2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben normal doğum yaptım 50 gün sürdü kanamam diyebilirim vücutta atacak birşey kalmadı galiba

benimde 50 gün sürdü kanama ve bir daha yok
olsak da düzene giirse mi iyi olamsak mı iyi anlam veremedim
ama ben doğum kontrol de spral düşünüyordum adet olamadığım için takılamıyormuş
çok dikkatli olmak lazım tekrar hamile kalmak istemiyorum adet olsamda tedbir alsam

canım ayakkabılardan yana sıkıntı yok da benim de yüzüklerimin bazıları olmuyor amaa ben bunu daha çok kiloma bağlıyorum

hamileyken ayaklarım çok şişmişti.. ozaman bershkada bi ayakkabı görmüştüm deneyemediğim için önceki ayak numarama göre almıştım..
şimdi sadece parmak uçlarım giriyor
ay ben ona bakıyorum o bana giymek istiyorum yaaa bayılarak almıştım ben onu

kızlar bebeğime 3 gündür bi haller oldu gece uykumuz var şükür uyuyoruz uzun uzun ama emmiyor biberonda almıyor kaşıkla alıyor hoplata zıplata emziriyorum istiyor ama beni otutturmuyor her yanım ağrıyor mememi bırakır diye ödüm kopuyor ağlıyo uyanıkken kucak istiyor ne oldu benim kızıma doktor gayet sağlıklı dedi uyurken anca oturarak emziriyorum doktorda sütünü sağ kaşıkla yedir dedi nasıl olacak emiyor ama önce bağırıyo geziyorum zıplıyorum öyle emiyor bide artık ne zaman ağlar isterse veriyorum ama kaşığı verince ağlamadan alıyor ne yapıcam benn

Spiral taktırmak için adetin başlaması gerekmiyor.Ben normal doğum yaptım, 40ım çıkınca doktor kontrole gel demişti.kanamam 43 gün kadar sürdü..1 hafta sonrasında dr.a gittim...o gün doğum kontrol yöntemlerini anlattı bana uzun uzun, hepsinin artısını eksisinı ve muayeneden sonra spirali de taktı.Takıldıktan sonra tam 3 hafta lekelenme yaptı, artık çok sıkılmaya başlamıştım ki kesildi neyseki...Bebeğim 3 aylık adet başlamadı bende daha...İlk doğumumdan sonra da 12 ay emzirdim, 12 ay adet görmedim.Çok normal bir durum, emzirme sırasında salgilanan hormonların seviyesiyle ilgiliymiş

kızlar bişe sorcam ben süt sağıyorum ve sağırken memeyi biraz böyle sıvazlayarak sütü sıkıyorum ama mememin birinde misket büyüklğünde bir beze var 1 haftadaır acaba korkacak bişe varmıdır korkmaya başladım böyle aklıma kötü şeyler gelmeye başladı napmalıyım sizce

canım aynı sorun bende de var bariz elime geliyor yani ne felaket senaryoları yazdım ben de. ebeye sordum geçen gün endişelenme süt bezesi dedi emzirenlerde olabilirmiş. ama haftaya doktora gidicem bunu da sorayım diyorum içim pek rahat değil açıkçası:26:

arkadaşlar bu arada korunma yöntemi olarak ne tercih ediyorsunuz.spiralden korkuyorum doktorum 3 aylık iğne tavsiye etti ama karar veremedim.başıma bir iş gelmeden bişey yapmam lazım

canım bak ne buldum emzirme dönemi için geçerli bu alıntı..

Meme Kitleleri :
Bu dönemde memede ele kitleler gelebilir. En sık olarak basit kistler,süt dolu kistler( galaktosel) ve fibroadenomlar görülür. Eğer hamilelikten önce memede fibroadenom mevcutsa,hamilelikte hormon artışına bağlı olarak bunlar büyüyebilir ve ele gelebilir.Hamilelikte ele gelen kitle çoğunlukla selim olmakla beraber yine de mutlaka doktor kontrolü gerekir.

canım dr bilgi alınca yaz merak ettim :18:

arkadaşlar bu arada korunma yöntemi olarak ne tercih ediyorsunuz.spiralden korkuyorum doktorum 3 aylık iğne tavsiye etti ama karar veremedim.başıma bir iş gelmeden bişey yapmam lazım

canım ben iğne vurdursam mı diyorum hamilelik için en uygun dönemmiş korkuyorum da açıkçası biran önce birşey yapmak lazım

az bir araştırma yaptım iğne adet düzensizliği yapıyormuş birde adını hatırlamadığım bir hormonu yükseltiyormuş bazı kişiler çocuk sahibi olmak için o hormonu düşüren ilaç kullanmak zornda kalıyormuş.tecrübeli biri çıksa bizi bilgilendirse ne güzel olur.

benim 1kot pantalonum oluyor arada gidip giyiyorum duygusal anlar yaşıyoruz pantalonla sonra çıkarıyorum henüz dışarda giyemiyorum tayttan daha çok yapışıyor da kendileri ayrılmak istemez gibi benden

yalnız değilmişim hiç bişeyim olmuyor.sanki 6 aylık hamileyim oderecede göbişim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…