2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

owwww tehlıke atlatmıssın canım benım tekrar o günlerı yasattım sana kusura bakma:26:amaaa hemen arkamdan gelmen hosuma gitmedı desem yalan oluur yanı

evet biraz üzücü zamanlar geçirdik hiç aklımda olmayan bir anda doğuma alındım ama şükür şuanda oğlum da ben de çok iyiyiz. ne yapalım artık bir dahaki sefere normal doğururum ama bu bana bir ders oldu ne olursa olsun kendimi birşeye şartlamamayı öğrendim. normal doğuma okadar şartlamışım ki kendimi sezeryanı kabul etmem çok zor oldu.hiç sağlıklı düşünemedim yani bebeği tehlikeye atıyorsun demesine rağmen doktor hani normal olacaktı diyormuşum ben düşün ameliyathaneden çıkarken bile normal olacaktı demişim ruh sağlığımı bozmuşum galiba:)))
canım ne yalan söyleyim senin kızla benim oğlanın arasındaki gün farkı açılsın istemedim. oğlan da 'anne olmuyor böyle merve benden çok büyük olacak' deyince hemen ertesi gün gittim doğurdum

Ben de burdayım:)
Oğlum kollarının uzanabileceği ve poposuyla yaklaşabileceği ne varsa kendisine çekmeye başladı. Geçen gün eşimle mutfağa gittik geldik, toplam 30 saniyeliğine, battaniyesine öyle bir dolanmış ki, yüreğim gitti, kaldırdık hemen battaniyeyi, gülüyor eşek sıpası :)

ben burdayıııııııııııııııım

nerelerdeydiniz kızlar:)) benim oğluş uykucu bugün ya yalnız bıraktı beni.. marmelattee benim oğlum da geçen gün yattığı yerden ayaklarıyla bize bastırarak geriye doğru kayabildiğini farketti ve bayıldı şimdi ne zaman yanımıza koltuğa yatırsak kaydırıyor kendini sonrada başlıyor gülmeye:))

Evet, biz onu öğreneli 1 ay oluyor :) Bir de akşamları yatakta emziriyorum, eğer babamız da yanımızdaysa, hem beni emip hem bir ayağıyla da babasını tekmeleyebileceğini öğrendi :)Ondan da çok zevk alıyoruz:) Bir de tokken emzirmeye çalıştığımda kendi kendine oyunlar oynuyor, "memeyi alıyorum, bırakıyorum, alıyorum, bırakıyorum, al, bırak, al bırak, hiç kızmıyor bu kadın deli mi ne bir de gülüyor, al, bırak, al, bırak, al, uykum geldi yav..." diyor sanırım içinden:)

lymonata günaydın canım sana bir sorum olacak sleep sheep(uyku arkadaşım)nasıl kullanıyorsun yani bebişini nasıl oyalıyorsun.ben kızım uyanıkken salıncağına koyuyorum bi 15-20 dk.onunla oyalanıyo olmadı yatağına koyuyorum dönencesini açıyorum ondanda sıkıldım der gibi gözünün ucuyla bakıyo(ayıp olmasın diye) yani yeni şeyler bulmam lazım bi fikriniz varmı sleep sheep alamadım henüz özelcan bebenin sitesinde sorun var galiba alamadım.

günaydın canım. evet çabuk sıkılıyorlar. artık herşey dikkatlerini çekiyor ve birşeye odaklanmak istemiyorlar sanırım. canım ben biraz dönencesini açıyorum çok seviyor gülücükler agular oyalanıyor baktım sıkılmaya başladı çıkarıyorum bir daha akşama doğru açıyorum tekrar böylece yine deli gibi ilgi gösteriyor birde şaşılığa neden olabileceği için fazla açmıyorum. anakucağında vakit geçiriyor biraz ona takılan oyuncakları var onlarla oynuyor sıkılınca biraz sallıyorum. oyun halısına bayılıyor hele birde oyun halısında onunla birlikte oynuyorsak kendinden geçiyor. ama hala en çok ilgisini ben çekiyorum uzuuunn masal ninni şarkı dedikodu sohbet seanslarımız oluyor:)))
canım ben kuzucuğu sadece yatarken kullanıyorum emziriyorum altını değiştiriyorum masalını okuyorum öpüyorum iyi geceler dileyip çıkıyorum odadan bu sırada da kuzucuğu çalıştırıyorum her akşam aynı şeyi yaptığım için sanırım daha son aşamaya gelemeden gözlerini kapatmaya başlıyor kuzucuğu uykuyla ilişkilendirsin istediğim için uyku haricinde kullanmıyorum canım.

bu çocuklar uyusa suç uyumasa suç:))) sabahtan beri uykucu oğlum uyumuyor diye dert yanardım önceden şimdi uyuyor diye canım sıkıldı ya :))

günaydın kızlar..

kipada bebek kıyafet ve eşofmanlarında indirim var..

ben seneye kış giymesi için aldım..ceket gibi bir şey aldım yaz akşamları hava serinleyince giydiririm diye çoook tatlı.. 14 tl.
daha öncede almıştım kipadan gayet güzel oluyor tavsiye ederim..

kızlar oğlum bir kaç gündür sümüksü yapıyor kakasını. dün de 1 kere yeşil yaptı. ateşi yok keyfi gayet yerinde hasta mı acaba diyorum ama keyfi yerinde olunca yok birşeyi diyorum nedendir bu kaka olayı off bu çocuğun kakası yordu valla beni:)) en son gittiğimizde doktora da sormuştum yapsın ne var sen hep aynı tarz kaka mı yapıyorsun dedi adam da deli ateşi olmadığı keyfi de yerinde olduğu sürece sorun yokmuş. ama biraz uzun sürdü sanki ya

Bence de dert etme, iştahı iyiyse, ateşi yoksa dert değil.

canım sıkma canını bizim ki de yeşil ve siyah yaptı çok korkmuştuk helesi siyah kakasında netten araştırmıştım sindirim kanalında kanama var felan yazıyordu koşa koşa doktora gittik kızımında neşesi yerinde idi doktor baktı baktı ne yediğimi sordu o günde köy yumurtası yemiştim çocuğa ağır gelmiiş dedi yeşili sorduuğumda da yediklerine dikkat et neyin dokunduğunu anlarsın dedi

evet doktorum da aynısını demişti kakasında bir tuhaflık gördüğün zaman ilk önce ben ne yedim diye düşün hemen çocuğu hasta etme dedi. doğru bizim yediklerimizden de etkileniyorlar

kızımın canını bugün çok yaktılar
2. ay aşımızı olduk.
eve gelir gelmez hemen calpol verdim.
fakat çok ilaç verme taraftarı değilim
siz kaç kere verdiniz calpolu bi kere vermem yeterli mi?
ateşi çıkana kadar bekledimm çıkmayınca vermedim bişi

oğlumda başta yatar olduğundan sevmemişti ama alışıyo yavaş yavaş arabasına daha uzun kalıyo,hareket halindeyken sorun yok ztaen :)

bende lansinosh var da çok memnun değilmiş kullananlar ben ısıtıp kullanmadım, milkway'inkiler nasıl?
bende milkwy var eriyince biberona döküp öyle ısıtıyorum kullandığım kadarıyla güzel 50 lilisini 25 e aldım sanırım

Ve ben 10 dakika önce teyze oldum:))
tebrik edrimmm çok güzel bi duygu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…