- 20 Ekim 2011
- 247
- 43
- 68
- Konu Sahibi antidepresif
- #28.141
Mrb arkadaşlar bebeklerinize su veriyormusunuz ... emziriyorum ama yine su versem mi kararsız kaldım bazıları ver diyo bazıları anne sütünden alıyor zaten gerek yok diyor ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb arkadaşlar bebeklerinize su veriyormusunuz ... emziriyorum ama yine su versem mi kararsız kaldım bazıları ver diyo bazıları anne sütünden alıyor zaten gerek yok diyor ...
canım durduk yere neden su vereceksin ki..
ben çok ağladığında emziğine bir damla pekmez sürüyorum, ağlama krizlerimiz oluyor yani o zamanlar.kaka sorunumuz var o yüzden hergün birçay kaşığı zeytin yağı içiriyorum ve bunları dengelesin susuz kalmasın diye rezene kimyon demliyorum ya da milupanın bebek çaylarından var onlardan veriyorum. ayrıca su vermedim hiç.. emziriyorsan ve benim gibi pekmez mucizesine muhtaç değilsen su verme bence senin sütünden alır.
bu bebek arabasından kullanan var mı kızlar ? varsa yorumlarınızı bekliyorum
yoksa da tavsiyelerinizi bekliyorum
BABY2GO PROTON BEBEK ARABASI KIRMIZI GittiGidiyor'da 51727057
canım ben kullanmadım ama doğumdan önce gezdiğim mağazalarda en kullanışlı bu araba geldi sanki..
4e katlanması ayrı bir pratiklik azıcık yer kaplıyor.. dik duruyor, bizde sonraki hafta sonu alıcaz.. elimde var şu anda babymax araba ama çok hantal.. eşime arkadaşı vermiş fazla kullanmamışlar.. ama sinmedi içime işte
aklımda bir de kraftın travel system'i var.. taşıma koltuğunu istemiyorum ayrı satan yer bulursam.. ve gözüme kullanışlı gelirse belki onu düşünürüm..
aranızda kullanan var mı kraftınkini??
ben veriyorum canım, bir iki çay kaşığı
saol cnm birde 3 ay kontrolümüzde doktorumuzada sorıyım..
Biz kraftın bu modelini aldık Kraft Atlanta Bebek Arabası - e-bebek.com tam yatabiliyo bebeğim içinde çift yönlü kolay açılıp kapanıyo aradığım özellikler var çok araştırdım en sonunda bunu aldım memnunuz...
Birde eklemek istedim baby2go bende bakıyordum ama internetten o markanın yorumlarını okudum diğer ürünlere göre zor itiliyormuş ondan vazgeçtim...
suyun ne zararı olabilirki? bence verirsen iyi vermezsende kötü değil.. bilmem anlatabildimmi :) bu kadar düşünme yani![]()
Suyun zararı diyemeyiz belki ama 2 çay kaşığı su içen bir bebek anne sütünü 2 çay kaşığı az içecek demektir. Çünkü onların midesi şu anda yarım kepçe kadar bile değil. Ve aldıkları her damla anne sütü onlar için bir porsiyon yemek demek
Ben su vermiyorum, sadece çok kusarsa ve ağzında beyaz kalıntı varsa ağzının acı tadı deşisin diye kaşığı suya daldırıp yalattırıyorum.
Bu arada bugün 3. ay kontrolümüz vardı, gelecek aya ek gıdaya başlama kararı aldık. Ama öğün olarak değil de tadımlık.
bu da bizim ilk yoğurt deneyimimiztattırmaktan çekinmeyin bence.. sonuçta karnını doyurmuyorlar
Eki Görüntüle 375571
bu da bizim ilk yoğurt deneyimimiztattırmaktan çekinmeyin bence.. sonuçta karnını doyurmuyorlar
Eki Görüntüle 375571
bizim su biberonumuz bile ayrı :)
2 aylık olmadan 2-3 çay kaşığı veriyordum ama bir de şöyle düşündüm anne sütü/mama .. hernekadar su oranı yüksek olursa olsun suyun yerini hiçbirşey tutmaz.. nasıl ki biz bile sadece çorba içmiş olsak peşine suyu içiyorsak o minik insanlar da öyle.. mama "porsiyonumuz" arttı.. 4-4 buçük saatte 150ml... mama arasında da çekebildiği anne sütünden de faydalanıyor.. ayrıca artık havalar ısındı evler daha da sıcak olmaya başlıyor... günlük 30-40ml buluyordur verdiğim su.. hele uyurken yavrumun artık ağzı mı kuruyor tam bilemedim ama 1 buçuk saat sonra yalanarak uyanıyor.. 2 yudum su veriyorum devam ediyor uykusuna..
suyu verirken de dikkat edin ılık olsun.. azcık bile soğuk olan su gaz yapabilir..
Ay çok tatlı yaaa:))) Kaç aylık oldunuz? Ben yoğurdu kendim yapıyorum ama yine de vermeye çekindim. Şimdilik armut tattı mercimek kadar bir de hindistan cevizi...
Allah nazarlardan saklasın ne kadar tatlı bişey bu yalanıp duruyo ya boncuk :) çok tatlı Allah size bağışlasın ben de dün limon yalattım ama bi tepki vermedi misket kafam :)
sağol canım
3 ay 10 günlük olduk :) çizelgemde göründüğü gibi..
2 aylıkken elma yalattım.. 2haftadır da 2-3 kez elma suyu verdim 10-15 ml falan... peynir ezip veriyorum tadımlık..pekmez, reçel, salatalık :))
dün armut yalattık biraz... yoğurt ta sutaşınki :) ama yoğurdu öğün olarak vermeye başlayınca kendim yapıcam.. organik süt gibisi yok..
sağol canım, Rabbim evlatlarımızı kem gözlerden korusun... limonu deneyim bende :) tepkisini merak ediyorum
Elma suyunu cam rendede mi rendeliyorsun? Nasıl yapıyorsun?