- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.761
Kızlar merhaba, bugünkü konuyla pek alakalı değil ama sizlere bişey sormak istiyorum.Oğlumun geçen haftadan beri kaka düzeni değişti.Daha öncesinde altını her açtığımda kakası olurdu. Geçen hafta cuma daha sonrada pazartesi yaptı ve 4 gündür gazını çıkarıyor ama kakasını yapamıyor.Doktorumuzu aradım 5 güne kadar normal dedi. Yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek..Sizin başınıza hiç böyle birşey geldi mi ? Çok üzülüyurum.
Kızlar merhaba, bugünkü konuyla pek alakalı değil ama sizlere bişey sormak istiyorum.Oğlumun geçen haftadan beri kaka düzeni değişti.Daha öncesinde altını her açtığımda kakası olurdu. Geçen hafta cuma daha sonrada pazartesi yaptı ve 4 gündür gazını çıkarıyor ama kakasını yapamıyor.Doktorumuzu aradım 5 güne kadar normal dedi. Yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek..Sizin başınıza hiç böyle birşey geldi mi ? Çok üzülüyurum.
öncelikle şimdiden hayırlı olsun...:) benim de eylulde ılk bebegım olacak ne guzel senınkı bıtmıs dogacak bıle ne mutlu:))) bence normal dogum oluyorsa normal dogum yap...en saglıklısı dogal olandır...
ocak anneleri bn nisan annelerinden elif :) ya siz tecrübelisinz. hep normal doğum diyodm korkmaya başladm son 1 haftam. sezeryan mı olsam. nolur akıl verin bana
tabiki öncelikle normal doğum..
ama kendini hiçbir doğum şekline şartlandırma derim..
hayırlıısı bakalm o zamn. herşeyi oluruna bıraktım artk. yoksa korkudan doğuramicam.
mrb canım bence hic korkma kısmetinde ne varsa inan bana o oluyor..bende normal dogurucam diye beklerken muayaneye gittiğimde birden kanamam başladı acilen sezeryana aldılar.1 saat icinde bebeğim kollarımdaydıdedim epidural yapın bari sonuçta hic agrım olmadı aynı gün ayaklandım.zaten düsünüyorumda normalin sancılarına katlanamazdım heralde
Guzelim simdiden ole dusunmeye baslarsan sonu zor olur psikolojin mafolur.hereeyi allaha hayirlsina birak gtsin.o bilir annesi icin en uygunu ona gre cikmasini bilir ya karnindan ya alttan
haklsın cnm artk düşünmicem tamam :) söz. hayırlısı dicem geçicem.
ocak anneleri bn nisan annelerinden elif :) ya siz tecrübelisinz. hep normal doğum diyodm korkmaya başladm son 1 haftam. sezeryan mı olsam. nolur akıl verin bana
Emzirirken matra yenir mi kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?