• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün verem aşısı olduk kızımın ateşi 37 ateş düşürücü vermelimiyim

merhaba canım. doktorum ateşi 38i geçmeden ilaç kullanmanı istemiyorum demişti hatta bebeğimin keyfi yerinde eğer ateşini ölçmeseydim anlamazdım bile ateşinin çıktığını diyorsan 38i de biraz geçebilir dedi. bırak ateşi biraz çıksın vücudu savaşmayı öğrensin bağışıklık sistemi kuvvetlensin demişti. ama yok bebeğin keyfi yerinde değil halsiz ozaman 37buçuk da olsa çok çok az verebilirsin ama yüklenme daha şimdiden henüz çok küçük bu ilaçlar ileri de lazım olacak dedi. ben olsam vermezdim yani 37 derece ateşte. hatta şunu söyleyim ben her gün mutlaka ölçerim bebeğimin ateşini ve derecede 37 rakamını gördüğüm çok olur. hımm tamam ateş iyi der geçerim. yine de en doğrusunu sen bilirsin annesi olarak

merhaba canım. doktorum ateşi 38i geçmeden ilaç kullanmanı istemiyorum demişti hatta bebeğimin keyfi yerinde eğer ateşini ölçmeseydim anlamazdım bile ateşinin çıktığını diyorsan 38i de biraz geçebilir dedi. bırak ateşi biraz çıksın vücudu savaşmayı öğrensin bağışıklık sistemi kuvvetlensin demişti. ama yok bebeğin keyfi yerinde değil halsiz ozaman 37buçuk da olsa çok çok az verebilirsin ama yüklenme daha şimdiden henüz çok küçük bu ilaçlar ileri de lazım olacak dedi. ben olsam vermezdim yani 37 derece ateşte. hatta şunu söyleyim ben her gün mutlaka ölçerim bebeğimin ateşini ve derecede 37 rakamını gördüğüm çok olur. hımm tamam ateş iyi der geçerim. yine de en doğrusunu sen bilirsin annesi olarak

teşekkür ederim canım.Emdi ve uyudu prenses :) vermedim ilaç bakalım biraz daha bekleyecegim.Teşekkür ederim yardımcı oldugun için canım benim :16:

teşekkür ederim canım.Emdi ve uyudu prenses :) vermedim ilaç bakalım biraz daha bekleyecegim.Teşekkür ederim yardımcı oldugun için canım benim :16:

rica ederim canım. umarım daha fazla çıkmaz ateşi ama marmelattenin dediği gibi önce nemli bezle silebilirsin çok da kalın giydirme hava çok güzel zaten:16:

rica ederim canım. umarım daha fazla çıkmaz ateşi ama marmelattenin dediği gibi önce nemli bezle silebilirsin çok da kalın giydirme hava çok güzel zaten:16:

hava harika zaten ya :) dediklerinizi uygulayacagım Allah hepimizi yavrularımıza bagıslasın yavrularımızı da bize :) telaşlandım birden ya elimde ne iş varsa bıraktım o uyuyo diye işe başlamıştım birden ateşini hissedince kendimi suçlu hissettim :2::(

Merhaba, benim oğlum erken doğdu, aralık bebeğiyiz yani, şimdi 3 ay 10 günlük bir anne olarak yazaıyorum sana:)

- gündüz ve gece olarak değişiyor. Aslında acıkmasına bakarsak 3 saatte bir falan acıkıyor ancak ben daha emzik kullanmadım hiç, memelerin sık sık uyarılsın diye ne zaman istese emziriyorum. Bir de 2600 doğunca, kilo alsın diye sürekli emzirdim, zor gelmiyor yani artık :) Ayakta yatarken, tv izlerken, çorba karıştırırken, ortalığı toplarken tek elimle emzirebiliyorum.
- Bizim gaz sancımız hiç olmadı.
- Yorucu diyemem de, ilgi istiyor tabi. Oyuncakları falan bir yere kadar, onla hep konuşulsun, dans edilsin, şarkı söylensin istiyor. Bazen bunaldığını hissediyorum, camın önünden dışarıyı izliyoruz o zaman, bir iç çekişi var, sanırsın hapisteyiz:)
- ben odasını ayıracağım ama istediğim yatak daha gelmedi, gelsin hemen :)

-Ha bir de benim bebeğim tüm düzenini kendi kurdu, şimdi akşam 7 dedin mi yatıyor, sabah 6ya kadar. Karışmıyorum ben de.

:nazar: ayy cok sesli güldüm yazını okurken :))) ' corba karıstırırken falan emziriyorum ' ,vallahi tebrik ediyorum.. cam olayı da süpermiş :))tesekkürler bilgilendirme icin güle güle büyüt canımm :))

kızlar sevgili kaynanam üstün bilgeliğini tekrar gösterdi soda:20: içmeyecekmişim, :19:oğluşumun (gayet normal olan tükürükleri) ağzı köpürüyomuş, her kustuğunda ise midesini :19:üşütmüşüm:20: oluyo... pufff :41:
kaynanana icindekiler kısmını göster,mineralleri görsün :))

hava harika zaten ya :) dediklerinizi uygulayacagım Allah hepimizi yavrularımıza bagıslasın yavrularımızı da bize :) telaşlandım birden ya elimde ne iş varsa bıraktım o uyuyo diye işe başlamıştım birden ateşini hissedince kendimi suçlu hissettim :2::(

canım merhaba bence hiç telaşlanma bizimde 2.ay aşısında ateşini ölçtüm 37.5 tu ama gayette keyfi yerindeydi benim pimpirikliğim ben yinede ablasının ateş düşürücüsünden 1 çay kaşığı verdim. zaten bebeklerin vücut ısısı büyüklerinkinden daha fazla olurmuş.

merhaba arkadaşlar Cloud-B Uyku Arkadaşım Kuzucuk kullanan arkadaşlara bir sorum olacak bu kuzucuğun iki boyu var ikisininde özellikleri aynımı yani sadece boyut farkımı var ve memnunmusunuz ben küçük olan boyunu beğendim çantada taşıması kolay olsun diye eğer öneriyorsanız hemen şimdi sipariş vericem

ankarada oturan arkadaşlar sizlere bir sorum olacak özelcan bebe diye bir bebek mağazası var internetten sipariş vermek istiyorum güvenilir mi acaba

ankarada oturan arkadaşlar sizlere bir sorum olacak özelcan bebe diye bir bebek mağazası var internetten sipariş vermek istiyorum güvenilir mi acaba

Özelcan çok bilinen bir mağaza, bebek alışverişi denince akla ilk gelenlerden..Oğluma hamileyken bebek arabamızı ve pekçok bebek gerecini oradan almıştık, o zaman e-bebek, bebeğim vs yoktu zaten..Ulustaki mağazadan...ama internetten alışveriş yapmadım hiç..yine de köklü bir mağaza, sorun olmayacağını düşünüyorum

Ben de Ankarada yasiyorum.Hemen hemen herseyimizi oradan aldik.Ayni zamanda internetten de siparis verdim. Merak etme.Rahatca alisveris yapabilirsin.

Unnadodan babybjörn kanguru almak istiyorum. Kullanmış olan biri varmi aranızda? Aslında ergo almak istiyorum ama bebeğim dışa doğru bakmak istiyor.Mecbur dışa dönük kullanabileceğim birşey alacağım.

merhaba arkadaşlar Cloud-B Uyku Arkadaşım Kuzucuk kullanan arkadaşlara bir sorum olacak bu kuzucuğun iki boyu var ikisininde özellikleri aynımı yani sadece boyut farkımı var ve memnunmusunuz ben küçük olan boyunu beğendim çantada taşıması kolay olsun diye eğer öneriyorsanız hemen şimdi sipariş vericem

Küçük boyda kalp atışı sesi yerine akıntı sesi var. Boyutları dışında tek fark bu sanırım.

kızlar bebek arabası alıcaz ama karar veremedim siz ne kullanıyorsunuz rahat hafif en önemlisi taşıma tabiki ağır birşey istemiyorum katlanan istiyorum ama ondada kuzum rahat edermi bilmiyorum sizce ne alalım:26:

kızlar bebek arabası alıcaz ama karar veremedim siz ne kullanıyorsunuz rahat hafif en önemlisi taşıma tabiki ağır birşey istemiyorum katlanan istiyorum ama ondada kuzum rahat edermi bilmiyorum sizce ne alalım:26:
Bende hala karar veremedim.Çift yön,3 teker,hafif bir araba bulamadım.
kızlar bebeğiniz bezinde sadece idrarı olduğunda kokuyormu?
bizimkinde baya oluyor özellikle altını açmayı geciktirince, bazen gazındada koku oluyor..

Evet cnm kokuyor.
Ayrıca bebeğim hasta oldu.Doktor öksürük şurubu ve ateş düşürücü verdi.Sizler ne kullandınız hasta olunca?

simarik34 arkadaşım bişey daha eklemek istiyorum inşallah bebeğini sallayarak uyutmuyorsundur ben çünkü ilk kızımda böyle bir hata yaptım 5 yaşına kadar ayağımda salladım çünkü ilk deneyimim bişey anlamamıştım e birden düzeniniz değişiyo rahata alışık oluyorsunuz bebek olunca bütün düzeninizi onun üzerine kuruyorsunuz zordu yani ama bu kızımda daha deneyimli olduğumu düşünüyorum karyolasını sallanan model almıştım ona rağmen çoook gerekmedikçe sallamıyorum hatta bi yandan şu anda onunla mücadele ediyorum inat ettim sallamıcam diye emzikle oyalamaya çalışıyorum aslında emziğide almıyo ağzında geveliyo elimle tutuyorum o ittiriyo yani biraz sabırlı ve fedakar olursak aşamayacağımız sorun yoktur

bende aağımda sallamadım hiç hatta arada sallayım diyorum basıyo çığlığı şimdi omzumda uyuyo sonra yatırıyorum o da iyi mi oldu kötü mü biemiyorum :)

yok sallamıyorum canım,gece uykusuna yatarken biraz asabi oluyor kaka saatine denk geldiginden o yüzden gogsumde uyuyor,emerek..
ama gündüzleri kendi halinde uyuyorr.. hatta demin uyumustu sucu geldi uyandı,şimdi suratıma bakıyor bönn bönn gitmek üzereee :)) ama artık cok sıcrar oldu yaa... 1 haftadır sıcrıyorr..kollarından kendi korkuyorr...
tam sizin haftalarda başladı sıçramalar sonrada gündüz uykumuz kalmadı umarım sizde öyle olmaz :(

canım merhaba bence hiç telaşlanma bizimde 2.ay aşısında ateşini ölçtüm 37.5 tu ama gayette keyfi yerindeydi benim pimpirikliğim ben yinede ablasının ateş düşürücüsünden 1 çay kaşığı verdim. zaten bebeklerin vücut ısısı büyüklerinkinden daha fazla olurmuş.
benne öncesin nede sonrasında bişi vermedim...

bebek arabamızı geçen hafta netten aldık özelcandan bilindik bi site

Bende hala karar veremedim.Çift yön,3 teker,hafif bir araba bulamadım.
biz hafif kolay açılıp kapanan çift yönlü aradık ve baby 2 go proton aldık 6.800 gr 350 tl civarı şimdilik menunum ama sepeti küçük gerçi o tarz arabaların hep sepeti küçük oluyo

3 teker en hafif kraft jogger var sanırım 7100 gr ama tek yönlü 305 tl civarı

mağazanın kendi güvenilir 3-4 yerde şubesi var hep ordan alışveriş yapıyoruz ama sitesini bilmiyorum, ödeme aşamasında https'e yönlendiriyorsa çok büyük ihtimalle güvenilirdir. ama internette her zaman sanal kart tavsiye ederim, site güvenli olabilir belki bilgisayarın değildir;)

merhaba canım özelcan bilindik bir mağaza ben de internet sitesinden aldım çoğu ihtiyacımı. rahatlıkla alabilirsin yani:)

Back