• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kiloları daha sonrada veririz ama sütümüz kesilirse bunun dönüşü yok:50:

ya kızlar biz bu kiloları 2 3 ayda almadık:19: 9 ayda aldıgımız kıloyu bır iki ayda verme cabası niye yanı zamanla gidicek emın olun:20: zaten diyetisyenler bıle 6 aydan önce tam anlamıyla diyet programalrına baslatmıolarmıs:50:

aynen yavaş yavaş gidiyor zaten. yaz da geldi hızlanır kilo verimi de. hele bebişler bir ayaklansın ozaman dert yanmayalım da aman bişey yiyemiyoruz diye:)

ben daha bebeğim bir aylık olduğunda eski kiloma dönmüştüm. bebeğimi emzirmek için çoook uğraştım ve bu beni hem çok terletti ve yordu. sanırım terle birlikte bütün ödemi attım vücudumdan. ama 52 kilo olmama rağmen göbekli biir hatunum ben de:1: bu göbek sporla mı erir bilmiyorum?!!!

Canım benim duyduğum kadarıyla fitile alışan bebek artık kendisi rahat bir şekilde yapamazmış, hep fitil atmak gerekirmiş.Ne kadar doğru bilmiyorum, doktorum öyle birşey söylemedi sadece fitili çok gerekmedikçe vermeyin, bıçakla kenarlarından inceltip öyle atın yırtığa sebep olabiliyor dedi.Sende fitil atıcak olduğunda dikkatli ol canım. Umarım dediğin gibi zamanla herşey yoluna girer.

doğru söylüyorsun canım bizim doktorumuzda aynı şeyi söyledi o yüzden bize toz verdi sütümü sağıp karıştırıyorum ama bizim ufaklık öğürüyo geri çıkarıyo ayrıca midesine gidene kadar soğuyo midesini üşütmesin diye vermiyorum bende fitil hiç kullanmadım zaten ama mecbur kalırsam bir kere denicem ayrıca eczacı arkadaşım fitili atmadan önce boydan ikiye bölüp öyle at demişti

Canım mesajlarının birinde tracy hogg un kitabından bahsetmişsin. merak edip aldım, çok faydalandım. sana teşekkür etmeden geçemeyeceğim.

bir de Adem Güneş'in annelik sanatı , çocukluk sırrı kitaplarını aldım tavsiyeler üzerine, onlardan da faydalanırım umarım:))

Canım mesajlarının birinde tracy hogg un kitabından bahsetmişsin. merak edip aldım, çok faydalandım. sana teşekkür etmeden geçemeyeceğim.

bir de Adem Güneş'in annelik sanatı , çocukluk sırrı kitaplarını aldım tavsiyeler üzerine, onlardan da faydalanırım umarım:))

işine yaradıysa çok sevindim canım. her bebek her anne farklı tabi ama ben çok şey öğrendim bu kitaptan en azından bazı sorunlara değişik açılardan bakmamı sağladı anlatılanları bebeğime uyarlayarak uyguladığımda gerçekten sonuç aldım. ama dediğim gibi her annenin yöntemi farklı beğendiğine sevindim. dediğin kitaba da bakayım seviyorum değişik şeylere bakmayı.

mesaj yollanmadı sanıp tekrar tekrar yollamışım::)))

kübra canım aman kızın bir süre istemesin bence kardeş:))

Son düzenleme:
Lymonataaa, ben de kek değil ama bir tencere kremalı sebze çorbası yapıp içtim bi başıma, yuh dedim sonra kendime :)

Brnim oğlumu bıraksan tüm gün emer memeyi, ama izin vermiyorum, 10 dakikayı geçti mi çekiyorum çünkü biliyorum ki 10 dakika sonrasında sadece emme güdüsünü tatmin ediyor eşek sıpam:)

Kakamız günde 3-4 kez oluyor. Bir sabah uyanınca, bir öğlenden önce, bir de akşam üzeri ya da akşam.

Göbek demişsiniz ya 6 aylık diye, ben bazen "hadi ben ikinciyi doğurmaya gidiyorum" diyorum, o derece:))

aynı ben :( 50 li poşetten 3-4 tane kullandım ancan ümitle almıştım oysa ...

dün süt için yaptıklarım :
humana still tee
bira mayası tableti
sütlaç
incir suyu
tahin-pekmez
ceviz
bol su
sağmak daha ne yapayım yahuu :43:

öyle taş gibi falanda olmadı ok olmasın ama 2 öğün üstüste emince doyursun bar ama olmuyo işte sabah 6 da emzirdim 9 buçukta bidaha emzirdim doymadı emziği deli gibi emiyo oyalıyorum gazı vardır diyorum ,emzik boş gelince atıyo başlayoalamaya sonra yumruklarına saldırıyo,mama veriyorum sakinleşi uyuyo çocuk ,ben pes ediyorum artık yaa benim bünye bu kadar üretiyo heralde :43::43::43:

hakkaten ayniymisiz ben bi de motilium iciyorum uzerine :)

nasıl hamile kalmadan önceki kilona düştün,neler yapıyosun paylaşırmısın.benim 10 kilom var daha.kendime baktıkça moralim bozuluyor.hiç bir kıyafetim olmuyor...:50:

canım sebze ağırlıklı besleniyorum hep haftada bi gün et bigün balık sadece ve mama wermiyorum 2 saatde bir düzenli besliyorum ve benim oğlum 2 saatde bir uyanıyo yani daha hiç 4,5 saat uyumadı tempom çok yüksek yürüyüş yapıyorum oğlumla hergün yarım saat hava soğukda olsa çıkıyoruz...

süt yapıcı çayı düzenli içiyorum ztn biraz önce yazdım yaptıkları çeşit çeşit şeyler dahasıda var tabi ama sütün miktarı pek değişmiyo bünye meselesi diyorum artık olmadımı olmuyo takmıcam artık yaa hiç emziremeyenler var onlar ne yapsın mamayla büyüyen tek bebek benimki değil olmucakta deyip sakinliyorum :) ki sezeryanlı olmama rağmen hemen gelmişti
biz hakikaten ayniymisiz. bebeginin gelisimi nasil ne kadar mama veriyorsun

süt yapıcı çayı düzenli içiyorum ztn biraz önce yazdım yaptıkları çeşit çeşit şeyler dahasıda var tabi ama sütün miktarı pek değişmiyo bünye meselesi diyorum artık olmadımı olmuyo takmıcam artık yaa hiç emziremeyenler var onlar ne yapsın mamayla büyüyen tek bebek benimki değil olmucakta deyip sakinliyorum :) ki sezeryanlı olmama rağmen hemen gelmişti
biz hakikaten ayniymisiz. bebeginin gelisimi nasil ne kadar mama veriyorsun

Lymonataaa, ben de kek değil ama bir tencere kremalı sebze çorbası yapıp içtim bi başıma, yuh dedim sonra kendime :)

Brnim oğlumu bıraksan tüm gün emer memeyi, ama izin vermiyorum, 10 dakikayı geçti mi çekiyorum çünkü biliyorum ki 10 dakika sonrasında sadece emme güdüsünü tatmin ediyor eşek sıpam:)

Kakamız günde 3-4 kez oluyor. Bir sabah uyanınca, bir öğlenden önce, bir de akşam üzeri ya da akşam.

Göbek demişsiniz ya 6 aylık diye, ben bazen "hadi ben ikinciyi doğurmaya gidiyorum" diyorum, o derece:))

canım misafirim aradı akşama gelecekmiş acil işi çıkmış. sanki beni denemek için yapıyor ya 'bakalım bu kız keki yer mi yoksa akşama kadar beni bekler mi' diye:5: 1 dilim yedim baktım gelmiyor, sonra gelmeyeceğini öğrenince gittim 1 dilim daha yedim bu gidişle akşama kadar hepsini yerim ben yok yok 1 dilim bırakayım misafire okadar özendim:1:
canım benim oğlum da yapıyordu uzun uzun emmek istiyordu ben hep çekiyordum 10dakikadan sonra memeyi. acaba diyorum şimdi beni mi protesto ediyor 'vermezsen verme al bak ben de emmiyorum düşün dur şimdi' diye:31: :))

Back