• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biz oğlumla sana ve kızına küsüz şekerim:19: nerelerdesin?? hiçççç görünmüyorsun artık olmuyor böyle:20: canım ya cidden yoksun ne zamandır özledik:16: merve'den hiç haber alamıyoruz güzel kızın nasıl sen nasılsın?

cnm kardesmden ınternete girmek pek mümkun olmuo:9:kızım ıyı su an karsıdan bana agulaar yapıo alayım onu dıye:1:oğluşun nasıl bakalım iyi mi :34:

cnm kardesmden ınternete girmek pek mümkun olmuo:9:kızım ıyı su an karsıdan bana agulaar yapıo alayım onu dıye:1:oğluşun nasıl bakalım iyi mi :34:

kardeşini bana yolla olmaz öyle arada sana da izin versin:1: oyy kıyamam ben ona şirinlik mi yapıyormuş annesine uslu uslu dursun bakalım annesi sohbet ediyor azcık:)) oğlum iyi canım bugün gezdik onunla biraz şimdi de yatağında uyumaya çalışyor 5-10dkya bayılır:))

kardeşini bana yolla olmaz öyle arada sana da izin versin:1: oyy kıyamam ben ona şirinlik mi yapıyormuş annesine uslu uslu dursun bakalım annesi sohbet ediyor azcık:)) oğlum iyi canım bugün gezdik onunla biraz şimdi de yatağında uyumaya çalışyor 5-10dkya bayılır:))

genel olarak su an yumruğunu agzına doldrmus halde :27::27:agzımızın suyu akıo fena halde:52:

genel olarak su an yumruğunu agzına doldrmus halde :27::27:agzımızın suyu akıo fena halde:52:

off onu benim minik bey de yapıyor hatta yumruğu yetmez belki diye kolunu da sokmaya çalışıyor ağzı biraz büyük olsa eminim komple sokacak o kolu ağzına:)) bizim ki tükürük olayında kendini aştı baloncuk bile yapıyor artık:27::27:

off onu benim minik bey de yapıyor hatta yumruğu yetmez belki diye kolunu da sokmaya çalışıyor ağzı biraz büyük olsa eminim komple sokacak o kolu ağzına:)) bizim ki tükürük olayında kendini aştı baloncuk bile yapıyor artık:27::27:

cnm baloncuk bızdede var saka gibi yaa:51:annem sasırıyor zaten bu yakında dişte cıkarır dıo:1::1::1:malum 2012 model bebış bizimkiler:emir_bebek:

kızlar bugünlerde bebelerinizi nasıl giydiryorsunuz bugün çok ikilemde kaldım üşürmü terler mi diye yataga yatırdım kızımı bugün ne giyseeeeeeeek diye ona soruyorum o da anca gülüyoo :9::16:

canım ben çıtçıtlı badisini gidiriyorum üstüne de ne giydirceksem tek kat olarak onu giydiriyorum.birde çorap okadar hava çok iyi artık ama biraz serin olduğunu düşünürsem ilave yapıyorum tabi:)) uyandığı zaman da bir süreliğine yelek giydiriyorum bazen:31:

canım ben çıtçıtlı badisini gidiriyorum üstüne de ne giydirceksem tek kat olarak onu giydiriyorum.birde çorap okadar hava çok iyi artık ama biraz serin olduğunu düşünürsem ilave yapıyorum tabi:)) uyandığı zaman da bir süreliğine yelek giydiriyorum bazen:31:

çok teşekkür ederim acemi annelik işte püff :17:

canım bu arada sen hep normal dogum ıstıodun ya neden sezeryan olmustn merak ettım belkı daha önce soylemıssındr ama aklıma geldı şimdi:26::26:

merve de tek bi noktaya odaklandı uyumusı an meselesiii:46:

haha eşim de hep böyle söylüyor ,evet doruk'un bakışları bir noktaya sabitlendi her an uyuyacak, her gün duyuyorum bu lafı eşimden ve herseferinde de altın bulmuş gibi sevinerek söylüyor. oğlunun uyuyacağını acıktığını sıkldığını anlaması büyük sevinç onun için:))) tek sorun uyku saatlerini erkene çekti doruk. eşim de biraz daha geç geliyor artık ve malesef görüşemiyorlar:19: doyamıyorlar birbirlerine bu yüzden gece ne zaman ağlasa oğlum ilk duyan ve koşan eşim oluyor:1::1:

canım bu arada sen hep normal dogum ıstıodun ya neden sezeryan olmustn merak ettım belkı daha önce soylemıssındr ama aklıma geldı şimdi:26::26:

evet canımm çook istiyordum ama kısmet olmadı malesef.. canım 2 gündür oğlumu hissetmiyordum belki bana öyle geliyordur dedim ama 2 gün sürünce biraz endişelendim doktorum çikolatalı bişeyler yiyip bebeğimi dinlememi söyledi ama hala hareket yoktu bunun üzerine hemen gelmemizi istedi gittik nst yapıldı nst de oğlumun kalp atışları sorunlu çıktı benim de sancılarım çıktı doğum başlamış dedi doktorum hissetmiyormusun ağrıları dedi yoo dedim oh çok rahat doğurcaksın dedi ayy nasıl mutlu oldum:)) bizi eve yolladı sabah tekrar çağırdı sancılarım artmış en fazla yarın doğuma geliyorsun dedi çook sevindim çok kolay olacak dedi ama ben hala hissetmiyordum oğluşu doktor da panik yaptı bu sefer çünkü her nstde kalp atışları sorunlu geliyordu ama doktorum bunu doğumun başlamasına bağlıyordu. neyse ayrıntıı ultrason istedi ve bebeğimin hareket etmediği boynuna da çok defa kordon dolandığını gördük. acil sezeryan dedi doktorum inanamadım yanımızda hiçbirşey yok,sezeryanı hiç düşünmemiştik ee doğumda başlamıştı çok yıkım oldu benim için inanmadım başka doktora gittim adam vaktimiz yok bebeği tehlikeye atıyorsun demesine rağmen:19: ve sonuç aynıydı şimdi düşününce nasıl takıntı yapıp bebeğimi tehlikeye etmışım diyorum. çok uzun yazdım farkındayım:)) sonuç olarak oğluşumu epidural sezeryan ile kucağıma aldım:)) birazcık oksijen takviyesi alması gerekti ama çok şükür şuan çook iyi:16:
aslında hadi itiraf edeyim baktım sen doğurmuşsun aaa dedim olamaz böyle hemen ertesi gün gidip çıkarttırdım oğlanı:27:

evet canımm çook istiyordum ama kısmet olmadı malesef.. canım 2 gündür oğlumu hissetmiyordum belki bana öyle geliyordur dedim ama 2 gün sürünce biraz endişelendim doktorum çikolatalı bişeyler yiyip bebeğimi dinlememi söyledi ama hala hareket yoktu bunun üzerine hemen gelmemizi istedi gittik nst yapıldı nst de oğlumun kalp atışları sorunlu çıktı benim de sancılarım çıktı doğum başlamış dedi doktorum hissetmiyormusun ağrıları dedi yoo dedim oh çok rahat doğurcaksın dedi ayy nasıl mutlu oldum:)) bizi eve yolladı sabah tekrar çağırdı sancılarım artmış en fazla yarın doğuma geliyorsun dedi çook sevindim çok kolay olacak dedi ama ben hala hissetmiyordum oğluşu doktor da panik yaptı bu sefer çünkü her nstde kalp atışları sorunlu geliyordu ama doktorum bunu doğumun başlamasına bağlıyordu. neyse ayrıntıı ultrason istedi ve bebeğimin hareket etmediği boynuna da çok defa kordon dolandığını gördük. acil sezeryan dedi doktorum inanamadım yanımızda hiçbirşey yok,sezeryanı hiç düşünmemiştik ee doğumda başlamıştı çok yıkım oldu benim için inanmadım başka doktora gittim adam vaktimiz yok bebeği tehlikeye atıyorsun demesine rağmen:19: ve sonuç aynıydı şimdi düşününce nasıl takıntı yapıp bebeğimi tehlikeye etmışım diyorum. çok uzun yazdım farkındayım:)) sonuç olarak oğluşumu epidural sezeryan ile kucağıma aldım:)) birazcık oksijen takviyesi alması gerekti ama çok şükür şuan çook iyi:16:
aslında hadi itiraf edeyim baktım sen doğurmuşsun aaa dedim olamaz böyle hemen ertesi gün gidip çıkarttırdım oğlanı:27:
owwww tehlıke atlatmıssın canım benım :53:tekrar o günlerı yasattım sana kusura bakma:26:amaaa hemen arkamdan gelmen hosuma gitmedı desem yalan oluur yanı:1:

haha eşim de hep böyle söylüyor ,evet doruk'un bakışları bir noktaya sabitlendi her an uyuyacak, her gün duyuyorum bu lafı eşimden ve herseferinde de altın bulmuş gibi sevinerek söylüyor. oğlunun uyuyacağını acıktığını sıkldığını anlaması büyük sevinç onun için:))) tek sorun uyku saatlerini erkene çekti doruk. eşim de biraz daha geç geliyor artık ve malesef görüşemiyorlar:19: doyamıyorlar birbirlerine bu yüzden gece ne zaman ağlasa oğlum ilk duyan ve koşan eşim oluyor:1::1:
Bizim babamız kimi zaman gizlice dürte dürte uyandırıyor oğlanı, sevmek için:) Denk gelemiyorlar dediğin gibi:)
kızlar bugünlerde bebelerinizi nasıl giydiryorsunuz bugün çok ikilemde kaldım üşürmü terler mi diye yataga yatırdım kızımı bugün ne giyseeeeeeeek diye ona soruyorum o da anca gülüyoo :9::16:
Canım bana doktor sen ne giyiyorsan aynısını giydir dediği için ince giydiriyorum artık. Kolsuz çıtçıtlı badi, alt üst takım. Ama mutlaka çorap. Arada bir pantolonu falan çıkarıyorum ama, cıbıl cıbıl geziyoruz:) Erkek çocuk sıcağı sevmezmiş dediler de bana..
canım nerelerdeydin bugün? biz de oğlumla pazara gittik bugün ama fazla dolaşamadık malesef sevgili oğlum uyudu kanguruda. benim de içim rahat etmedi ne kadar rahat edebilir ki kanguruda eve gidelim de rahat rahat uyusun dedim:31: gerçi halinden memnun görünüyordu ama olsun kıyamadım ben:16:
Evdeydik aslında, sıcaktan bayılmakla meşguldük oğlumla:( Dışarı çıkmamız yasak daha:(

Selamlar,
Geçenlerde bez muhabbeti olmuştu..ben de prima premium care'i değiştireceğim galiba..Molfix kullanan varsa yorum alabilir miyim..premium süper, yumuşacık,sanki çamaşır giydirmişsin gibi, o açıdan çok sevdim ama çok sık belinden kaka taşıyor sırtına..Kızım ilk aydan sonra gece kaka yapmamaya başladı çok şükür ama sabah booll miktarda ve çok tazyikli yapıyor :26: kıyafetleri batıyor..anında yıkasam da lekeler bazen zor çıkıyor..3 numaraya çoktan geçtik ama ı-ıh yine oluyor..
Oğlum bebekken sırasıyla Prima (o zaman resmen koku yapıyordu bez), Huggies (sızdırma yoktu ama çok sertti) ve Molfix kullanmıştım, en çok da Molfixi beğenmiştim, hala öyledir umarım:emir_bebek:

Bir de bugün yaşadığımız ve düşündükçe beni gülümseten bir ilki paylaşayım..
Uykusu gelince kızımı yatağına yatırdım, dönencesini açtım, hiç sesi çıkmıyordu, bir süre sonra gittim baktım ki bebeğim tam 180 derece dönmüş yatağında :emir_bebek: acayip şaşırdım, normalde hareketli bir bebek, alt değiştirme minderinde sırt üstü çılgınca debelenir, bir sağ bir sol o bacaklar sürekli egzersiz halindedir, çoraplar anında çıkar da tam dönüş yapması çok şaşırttı beni..yarın 3 aylık olacak..3 aylık bebekler için beklenen bir davranış mı benimki mi extra hareketli nette bakmadan size sorayım dedim..:3:

çok zor bir şey yaa ben uzaklaştım hemen eşim tuttu, ama ağlayışlarını duyuyordum:( alışmaya çalışmak istemiyorum

öncelikle geçmiş olsun tatlım..
prospektüsünü okuduysan zaten orda da tek doz yeterli diyor bu 2. ay aşısında.. 2 aydan küçük bebeklere de tavsiye edilmiyor normalde..
hem zaten ateşini sık sık takip edersin.. eğer yükselirse doktora danışarak kullanırsın ilacı
insan tedbirini almak istiyor işte..
beni de çok korkuttular felaket geçecek dediler ağlıcak huysuzlanacak ateşi çıkacak falan dediler..
bende doktora sordum calpol verim mi diye, tek doz verebilirsin eve gidince dedi..

kızlar çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
kızımın ateşini sürekli ölçtüm 37den yukarı çıkmadı şükür artık çıkmaz diye düşünüyorum
ağlama krizine girsede arada vermedim calpol inşallah yarında böyle devam ederde calpola gerek kalmaz

Back