- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.601
balıklama dalıyorum amakanal D doktorum programında canlı doğum var epidural sezaryen :))
ankarada oturan arkadaşlar sizlere bir sorum olacak özelcan bebe diye bir bebek mağazası var internetten sipariş vermek istiyorum güvenilir mi acaba
kızlar bebek arabası alıcaz ama karar veremedim siz ne kullanıyorsunuz rahat hafif en önemlisi taşıma tabiki ağır birşey istemiyorum katlanan istiyorum ama ondada kuzum rahat edermi bilmiyorum sizce ne alalım:26:
ay ben hüngür hüngür ağladım :) çok duygulandımyetiştim:)) teşekkürler:)))
güvenebilirsin canım.. tek dikkatimi çeken şey 100tl üzeri olan ürünlerde mağaza fiyatiyla internet fiyatı arasında 20-30tl oynama olabiliyor..
bende henüz almadım ama hem görüntü hem kullanış açısından baby2go proton modelini beğendim bu hafta sonu onu alıcam.. yakınımda bir mağazada sordum fiyatını 330tl dedi.. bişiler de yaparız dediler.. sürekli ordan alışveriş yaparız.. 300tl ye bırakır gibime geliyor..
oğluşum var ama kırmızı grili puanlı arabayı alıcam :)
ay ben hüngür hüngür ağladım :) çok duygulandım
bana genel anestezi yapmışlardı bebemi geç gördüm..
canım özelcandan çok alışveriş yaparım ben ankaradayken mağazadan da birşeyler almıştım ama şimdi internetten alabiliyorum sadece. fiyat farkı var demişsin mağaza mı yoksa internet mi daha uygun?
ben de bayıldım ya çok teşekkürler paylaştığın için ben de tam zamanında gördüm yazdığını heyecanla izledim. birden 2buçuk ay öncesine gittim. ben de epidural sezeryan oldum tekrar yaşıyormuşum gibi oldu. ameliyata gidişim bebeğimi ilk görüşüm ağrılar heyecanlar ay ne bileyim bir garip oldum işteteşekkürler..
bende henüz almadım ama hem görüntü hem kullanış açısından baby2go proton modelini beğendim bu hafta sonu onu alıcam.. yakınımda bir mağazada sordum fiyatını 330tl dedi.. bişiler de yaparız dediler.. sürekli ordan alışveriş yaparız.. 300tl ye bırakır gibime geliyor..
oğluşum var ama kırmızı grili puanlı arabayı alıcam :)
bende aynı deseni aldım sağlam kalırda kızım olursa diye bide hoşuma en çok o gitti tabi
..
canım özelcanın internet fiyatları daha pahalı..
örn baby2go proton bebk arabasına kasımda bakmıştım mağazasında 260 tl dediler mağaza fiyatı.. sayfasında 290 yazıyordu.. bir kaç üründe daha yine dikkatimi çekmişti..
ama çoğu internet satış sayfalarına göre de daha uygun gibi.. mesela e-bebek daha pahalı sanki
ben bunu kullanışlı buldum açılması kapanması da pratik hem travel sistem olabilmesi güzel bebekler daha küçük en az 3-4ay daha travel olarak kullanabilirsin
Kesinlikle nuna peppp cnm .esim bana surpriz yapti almis gelmis ge cok begendim bennn
eşim fren sistemini güvensiz bide yatış pozisyonları frmuarlıya ya fermuarlar çabuk bozulursa ve ratik değil dite yorum yaptı sadece izleyerek dğru yorum yapmışmıdır bilemiyorum tabibende tanıtımını izledim gerçekten kullanışlı görünüyor hem fiyatıda diğerlerine göre daha uygun ama bende ana kucağı yok benim kız 3 ayını geçti bundan sonrada alsamm maksimum 2 ay kullanırım heralde birde kızım ana kucağını hiç sevmiyor nedense, birkaç kez başka birinden ödünç aldığım ana kucağını kullandım durduramadım içinde birde çoğu puset maxi cosi ana kucaklarına uyumlu onlarda en ucuzu 400 tlden başlıyor biraz pahalı geldi açıkçası. bebek arabasının sırtını tam yatırıp öyle kullansam olmazmı ki acaba???
demek sen memnunsun, kullanan birinden yorum almak iyi geldi teşekkürler. peki travel sistem olarak mı kullanıyorsun??
Kizlar bebegimin burnu tikalii..oksuruyor..cok ktuu..ne yapmakiyimmm..lutfen yrdim edinn
Kizlar aranizda bu pompayi kullanna var mi..sut sakalamk icin sutu bosaltmam gerekiyor.elimde bu var ama bana sanki saglikli deilmis gibi gelio.akan yerin ucu plastik ya.fikri olan var mi
http://www.furkansaglik.com/resim_goster.php?pid=36278&title=
Lutfen bi bakinnn
arabanın fiyatını diyorsan :) araştırmak lazım... zaten zam gelmiş dedi bana da son baktığım yerdeki satıcı..ben hiç bi erde o fiyatları göremedim çok yere baktım
Teskkurler canim.simdi uyuyor.umarim kalktiginda daha iyi olur
Kizlar aranizda bu pompayi kullanna var mi..sut sakalamk icin sutu bosaltmam gerekiyor.elimde bu var ama bana sanki saglikli deilmis gibi gelio.akan yerin ucu plastik ya.fikri olan var mi
http://www.furkansaglik.com/resim_goster.php?pid=36278&title=
Lutfen bi bakinnn
merhaba kızlar. nasılsınız? dün gezdik oğlumla biraz sahilde dolaştık sonra halasına gittik. çok mutluydu bebeğim gülücüklere boğdu bizi ahh hep böyle neşeli olur umarım kuzularımızşimdi uyuyor öğleden sonra da kanguruya atıp pazara gidicez oğlanla:))) sizler nasılsınız güzel anneler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?