arttirici bi karisim. 3 gundur uyguluyorum ve yararini gordum acikasi. normalde 2 saatte bir emen oglum artik 3 saat hatta daha uzun araliklarla emmeye basladi ve goguslerim daha dolgun oluyo her seferinde haliyle. daha doyurucu hale geldi galiba sut. yeni bir karisim denemek isteyenler icin yazayim ne oldugunu:
1 kg bal
100 gr susam
50 gr cörek otu
50 gr rezene
gunde 3 kere 1 corba kasigi... bende hassas tarti yok o yuzden mutfak imkanlariyla ml ye cevirdim bu oranlari bi de simdilik denemek icin 250 gr bal kullandim. o karisim da suna denk geliyo:
250 gr bal (200 ml)
26 ml susam
13 ml cörek otu
5-6 paket rezene (sallama cay)
burada malum bizim ordaki gibi aktar yok o yuzden turkiyeden getirdigim rezene poset caylarini kesip icindeki rezeneyi kullandim bir de bali organik aldim, buralarda da fruktoz karisim bi suru uyduruk ballar var, aman dikkat edin ucuz bal almayin...
umarim sizin de isinize yarar...

cnm çok sağol yaa.. herşeyi denediğim gibi bunuda deniycem tabi.. ama bu sefer umutlanmadan gidicem tartıya

ooo bayağ kalıyorsunuz ne güzel ne çok sevinmişlerdir sizi gördüklerine. annen kardeşlerin hep ankarada sanırım dimi canım..
bence de hiç takma sağlığı yerinde ya önemli olan o. hem boyu da uzuyormuş demek ki boya gidiyor kilolu da olmayıversin sonra çok uğraşır göbeğimi eriticem diye:) zaten çok hareketliler artık fazla kilo almalarını da beklemeyelim miniklerden

Canım d.günün kutlu olsun. Hep mutlu ol işallah:)

evet canım hepsi ankarada ailemin.. sadece emzirmeden emzirmeye alabiliyorum kucağıma :)
zaten kucak manyağı.. gülücükler eksik olmuyo yüzünden :)
bu arada beni hamile zannedip dolmuşta yer verdiler

cnm çok sağol yaa.. herşeyi denediğim gibi bunuda deniycem tabi.. ama bu sefer umutlanmadan gidicem tartıya
Canım boşver takılma kiloya. Doktorlar mama verdirebilmek için korkuturlar bazen gözünü. 500 grdan fazla almış bu ay, yani ortalamanın üzerinde. Bebeğinin neşesi yerinde mi, fiziki kabiliyetleri iyi mi, mutlu mu, seni görünce gülüyor mu, elleri kolları oynuyor mu, uykusu güzel mi, bunlara bakacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…