- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.581
merhaba hatunlar. Malum düğün için antebe geldim. Antepte meşhurdur, sokaklarda karadut suyu satarlar. Ondan aldık. Biraz içtim kalanını da eve getirdim. Kayınvalidem görmeye görsün, bir daha bunu içme. Yok komşunun çocuğunun suratında leke olmuş, yok bilmem ne. Asla bir daha içme. çilek, vişne gibi lekesi çıkan meyveler yemicekmişim. Ya böyle şey olur mu ya sizce. Moralim bozuldu valla. Bunlar hurafeden başka birşey değildir demi? Kayınvalidemin zaten moral bozmakta üstüne yoktur. Ilk hamileliğimi haber verdiğimde yine bir komşusundan bahsetmişti. Yok neymiş kadın bebeği karnında görmüş kucağına alamamış, ölmüş bebeği, valla caip sinirlendim...
Hoşgeldin canım. ben bebeğimin cinsiyetini 14+2 de öğrendim. ve 2 gece öncede rüyamda oğlum olacağını görmüştüm. Yani tesadüftür belki ama benim rüyam çıktıİnşallah sende yarın cinsiyetini öğrenirsin cnm. İnsana acayip bir rahatlık geliyor doğrusu
Kandiliniz mübarek olsun güzel anne adayları...
canım takma kafana öyle şeyleri..kayın validem sıkı sıkı tembih etti bana,aman ciğer falan yeme,hamileler yemez öyle şeyler falan :))ciğer ki kan deposu :))
hor görme ama kafanada takma 'he' de ki o da üzülmesin.sonuçta torunu ve onun doğruları..
yolculuğun nasıl geçti??iyi misin ??
canım kayınvaliden aslında doğru söylemiş :) sakatat hamilelikte pek önerilmiyor,ciğer fazla tüketildiğinde özellikle a vitamini fazla olduğundan bebeğe zararlı olabileceği yazıyor heryerde.araştırmanızı öneririm:)
canım kayınvaliden aslında doğru söylemiş :) Sakatat hamilelikte pek önerilmiyor,ciğer fazla tüketildiğinde özellikle A vitamini fazla olduğundan bebeğe zararlı olabileceği yazıyor heryerde.araştırmanızı öneririm:)
kızlar bebeklerin cicilerini paylaştığınız topig nerede ??
canım doğum gününüz kutlu olsun nice senelere inşallah .mrb kızlar bu aralar pek giremiyorum herkes iyidir umarım benim bulantılar çok şükür geçti yarın oğluşumun 3.yaşgününü yapıcaz aslında 18 temmuz doğumlu ama h.sonu yapalım dedik hazırlık yapıyorum sizlere bi bakayım dedim fırsat bulursam biraz geçmiş okuyacam..
bugün doktora gittik 16+4 ultrason tarihimiz artık tümünü bir seferde göstermek istesede ayak ucları ya da kafa ucu görünmedi büyümüş kızcağızımkesin %100 dedi doktorumuz aslında açmak istemedi ,orda aynı sana çekmiş diyince gülüverdim o gülmeyle benim kız mındışını tamamen gösteriverdi annesine ayakları birbirinin üzerindeydi bir eli kafasına doğruydu .aynı oğlum gibi hareketleri ,enesim çok sevdi resim istedi durdu ,doktorumuz resim verdi ,herşey güzel dedi plasentamızın tamamen çıkmadığnı ilerleyen zamanlarda çıkacağını ,bu haftalarda ya da diğer haftalarda kahverengi akıntı veya kan görme ihtimalin olablir cünkü ordaki damarlar inciniyor dedi bende şükür birşeyim yok dedim progestan kullanmana gerek yok olası geçiçi bir durum bu dedi.
162 gram 17 cm bebişimizölcümleri aldı 4 lü tarama testi için kan vermeye yönlendirdi.
bu arada ishal olursan direk bana haber ver dedi bende zaten maşallah sanki ishal gibiyim hurmadan mıdır nedir diyince sakın bana hac hurması yiyorum deme dedi ! valla aynen kudüs hurması yiyorum 3-4 tane hemde kocaman kocaman dedi direk olarak bir daha asla yemiceksin dedim naiyorsun sen dedi doğumu kolaylaştırır yiyorsan bizim yerli hurma tercih et o da önerdiğimden değil dedi sanırım o hurmanın içinde birşey söyledi o doğum sancısı gibi kasılma vs yaparmış korktum biraz töbe yemem dedim .demir ilacı ve balık yağı kapsülü yazdı.
ben duramayacağım için 2 hafta sonra gel kontole dedi bende yok gelmem diyince sen gelmiceksin bende inanıcam dedimadem ısrar ediyorsunuz gelim o zaman dedim .plasenta için gidicem ,ayrıca hareket etmesini takip edebilirsin artık dedi günde 2-3 hareket şimdiilik hissedersin daha sonra sıklaşır dedi.20. haftada tetenoz aşısı var ,bugün kan verirken acıdıda biraz böggg tırsıyorum iyice şu iğneden.neyse ordan çıktım ankamalla gittik.chiccoya baktım indirim var ama hiç sevmedim ben çok pahalı bir de sert kumaşları ilk bakışta çok güzel görünüyo ama fiyata göre yinede kalite düşük gibi.bir takım 40 tl idi indirimli hali bu olmamalı demi
mothercareye gittik orda indirim süperdi valla badiler içinde hangisini alacağıma karar veremedim enes seçti ben kardeşime bunları aldım diyip duruyor ,kedili ,fareli pembeli falan birşeyler 7 lisi 38 tl çok ucuzdu aldım bir tane 3-6 ay arası aldım bazılarının kolları dar 1. ayda bile giydirebilirim çok aşırı büyüyorlar diye..ordan c&a gittim bir takım aldım birde ona uygun ayakkabı tarzı patik aldım 2-3 ay olandan aldım. 39 tl takım 15 tl patik tuttu
resimlerini koyacağım nereye koyacağım bilmiyorum
bu arada popişim agrıyo demiştim magnezyum iç dedi gerçekten magnezyum içtim içeli yok seyyahım ya .tansiyonum da 9,6 mı ne senin için iy dedi .ben pek kulak vermedim rakam doğrudur inşallah 19 yok demi tansiyon da
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...nin-gobisleri-karsinizda-52.html#post20103305
sanırım bu olsa gerek kimse....
canım istediğim bebeklere alınan kıyafetlerin paylaşıldığı topiğin linki,bu göbişlerin
bugün doktora gittik 16+4 ultrason tarihimiz artık tümünü bir seferde göstermek istesede ayak ucları ya da kafa ucu görünmedi büyümüş kızcağızımkesin %100 dedi doktorumuz aslında açmak istemedi ,orda aynı sana çekmiş diyince gülüverdim o gülmeyle benim kız mındışını tamamen gösteriverdi annesine ayakları birbirinin üzerindeydi bir eli kafasına doğruydu .aynı oğlum gibi hareketleri ,enesim çok sevdi resim istedi durdu ,doktorumuz resim verdi ,herşey güzel dedi plasentamızın tamamen çıkmadığnı ilerleyen zamanlarda çıkacağını ,bu haftalarda ya da diğer haftalarda kahverengi akıntı veya kan görme ihtimalin olablir cünkü ordaki damarlar inciniyor dedi bende şükür birşeyim yok dedim progestan kullanmana gerek yok olası geçiçi bir durum bu dedi.
162 gram 17 cm bebişimizölcümleri aldı 4 lü tarama testi için kan vermeye yönlendirdi.
bu arada ishal olursan direk bana haber ver dedi bende zaten maşallah sanki ishal gibiyim hurmadan mıdır nedir diyince sakın bana hac hurması yiyorum deme dedi ! valla aynen kudüs hurması yiyorum 3-4 tane hemde kocaman kocaman dedim direk olarak bir daha asla yemiceksin dedi naiyorsun sen dedi doğumu kolaylaştırır yiyorsan bizim yerli hurma tercih et o da önerdiğimden değil dedi sanırım o hurmanın içinde birşey söyledi o doğum sancısı gibi kasılma vs yaparmış korktum biraz töbe yemem dedim .demir ilacı ve balık yağı kapsülü yazdı.
ben duramayacağım için 2 hafta sonra gel kontole dedi bende yok gelmem diyince sen gelmiceksin bende inanıcam dedimadem ısrar ediyorsunuz gelim o zaman dedim .plasenta için gidicem ,ayrıca hareket etmesini takip edebilirsin artık dedi günde 2-3 hareket şimdiilik hissedersin daha sonra sıklaşır dedi.20. haftada tetenoz aşısı var ,bugün kan verirken acıdıda biraz böggg tırsıyorum iyice şu iğneden.neyse ordan çıktım ankamalla gittik.chiccoya baktım indirim var ama hiç sevmedim ben çok pahalı bir de sert kumaşları ilk bakışta çok güzel görünüyo ama fiyata göre yinede kalite düşük gibi.bir takım 40 tl idi indirimli hali bu olmamalı demi
mothercareye gittik orda indirim süperdi valla badiler içinde hangisini alacağıma karar veremedim enes seçti ben kardeşime bunları aldım diyip duruyor ,kedili ,fareli pembeli falan birşeyler 7 lisi 38 tl çok ucuzdu aldım bir tane 3-6 ay arası aldım bazılarının kolları dar 1. ayda bile giydirebilirim çok aşırı büyüyorlar diye..ordan c&a gittim bir takım aldım birde ona uygun ayakkabı tarzı patik aldım 2-3 ay olandan aldım. 39 tl takım 15 tl patik tuttu
resimlerini koyacağım nereye koyacağım bilmiyorum
bu arada popişim agrıyo demiştim magnezyum iç dedi gerçekten magnezyum içtim içeli yok seyyahım ya .tansiyonum da 9,6 mı ne senin için iy dedi .ben pek kulak vermedim rakam doğrudur inşallah 19 yok demi tansiyon da
hımm pardonn...o zaman ayyılsdızA kopyaladım bir önceki msjda canımm..ordan bak..
kızlar bide bi söylenti vardı hani ıkılı test sonucu 50 nın altındaysa erkek fln dıe o nasıldı ya yanı benım sonucta bı suru sayı var hangısıne bakıyoruz bıde tutan oldumu ıcınızde yoksa gercek deglmı merak ettm sımdı=):76:
ben geldimmmmm
her ne kadar ben hala pipi göremesemde oğluşum oluyor kesinleşti arkadaşlar
göremiyorum hocam dedim detaylı da görürsün %100 erkek dedi.
boylu poslu olacak bu oğlan ocağı beklemeyecek, sende hareketli bir insansın aralıkda doğar bu bebek dedi dr teyzesi.
bugun 15+5 iz ama ultrason 16+3 çıkardı.
3lü test için kan verdim.haftaya çıkıcak sonucu.
5 ağustosta da detaylı ultrasonum var.
tetanoz aşını burda da olabilirsin sağlık ocağına da gidebilirsin sen bilirsin dedi. ilk gebelikte tetanoz aşısı çift doz olurmuş. iki kez yaptırcakmışız.
sorularıma gelinceee
tatilde deniz serbest, havuz yasak, güneşlenme yok, şemsiye altındayız öğle vakti.
buhar banyosu ve saunayı dene 1-2 dakika kötü olursan girme, kendini dinle ona göre davran dedi, hamam serbest.
canım X çekmişti çevremdekiler yeme diyordu, sordum doktora, mikrop üreme ihtimali fazla olduğu için , iyi pişmeme riskine karşı sakatat yemelerini istemiyoruz hamilelerin dedi. çok iyi piştiğine eminsen ye dedi.
bacaklarımdaki morumsu minik çizgileri gösterdim 2 kilo almayla ne çatlağı kılcal damar bunlar dedi, bu kadar inceleme kendini dedi kızdı bide.
ailede varis varsa dikkat et, gebelikte varis eğilimi olabilir dedi. bacak bacak üstüne atma, işyerinde masanda otururken ayağının altına bi tabure koy dedi, evde tv izlerken vs ayağının altına sehpa koy yüksekte dursun dedi.
diz altı çorap giyme dedi. ya hiç giyme ya külotlu giy dedi. topuklu ayakkabı giyme düz giy dedi.
4ayı doldurdun artık bulantı hazımsızlık kalmaz, iştahın açılır kontrolünü kaybetme , yürüyüşüne devam et , gündüz yürüme akşam yürü dedi.
ayrıca ben de çin takvimi, rus takvimi kız demişti.
7-8 haftalıkken kesenin sağında duruyordu, kesenin sağı kız olur diye bi inanış var forumda, o da yanlış çıktı.
ama serbest hcg 33 idi. 50nin altı erkek olayı tuttu, tesadüfmü gerçekmi bilemiycem
darısı tüm cinsiyetini öğrenmeyi bekleyen arkadaşlarımıza
merhaba hatunlar. malum düğün için antebe geldim. antepte meşhurdur, sokaklarda karadut suyu satarlar. ondan aldık. biraz içtim kalanını da eve getirdim. kayınvalidem görmeye görsün, bir daha bunu içme. yok komşunun çocuğunun suratında leke olmuş, yok bilmem ne. asla bir daha içme. çilek, vişne gibi lekesi çıkan meyveler yemicekmişim. ya böyle şey olur mu ya sizce. moralim bozuldu valla. bunlar hurafeden başka birşey değildir demi? kayınvalidemin zaten moral bozmakta üstüne yoktur. ilk hamileliğimi haber verdiğimde yine bir komşusundan bahsetmişti. yok neymiş kadın bebeği karnında görmüş kucağına alamamış, ölmüş bebeği, valla caip sinirlendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?