2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlum sünnet olduuuu .sünnetliğide babasının

Eklentiler

• $IMG_0261.JPG
    107,7 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Oğlum sünnet olduuuu .sünnetliğide babasının
Eki Görüntüle 384252

canımm hayırlı olsun aman ne yakışıklı olmuş oğlun öyle:)) ohh sünnet işini de hallettiniz. sana birşey sormak istiyorum ben daha hastaneden çıkmadan sünnet ettirmek istedim oğlumu ama sorunlar çıkıp da hastanede yatmamız gerekince hem kendimi hem oğlumu zorlamak istemedim erteledim sünnet işini ama şimdi çok istiyorum yaptırmayı şimdi de eşim yanaşmıyor zor olmaz mı diyor. biraz anlatsana nasıl geçti sünnet sonra zorluğu varmı bez olayı falan zor oluyormu anlat işte bir fikir olsun kafamda:)))

anneler size bi sorum olacak oglum herzaman olmasada beslenmelerinin ardından kusuyor ama kustugu sanki yumurtaa akına karısmıs yogurt kesigi gibi, kaygan olması tuhaf geldi varmı böyle durumda olan?

Canim kesinlikle 1 yasindan once yltavsiye etmioruz dedi..gelisim tamamlancakmis da oleee.ilk zmnlar cocuklara icten sikinti verirmis bu da gelisimi engellermis

güzel anneler bebekleriniz baş parmaklarını emiyor mu? :))
Ona emmek denir mi bilmem, oğlum başparmağıyla büyük bir aşk yaşıyor, onsuz hayatın tadı tuzu yok bizim için, o derece yani.
Ben daha 40 ı çıkmadan yaptırmıştım. Hareketlenmeden yaptırmak en iyisi, çünkü acı sızı olmasa da 1 hafta boyunca köpük bardak takıyorsun, iki kat bez bağlıyorsun, ilac sürüyorsun falan. Ters dönmeye başladıklarında yapması daha zor gibi geliyor bana.

Canim kesinlikle 1 yasindan once yltavsiye etmioruz dedi..gelisim tamamlancakmis da oleee.ilk zmnlar cocuklara icten sikinti verirmis bu da gelisimi engellermis

ben de sordum doktorumuza ilk gün bile yaptırabilirsin ama tam gelişme çağı sen bilirsin demişti ozaman bir anlam veremedim ne alaka gelişimle diye ama demekki varmış alakası teşekkür ederim canım.

kızlar bugünlerde bebelerinizi nasıl giydiryorsunuz bugün çok ikilemde kaldım üşürmü terler mi diye yataga yatırdım kızımı bugün ne giyseeeeeeeek diye ona soruyorum o da anca gülüyoo

canım havalar güzel ama bizim ev sıcaklığı aynı o yüzden ben body, çorap, pijama, üstüne tulum kombinasyonuna devam ediyorum. banyodan sonra şapka ve yelek de giydiriyorum. dışarıya çıkarken de kundak battaniye gibi bişe var içi polar gibi dışı da şu baloncuk battaniyelerden, tulumun üzerine direk onu giydirip arabaya girince önünü açıyorum

cnm baloncuk bızdede var saka gibi yaaannem sasırıyor zaten bu yakında dişte cıkarır dıomalum 2012 model bebış bizimkiler

ya hakkaten salya olayı diş çıkacağı zaman artarmış bizimki de baloncuklu baloncuklu, erken değil mi diş çıkarması için, çok tırsıyorum ne olur biraz beklese yeni iyileştik yahu:)

Bize de hem 3 ayrı çocuk doktoru, hem çocuk üroloğumuz 3 ay olmadan yaptırın dedi. Hatta çocuk üroloğu, keşke hastaneden çıkmadan yaptırsaydınız, uyuşturucu bile kullanmıyoruz o zaman, farketmiyorlar bile demişti. Biz yaptırdığımızda sadece o bölgeyi uyuşturdu. Sonra ne ağrı kesici ne fitil hiçbişey kullanmadık, ama kuzenimiz 3 buçuk aylıktı, onun için ağrı kesici kullandılar 2 gün boyunca.

bizimki artık hep sümüksü canım ama yeşillik uzun zamandır yok. ben salyasına yoruyorum sümüksülüğü, doktor bunun sakıncası yok demişti son kontrolde ben de kafama takmıyorum

canım ya şimdi sen de böyle söyledin iyice kafam karıştı sünneti yapacak olan doktor 3 ay olana kadar karar verin yapalım dedi. son 2 hafta:) okadar kararsızım ki hastaneden çıkmadan yaptırmaktı kesin kararım hastanede uzun süre kalınca bunaldım ben de aman sonraya kalsın dedim keşke yaptırsaymışım ozaman diyorum şimdi aklım karışıyor çünkü çoktan olup bitecekti ne güzel.

bizimki artık hep sümüksü canım ama yeşillik uzun zamandır yok. ben salyasına yoruyorum sümüksülüğü, doktor bunun sakıncası yok demişti son kontrolde ben de kafama takmıyorum

ben de rahatladım canım şimdi sizler de böyle söyleyince evet doktor salyalarını yutuyorlar demişti ama acemi olunca merakta kalıyor insan. sizden cevap gelince rahatlıyorum çok sağol:)

Ben yaptırdığım için hiç pişman değilim, ilk gün sürekli koynumda tuttum, anne sütü uyutur derler ya, ilaç vermeyim diye sürekli emzirdim. Sonraki günler de ağrısı olmadı. Sadece dediğim gibi köpük bardak koyuyorsun pipinin üstüne, bezi de 1 numara büyük bağlıyorsun 2 kat olacak şekilde. Köpük bardağı cildine yapıştırmak istemediğimiz için eşimin bir atletini kesip kuşak yapmıştım, onu çöz bağla falan, 1 hafta o eziyetimiz oldu sadece.

tutturabildiğinde evet, ama sanki biraz çiğniyor gibi, elini çekip emziği eriyorum bazen kesinlikle almıyor onu iki çiğneyip atıyor

bizim ki ancak canı isterse alıyor emziği keyfine kalmış yani. bu ara uyumaya çalışırken baş parmağından destek alıyor:) parmağını çıkarıp emzik vermeyi deniyorum ben de eliyle itip yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyor bu sefer. ben de yumruktansa parmak daha iyidir deyip bulaşmıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…