2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bende adet oldgmu sanıom ama bılmıorumda cunku cok az az geldı ve normal süremden kısa sürdü düzensiz olurmus 6 ay o yüzden anlayamıyrum artık :26:

aynen bacım bende 40ım çıktıktan 10 gün sonra kanamam oldu ama 7 gün sürmesi gerekirken 5-6 günde bitti şimdi olmam lazım eğer okanama adetse 3 gün geçti eşim korunuyor ama ben emin olamıyorum test yapmam lazım ödüm patlıyor

günaydın güzel anneler.sizlere bir sorum olacak bebişlerinize düzenli olarak rezene çayı veriyormusunuz.

günaydın güzel anneler.sizlere bir sorum olacak bebişlerinize düzenli olarak rezene çayı veriyormusunuz.

merhaba canım ben ilk başlarda veriyordum aşırı gaz sancıları vardı çünkü. az veriyordum gerçi ama yine de pek rahat değildim şimdi azalmaya başladı gaz sancıları daha tahammül edilebilir sınırlarda mızmızlık yapıyor oyüzden vermiyorum artık mideleri küçücük çünkü 1 çay kaşığı rezene yerine 1çay kaşığı süt girsin midesine diyorum ek besine geçtiğim zaman veririm ama sonuçta faydalı ama zaten bu aralar çok hareketliler kilo alımları da azalcak süt yerine rezene girmesin midesine dedim ben

Büyüme atağı yaşıyor olabilirsiniz canım. Biz de haftasonu benzer şeyler yaşadık.Benimki biberona çok alışık olmasına rağmen almadı. Beni de emmiyordu. Emse de zaten sütüm yetmezdi. Çok korktum böyle devam edecek diye. Ama pazartesi herşey eskiye döndü.
Sanırım medelanın kaşık biberonu var. Ben nerdeyse pazar günü çıkıp ondan alacaktım. Eğer düzelmezse ondan alıp deneyebilirsin.

günaydın güzel anneler..

hava biraz düzeldi, yarında babamız geliyor :119:

çok özledik...

günaydın canım içim az da olsa açıldı bugün hadi gözünüz aydın kavuşuyorsunuz babanıza:) bayağdır yok dimi canım eşin anlıyorum seni hergün saatleri sayıyorum valla eşim ne zaman gelcek diye

evet canım ya tam 15 gün oldu:111:

Allah başka ayrılık vermesin..

ooo bayağ olmuş canım ya ben 1hafta falan dedim. ona bile çok demişim yani:) bebiş kocaman gelir şimdi eşine her gün daha da büyüyor kuzular.

en çok onu merak ediyorum zaten..

bakalım büyümüş gelecekmi? benim hep gözümün önünde olduğu için hep aynı geliyor..

kızlar yaa bebekleriniz gündüz kaç saat uyanık kalıyo ve kaç saat uyuyo ilk zamanlar gece uykularımız yok diye dert yanıyordum şimdi tam tersi oldu gece uyuyo çok şükür ama akşam 10-11 e kadar toplasam 3 saat anca uyuyo(nankörüm galiba) bende gündüzleri uyusun diye uyutmamaya çalışıyorumki daha uzun uyusun diye elektrikli süpürgenin sesi çok hoşuna gidiyo(bu arada kızımın sayesinde hergün evi süpürüyorum evimde temiz kalıyo) bebek arabası koyuyorum gittiğim her odaya götürüyorum beni izlereken uyuya kalıyo.ooof of

canım artık büyüyorlar daha fazla uyanık kalmak istiyorlar daha az uyumaları normal bence. oğlum 7buçuk gibi uyanıyor benim 9gibi tekrar yatıyor. 12buçuk 3 ve 5 gibi yine kısa şekerlemeler yapıyor bu genel olarak tabi keyfine göre değiştirme hakkına sahip paşa akşam 7buçuk 8 gibide gece uykusuna yatıyor vee günü kapatıyoruz
bu arada elektrik süpürgesi saç kurutma makinası sesi bunları oğlum da çok seviyor ilk zamanlar bütün gece bu seslerle uyuttuk koliğine çok iyi gelmişti. bebeğin seviyorsa eğer internetten indirebilirsin canım bu sesleri. ben bilgisayara telefona her yere yükledim uyurken ilk başta ya bu tarz sesler ya da müzik istiyor

benim oğlumda öyle cnm gündüz uykusu yok maalesef arada en fazla 45 dklık şekerlemeler yapıyor..

olsun canı sağolsun napayım..

kızlar benim saçlarım deli gibi dökülmeye başladı
Benim de 3 haftadır falan dökülüyor, avuç avuç

Benim oğlum gündüz toplam 3-4 saat uyuyor en fazla, akşam da 6 oldu mu yatıyor, sabah 6ya kadar.

ooo bayağ olmuş canım ya ben 1hafta falan dedim. ona bile çok demişim yani:) bebiş kocaman gelir şimdi eşine her gün daha da büyüyor kuzular.

bende dertliyim bu konuda yazın bizim babamızında yüzünü gören cennetlik diyebilirim. çocuk babasını tanımayacak diye korkuyorum.

az önce kızımı emzirirken düşündümde aslında biz bu küçük varlıklardan çok şey bekliyoruz hergün yeni yeni huyları oluşuyo buda geçecek diye düşünemiyo insan işte.bizim tek sıkıntımız uykusu geldiğinde kendi başına uyumaması çok değişiklikler oldu ama buda değişir inşallah diye ümit ediyorum o zamana kadar sallanmaya alışmasında.

bende dertliyim bu konuda yazın bizim babamızında yüzünü gören cennetlik diyebilirim. çocuk babasını tanımayacak diye korkuyorum.

eşim sabah erken çıkıyor canım çok az görebiliyor oğlunu akşam da 8buçuk gibi geliyor. oğlan çoktan 10.rüyasını görmüş oluyor malesef denk gelemiyorlar akşam. sabah biraz koklaşıyorlar işte okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…