2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnmmm bilmiyorum ama canın istemesin diye yazmıyorumm o meyvayıı bana 2 kilo doğal olduğundan hediye geldi 2 günde bitirdimm.şifa olsun diye bebeğime tazeliği gitmesin dedimm açıkcası aldırmam ben öyle yeterki dr un yasakladığı bişey olmasın

ben tam 4 defa rüya gördüm...ikisinde erkek bebek birinde horoz diğerinde de kocamaan bir fil heykeli...horoz ve heykelin anlamı da erkek bebekmiş...gel de hazırlama şimdi kendini :) hayırlısını Rabbim bilir...bu mübarek günde en büyük dileğim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etmesi...

kızlar ıyı aksamlar
bakıyorumda yastık cıcı felan muhabbet ohhh :)
bende begendım bu yastıgı yaaa :)))
Cok seker cıdden :)
dun abım geldı
bebısıyle karısıda agustos sonunda doncekler ısvecden
oglusuna burda gıymesı ıcın cıcıler getırmıs daha 1 aylık buraya gelınce 3 cıvarı olcak gormelısınız kızlar neler var nelerrr
benım yasadıgım yerde hıc yok
abım dedı uzulme kuculenı sana verırız :)
ayrıcada bır suru getırırım sana dıye
ayy bayıldım resmen
yaa buralarda bulamamak cok sınır bozucu bır ara o cıcılerı eklerım fıkır olur sıze kızlar

canım kayınvaliden aslında doğru söylemiş :) Sakatat hamilelikte pek önerilmiyor,ciğer fazla tüketildiğinde özellikle A vitamini fazla olduğundan bebeğe zararlı olabileceği yazıyor heryerde.araştırmanızı öneririm:)

ciğeri ablamın dr uda söylemişşş. Aslında şöyle bir liste olsadimi hamile klavuzu söyleyen dr var söylemeyenn.

canım haklısın herşeyin fazlasının zarar olduğunu biliyoruz ama makul miktarda tüketilebilir...okuduğum bir kitapta ciğerin kan yapıcı özelliği olduğunu okumuştum.

(yanlış bilgi vermek istemem)gebeliktede makul miktarda tüketilmesi gerekiyor.iyi pişmiş olmalı..

a vitaminin gereğinden az alınması gibi çok fazla alınmasının da zararlı olduğu unutulmamalıdır.

canım doğum gününüz kutlu olsun nice senelere inşallah .

bugün doktora gittik 16+4 ultrason tarihimiz artık tümünü bir seferde göstermek istesede ayak ucları ya da kafa ucu görünmedi büyümüş kızcağızım kesin %100 dedi doktorumuz aslında açmak istemedi ,orda aynı sana çekmiş diyince gülüverdim o gülmeyle benim kız mındışını tamamen gösteriverdi annesine ayakları birbirinin üzerindeydi bir eli kafasına doğruydu .aynı oğlum gibi hareketleri ,enesim çok sevdi resim istedi durdu ,doktorumuz resim verdi ,herşey güzel dedi plasentamızın tamamen çıkmadığnı ilerleyen zamanlarda çıkacağını ,bu haftalarda ya da diğer haftalarda kahverengi akıntı veya kan görme ihtimalin olablir cünkü ordaki damarlar inciniyor dedi bende şükür birşeyim yok dedim progestan kullanmana gerek yok olası geçiçi bir durum bu dedi.
162 gram 17 cm bebişimiz ölcümleri aldı 4 lü tarama testi için kan vermeye yönlendirdi.
bu arada ishal olursan direk bana haber ver dedi bende zaten maşallah sanki ishal gibiyim hurmadan mıdır nedir diyince sakın bana hac hurması yiyorum deme dedi ! valla aynen kudüs hurması yiyorum 3-4 tane hemde kocaman kocaman dedim direk olarak bir daha asla yemiceksin dedi naiyorsun sen dedi doğumu kolaylaştırır yiyorsan bizim yerli hurma tercih et o da önerdiğimden değil dedi sanırım o hurmanın içinde birşey söyledi o doğum sancısı gibi kasılma vs yaparmış korktum biraz töbe yemem dedim .demir ilacı ve balık yağı kapsülü yazdı.
ben duramayacağım için 2 hafta sonra gel kontole dedi bende yok gelmem diyince sen gelmiceksin bende inanıcam dedi madem ısrar ediyorsunuz gelim o zaman dedim .plasenta için gidicem ,ayrıca hareket etmesini takip edebilirsin artık dedi günde 2-3 hareket şimdiilik hissedersin daha sonra sıklaşır dedi.20. haftada tetenoz aşısı var ,bugün kan verirken acıdıda biraz böggg tırsıyorum iyice şu iğneden.neyse ordan çıktım ankamalla gittik.chiccoya baktım indirim var ama hiç sevmedim ben çok pahalı bir de sert kumaşları ilk bakışta çok güzel görünüyo ama fiyata göre yinede kalite düşük gibi.bir takım 40 tl idi indirimli hali bu olmamalı demi
mothercareye gittik orda indirim süperdi valla badiler içinde hangisini alacağıma karar veremedim enes seçti ben kardeşime bunları aldım diyip duruyor ,kedili ,fareli pembeli falan birşeyler 7 lisi 38 tl çok ucuzdu aldım bir tane 3-6 ay arası aldım bazılarının kolları dar 1. ayda bile giydirebilirim çok aşırı büyüyorlar diye..ordan c&a gittim bir takım aldım birde ona uygun ayakkabı tarzı patik aldım 2-3 ay olandan aldım. 39 tl takım 15 tl patik tuttu
resimlerini koyacağım nereye koyacağım bilmiyorum
bu arada popişim agrıyo demiştim magnezyum iç dedi gerçekten magnezyum içtim içeli yok seyyahım ya .tansiyonum da 9,6 mı ne senin için iy dedi .ben pek kulak vermedim rakam doğrudur inşallah 19 yok demi tansiyon da

Son düzenleme:

OOHHH ne güzel cinsiyette belli alırsın tabii...bebişin cicleri burdaki linke sanırım

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...nnelerinin-bebislerine-aldigi-ciciler-10.html

yapıştır görelim hadi...

ne güzel bi gün geçirmişsin.
demek hurmaya bukadar erken başlamayacağız !
resimleri bekliyoruz en kısa zamanda..

kızlarrr gunaydınnnnnn
bende bugun kahvaltıya gıdıyorum
haftasonu=kahvaltı benım ıcın sanırsam :)
gıtcegımız yer dımcayı suyu buz gıbı eger bır sorun olmazsa gırıcem :)
cok ozledım yuzmeyı resmen :)
hepınıze ıyı hafta sonları kızlar
bebıslerınıze ve kendınıze cok cok ıyı bakınnn :)

canım bende tuttu 14 çıkmıştı değerim

hayırlı uğurlu olsun canım bebişin bende senden 1 gün önce öğrenmiştim sanırım prenslerle dolacak burası:82: yakışıklı oğluşlarımızla çoook güzel bir hayat yaşarız inşallahh canım çok sevindimmm

böyle şeylere kendi başıma gelmiş kadar sinirleniyorum, zaten yeterince hassas ve duygu yoğunluğu içerisinde oluyoruz, neden motive etmek yerine negatif konuşurlarki anlamıyorum puffff !!! kötü şeyleri bile daha bi tatlı dille söyleyebilirler, yada içlerinde patlasın sölemesinler bile boşver hiiiç takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…