2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimki öylece park yatağının alt açma yerinde serili duruyor ben hep canbebenin altaçmasını kullandım..
canım ben de her yerde her zaman canbebe kullanıyorum iyiki var diyorum:)) diğerini dediğim gibi arabası için almıştım hep arabasında serili duruyor alt açma için zaten kullanmazdım sanırım o süslü alt açmaları heleki ilk başlarda. ne zaman açsam hemen işiyordu çünkü sevgili oğlum:30:
ayyy... canım bende tam onu soracaktım bebekleriniz parmaklarını emiyor mu diye o kadar şapırdatıyor ki anlatamam sadece baş parmakda değil işaret parmağınıda emiyor deliler gibi gören aç sanıyor o kadar
canım oğlum genelde parmağını emerek uyuyor geçen gün inat ettik ben emziğini veriyorum o çıkarıp parmağını emiyordu yarım saat sürdü bu. hayır neden inat ettiysem küçücük çocukla inatlaştım resmen:27: en son baktım olmuyor aldım baş pamağını soktum ağzına al em dedim geçtim oturdum yerime eşim de dalga geçiyor çocuk seni sevmeyecek diye:31: oğlum da deli gibi emiyor yumruğunu. öyle bir açışı var ki ağzını korkarsın benide mi yiyecek diye birgün o kolunu komple ağzına sokacak diye korkuyorum:1::1: canım merak etme normal ama bu yaptıkları ellerini tanımaya çalışıyorlar birde şapırdatmasalar:1:

oğlum nisanın 16sında 3. ayını dolduracak, normalde gündüzleri çok uyuyan bir bebek değil ama bugün sabah 9dan beri uyuyor, uyandıramıyorum. saat 12de emzirdim altını değiştirdim bana mısın demedi, az önce tekrar kaldırdım hareketli bir müzik açtım konuştum dans ettirdim ama yok uyuyor... normal mi yaa, cmt dr a gideceğiz ama daha çok var.

merhaba canım eğer ateşi falan yoksa beslenmesi iyiyse merak etme bence. belki havadan belki yorulduğundan belki de sadece istediği için uyuyordur:) geçen gün aynısını yaptı oğlum da burda da konuşmuştuk nerden çıktı bu uyku diye demek arada dinlenmek istiyorlar:) oğlum sabah uyandıktan sonra 2 kısa şekerleme yapmıştı ve sonra bir yattı aralıksız 7 saat:53: uyandırmadım bende gece uyumaz diye endişelendim ama çok rahat uyuyordu ellemedim gece de korktuğum gibi olmadı güzel güzel uyudu. sen de meraklanma canım bazen ihtiyaçları oluyor demek ki.

merhaba canım eğer ateşi falan yoksa beslenmesi iyiyse merak etme bence. belki havadan belki yorulduğundan belki de sadece istediği için uyuyordur:) geçen gün aynısını yaptı oğlum da burda da konuşmuştuk nerden çıktı bu uyku diye demek arada dinlenmek istiyorlar:) oğlum sabah uyandıktan sonra 2 kısa şekerleme yapmıştı ve sonra bir yattı aralıksız 7 saat:53: uyandırmadım bende gece uyumaz diye endişelendim ama çok rahat uyuyordu ellemedim gece de korktuğum gibi olmadı güzel güzel uyudu. sen de meraklanma canım bazen ihtiyaçları oluyor demek ki.

evet, senin de geçenlerde çok uyudu bugün dediğini hatırlıyorum, şu an emziriyorum yine ama gözü kapalı hala...ateşi yok gözünü açamıyor, inşallah gece de uyur...saol cevap için, rahatladım biraz :)

neredeyse hepiniz adet olmuşsunuz hatta ikincilerini bile olmuşsunuz bende tık yok henüz.olsamda rahatlasam çok şiş hissedyorum kendimi.

hazır yakışıklım uyurken yemek işini de hallettim:56: elim hızlandı valla kızlar önceden aheste aheste keyifle yapardım işleri kahve molası falan şeklinde:) ama şimdi oğluş uyurken hemen temizlik yemek saldırıyorum bayağ da çabuk yapıyorum sıkıya gelince oluyormuş demek ki ben rahatıma düşkünmüşüm sanırım önceden:)))

ben de olmadım ya hala. kanamam oldu biraz ama adet olmadım yani hamilelik sonrası lekelenmeymiş. ne zaman adet olcam merak ediyorum ben de:31:

cnm bende adet oldgmu sanıom ama bılmıorumda cunku cok az az geldı ve normal süremden kısa sürdü düzensiz olurmus 6 ay o yüzden anlayamıyrum artık :26:

evet, senin de geçenlerde çok uyudu bugün dediğini hatırlıyorum, şu an emziriyorum yine ama gözü kapalı hala...ateşi yok gözünü açamıyor, inşallah gece de uyur...saol cevap için, rahatladım biraz :)

Tecrübe sahibi olarak konuşayım, iki güne kalmaz çıkarıyorlar acısını:) Bugün daha gözünü kırpmadı oğlum:)

cnm bende adet oldgmu sanıom ama bılmıorumda cunku cok az az geldı ve normal süremden kısa sürdü düzensiz olurmus 6 ay o yüzden anlayamıyrum artık :26:

aman kafayı bozdum bu adetle hamileyken iyiymiş cidden:31: benim de az az geldi 2 gün bile sürmedi böyle adet olmaz herhalde diyorum ama bilemiyorum da:31:

sezeryanlı anneler şişlikleriniz tamamen gittimi?
benim hala bazı ayakkabılarım olmuyor.. yüzüklerimde sıktırıyor hala..

Back