2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

herkeze günaydın kızlar
hadi ya bende 2 kere yedim
canım benim ya ne güzel haberlerle gelmişşin. benım tansıyonum 9,6 çıkıyo canım. sorduğun için sağol şu magnezyum olayını sorayım doktora 3 hafta sonra. hurma olayını gelince ben ilk üç hergun yedim valla allahtan bişey olmadı kuzuma. doğumu kolaylaştırma özelliği varmış bende okumuştum onu. son aylarda ye falan diyorlar. bende ciğere taktım şimdi. çok severim arnavut ciğerini 2 kere de yedim. uarım bişey olmaz
ay ben çok merak ediyorum dim çayını iyi eğlenceler canım

:44: BENİMDE POPİŞİM AĞRIYO BENDE MAGNEZYUM İÇEYİM Mİ ? çünkü randevuma daha çok var 2 ağustos da gidicem

nasılsınız bugünn? herkese iyi hafta sonları diliyorum
şekercik bakılan değer ikili testteki free ßHCG , bende 67.9 ama bakalım cinsiyetimiz belli değil, ama doktor h,çbir alakası yok dedi cinsiyetle, normal değerlerin dışındaysa zekayla ilgili problem olabilirmiş sadece kkda bunla ilgili çok topik var, biçok kişininki uymamış canım

çok sevindim canım prensesine, bi prens, bi prenses benim de hayalim

kızlar bende göbişimin resmini paylaştım :26: eşim öğrense beni furur heralde ama olsun bugün öle bi yaramazlık yapasımız geldi bebişimizle

kızlar bende göbişimin resmini paylaştım :26: eşim öğrense beni furur heralde ama olsun bugün öle bi yaramazlık yapasımız geldi bebişimizle

göbüşün nerde ben göremeedim benim göbüşüm hiç şişmemiş kocam söyledi beni üzdü sonra şaka yaptm dedi . ama ben farketiyorum şiştiğini

biz geldik :))))
doktorum doğuma girmişti randevuya 1 saat geç girdik ama heyecandan ölecektik yaa
neyse bebişi gösterdi 117 gr ve 14 cm imiş bizim kuzu
sonra içinizden ne geçiyor cinsiyet için dedi ben baştan erkek hissediyordum ama şimdi kız hissediyorum dedim
eşim de baştan beri kız diyorum dedi. sonra siz şuan görüyormusun dedi tabiki görüyorum
size de şimdi göstericem dedi miniğim aç bacaklarını bakalım annen baban görsün dedi
ultrason cihazıyla karnıma şiddetli bi deprem etkisi yarattı bebiş hemen açtı
görüyomusunuz dedi çok net pipiyi gördük :) OĞLUŞUMUZ oluyor
çok mutluyuz yaaa bi an erkek dedi bu kadar sevineceğimi düşünmemiştim kız isterken erkek haberine

bi de dedim ben ikili tarama testinden fıstık gibi deyince kız diye düşündüm :) doktor kahkaha attı bu kadınlara şaşıyorum nerden ne çıkarıyosunuz dedi
bu arada ikili ve dörtlü test yapılcaktı ama risk oranı çok düşük çıktığı için dörtlü teste gerek görmüyorum. ama illa yapılsın dersen yaparız dedi. ben de gerek yok dedim testler ben de stres yaratıyor zaten.

bu arada çin, rus takvimi, karnımın öne doğru sivrilmesi, yüzümün daha da pürüzsüzleşmesi bunları hepsi tuttu. ben ikili testimin sonucunu yeni aldım. hemen free b-hcg ye baktım. 17.3 yani o da tuttu. merak eden arkadaşlar için yazmış olayım :)

Son düzenleme:
merhabalar güzel bir hafta sonu gecirmenizi diliyorum. Ben evde olacagim hafta sonu Evdeki camasirlari hal ettim oleyyyy

pazartesi de benim doktor kontrollüm var insallah insallah güzel seyler söyler doktorumuz.

Dün aksam esimin ailesini aradik kandillerini kutlamak icin, sen ara dedi (ben bek aramiyorum oyüzden) neyse ki aradim sevmedigim kücük görümcem acti telefonu simarikla konusmak zorunda kaldim esimin ailesine alisamadim alisamicam da. Allahtan uzaktalar. Bu sende de türkiye izini yok planda ooooh rahatim. Bi daki yaza allah izin verirse bebek göstermeye gideriz allah nasip ederse.

canım sen 15 haftalıksın değil mi ?cinsiyet belli değil mi ??

ben 16 haftalığım canım iki gün önce gittim doktora brde bir hafta önce gittmiştim ama açmıyor..hep kapalı..sanırım kız olucak doktorlarda emin olmadan kız olabilir diyolar..hayırlısı artık...

sulfat sizin de cinsiyeniz belli olmus gözünüz aydin. Ben söylemicem tabi birazdan kendin aciklarsin.

benim merak ettigim doktor kilo konusunda ne dedigi.

Son düzenleme:
sulfat sizin de cinsiyeniz belli olmus gözünüz aydin. Ben söylemicem tabi birazdan kendin aciklarsin.

benim merak ettigim doktor kilo konusunda ne dedigi.

evet canım bir önceki sayfada yazdım kızlara da :)

tartıldım henüz kilo almamışım canım ama bebek maşallah gayet iyi 117 gr dedi. ilk 4 ayı kilo almadan tamamlamış olman çok güzel
zaten baştan beri çok güzel besleniyorsun ilerde fazlasıyla kilo alacaksın şimdi almamış olman şans bence endişelenecek bişey yok dedi
zaten 11 kilo almamı istiyor doktorum bu gidişle tam düşündüğüm gibi olacak dedi

Son düzenleme:

ayy ben henüz aciklamadin saniyordum hay allah

bana beslenmen hakkinda bilgi verirmisin, nasil besleniyorun? ben kötü besleniyorum galiba meyve yiyorum ama ekmek araisda yiyiorum tencere yemekleriyle oldum olasi aram yoktur.

sen insallah citti bitti bir anne olacaksin 11 kilo alsanan 63 olursun gebe bir hanim icin hic bir sey degil. 11 kilo nedir ki dogumdan sonra kiza bir zamanda oda gider. Insallah bende top gibi dolasmam ortalarda. yok yok ben en iyisi yürüyüs yapayim gaza geldim

canım çok şükür baştan beri bir kez bile bulantım olmadığı için hep aynı düzende beslendim

arada tabiki istisnalar kaçamaklar oluyor ama genel olarak bir günüm şöyle

sabah

kocaman bi dilim peynir
1 salatalık
1 domates
2-3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta (haftada 4-5 gün) sabahları genellikle şaşmaz hep böyle besleniyorum

2 saat sonra ara öğün yapıyorum bir bardak süt, 2 ceviz ve birkaç badem

yine 2 saat sonra öğle yemeği yiyorum. işte bir gün tavuk, bi gün kırmızı et yada kuru baklagil dönüşümlü
yanına da salata yerim mutlaka ve 1 bardak ayran. ve 1 dilim ekmek genellikle

yine 2.5-3 saat sonra ara öğün yaparım meyve yerim en az 2 porsiyon

akşam ise bazen sebze yemeği bazen öğlenden kalan yemeği o günün durumuna göre yiyorum işte.

yine yemekten bikaç saat sonra da meyve yiyorum uyumadan da süt içemiyorum 1 bardak ayran içiyorum

benim avantajım oldum olası çok ekmek yiyen bi insan değilim günde max 3 dilimdir
bi de oldum olası sık sık az az yerim. 2 saatte bi bişey yemem lazım o da güzel bi alışkanlık günde yaklaşık 3 litre su içiyorum yaz döneminde. kışın da en az 2 litredir su çok içerim
havalar da sıcak olunca abartı bi iştahım da olmuyor şu sıra
ha unutmadan hergün en azından akşam 45 dk kadar eşimle çıkıp bi turlayıp geliyoruz yürüyorum yani

Son düzenleme:

sulfatcım çok sevindim bir prensimiz daha oluyor yerim yaaaa ben ayın 30 unda gıdıcem ama bakalım gösterıcekmı bizim kuzu ama benımde oğlum olacak kesin içime doğuyor hayırlı ewlatlarımız olsun inşallah

slm kızlarrrrrr......:79:

biz doktordan geldik teyzelerii... Minnoşumun cinsyetini öğrendik de geldik. KIZ mış yavrumuz . çok sevindik eşim kızım die sevip duruyodu zaten haklı çıktı :) bende rüyanda görmüştüm onda kızdı
bu arada rus takvmi ve hcg değeri tuttu bizde.çin takvimi tutmadı.
dr um % 90 kız dedi ama sonradan siz alışverişe yine de bir sonra ki muayeneden sonra başlayın dedi. niye öyle dedi acaba :44: değişme ihtimalinden mi ki anlamadım ama kıllandırdı bizi yinede :44: kalbini dinledik kısa bi süreliğine de olsa. boyuna 9 cm. dedi ağırlığı hakkında bişi demedi gelişimi güzel dedi. bi de istersen 4 lü testi yapabiliriz dedi. 3 lü dedim onu yapmıoruz direk 4 lü yü tavsiye ediyoruz dedi. iyi dedik yaptıralım. kan verdim yine. haftaya gidicem sonuç almaya. bi de vitamin felan vericekmisiniz die sorucaktım sevincimizden unutmuşum hastaneden çıkınca aklıma geldi. benim folik asit bitmek üzere bi kaç tane kaldı ondan başka hiçbişi kullanmadım.test sonucumu almaya gittiğimde soracam artık. bide belim ve bacağım çok ağrıo diye ortapedi ye gittim aşırı yüklenmeden oluyodur dedi dikkat ileriki aylarda daha zor günler beklio seni dedi ( 3 tane merhem verdi bunları karıştır sür dedi başka bişi veremem dedi. bi de ayağım çok şişio dedim bi de ona merhem verdi.
Ayy yeter çenem düştü.bizden bu kadar darısı diğer öğrenmeyen arkadaşların başına. Allahım herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşşalllaahh..... Amiiinnnn...

canım hayırlı olsun ne güzel kız bebişin olacak darısıbizimde öğreneceğimiz günlere inşallah

canım çok teşekkür ederim. benim içime erkek diye doğuyordu öyle de oldu. inş. sen de 30 unda öğrenirsin canım. öğrendikten sonraki duygu bambaşka yaa artık oğlum diye sevebilcem

canım gözünüz aydın maşallah prensesinize
biz çok net pipiyi gördüğümüz için gönül rahatlığyla başlarız alışverişe, zaten doktor yüzde vermedi direkt erkek dedi
bu arada benim de folic asitim yarın bitiyor doktor bitir ve ptesi artık elevite başla dedi. elevit yazdı. muhtemelen senin de öyle olur
ben dörtlü test yaptırmıcam doktorum risk oranın çok düşük ikili test sonucun çok güzel gerek görmüyorum ama kararı size bırakıyorum dedi. biz de istemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…