- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.681
owwww tehlıke atlatmıssın canım benımtekrar o günlerı yasattım sana kusura bakma:26:amaaa hemen arkamdan gelmen hosuma gitmedı desem yalan oluur yanı
ben burdayıııııııııııııııım
Ben de burdayım:)
Oğlum kollarının uzanabileceği ve poposuyla yaklaşabileceği ne varsa kendisine çekmeye başladı. Geçen gün eşimle mutfağa gittik geldik, toplam 30 saniyeliğine, battaniyesine öyle bir dolanmış ki, yüreğim gitti, kaldırdık hemen battaniyeyi, gülüyor eşek sıpası :)
nerelerdeydiniz kızlar:)) benim oğluş uykucu bugün ya yalnız bıraktı beni.. marmelattee benim oğlum da geçen gün yattığı yerden ayaklarıyla bize bastırarak geriye doğru kayabildiğini farketti ve bayıldı şimdi ne zaman yanımıza koltuğa yatırsak kaydırıyor kendini sonrada başlıyor gülmeye:))
lymonata günaydın canım sana bir sorum olacak sleep sheep(uyku arkadaşım)nasıl kullanıyorsun yani bebişini nasıl oyalıyorsun.ben kızım uyanıkken salıncağına koyuyorum bi 15-20 dk.onunla oyalanıyo olmadı yatağına koyuyorum dönencesini açıyorum ondanda sıkıldım der gibi gözünün ucuyla bakıyo(ayıp olmasın diye) yani yeni şeyler bulmam lazım bi fikriniz varmı sleep sheep alamadım henüz özelcan bebenin sitesinde sorun var galiba alamadım.
Ve ben 10 dakika önce teyze oldum:))
kızlar oğlum bir kaç gündür sümüksü yapıyor kakasını. dün de 1 kere yeşil yaptı. ateşi yok keyfi gayet yerinde hasta mı acaba diyorum ama keyfi yerinde olunca yok birşeyi diyorum nedendir bu kaka olayıoff bu çocuğun kakası yordu valla beni:)) en son gittiğimizde doktora da sormuştum yapsın ne var sen hep aynı tarz kaka mı yapıyorsun dedi adam da deli ateşi olmadığı keyfi de yerinde olduğu sürece sorun yokmuş. ama biraz uzun sürdü sanki ya
kızlar oğlum bir kaç gündür sümüksü yapıyor kakasını. dün de 1 kere yeşil yaptı. ateşi yok keyfi gayet yerinde hasta mı acaba diyorum ama keyfi yerinde olunca yok birşeyi diyorum nedendir bu kaka olayıoff bu çocuğun kakası yordu valla beni:)) en son gittiğimizde doktora da sormuştum yapsın ne var sen hep aynı tarz kaka mı yapıyorsun dedi adam da deli ateşi olmadığı keyfi de yerinde olduğu sürece sorun yokmuş. ama biraz uzun sürdü sanki ya
Bence de dert etme, iştahı iyiyse, ateşi yoksa dert değil.
canım sıkma canını bizim ki de yeşil ve siyah yaptı çok korkmuştuk helesi siyah kakasında netten araştırmıştım sindirim kanalında kanama var felan yazıyordu koşa koşa doktora gittik kızımında neşesi yerinde idi doktor baktı baktı ne yediğimi sordu o günde köy yumurtası yemiştim çocuğa ağır gelmiiş dedi yeşili sorduuğumda da yediklerine dikkat et neyin dokunduğunu anlarsın dedi
ateşi çıkana kadar bekledimm çıkmayınca vermedim bişikızımın canını bugün çok yaktılar
2. ay aşımızı olduk.
eve gelir gelmez hemen calpol verdim.
fakat çok ilaç verme taraftarı değilim
siz kaç kere verdiniz calpolu bi kere vermem yeterli mi?
oğlumda başta yatar olduğundan sevmemişti ama alışıyo yavaş yavaş arabasına daha uzun kalıyo,hareket halindeyken sorun yok ztaen :)yaa, tam yatar halde yatırınca kıyameti koparıyor, biraz eğimli dursun diyoruz o zaman da bir süre sonra ağlamaya başlıyor, sizinki nasıl, ne zamandır kullanıyorsunuz? kanguru da vardı bir tane, sevmedi pek, dışa doğru bakınca daha iyi sanki, ama sert mi geldi acaba diyorum, daha yumuşak bir şey almayı düşünüyorum bakalım, değilse eve tıkılıp kaldık.
bende milkwy var eriyince biberona döküp öyle ısıtıyorum kullandığım kadarıyla güzel 50 lilisini 25 e aldım sanırımbende lansinosh var da çok memnun değilmiş kullananlar ben ısıtıp kullanmadım, milkway'inkiler nasıl?
tebrik edrimmm çok güzel bi duygu :)Ve ben 10 dakika önce teyze oldum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?