2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oo senin oğlan kocaman olmuş canım maşallah benim ki minik daha:)) 2.ayında 5900kgdı şimdi 6yı geçmiştir ama ağır değil yani henüz okadar:) gerçi biraz ağırlaşınca da babasına satarım pek meraklı kanguruya alsın tepe tepe kullansın:))
evet ya dün çok güzeldi hava oğlum azcık deniz havası alsın güneş görsün dedim pek mutlu oldu yawrum:) benim de bir kaç kıyafet almam lazım kuzuya çok çabuk küçülüyor kıyafetleri

oh ne güzel.. deniz havası almışsınız.. biz de ankaranın arabalarından kalan toz ve kokuyu içimize çektik :)
kız kıyafetlere küçüldü deme ben birkez öyle dedim eşime kıyafetleri küçüldü birşeyler almamız lazım diye.. adam baktı baktı... emin misin dedi :)) evet dedim.. oğlan büyümüş olmasın kıyafetler sanki aynı duruyor hala dedi dalga geçti benle

ozamaannn kıyafetleri oğluşuma küçük gelmeye başladı diye düzelteyim:)))) yazlık bir kaç kıyafet aldım bayıldım ya biran önce haziran temmuz olsa diyorum kot şort aldım çok tatlı anaoğul giyip denize gidicez:))

Kizlar simdi ben sutumu sagcak olsam.posetim yok evde ben annemlerdeyim.ogleden sonrada isim var.4de.simdi neye koymam lazim fikniz varmi

Kizlar simdi ben sutumu sagcak olsam.posetim yok evde ben annemlerdeyim.ogleden sonrada isim var.4de.simdi neye koymam lazim fikniz varmi

biberona koyabilirsin canım.. 20dereceye kadar oda sıcaklığında 6-7 saat durabilir sütün.. buzdolabında 24saat... buzlukta 1 hafta.. derin dondurucuda 6 ay :)
eğer 3-4 gibi verilecekse süt buzdolabına koymanı tavsiye ederim sonra benmari usulü ılıtır annen öyle verir bebişine
eğer yanında biberonun yoksa da bir ufak tencerede 1 tane su bardağı kaynat 5dk kaynasın sterilize olsun.. sonra sütünü ona sağarsın.. ağzını da güzelce streçle kapatırsın..ki dolaptan koku falan sinmesin süte.. başka çözüm aklıma gelmedi :)))

kızlar günaydın bugün arkadaşıma davetliyim ama burada hava kapalı gökyüzü görünmeyecek şekilde bazı hava raporları birkaç damla yağmur gösteriyo siz olsanız böyle bir durumda dışarı çıkarmıydınız.

merhaba canım. öncelikle hava rüzgarlı mı diye bakıyorum ben sonra da serin mi diye. yani bazen çok güneşli bile olsa biraz fazla rüzgarlı olabiliyor ozaman da çıkartmıyorum. rüzgarlı mı serin mi bir bak derim canım birde nasıl gideceğinize göre değişir tabi fikrim:))

kızımın canını bugün çok yaktılar
2. ay aşımızı olduk.
eve gelir gelmez hemen calpol verdim.
fakat çok ilaç verme taraftarı değilim
siz kaç kere verdiniz calpolu bi kere vermem yeterli mi?

2. ay aşımızı olduk.

canım geçmiş olsun hadi atlattınız siz de 2.ay aşınızı. kızının ateşini sık sık ölç canım büyük ihtimalle tekrar vermen gerekmez benim de korktuğum gibi olmadı çıkmadı çok fazla ateşi. henüz çok küçükler şimdiden ilaç yüklemesi yapmayalım miniklerimize. ama sık sık ölçmeyi unutma canım ateşini. umarım ateşi çıkmaz..
bu arada doktorumun dediğine göre bunlar yeni aşıymış eskileri gibi çok ateş yapmıyormuş oyüzden ezbere ilaç verme sık sık ölç eğer gerçekten gerekiyorsa ver demişti.

çok teşekkür ederim ilgilenip beni bilgilendirdiğin için .
inşallah ateşimiz çıkmaz telaşlı bi anne olarak şimdiden korkuyorum.
birde ebe aşıyı vururken kızımı sadece bana tutturdu eşime elletmedi bile alışmam gerekliyormuş
hala içim pırpır ediyor o çığlıklarından gözlerimi kapadım kızımı tutarken sesi yetti arttı bana

rica ederim. ben de çok kötü oluyorum canım aşı vurulurken. hastanede kaldığımız zaman kan alıyorlardı hergün bebeğimle birlikte ben de ağlıyordum içim gidiyor oğlum öyle ağladıkça. hala da aşı vurulurken eşim tutuyor onunla konuşuyor ben önceden dışarıda duruyordum şimdi içeride durmaya başladım yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi ama birden yapamazdım gerçekten kötü etkileniyorum çünkü. ben de istiyorum bebeğimin yanında olmayı ama bukadar etkilenirken ona faydamın olmayacağını aksine benim telaşımı hissedip daha da korkacağını düşünüyorum oyüzden şimdilik eşim yanında bulunuyor ama ben de yenmeye çalışıyorum bunu yanınada olmalıyım.

2. ay aşımızı olduk.

inş olmaz cnm bişi benm oğlumun hiç ateşi olmadı yeni aşılar zaten ateş yapmıyormuş..

gerçekten çok zor oluyor.
minicik bedenleri var bizim kızımızda eşim şeker hastası olduğu için şekeri biraz problemli doğdu hala şeker ölçümü yapıyoruz.
topuğundan sürekli kan alımı oluyor yawrumun delinmedik bi tarafı kalmadı topuğunda ALLAH onları bize bağışlasın.
dert keder elem hastalıklarını göstermesin

amin canım.. kızına da çok geçmiş olsun

benim minik adamım uyandı:)) şimdilik görüşürüz kızlar. hazırlanalım pazara gidelim sonra da malzemelerimizi alıp pasta yapıcaz oğluşla babamız akşamdan sipariş verdi:) artık ona hiç tatlı yapmıyormuşum üzülüyormuş ben de kırmak istemedim geldiğinde sürpriz olsun:))

Ben hiç calpol vermedim, hiç ateşi çıkmadı da. Ama sık sık ölçtüm.
beni de çok korkttular ateşi çıkacak ağrısı çok olacak calpol muakkak ver diye eve gelir gelmez verdim o yüzden şimdi sık sık ateşini ölçüyorum normal seyirinde
bende başka vermem zaten calpol bağışıklık sistemi ne ki bebeklerin kafamıza göre ilaç veripte iyicene çökeltmeyelim

2. ay aşımızı olduk.

öncelikle geçmiş olsun tatlım..
prospektüsünü okuduysan zaten orda da tek doz yeterli diyor bu 2. ay aşısında.. 2 aydan küçük bebeklere de tavsiye edilmiyor normalde..
hem zaten ateşini sık sık takip edersin.. eğer yükselirse doktora danışarak kullanırsın ilacı
insan tedbirini almak istiyor işte..
beni de çok korkuttular felaket geçecek dediler ağlıcak huysuzlanacak ateşi çıkacak falan dediler..
bende doktora sordum calpol verim mi diye, tek doz verebilirsin eve gidince dedi..

Arkadasim tesekkurler cvbin icin
rica ederim canım.. yardımlaşmak için burdayız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…