- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.121
ben normal doğum yaptım 50 gün sürdü kanamam diyebilirim vücutta atacak birşey kalmadı galiba
canım ayakkabılardan yana sıkıntı yok da benim de yüzüklerimin bazıları olmuyor amaa ben bunu daha çok kiloma bağlıyorum
canım ayakkabılardan yana sıkıntı yok da benim de yüzüklerimin bazıları olmuyor amaa ben bunu daha çok kiloma bağlıyorum
Ya benim de pantolonlarım olmuyor, bi de eteklerimle elbiselerim. Acaba onlar da mı kilodan kiP
Ve ben hala eşimin atletlerini giyiyorum:) Çoookkk rahatlar:)))
benimde 50 gün sürdü kanama ve bir daha yok
olsak da düzene giirse mi iyi olamsak mı iyi anlam veremedim
ama ben doğum kontrol de spral düşünüyordum adet olamadığım için takılamıyormuş
çok dikkatli olmak lazım tekrar hamile kalmak istemiyorum adet olsamda tedbir alsam
kızlar bişe sorcam ben süt sağıyorum ve sağırken memeyi biraz böyle sıvazlayarak sütü sıkıyorum ama mememin birinde misket büyüklğünde bir beze var 1 haftadaır acaba korkacak bişe varmıdır korkmaya başladım böyle aklıma kötü şeyler gelmeye başladı napmalıyım sizce
canım aynı sorun bende de var bariz elime geliyor yani ne felaket senaryoları yazdım ben de. ebeye sordum geçen gün endişelenme süt bezesi dedi emzirenlerde olabilirmiş. ama haftaya doktora gidicem bunu da sorayım diyorum içim pek rahat değil açıkçası:26:
arkadaşlar bu arada korunma yöntemi olarak ne tercih ediyorsunuz.spiralden korkuyorum doktorum 3 aylık iğne tavsiye etti ama karar veremedim.başıma bir iş gelmeden bişey yapmam lazım
canım dr bilgi alınca yaz merak ettim :18:
benim 1kot pantalonum oluyor arada gidip giyiyorum duygusal anlar yaşıyoruz pantalonla sonra çıkarıyorum henüz dışarda giyemiyorum tayttan daha çok yapışıyor da kendileri ayrılmak istemez gibi benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?