- Konu Sahibi antidepresif
-
- #28.621
oy maşallah oğluşuna.. kız kaç kg oldu senin bebiş..
ben salı günü görümceme gittim 5dk mesafe kanguruya koyayım dedim.. allah belim sırtım koptu yaw.. benim dana 8kg yakın :) sanırım en fazla 2-3 kez daha kullanırım kanguruyu.. yoksa çökertecek oğlan beni
dün de çıktık gezmeye 2 saat dolaştık.. hava çok güzeldi.. oğluşuma kırmızı ciciler aldım
oo senin oğlan kocaman olmuş canım maşallah benim ki minik daha:)) 2.ayında 5900kgdı şimdi 6yı geçmiştir ama ağır değil yani henüz okadar:) gerçi biraz ağırlaşınca da babasına satarım pek meraklı kanguruya alsın tepe tepe kullansın:))
evet ya dün çok güzeldi hava oğlum azcık deniz havası alsın güneş görsün dedim pek mutlu oldu yawrum:) benim de bir kaç kıyafet almam lazım kuzuya çok çabuk küçülüyor kıyafetleri
oh ne güzel.. deniz havası almışsınız.. biz de ankaranın arabalarından kalan toz ve kokuyu içimize çektik :)
kız kıyafetlere küçüldü demeben birkez öyle dedim eşime kıyafetleri küçüldü birşeyler almamız lazım diye.. adam baktı baktı... emin misin dedi :)) evet dedim.. oğlan büyümüş olmasın kıyafetler sanki aynı duruyor hala dedi dalga geçti benle
Kizlar simdi ben sutumu sagcak olsam.posetim yok evde ben annemlerdeyim.ogleden sonrada isim var.4de.simdi neye koymam lazim fikniz varmi
kızlar günaydın bugün arkadaşıma davetliyim ama burada hava kapalı gökyüzü görünmeyecek şekilde bazı hava raporları birkaç damla yağmur gösteriyo siz olsanız böyle bir durumda dışarı çıkarmıydınız.
kızımın canını bugün çok yaktılar
2. ay aşımızı olduk.
eve gelir gelmez hemen calpol verdim.
fakat çok ilaç verme taraftarı değilim
siz kaç kere verdiniz calpolu bi kere vermem yeterli mi?
canım geçmiş olsun hadi atlattınız siz de 2.ay aşınızı. kızının ateşini sık sık ölç canım büyük ihtimalle tekrar vermen gerekmez benim de korktuğum gibi olmadı çıkmadı çok fazla ateşi. henüz çok küçükler şimdiden ilaç yüklemesi yapmayalım miniklerimize. ama sık sık ölçmeyi unutma canım ateşini. umarım ateşi çıkmaz..
bu arada doktorumun dediğine göre bunlar yeni aşıymış eskileri gibi çok ateş yapmıyormuş oyüzden ezbere ilaç verme sık sık ölç eğer gerçekten gerekiyorsa ver demişti.
çok teşekkür ederim ilgilenip beni bilgilendirdiğin için .
inşallah ateşimiz çıkmaz telaşlı bi anne olarak şimdiden korkuyorum.
birde ebe aşıyı vururken kızımı sadece bana tutturdu eşime elletmedi bile alışmam gerekliyormuş
hala içim pırpır ediyor o çığlıklarından gözlerimi kapadım kızımı tutarken sesi yetti arttı bana
2. ay aşımızı olduk.
rica ederim. ben de çok kötü oluyorum canım aşı vurulurken. hastanede kaldığımız zaman kan alıyorlardı hergün bebeğimle birlikte ben de ağlıyordum içim gidiyor oğlum öyle ağladıkça. hala da aşı vurulurken eşim tutuyor onunla konuşuyor ben önceden dışarıda duruyordum şimdi içeride durmaya başladım yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi ama birden yapamazdım gerçekten kötü etkileniyorum çünkü. ben de istiyorum bebeğimin yanında olmayı ama bukadar etkilenirken ona faydamın olmayacağını aksine benim telaşımı hissedip daha da korkacağını düşünüyorum oyüzden şimdilik eşim yanında bulunuyor ama ben de yenmeye çalışıyorum bunu yanınada olmalıyım.
gerçekten çok zor oluyor.
minicik bedenleri var bizim kızımızda eşim şeker hastası olduğu için şekeri biraz problemli doğdu hala şeker ölçümü yapıyoruz.
topuğundan sürekli kan alımı oluyor yawrumun delinmedik bi tarafı kalmadı topuğunda ALLAH onları bize bağışlasın.
dert keder elem hastalıklarını göstermesin
Ben hiç calpol vermedim, hiç ateşi çıkmadı da. Ama sık sık ölçtüm.kızımın canını bugün çok yaktılar
2. ay aşımızı olduk.
beni de çok korkttular ateşi çıkacak ağrısı çok olacak calpol muakkak ver diye eve gelir gelmez verdim o yüzden şimdi sık sık ateşini ölçüyorum normal seyirindeBen hiç calpol vermedim, hiç ateşi çıkmadı da. Ama sık sık ölçtüm.
2. ay aşımızı olduk.
rica ederim canım.. yardımlaşmak için burdayız :)))Arkadasim tesekkurler cvbin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?