• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

haydu t bende sana katılıyorum aç karnına tartıya çıkmak lazım zaten en sağlıklı sonucu bu şekilde alırız.

normalde hep sabahları tartılırım zaten canım ama bebeğimi tartmak için önce kendim çıktım mecbur ve 2 kilo almış görünüyorum normalde hangi saatte tartılırsam tartılayım bukadar çıkmıyordum neyse yarın bakıcaz artık kaç çıkıcam:))

Ay kızlar hiç kilo demeyin bana yaaa. Yaz da yaklaşıyor, memlekette şimdiden kaç yüz tane düğün daveti var, hiçbir elbisemin içine giremiyorum:((

kızlar aşılarınızı doktorunuz mu yapıyor yoksa aile hekimliğinde mi yapılıyor?
Ben aile hekimliğinde yaptırıyorum. Sadece devletin karşılamadığı aşıları özelde yaptırdım.

Ay kızlar hiç kilo demeyin bana yaaa. Yaz da yaklaşıyor, memlekette şimdiden kaç yüz tane düğün daveti var, hiçbir elbisemin içine giremiyorum:((

e ne güzel söylemişsin yaz geliyo diye yazın daha kolay kilo veriliyo valla yazın bu kiloları verdik verdik yoksa yandık

Ben yaş mayayı olduğu misket büyüklüğünde yuttum, sonra su içtim. Bugün de int.ten maya tableti siparişi verdim. Ay benim üzerimde çok büyük psikolojik baskı var, görümcem oğlunu 3 yaşına kadar emzirmiş:)) Benim de bi 1 yaşını bulsun di mi:))

neeeyyy 3 mü :52: :9:

ayy aynen ya bizimkilerde sözleşmiş gibi bir ton düğün var böhhhüüüü :43:

bu arada biraz geciktik ama biz yarın 2. ay kontrolümüze gideceğiz..aşı olacağız ya çooook tırsıyorumm :26:

kızlar ya 2 kilo almışım:53: tamam zaten kabul ediyorum çok yiyorum çoğu da boş kalori ama bu bir kaç gündür dikkat etmeye başlamıştım ufak ufak ve 2 kilo almışım şoktayım okadar yerken almıyordum da azaltınca nasıl aldım anlamadım ya şevkim kaçtı:19: diyet yapamam zaten sütüm daha önemli kilolarımdan ama boş kalorileri çıkartırsam hayatımdan çok rahat kilo veririm ki ben diyordum aksine alırmışım:1:

canım yediklerin içtiklerin herşey farkettiriyo benim gün içinde mutlaka 2 kilodan fazla farklı tartılıyorum :)

meraba kızlar.. biraz önce oğlumu banyo yaptırırken farkettim hızlı hızlı nefes alıp verirken göğüs kafesi içine çöküyordu..
siz bebeklerinizde hiç rasladınızmı böyle bi duruma nete biraz baktım iyice kafam karıştı, korku bastı beni.

slm anişler geçen hafta sonu hem kötü hem güzel günler geçirdik güzeli mudanyaya balık yemeye gittik bebişle ne kalabalıktı çok bekladik sparişi hemen gelmedi kızımda ağladı tıkış tıkış bi yerdi çıkardım memeyii emzirdim heheheeee amannnn yavrumdan önemlimi kuzum kakasını yapamayı kaç gündür ik günde 1 kez yapıyo çok gine dr gitcez yarın bakalım ara ara fincanla 30 cc mama veriyorum geçen hafta 4 kez felan verdim bu hafta gün aşırı hiç doğru dürüst kilo alamıyoruz sütüm azdr die stres yaıyorum aynen davul gibi oldum ilk ay herkes giibi bizde 1 kilo aldık sonra çok az aldık ama maşlah boyumuz11 cm uzadı iyiki kızım gelmiş onu çok seviyoruz

kızlar bebeği kabız olanlar için söylüyorum ben yaptım sizde yapın muhakkak doktora götürdüm fitil verdi bende fitil verdim ama sürekli sürekli fitil e ihtiyacı oluyordu fitilsiz kakasını yapamıyodu tekrar sordum ateş ölçer varya onu makatından yarım santimlik sokundurun ve genişletmeye çalışın günde 4 kez 2 dakika yeterli dedi. sokup çevirin azıcık... 1 hafta sonra sonuç verdi hiç zorlanmadan yaptı daha sona tekrar yaptı . ve makata sokup genişletmeye çalıştığınızda gazını bile çıkartıyor

kızlar bebeği kabız olanlar için söylüyorum ben yaptım sizde yapın muhakkak doktora götürdüm fitil verdi bende fitil verdim ama sürekli sürekli fitil e ihtiyacı oluyordu fitilsiz kakasını yapamıyodu tekrar sordum ateş ölçer varya onu makatından yarım santimlik sokundurun ve genişletmeye çalışın günde 4 kez 2 dakika yeterli dedi. sokup çevirin azıcık... 1 hafta sonra sonuç verdi hiç zorlanmadan yaptı daha sona tekrar yaptı . ve makata sokup genişletmeye çalıştığınızda gazını bile çıkartıyor

merhaba bişey merak ettim kabız derken kakasını sertmi yapıyo bizimde yeni yeni başladı sert değil ama 4 günde bir yaptığı oluyo bizim miniğin.bizede doktorumuz bi toz verdi sütümle karıştırıp veriyorum ancak o zaman yapabiliyo oda sert değil sulu bir şekilde bu kabızlık sayılmıyormuş sert olursa kabız demekmiş

Teşekkürler, gönderdim:)
aldım msjı sağolun

Ben yaş mayayı olduğu misket büyüklüğünde yuttum, sonra su içtim. Bugün de int.ten maya tableti siparişi verdim. Ay benim üzerimde çok büyük psikolojik baskı var, görümcem oğlunu 3 yaşına kadar emzirmiş:)) Benim de bi 1 yaşını bulsun di mi:))
3 çok yahu :27: gerçi süt olsa ne kadar emziririm bilmiorum :9:
meraba kızlar.. biraz önce oğlumu banyo yaptırırken farkettim hızlı hızlı nefes alıp verirken göğüs kafesi içine çöküyordu..
siz bebeklerinizde hiç rasladınızmı böyle bi duruma nete biraz baktım iyice kafam karıştı, korku bastı beni.
bizdede oluyo bana normal geldi hıçkırıncada oluyo

şu oto koltuğunun baş kısmının yanları çok kapalı bugün gördüm eşimde çocuklar sağı solu göremiyo yolda bakınamıyolar diye yorumlar okuduğunu söyledi bilginize ,yandan çekilmiş fotosu da yok ayrıca :34:

şu oto koltuğunun baş kısmının yanları çok kapalı bugün gördüm eşimde çocuklar sağı solu göremiyo yolda bakınamıyolar diye yorumlar okuduğunu söyledi bilginize ,yandan çekilmiş fotosu da yok ayrıca :34:

böyle olması daha iyi canım benim açımdan uyuduğu zaman kafası eğilmez ..

merhaba güzel anneler...
biz bugün doktor amcamıza gidemedik babamızın acil bir işi çıktı bırakamadı işini pazartesiye erteledik randevumuzu. çok da merak ediyordum oğluşun boyunu posunu sağlığını napalım kısmet pazartesiye artık oğluş iyi olsun yeter ki:16:

merhaba güzel anneler...
biz bugün doktor amcamıza gidemedik babamızın acil bir işi çıktı bırakamadı işini pazartesiye erteledik randevumuzu. çok da merak ediyordum oğluşun boyunu posunu sağlığını napalım kısmet pazartesiye artık oğluş iyi olsun yeter ki:16:

pazartesiye kdr iyice büyür annesi :)

ayyy bugün benim oğlan mızmızmızmız neden anlamadım ya uyku akıyordu gözlerinden yok uyumadı aldım kucağıma anında kapattı gözlerini uyudu:53: bana mı gıcığı anlamadım:)) yok yok anasını özlemiş benim kuzu ondan:)))

ayyy bugün benim oğlan mızmızmızmız neden anlamadım ya uyku akıyordu gözlerinden yok uyumadı aldım kucağıma anında kapattı gözlerini uyudu:53: bana mı gıcığı anlamadım:)) yok yok anasını özlemiş benim kuzu ondan:)))

canım benimki 5 gündür öyle.. kucağımda uyuyor bırakıyorum yatağına uyanıyor..
sabah kalkıp akşam yattı büyük adam gibi..

Al benimki de aynısı :) Dün akşam üzeri, uyku saati olmasına rağmen uyamam da uyamam diye diretti. Babası geldi, ona da direndi. Gözleri artık uykusuzluktan kıpkırmızı oldu, en sonunda gittim yatak odasına, ışıkları kapadım, mememi dayadım buna, öfleye pöfleye uyudu:) Sabah da yine aynı huysuz, yaşlı amcalar gibiydi. Meğer bağırsakları rahatsız ediyormuş çocukcağızı. Bezini iki kere doldurunca ağlaya ağlaya uyudu. Arada böyle nöbetlerimiz oluyor nedense.

canım benimki 5 gündür öyle.. kucağımda uyuyor bırakıyorum yatağına uyanıyor..
sabah kalkıp akşam yattı büyük adam gibi..

Al benimki de aynısı :) Dün akşam üzeri, uyku saati olmasına rağmen uyamam da uyamam diye diretti. Babası geldi, ona da direndi. Gözleri artık uykusuzluktan kıpkırmızı oldu, en sonunda gittim yatak odasına, ışıkları kapadım, mememi dayadım buna, öfleye pöfleye uyudu:) Sabah da yine aynı huysuz, yaşlı amcalar gibiydi. Meğer bağırsakları rahatsız ediyormuş çocukcağızı. Bezini iki kere doldurunca ağlaya ağlaya uyudu. Arada böyle nöbetlerimiz oluyor nedense.

kızlar sormayın dün aynen uyku saati yok uyumuyor inat etti babası uğraştı ben uğraştım yok normalde 8 8buçuk gibi uyur 9 oldu hala bakınıyor hiççç niyeti yok uyumaya belli bıraktım yatağına bir wcye gideyim dedim:) aaa geldiğimde bir baktım uyumuş çocuk:53: ee madem uyuyacaktın niye uğraştırdın okadar:20: gece keyifsizdi kıvrandı durdu sabah da pek mutlu uyanmadı. amaa derdimiz varmış marmelattee dediğin gibi 2 kere doldurdu bezini hem de ne doldurmak aynı oranda gaz da çıktı tabi:))) rahatladı şimdi yawrum gülücükler saçıyor amaa yok yine de uyumaya niyeti yok:19: mızmızmız bugün:1: off bizim her gün böyle krizdi azaldı şimdi ama yine tutuyor işte arada:31:

Back