• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ocak anneleri forumu uzun süre takip ettikten sonra bende aranıza katılmaya karar verdim 23 ocakta oğlumu kucağıma aldım sorunsuz geçen hamileliğimden sonra hiç istememe rağmen sezeryanla doğurmak zorunda kaldım ve uslu sakin bir bebeğim olmasını beklerken son derece gazlı sinirli sürekli ağlama krizlerine giren dakikası dakikasını tutmayan yaramaz bi oğlum oldu. en sinirli en umutsuzluğa kapıldığım anlarda forumda yazdıklarınızı okuyup yanlız olmadığımı anlıyorum ve bu beni inanılmaz mutlu ediyor hepinize teşekkürler:)

Merhaba yellowcrocus aramıza hoşgeldinn :))

lymonata ne giydireceksin dışarı çıkarken , hani kanguruya koyarken.. :26: bende çok istiyorum ama korkuyorum üşütücem diye.

dün gezdik biraz hava alalım oğlumda alsın dedik , aldı havasını :) gece boyu gazdan bağırdı , hala da ara ara efkar basıyor ve çıkar çıkar bitiremedi gazı... :) neyse çok şükür hasta etmeden tamamladık gezmeyi.. aslında üşütmedik ama demekki ağzından bie giryo bu yel, gaza hazırlıklıydım.. ama malesef bukadarına hazır değilmişim :( öyle çok ağlayınca acaba başka biryerimi ağrıyor diye dayanamadım ağrı kesici verdim. kaç saat aç kaldı sancıdan mama bile yediremedik epey.. sonra uydu aç olarak, uyandırıp yedirmeyede korktum yeniden başlayacak diye.. uyanmasını bekledim, 2de uyudum, 4 de uykusunu almış olarak uyandı beyfendi, 7ye kadar uyumadı, sonrada ben uyuyamadım. Bir daha nasıl çıkıcam dışarı bunları göze alarak bilemiyorum :)

Son düzenleme:
bu arada dün kendime kıyafet aldım yeni cicilerime bakamadım bile, oğlumada oyun halısı aldık :) sabah 5 dk bıraktık ilgisini çekicek gibi.. inşallah yani:)

merhaba ocak anneleri forumu uzun süre takip ettikten sonra bende aranıza katılmaya karar verdim 23 ocakta oğlumu kucağıma aldım sorunsuz geçen hamileliğimden sonra hiç istememe rağmen sezeryanla doğurmak zorunda kaldım ve uslu sakin bir bebeğim olmasını beklerken son derece gazlı sinirli sürekli ağlama krizlerine giren dakikası dakikasını tutmayan yaramaz bi oğlum oldu. en sinirli en umutsuzluğa kapıldığım anlarda forumda yazdıklarınızı okuyup yanlız olmadığımı anlıyorum ve bu beni inanılmaz mutlu ediyor hepinize teşekkürler:)

merhaba aramıza hoşgeldin:) yadıklarını okuyunca acaba ben mi yazdım dedim:)) aynen benim de gazman oğlumu 23 ocakta normla doğumu çoook istememe rağmen sezeryanla aldım:16: inan yalnız değilsin hepimiz aşağı yukarı aynı dertleri yaşıyoruz:)

canım biz neredeyse her gün dışarıdayız oğluşla çıkmadığımız gün çok nadirdir. ben hava almanın oğlumu daha çok rahatlattığını düşünüyorum. yaklaşık 10 gündür çok fazla sarmıyorum artık oğlumu içine uzun kollu çıtçıtlı altına patikli pantalon üstüne zıbın giydiriyorum birde montunu çekiyoruz üstüne oh mis gibi oluyor:)) ama çorap da giydiriyorum en çok ayaklarını sıcak tutmaya çalışıyorum. biraz soğuk almaya da alışsın fazla korunmaya alışmasın:) ben bir hırka alıp üşümediğime göre oğlumun da üşüdüğünü düşünmüyorum. ensesini falan kontrol ediyorum yine de sık sık. bazen hafif esinti olmuyor mu oluyor ama dert etmiyorum çok rüzgarın ters yönüne çeviriyorum okadar havalar ısınıyor artık çok korumuyorum yani.

merhaba aramıza hoşgeldin:) yadıklarını okuyunca acaba ben mi yazdım dedim:)) aynen benim de gazman oğlumu 23 ocakta normla doğumu çoook istememe rağmen sezeryanla aldım:16: inan yalnız değilsin hepimiz aşağı yukarı aynı dertleri yaşıyoruz:)

teşekkür ederim hoşbulduk .yazılarını takip ediyorum oğluşlarımız da okuduğum kadarıyla genelde aynı özelliklere sahip bi tek şu dışarı olayında farklıyız malesef ben oğlumu hala dısarı cıkaramıyorum dısarı cıkınca basıyo yaygarayı gecen gün bi alısveriş merkezine gidelim dedik ağlaya ağlaya burnumuzdan getirdi dün de hava güneşli diye 5 dakikalığına asağı indireyim dedim gözlerini güneşten acamayınca sinir küpüne döndü kosarak geri yukarı çıktık:(

teşekkür ederim hoşbulduk .yazılarını takip ediyorum oğluşlarımız da okuduğum kadarıyla genelde aynı özelliklere sahip bi tek şu dışarı olayında farklıyız malesef ben oğlumu hala dısarı cıkaramıyorum dısarı cıkınca basıyo yaygarayı gecen gün bi alısveriş merkezine gidelim dedik ağlaya ağlaya burnumuzdan getirdi dün de hava güneşli diye 5 dakikalığına asağı indireyim dedim gözlerini güneşten acamayınca sinir küpüne döndü kosarak geri yukarı çıktık:(

Arkadaşlar bende 30 Ocakta bebegimi dünyaya getirdim.Forumu yakından takip ediyorum fakat bir türlü yazmak kısmet olmadı :( Benimde normal istememe rağmen sezeryanla Zeynep Şule adında bir kızım oldu.Çok şükür Allah'a bu zamana kadar gaz problemi uyku problemi yaşamadık uslu bir meleğim var.Fakat iki gündür doktor hariç hiç dışarı çıkmamamıza ragmen kızım grip oldu:( iki gündür burnu tıkalı akıyor gözleri akıyor serum fizyolojik damlatıp burun aspiratörüyle sümükcükleri çıkartmaya çalışıyoruz.Mazlum Mazlum bakması beni mahvediyor yarın aile hekimimize götüreceğim.odasını nemli tutmaya çalışıyoruz,ama sizin de önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden çok teşekkür ediyorum.Hepinize kuzularınızla sağlıklı günler inşaallah..

canım bence bebeğini mutlu olduğu anlarda kısa kısa dışarı çıkmaya alıştırmayı dene. yaz geliyor çünkü hava çok güzel biraz temiz hava almak sana da çok iyi gelecektir. çok zorlamadan bebeğini zamanla dışarıda bulunduğunuz zamanı artırarak dışarı çıkmayı deneyin bence eminim sevecektir:16:

Arkadaşlar bende 30 Ocakta bebegimi dünyaya getirdim.Forumu yakından takip ediyorum fakat bir türlü yazmak kısmet olmadı :( Benimde normal istememe rağmen sezeryanla Zeynep Şule adında bir kızım oldu.Çok şükür Allah'a bu zamana kadar gaz problemi uyku problemi yaşamadık uslu bir meleğim var.Fakat iki gündür doktor hariç hiç dışarı çıkmamamıza ragmen kızım grip oldu:( iki gündür burnu tıkalı akıyor gözleri akıyor serum fizyolojik damlatıp burun aspiratörüyle sümükcükleri çıkartmaya çalışıyoruz.Mazlum Mazlum bakması beni mahvediyor yarın aile hekimimize götüreceğim.odasını nemli tutmaya çalışıyoruz,ama sizin de önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden çok teşekkür ediyorum.Hepinize kuzularınızla sağlıklı günler inşaallah..

çok geçmiş olsun. umarım biran önce iyileşir bebeğin. serum fizyolojikten başka önerim olamayacak malesef benim de hiç başımıza gelmedi henüz umarım gelmez de. ama doktora götür bence çok küçükler henüz.

kızlar bebekleriniz aarada balkona falan çıkarın hava almak çok iyi geliyor. ben çıkarıyorum kanguruyla pazara gittik yüzü açıktı . bacaklarına 2 alttlık giydiriyorum bana kızıyolar üşütürsün diye ama bilmiyorum arada burun tıkanıklığı çok oluyor . geçiyo tekrar geliyo uğraşcaz artık

çok geçmiş olsun. umarım biran önce iyileşir bebeğin. serum fizyolojikten başka önerim olamayacak malesef benim de hiç başımıza gelmedi henüz umarım gelmez de. ama doktora götür bence çok küçükler henüz.

çok teşekkür ederim.Allah yavrularımızı esirgesin,ortalıkta salgın var bize de babamızdan geçti zaten grip.sizler de bebeklerinize ve kendinize çok dikkat edin.Mevsim geçişlerinde oluyor maalesef:(Kıyamıyorum ya onun gözleri çok çaresiz bakıyor onu öyle gördükçe ben ağlıyorum yarın sabah erkenden doktordayız inşaallah.Minicik can ya onun ne canı var ki fort fort burnunu çekmeye çalışıyor :( :2::2::2:

canımmm ne acelesi varmış oğluşunun aa diş mi çıkarıyor yoksa bu minik:))) doktordan gelince haber et mutlaka beklemedeyim:)) biz de yarın doktor amcamıza gidicez çok heyecanlıyım:)
bu arada ben rota aşını yaptırcam kızlar sormuşsunuz ben de cevap vereyim dedim:))

Aaa olur mu, tam yılbaşı öncesi, 1 ay erken doğacağız da dişi mi erken çıkaramayacağız:))

Bugün bütün gün Ankara güneşinde gezdik oğlumla. Pek mutluyduk:)

Rota aşısını ben de yaptırdım. Yazları köye gidiyoruz, ordan mikrop kapabilir, Ankara'nın suyu zatwn malum:)

kızlar yarın doktora gideceğimiz için salı günü arkadaşımla birlikte yürüyüşe ve spora başlıyoruz:)) tempolu yürüyüş daha faydalı olacağı için bebek arabasıyla uğraşmak istemiyorum kangurunun içine atıcam oğluşu sahil boyunca yürüyüş yapıcaz vee umarım ben hem sıkılaşıp hem kilo vericem:1:

kanguru tecrübelerini paylaşirmısın şekeriimm sanırım benimde almam gerekecek =)

geçmiş olsun canım tez zamanda atlatır inşallah ...burun tıkanıklığıyla bizde uğraşıyoruz...ben arada oğlumun burnuna sütümden damlatıyorum o zamanda açılıyor...

canım aramıza hoşgeldin evet yalnız değilsin...oğluşlar hep aynı =))

kızlar kilolardan bahsetmişsiniz benim derdim bel ve karnımdaki çatlaklarla eşime göre çok abartılacak değil ama bana göre hüsran:5: 56 kiloyla hamile kalmıştım 73le doğuma girdim hastaneden eve geldiğimde 61 kiloydum şuan 54 kiloyum 3 aylık olduk normal kilomunda altına indim çok boyluda değilim 1.65 boyum zayıf durmuyorum hafifte basenliyim aynada giyinikken kendimi beğeniyorum lakin soyununca çatlak hafifte sarkık bi karın var acil toparlanmam ve çatlaklardan kurtulmam lazım kızımla yazın deniz keyfi yapmayı planlıyordum ama bu halde sadece mayo kullanabilirim tabi daha çok zayıflayıp bacaklarımdada çatlak oluşturmazsam doktorum hergün sıcak soguk duş ardındandan bol bol kremlen geçmez sanma geçer dedi sanki rengi değişti ama bu kezde sanki etim sıkışmışta iz kalmış gibi oluyor sizin çatlaklar ne alemde hamileyken :26:

günaydın kızlar..
bugün benim için özel bi gün diyete ve spora başlıyorum.. kesin kararlıyım..
bugün tartıldım başlıyorum diye oda ne tam 2 kilo fazlayım :((( ben hakettim bunu emzirmeye güvenip tatlıları götürdüm :(
1-0 yenik başlamış hissediyorum kendimi:(
akşamları oğlumu eşime bırakıp 1 saat tempolu yürüycem..
etimi, balığım,ı yumurtamı doğru düzgün yiyip.. tatlı v.s kesicem..
hedefim hazirana kadar 8 kg eylüle kadar tekrar 8 kg vermek.
inşallah başarırım..

günaydın kızlar..
bugün benim için özel bi gün diyete ve spora başlıyorum.. kesin kararlıyım..
bugün tartıldım başlıyorum diye oda ne tam 2 kilo fazlayım :((( ben hakettim bunu emzirmeye güvenip tatlıları götürdüm :(
1-0 yenik başlamış hissediyorum kendimi:(
akşamları oğlumu eşime bırakıp 1 saat tempolu yürüycem..
etimi, balığım,ı yumurtamı doğru düzgün yiyip.. tatlı v.s kesicem..
hedefim hazirana kadar 8 kg eylüle kadar tekrar 8 kg vermek.
inşallah başarırım..
hadi bakalım gazan mubarek olsn canım :71: bende nisanda başlayım diyorun inşlh olur

kızlar kilolardan bahsetmişsiniz benim derdim bel ve karnımdaki çatlaklarla eşime göre çok abartılacak değil ama bana göre hüsran:5: 56 kiloyla hamile kalmıştım 73le doğuma girdim hastaneden eve geldiğimde 61 kiloydum şuan 54 kiloyum 3 aylık olduk normal kilomunda altına indim çok boyluda değilim 1.65 boyum zayıf durmuyorum hafifte basenliyim aynada giyinikken kendimi beğeniyorum lakin soyununca çatlak hafifte sarkık bi karın var acil toparlanmam ve çatlaklardan kurtulmam lazım kızımla yazın deniz keyfi yapmayı planlıyordum ama bu halde sadece mayo kullanabilirim tabi daha çok zayıflayıp bacaklarımdada çatlak oluşturmazsam doktorum hergün sıcak soguk duş ardındandan bol bol kremlen geçmez sanma geçer dedi sanki rengi değişti ama bu kezde sanki etim sıkışmışta iz kalmış gibi oluyor sizin çatlaklar ne alemde hamileyken :26:

ben hamileyken sürekli bebek yağıyla yaglanıyodum ne karnımda ne de basenlerimde çatlağım vardı ancak karnımın altından göğsüme kadar siyah kalın bi çizgi olusmustu ve hala da gecmedi üstüne bide doğumdan sonra çok hızlı kilo verdiğim için basenlerimde yırtıklar olustu ben suan 56 kiloyum daha fazla vermek istemiyorum ama oğlusum beni oturtmuyoki her fırsatta dinleniyorum bol bol tatlı yiyorum enerji olsun diye

Back