2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ben de 60 aylık çocukların okula başlamasını uygun bulmuyorum özellikle erkek çocukların küçük kasları kızlardan daha geç olgunlastığı için 7 yasında bile yazı yazmakta zorlanıyolar 5 yasında nasıl olacak hem çocuk için hemde öğretmenler için çok zor olacak

merhaba eylül aynı dert bizdede var ama son bir haftadır galiba düzene giriyo en son 10 gün yapmadı eczaneden kansuk fitil aldım tam o gün atacaktım ama atmadan doldurdu bezine yani olabiliyo bazen, 3 aydan sonra düzene girebiliyormuş.

merhaba eylül aynı dert bizdede var ama son bir haftadır galiba düzene giriyo en son 10 gün yapmadı eczaneden kansuk fitil aldım tam o gün atacaktım ama atmadan doldurdu bezine yani olabiliyo bazen, 3 aydan sonra düzene girebiliyormuş.

bende ögretmenim ama özel sektörde.bebeğimi 40 günlükken bırakıp çalısmaya baslamak zorunda kaldım:-( normalde 24 nisana kadar raporluyum bide..

ocak anneleri bn nisan annelerinden elif :) ya siz tecrübelisinz. hep normal doğum diyodm korkmaya başladm son 1 haftam. sezeryan mı olsam. nolur akıl verin bana

öncelikle şimdiden hayırlı olsun...:) benim de eylulde ılk bebegım olacak ne guzel senınkı bıtmıs dogacak bıle ne mutlu:))) bence normal dogum oluyorsa normal dogum yap...en saglıklısı dogal olandır...

öncelikle şimdiden hayırlı olsun...:) benim de eylulde ılk bebegım olacak ne guzel senınkı bıtmıs dogacak bıle ne mutlu:))) bence normal dogum oluyorsa normal dogum yap...en saglıklısı dogal olandır...

evet sağlıklısı o. video faln izledim doğum videoları. sezeryan daha kötü gbi geliyo nasıl acımadan kesiyolar çekiyolar. normal doğum videosunu izleynce kötü olmuyorum aslnda ne gzel diyorum ama korkuyorum

mrb canım bence hic korkma kısmetinde ne varsa inan bana o oluyor..bende normal dogurucam diye beklerken muayaneye gittiğimde birden kanamam başladı acilen sezeryana aldılar.1 saat icinde bebeğim kollarımdaydı dedim epidural yapın bari sonuçta hic agrım olmadı aynı gün ayaklandım.zaten düsünüyorumda normalin sancılarına katlanamazdım heralde

tek korkum o. normalin sancıları ve doğumdan sonra şeyn acıyomş çatı kemiğin falan. :/

Guzelim simdiden ole dusunmeye baslarsan sonu zor olur psikolojin mafolur.hereeyi allaha hayirlsina birak gtsin.o bilir annesi icin en uygunu ona gre cikmasini bilir ya karnindan ya alttan

haklsın cnm artk düşünmicem tamam :) söz. hayırlısı dicem geçicem.

Kesinlikle Allah hayırlısını ve sağlıklısını versin bende 6 saat normal için sancı çektikten sonra tam açıklıkla sezeryana girmek zorunda kaldım.Ama çok şükür ne sezeryan sonrası sancı çektim ne de şimdi kötüyüm üstüne tüm kilolarımı da verdim hamile kalmadan önceki kiloma döndüm.TÜm soruları endişeleri korkuları arkaya at ve hamileliğinin tadını çıkar bence uyu çoooooook uyu :)

ocak anneleri bn nisan annelerinden elif :) ya siz tecrübelisinz. hep normal doğum diyodm korkmaya başladm son 1 haftam. sezeryan mı olsam. nolur akıl verin bana

Dogum öyküleri bölumunde Güzel bebeğimin güzel dogumu adli hikaye bana ait.Ozellikle normal dogum korkusu olanlar icin paylastim.Okumani tavsiye ederim.2 cocugumu da normal dogumla dunyaya getirdim,hayatimin en anlamli ve guzel tecrubeleriydi..

Son düzenleme:
selam kızlar bende valla başımı kaşıcak vaktim yok kızımdan geçen kafa tası kucurunu elimle daha çok hissettim önce baya bi yoklardım zor hisedirken şimdi kenar kemikleri elime geliyo korktum dr çiğdem hanıma gittik baya büyük dedi hormon testi istedi sonucunu götrmedik 10 gün sonra getrin demşti ablam kokme kafa kemiği büyüyo dedi korktum ne bilim off alışıyorum kızıma oda bize agu ugu konuşuyo maşşlh kilo problemimiz var hergün 4 gündr felan bi öğün mama veriyorum 60cc yakın hiç istemiyo ağzndan geri veriyo dr gündüzleri hiç uyumuyo gecede uyandramıyorum ağzını açmak için dedim bırak istediği zamn ver dio dr kalsa günde 3 öğün mama ver valla verme taraftarı hiçç deilim dişleri etin içine yerleştğinden salyalanıyolarmış benimki memeyi ısırıyo kaşıntıdan :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…