- Konu Sahibi antidepresif
-
- #29.161
az önce kızımı emzirirken düşündümde aslında biz bu küçük varlıklardan çok şey bekliyoruz hergün yeni yeni huyları oluşuyo buda geçecek diye düşünemiyo insan işte.bizim tek sıkıntımız uykusu geldiğinde kendi başına uyumaması çok değişiklikler oldu ama buda değişir inşallah diye ümit ediyorum o zamana kadar sallanmaya alışmasında.
kızlar bişe sorcam ben süt sağıyorum ve sağırken memeyi biraz böyle sıvazlayarak sütü sıkıyorum ama mememin birinde misket büyüklğünde bir beze var 1 haftadaır acaba korkacak bişe varmıdır korkmaya başladım böyle aklıma kötü şeyler gelmeye başladı napmalıyım sizce
bende dertliyim bu konuda yazın bizim babamızında yüzünü gören cennetlik diyebilirim. çocuk babasını tanımayacak diye korkuyorum.
eşim sabah erken çıkıyor canım çok az görebiliyor oğlunu akşam da 8buçuk gibi geliyor. oğlan çoktan 10.rüyasını görmüş oluyor malesef denk gelemiyorlar akşam. sabah biraz koklaşıyorlar işte okadar
kızlar benim saçlarım deli gibi dökülmeye başladı
aynen benimde demir hapını kullanmaya devam ediyormusun? yada ekstra bir vitamin. benim ferro sanol bitti dökülme artıı gibi emzirme döneminde beklenen bir durum ama acaba demir hapıyla azaltılabilirmi dökülme
aynen benimde demir hapını kullanmaya devam ediyormusun? yada ekstra bir vitamin. benim ferro sanol bitti dökülme artıı gibi emzirme döneminde beklenen bir durum ama acaba demir hapıyla azaltılabilirmi dökülme
kızlar yaz geliyor.. bebeklerimizi sivrisineklerden nasıl koruyacağız??
evde tablet falan takılırda dışarda ne yapacağız?
burda çok fazla sivri oluyor ya..
canım "defans" diye bitki özlü sinek savar var sprey, bebeklere kullanılabiliyor sanırım, bir araştır istersen. bir ara tv de reklamı da çıkıyordu
kızlar yaz geliyor.. bebeklerimizi sivrisineklerden nasıl koruyacağız??
evde tablet falan takılırda dışarda ne yapacağız?
burda çok fazla sivri oluyor ya..
evt canım yaa benimde eşimin memleketinde çok sivri var doktora sivriyi sormadım ama güneş kremini sordum 6 aya kadar hiçbişi kullanma dedi burdan yola çıkarak sivri ilacınada karşı çıkar
Güneş kremini ben de sordum, "hayır hayır, kesinlikle" dedi :) Ama benim oğlum süt beyazı gibi, heralde 6 aydan sonra yüksek faktörlü bir bebek kremi önerir diye düşünüyorum.
evt canım yaa benimde eşimin memleketinde çok sivri var doktora sivriyi sormadım ama güneş kremini sordum 6 aya kadar hiçbişi kullanma dedi burdan yola çıkarak sivri ilacınada karşı çıkar
büyük ihtimal ozaman 6 aya kadar ben sinek savar olarak çalışıcam..
ama şimdi aklıma bişey takıldı ben her banyo sonrası sebamed bebek losyonu kullanıyorum:44:
Sağol canım.benim kızımda öle canım kağıt gibi bemneyaz çok yanacak yavrum aklında olsun 6 aydan sonra "cappartone" yi önerdi onu alıp kullanacağımm
kızlar ço alakasız olacak ama eşimin doğum günü yaklaşıyor ona hediya traş makinası almayı düşünüyorum eşi traş makinası kullanan varsa acaba markasını ve memnun olup olmadıklarını bana yazar mısınız çok marka var karar veremedim
büyük ihtimal ozaman 6 aya kadar ben sinek savar olarak çalışıcam..
ama şimdi aklıma bişey takıldı ben her banyo sonrası sebamed bebek losyonu kullanıyorum:44:
kızlar bebeğime 3 gündür bi haller oldu gece uykumuz var şükür uyuyoruz uzun uzun ama emmiyor biberonda almıyor kaşıkla alıyor hoplata zıplata emziriyorum istiyor ama beni otutturmuyor her yanım ağrıyor mememi bırakır diye ödüm kopuyor ağlıyo uyanıkken kucak istiyor ne oldu benim kızıma doktor gayet sağlıklı dedi uyurken anca oturarak emziriyorum doktorda sütünü sağ kaşıkla yedir dedi nasıl olacakemiyor ama önce bağırıyo geziyorum zıplıyorum öyle emiyor bide artık ne zaman ağlar isterse veriyorum ama kaşığı verince ağlamadan alıyor ne yapıcam benn
marmelatte sen bebeğini dışarı çıkarmıyordun sanırım değilmi bir ara yorumundan okumuştum doktorunz mu izin vermiyordu ? nedeni neydi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?