2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mathercarenin badileride çok uygun arkadaşlar 7 li pakitler 40 lira bide orda iç tulumlar var 3 lü oluo onlarda 40 lira ben memnun kaldım kipadakileride gördüm şu anda giyeciğinde beden kalmamışdı büyüklerinide almadığıma çok pişman oldumm

canım kipadan 5li paketleri 12 liraya bazılarını ise 9 liraya aldım çok çok uygunlar ve gerçekten çok kaliteliler güzeller de ben severek giydiriyorum kuzuma her gittiğimizde 1-2 paket alıyorum nasılsa en çok kullancağımız şey büyük bedenlerini de stokladım ben:))

ah ah hala içimde bir derttir normal doğum yapamamak hala keşke diyorum hele hele 40.haftada sezeryan olmak çok sinir bozucu.. kimse yargılamasın lütfen tabi ki hergün şükrediyorum oğlumu sağlıklı bir şekilde kucakladığım için ama çok istemiştim normal doğumu. sezeryan lafını duyduğumdaki şok ve hayal kırıklığı halini hala atlatabilmiş değilim. artık kısmet 2. doğuma diyorum:))))

ben 41. haftamda oldum cnm.. kendim için umrumda değil sezeryan olmak normalde hemen iyileşiyorsan sezeryanda en geç bir hafta..
ben bebeğim hazırlıksız yakalanacak diye çok üzülmüştüm sezeyana girerken bile aklımda hep bu düşünce vardı şimdi bebeğim şoka uğruycak birden alacaklar diye..
normal doğumla olan bebekler kendilerini hazırlıyorlar..

canım kesinlikle katılıyorum kipadan aldığım çıtçıtlı badilere bayılıyorum hem kaliteli hem çok şık hem ucuz:)) ben doldurdum oğluşun dolabını bunlarla 1yaşına kadar giyeceği uzun kısa yarım kollu bütün çıtçıtlı badileri hazır:) amannn yazın pişti olmayalım:))
Ya bu kipa kipa dediğiniz alışveriş merkezi mi yoksa her kipa markette olur mu? Alışveriş delisi olarak merak ettim de:)
o konuda ben de sinir oluyorum. adama bile dedim en son görmek istediğim insansın çok sinir oluyorum seni gördükçe diye:53: nasıl kızmışsam adamın suratına söyledim yani:) sezeryanın bize zararı olduğu gibi bebeğimize de zararı var ben normal doğumla doğan bebeklerin kesinlikle her zaman daha sağlıklı olduklarını düşünüyorum ama napalım kısmet değilmiş diyorum. dedim ya ben gürsele güvenmedim okadar memnun olduğum halde başka doktora da gittim hepsi aynı şeyi deyince mecbur sezeryan oldum ama yine de uyuz oluyorum gürsele:)) hatta ben hastanede yatarken 2 tane normal doğumu vardı gürselin kadınlar sancı çekerken ben sinir oldum düşün:) gürsele çok da birşey diyemiyorum canım ya hep normal olsun diye desteklemişti beni
Ben size son duyduğum bir şeyi anlatayım, buradaki çok ünlü bir doktor, ille normal doğum istiyorum diyen bir arkadaşa "tamam o zaman şu tarihte gel doğumu başlatalım" diyor, kız gidiyor suni sancı veriyorlar kıza, 1 saat sonra da "bak gördün mü açılman yok sezeryane alıcam seni diyor doktor ve kesiyor kızı. Bana bunu anlattı deli oldum, doktoru şikayet etsin diye ısrar ettim. 1 saatte ne açılması ben 18 saat sancı çektim de anca açılmam oldu.

Ya bu kipa kipa dediğiniz alışveriş merkezi mi yoksa her kipa markette olur mu? Alışveriş delisi olarak merak ettim de:)

Ben size son duyduğum bir şeyi anlatayım, buradaki çok ünlü bir doktor, ille normal doğum istiyorum diyen bir arkadaşa "tamam o zaman şu tarihte gel doğumu başlatalım" diyor, kız gidiyor suni sancı veriyorlar kıza, 1 saat sonra da "bak gördün mü açılman yok sezeryane alıcam seni diyor doktor ve kesiyor kızı. Bana bunu anlattı deli oldum, doktoru şikayet etsin diye ısrar ettim. 1 saatte ne açılması ben 18 saat sancı çektim de anca açılmam oldu.

ee yok artık randevuyla normal doğum mu olur? arkadaşın kabul etmeseymiş keşke bazen 2-3 gün sancı çekiyorlar ben sezeryana gittiğimde doğum başlamıştı ve 1gece sancı çektim hala doğum olmamıştı yani okadar kolay mı açılma olması birde ilk doğumda imkansız yani 1 saatte:53: sezeryanı kafaya koymuş zaten doktor:19:

ben 41. haftamda oldum cnm.. kendim için umrumda değil sezeryan olmak normalde hemen iyileşiyorsan sezeryanda en geç bir hafta..
ben bebeğim hazırlıksız yakalanacak diye çok üzülmüştüm sezeyana girerken bile aklımda hep bu düşünce vardı şimdi bebeğim şoka uğruycak birden alacaklar diye..
normal doğumla olan bebekler kendilerini hazırlıyorlar..

ve malesef karşılaşması gereken mikroplarla karşılaşamadı. doğum kanalından onlar ve bağışıklık sistemleri için gerekli olan mikropları alamadılar. hazırlıksız yakalandılar. normal doğumla doğan bebeklerin bağışıklık sistemi çok daha kuvvetli oluyor alerjenlere daha dayanıklı oluyorlar. ama çok da takılmamaya çalışıyorum artık oğlum sağlıklı ve yanımda ya varsın sezeryan olsun diyorum ve en azından zorunlu sezeryan olduğu için biraz rahatlıyorum. normal doğum diye diretsem allah korusun belki daha kötü sonuçlarla karşılacaktım. bir doktor ne dedi biliyormusun bebekler çok akıllı olurlar boynuna kordon dolandığını doğumu başlattığı anda sıkıntıya gireceğini biliyor ve doğumu başlatmıyor dedi çok etkilendim. belki hatırlarsın hepp erken doğum riskim vardı bebeğim tam yerleşmişti açılmam ve sancım vardı buna rağmen gelmedi oğlum bunları düşününce belki de haklıydı kadın diyorum.

ben ankarada atlantisde ki kipaya gidiorum o kadar uygun değil 3 lü ler 20 küsürdü acaba şehir farkındanmı?

canım hepsi aynı anda indirime girmiyordur belki. burda da her gittiğimde başka bir üründe kampanya oluyor ben de kapıyorum hemen:)) ama ne zaman gittiysem çıtçıtlı badilerde indirim vardı hep

yan yatırma yastığını boşuna almışım.gögüs kalkanı iyiki almışım sütüm hiç ziyan olmadı gögüsucum yara olmadı.bide ana dizi diye küçük bi salıncagımız var bebgim onu çok seviyor iyiki almışız

ahhh nasıl unuturum emzirme önlüğümü iyi kiiii almışım. yapışık ikiz gibiiyiz:) kurtarıcım diyebilirim. ay ben hayatta emziremem toplum içinde derken gayet rahat bir insan oldum söz konusu oğlum olunca. yani örtü olmasa da zor da kaldım mı çıkarır emzirirmişim ama yine de iyiki örtüyü almışım diyorum:27:

ee yok artık randevuyla normal doğum mu olur? arkadaşın kabul etmeseymiş keşke bazen 2-3 gün sancı çekiyorlar ben sezeryana gittiğimde doğum başlamıştı ve 1gece sancı çektim hala doğum olmamıştı yani okadar kolay mı açılma olması birde ilk doğumda imkansız yani 1 saatte:53: sezeryanı kafaya koymuş zaten doktor:19:
İşte kız da bilgisiz, tecrübesiz, güvenmiş doktoruna.
ve malesef karşılaşması gereken mikroplarla karşılaşamadı. doğum kanalından onlar ve bağışıklık sistemleri için gerekli olan mikropları alamadılar. hazırlıksız yakalandılar. normal doğumla doğan bebeklerin bağışıklık sistemi çok daha kuvvetli oluyor alerjenlere daha dayanıklı oluyorlar. ama çok da takılmamaya çalışıyorum artık oğlum sağlıklı ve yanımda ya varsın sezeryan olsun diyorum ve en azından zorunlu sezeryan olduğu için biraz rahatlıyorum. normal doğum diye diretsem allah korusun belki daha kötü sonuçlarla karşılacaktım. bir doktor ne dedi biliyormusun bebekler çok akıllı olurlar boynuna kordon dolandığını doğumu başlattığı anda sıkıntıya gireceğini biliyor ve doğumu başlatmıyor dedi çok etkilendim. belki hatırlarsın hepp erken doğum riskim vardı bebeğim tam yerleşmişti açılmam ve sancım vardı buna rağmen gelmedi oğlum bunları düşününce belki de haklıydı kadın diyorum.
Benim oğlan da daha 1 ay varken "ayyyh sıkıldım doğayım bari" demişti:)
ahhh nasıl unuturum emzirme önlüğümü iyi kiiii almışım. yapışık ikiz gibiiyiz:) kurtarıcım diyebilirim. ay ben hayatta emziremem toplum içinde derken gayet rahat bir insan oldum söz konusu oğlum olunca. yani örtü olmasa da zor da kaldım mı çıkarır emzirirmişim ama yine de iyiki örtüyü almışım diyorum:27:
Ben geçen hastanede açtım emzirdim valla, napiim:)

kalite olarak kanzın tulumlarından çok memnun kaldım yıkadım yıkadım giydirdim hiç bozulmadı..

unibaby ıslak mendil ve sebamed pişik önleyiciden çok memnun kaldım hiç pişik problemi yaşamadık şükür..

o süslü püslü alt açmayı hiiç kullanmadım çok gereksiz, bana hediye gelmişti zaten almayı düşünmüyordum..

kalite olarak kanzın tulumlarından çok memnun kaldım yıkadım yıkadım giydirdim hiç bozulmadı..

unibaby ıslak mendil ve sebamed pişik önleyiciden çok memnun kaldım hiç pişik problemi yaşamadık şükür..

o süslü püslü alt açmayı hiiç kullanmadım çok gereksiz, bana hediye gelmişti zaten almayı düşünmüyordum..

ben aldım canım süslü püslü alt açma:))) sanırım her yeni anne bir heves ediyor ama ben arabasına koymak için almıştım yastıklı battaniyeli olanları var ya ondan işte ve çook memnunum amaç dışı kullanıyorum gerçi sayılırmı bilmem ama iyi ki almışım yani:)

ben aldım canım süslü püslü alt açma:))) sanırım her yeni anne bir heves ediyor ama ben arabasına koymak için almıştım yastıklı battaniyeli olanları var ya ondan işte ve çook memnunum amaç dışı kullanıyorum gerçi sayılırmı bilmem ama iyi ki almışım yani:)

benimki öylece park yatağının alt açma yerinde serili duruyor ben hep canbebenin altaçmasını kullandım..

oğlum baş parmağını şapurdata şapurtada uyumaktan hiç vazgeçmeyecek galiba hayır ben rahatsız oluyorum yani:20::1::1:
ayyy... canım bende tam onu soracaktım bebekleriniz parmaklarını emiyor mu diye o kadar şapırdatıyor ki anlatamam sadece baş parmakda değil işaret parmağınıda emiyor deliler gibi gören aç sanıyor o kadar

oğlum nisanın 16sında 3. ayını dolduracak, normalde gündüzleri çok uyuyan bir bebek değil ama bugün sabah 9dan beri uyuyor, uyandıramıyorum. saat 12de emzirdim altını değiştirdim bana mısın demedi, az önce tekrar kaldırdım hareketli bir müzik açtım konuştum dans ettirdim ama yok uyuyor... normal mi yaa, cmt dr a gideceğiz ama daha çok var.

Back