- 29 Ekim 2007
- 2.174
- 1.026
- 698
- 41
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.141
cnm bende adet oldgmu sanıom ama bılmıorumda cunku cok az az geldı ve normal süremden kısa sürdü düzensiz olurmus 6 ay o yüzden anlayamıyrum artık :26:
O bezelerden bende de vardı, sağarken masaj yapa yapa erittim.
Bu arada ben babadan kalma yöntemlerle korunuyorum yıllardır:)
günaydın güzel anneler.sizlere bir sorum olacak bebişlerinize düzenli olarak rezene çayı veriyormusunuz.
günaydın güzel anneler.sizlere bir sorum olacak bebişlerinize düzenli olarak rezene çayı veriyormusunuz.
kızlar bebeğime 3 gündür bi haller oldu gece uykumuz var şükür uyuyoruz uzun uzun ama emmiyor biberonda almıyor kaşıkla alıyor hoplata zıplata emziriyorum istiyor ama beni otutturmuyor her yanım ağrıyor mememi bırakır diye ödüm kopuyor ağlıyo uyanıkken kucak istiyor ne oldu benim kızıma doktor gayet sağlıklı dedi uyurken anca oturarak emziriyorum doktorda sütünü sağ kaşıkla yedir dedi nasıl olacakemiyor ama önce bağırıyo geziyorum zıplıyorum öyle emiyor bide artık ne zaman ağlar isterse veriyorum ama kaşığı verince ağlamadan alıyor ne yapıcam benn
günaydın güzel anneler..
hava biraz düzeldi, yarında babamız geliyor :119:
çok özledik...
günaydın canım içim az da olsa açıldı bugünhadi gözünüz aydın kavuşuyorsunuz babanıza:) bayağdır yok dimi canım eşin anlıyorum seni hergün saatleri sayıyorum valla eşim ne zaman gelcek diye
evet canım ya tam 15 gün oldu:111:
Allah başka ayrılık vermesin..
ooo bayağ olmuş canım ya ben 1hafta falan dedim. ona bile çok demişim yani:) bebiş kocaman gelir şimdi eşine her gün daha da büyüyor kuzular.
kızlar benim saçlarım deli gibi dökülmeye başladı
kızlar yaa bebekleriniz gündüz kaç saat uyanık kalıyo ve kaç saat uyuyo ilk zamanlar gece uykularımız yok diye dert yanıyordum şimdi tam tersi oldu gece uyuyo çok şükür ama akşam 10-11 e kadar toplasam 3 saat anca uyuyo(nankörüm galiba) bende gündüzleri uyusun diye uyutmamaya çalışıyorumki daha uzun uyusun diye elektrikli süpürgenin sesi çok hoşuna gidiyo(bu arada kızımın sayesinde hergün evi süpürüyorum evimde temiz kalıyo) bebek arabası koyuyorum gittiğim her odaya götürüyorum beni izlereken uyuya kalıyo.ooof of
kızlar yaa bebekleriniz gündüz kaç saat uyanık kalıyo ve kaç saat uyuyo ilk zamanlar gece uykularımız yok diye dert yanıyordum şimdi tam tersi oldu gece uyuyo çok şükür ama akşam 10-11 e kadar toplasam 3 saat anca uyuyo(nankörüm galiba) bende gündüzleri uyusun diye uyutmamaya çalışıyorumki daha uzun uyusun diye elektrikli süpürgenin sesi çok hoşuna gidiyo(bu arada kızımın sayesinde hergün evi süpürüyorum evimde temiz kalıyo) bebek arabası koyuyorum gittiğim her odaya götürüyorum beni izlereken uyuya kalıyo.ooof of
Benim de 3 haftadır falan dökülüyor, avuç avuçkızlar benim saçlarım deli gibi dökülmeye başladı
ooo bayağ olmuş canım ya ben 1hafta falan dedim. ona bile çok demişim yani:) bebiş kocaman gelir şimdi eşine her gün daha da büyüyor kuzular.
bende dertliyim bu konuda yazın bizim babamızında yüzünü gören cennetlik diyebilirim. çocuk babasını tanımayacak diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?