- Konu Sahibi antidepresif
- #2.541
Canım ben bu linki açamadım ya, eve gidince deneyeyim tekrar.
e-bebek sitesine direk gir canım yukarıdakı arama kısmına 120090 yazınca direk çıkıo :) tabi o siteye girebiliyorsan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bu linki açamadım ya, eve gidince deneyeyim tekrar.
e-bebek sitesine direk gir canım yukarıdakı arama kısmına 120090 yazınca direk çıkıo :) tabi o siteye girebiliyorsan
evet normal yatağının üzerine ekstradan bunu koyup yatırabilirsin. ben de bebişin uyuyuşunu görünce dedim herhalde rahat bişi çok tatlı maşallah:116:Cnm baktım şimdi de bilmem ki, kullanan birilerine sormak ya da yakından incelemek lazım, fena değilmiş gibi görünüyor, en azından beşiğin kendi yatağının üstüne konularak kullanılabilir.
Bu arada o bebek ne güzel uyuyor ya :))))
dikkat ettim ama şu magandalara kıl oluyorum!!!! sürücü adayı yazıyo kocaman arabada, hoca da kadınya camdan laf atıyo, hoca erkek olsaydı sıkardı biraz!!! bi kaşık suda boğasım var bu tipleri! şarkıda varya, koycan çuvala salla salla vur duvarasanırım canımm...en nazlısından valla..
hadi bakalım güle güle..yollara dikkat
ay ne güzel erkenden sölemiş dr, ben 12+3 te sordum belli olmaz dedi gıcık dr!! bakmadı hiç. benim de biri sağda biri solda diğeri de ikisinin üstünde ortada :) en rahat o yukardaki sanırım :)aylint Benim bir tanesi erkek, onun yeri rahat yukarda duruyor cinsiyetini de rahat gördük, diğer ikisi çok net değil ama onlarında erkek olma ihtimali yüksek, haftaya perşembe tekrar gideceğiz.. Hepsinin ölüçümleri yapıldı bir tanesi eksik kaldı onu tamamlayacaklar.
Bende öyle bulantı kusma oldu ki, 2 aydır işe geliyorum eve gidip hasta gibi yatabiliyorum sadece. Bu haftalar rahatlar diyorlar ben de bekliyorum bakalım, inşallah. Sağ kasığım ağrıyordu zaman zaman, bebeğin biri orda, sanırım o büyüdükce oluyor. Onun dışında bir sıkıntım yok.
oy oy oy iyi tatiller, bisim için de kulaç attAy evet, yarın sabaha karşı çıkıcaz yola, öğle saatlerinde orada oluruz, öğleden sonra da kızgın kumlardan buzzzzzz gibi sulara atlicam sana da şimdiden iyi tatiller canım
Aman güneşe dikkat, bir de lekelerle uğraşmayalım ömür boyu
seyyahım tersi çıkar rüyaların, hayra yor kuzu, hırpalama kendini heekızlar dün gece kötü rüyalar gördüm. hastanede çalışan hemşire arkadaşım beni arıyo ikili test sonucu çıktı ama % 70 riskli görünüyo diyo. ama doktorla görüş diyo. doktora gidiyorum aynı cevap falan. uyandıktan sonra bi süre kendıme gelemedim gerçek sandım. sonra tlfuma bakmak geldi aklıma yok aramamıs zeynep falan dedim. eşimde işteydi. ağla ağla perişan oldum korkudan.
oy oy maşallah prenseben geldimmmmm
her ne kadar ben hala pipi göremesemde oğluşum oluyor kesinleşti arkadaşlar
göremiyorum hocam dedim detaylı da görürsün %100 erkek dedi.
boylu poslu olacak bu oğlan ocağı beklemeyecek, sende hareketli bir insansın aralıkda doğar bu bebek dedi dr teyzesi.
bugun 15+5 iz ama ultrason 16+3 çıkardı.
3lü test için kan verdim.haftaya çıkıcak sonucu.
5 ağustosta da detaylı ultrasonum var.
tetanoz aşını burda da olabilirsin sağlık ocağına da gidebilirsin sen bilirsin dedi. ilk gebelikte tetanoz aşısı çift doz olurmuş. iki kez yaptırcakmışız.
sorularıma gelinceee
tatilde deniz serbest, havuz yasak, güneşlenme yok, şemsiye altındayız öğle vakti.
buhar banyosu ve saunayı dene 1-2 dakika kötü olursan girme, kendini dinle ona göre davran dedi, hamam serbest.
canım X çekmişti çevremdekiler yeme diyordu, sordum doktora, mikrop üreme ihtimali fazla olduğu için , iyi pişmeme riskine karşı sakatat yemelerini istemiyoruz hamilelerin dedi. çok iyi piştiğine eminsen ye dedi.
bacaklarımdaki morumsu minik çizgileri gösterdim 2 kilo almayla ne çatlağı kılcal damar bunlar dedi, bu kadar inceleme kendini dedi kızdı bide.
ailede varis varsa dikkat et, gebelikte varis eğilimi olabilir dedi. bacak bacak üstüne atma, işyerinde masanda otururken ayağının altına bi tabure koy dedi, evde tv izlerken vs ayağının altına sehpa koy yüksekte dursun dedi.
diz altı çorap giyme dedi. ya hiç giyme ya külotlu giy dedi. topuklu ayakkabı giyme düz giy dedi.
4ayı doldurdun artık bulantı hazımsızlık kalmaz, iştahın açılır kontrolünü kaybetme , yürüyüşüne devam et , gündüz yürüme akşam yürü dedi.
ayrıca ben de çin takvimi, rus takvimi kız demişti.
7-8 haftalıkken kesenin sağında duruyordu, kesenin sağı kız olur diye bi inanış var forumda, o da yanlış çıktı.
ama serbest hcg 33 idi. 50nin altı erkek olayı tuttu, tesadüfmü gerçekmi bilemiycem
darısı tüm cinsiyetini öğrenmeyi bekleyen arkadaşlarımıza
canım kanın biraz düşük olabilir, bana 9.haftada verdi demir hapını...kızlar doktorum bana dün ferrum fort demir ilacı verdi..neden aceba daha erken değilmi.12.haftadayım
ayyıldızım mothercare bodyler yumuşacıkdün kanz,bücürük,c&a ve bir iki magaza daha gezdim hiç hoşuma giden birşey olmadı.yumuşacık şeyler yok hep sert badiler var.bugünde arkadaş demiş chicco ve mothercare de indirim var diye bir de akşam oraya uğrayıp bakacağım .alırsam eğer resmini çeker paylaşırım kızlar.
eveeet fiyatları yaz, indirim olaylarını felantamma canım bir gidim akşam ,fiyatlarıda sizlere bildiririm.topluca almak istiyorum paketli dediğin gibi ,kolu yarım olanlardan alayım daha kullanışlı olur .ögrenirsin cinsiyetini inşallah du bakalım .bende meserretin oğlu olacak diyorum bacım ,içimden öyle geçiyor .gerçi ben seyyahım için de erkek hissediyordum ama dr kız demiş onunki değişir diye bekliyorum içime hala onunki erkek doğuyor aylint ciğiminkiler de karma birşey olacak birinden biri farklı çıkıcak hissediyorum .
çok normal canım ya, kıskancak tabi.. ama siz de ona sormadan oyuncaklarını kardeşine hazırlamamalıydınız bence, küçük de olsa eşyalarıyla ilgili konuşup sorup almalı :) hem belki daha çabuk ısınır kardeşe ve çikolata fikri çok iyiydi, teprik koyuyorumdün oğlumla yaşadığım ilginç şeyleri paylaşmak istiyorum .
kendisinin kücüklükten oynadığı oyuncakları vardı ,yıkadım güzelce yatağın altına koyayım dedim ,bebiş için tertemiz hurcta kalsın dedim ,babası kaldırdı bazayı ,o ara enes geldi gördü ,sonra kapattı babası ,bu başladı oyuncaklarım ,benim oyuncaklarım onlar diye sonra geri çıkarttık neyse ,sarıla sarıla benim oyuncaklarım bunlar kardeşin değil dedi .tepki vermedik özür diledik.
gece oldu yatıyorduk o sıra bebek kımıl kımıl durmadı ilk defa çalkalandım eşime dedim ki bebek karnımda salanıyor bir oya bir b yana dedim enes duydu sonra anne ben korktum dedi geldi benim yanıma yatıyo ama boynuma sarılıyor :-( sanırım kıskanmaya başladık .büyük bebeğim diyorum seviniyor durduk yere kucağıma oturuyor.normal karşılıyoruz şuan.babası marketten çikolata aldı bugün bunu sana kardeşin aldı dedi hemen geldi karnıma sarıldı göbeğimi öptü kardeşim benim dedi oğlum bir hoş tavırlar sergiliyor bakalım neler g öreceğiz ,sanırım ikinci anne olup 3. hamile kalna arkadaş pek yok bende onu araştıracağım ,eger çok aşırı kıskanırsa çok üzülücem cünkü bu bebeğin geliş sebebi %80 kendisi .tek kalmasın yoldaş olsun yanına kardeşsiz kalmasın istedik
maşallah canım :)hayırlı kandiller kızlar....
cinsiyetleri öğrenenler olmuş ne mutlu...hayırlısı olsun...
bende bugün 2li test sonucumu aldım çok şükür herşey normal çıktı..1 ay sonra cinsiyeti söyliycem dedi..hiç önemli değil ama sağlıklı olsun da...
hadi ya ben de hep hiç bozulmuyo ve esnek olduğu için uzun süre giydirilebiliyo diye duyuyorum... yenilerini almadan önce bi yıkayıp test etmeli o zaman...kızlar mothercare ürünlerinin rengi yumuşaklığı çok güzel ama bikaç yıkamada kötü oluyolar.Ben yeğenime tulumlar almıştım ordan,yıkandıktan snra kötü oldular.Ben de alıcam yine de sırf güzel oldukları için bikaç tane ama hepsini ordan almanızı önermiyorum.
Yine deneyimlerimize dayanarak söylüyorum en iyi tulum vb şeyler chicco nun.Çok kaliteliler kaç kere yıkandı hiçbişey olmadı.
ama bi gösterseydi dr yavrum ya...merhaba kızlar..
ultrason için bana 20sine gün verdiler.
bebeğimi yine göremedim (
çatlak oluşmaması için kakao yağı önerdi.
bir ay zor sabretmiştim,şimdi ben nasıl dayanacağım ..off yaa...aranızda bebeğini görmeyen bi ben varım herhaldı
hastanede işim 10 dk. bile sürmedi.bu saate kadar mağaza mağaza gezdim..kafamı dağıttım..
body almıştım ilk, annem de görür görmez tüh don almak lazımmış dedi :) ama batıldır yahanımlar tüm cinsiyetini öğrenemeyen ve yeni öğrenecek olan annelerimize, tekrar söylemek istiyorum bebişimize ilk alacağımız şey '' don '' olursa çok donanımlı ve bereketli olurmuş, arkadaşım denemiş. Benimde 2 ağustos randevum var, %80 erkek gözükmesine rağmen eşim bana bişi aldırmadı, kız istiyordu diye randevumda netleşince alırız dedi, (halen kız bebiş olabilir ihtimali ile bekliyor ) ilk alacağım cicisi doncuku olcak
inşallah güzel sonuçlar alırsınız kuzuSelam bikaç gündür sadece okuyup çıkıyorum
yeni gelen bayağı oldu hepiniz HOŞGELDİNİZ.
Kalabalıklaşıyoruz gittikçe.
Bugun izinliydim kafa izni, evde olmanın keyfini çıkardım ve
hamileliğini evde geçirenlere bir kez daha özendim:)) ne büyük keyifff..
yarın ikili testin sonucu almaya gidicez, inşallah herşey yolundadır
maşallah maşallahmerhaba kızlar...
Cuma mesai satti bitimine yakın nasıl keyifleniyor insan :)
doktorumuzla konuştum, ikili test sonucu gayet iyiymiş, sayısal verileri gelince alırsın dedi, haftaya bebikimizin beyinciğine bakmak için çağırdı.... Bu demek oluyo ki bi daha görücem :))))
herkesin keyfi yerindedir umarım... şimdiden iyi tatiller...
evet normal yatağının üzerine ekstradan bunu koyup yatırabilirsin. ben de bebişin uyuyuşunu görünce dedim herhalde rahat bişi çok tatlı maşallah:116:
canım sema gidecek düğüne ben değil :)güzel haberlerle gel şekerim..:79:
akşama da çok oynama bak.. tamam mı ? sen hamilesin...
cimcime çok sevindim canım..allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsinslmmmmmm arkadaşlar....
ben ve KIZIM dr geldik :)))))
çok şükür herşey yolunda %99 kız dedi dr yavrum bacaklarını açmada biraz zorladıda :)))))
neysem bide yüz profili çekti drmuz tam bi uzaylı zeykiye :)))))))
akşama kadar karnım dümdüz akşam olunca karnım bir şişiyor sormayın.eşim diyor ki senin karnın baya büyüdü.ama gün içinde görmüyorki garibim:)ahhh kızlar öyle kötüyümki geceleri uyuyamıyorum günlerdir 3 saat uykuyla duruyorum boynum agrıyor artık tutamıyorum evim sıcakda değil gece napıcam bilmiyorum şimdi bi ayran yapıyım bakalım içebilcemmi off inşallah işe yarar birde sizlerdede oluyormu akşam 9dan sonra göbeğim bir şişiyor bir geriliyor sanki doğurcam çok fena oluyorum sizdede oluyormu
canım yaa kıyamam...allah yardımcınız olsun.umarım kıskanmaz,sahiplenir kardeşinidün oğlumla yaşadığım ilginç şeyleri paylaşmak istiyorum .
kendisinin kücüklükten oynadığı oyuncakları vardı ,yıkadım güzelce yatağın altına koyayım dedim ,bebiş için tertemiz hurcta kalsın dedim ,babası kaldırdı bazayı ,o ara enes geldi gördü ,sonra kapattı babası ,bu başladı oyuncaklarım ,benim oyuncaklarım onlar diye sonra geri çıkarttık neyse ,sarıla sarıla benim oyuncaklarım bunlar kardeşin değil dedi .tepki vermedik özür diledik.
gece oldu yatıyorduk o sıra bebek kımıl kımıl durmadı ilk defa çalkalandım eşime dedim ki bebek karnımda salanıyor bir oya bir b yana dedim enes duydu sonra anne ben korktum dedi geldi benim yanıma yatıyo ama boynuma sarılıyor :-( sanırım kıskanmaya başladık .büyük bebeğim diyorum seviniyor durduk yere kucağıma oturuyor.normal karşılıyoruz şuan.babası marketten çikolata aldı bugün bunu sana kardeşin aldı dedi hemen geldi karnıma sarıldı göbeğimi öptü kardeşim benim dedi oğlum bir hoş tavırlar sergiliyor bakalım neler g öreceğiz ,sanırım ikinci anne olup 3. hamile kalna arkadaş pek yok bende onu araştıracağım ,eger çok aşırı kıskanırsa çok üzülücem cünkü bu bebeğin geliş sebebi %80 kendisi .tek kalmasın yoldaş olsun yanına kardeşsiz kalmasın istedik
canım ben en son doktora gittiğimde kalbi atıyor kelimesine adapte etmiştim kendimi,onu görmek aklıma bile gelmedi;çok gergindim.iyi olduğunu bilmek yetti bana :))nekadarlıksınki sen cnm???
ve bebiş olmasa kese bile olsa ultrasona sokup gösteriyolar ne alaka anlıyamadım ben...
canım ben bebeğe ilk karar verdiğimizde don aldım ama üstünden 2 yıl geçti,özelliğini yitirmiş midirhanımlar tüm cinsiyetini öğrenemeyen ve yeni öğrenecek olan annelerimize, tekrar söylemek istiyorum bebişimize ilk alacağımız şey '' don '' olursa çok donanımlı ve bereketli olurmuş, arkadaşım denemiş. Benimde 2 ağustos randevum var, %80 erkek gözükmesine rağmen eşim bana bişi aldırmadı, kız istiyordu diye randevumda netleşince alırız dedi, (halen kız bebiş olabilir ihtimali ile bekliyor ) ilk alacağım cicisi doncuku olcak
kimse cnm ozel msj kutun dolu sana msj atamiyorumm msjlarini sil
9 günlük tatile son 20 dk heyoooooo
Cnm baktım şimdi de bilmem ki, kullanan birilerine sormak ya da yakından incelemek lazım, fena değilmiş gibi görünüyor, en azından beşiğin kendi yatağının üstüne konularak kullanılabilir.
Bu arada o bebek ne güzel uyuyor ya :))))
evet ama dediğim gibi ozaman aklıma galmedi.zaten hepi topu 2 kere gittimkimse anladım cnm bende öyle bi doktora gitmiştim ama dedimki görebilirmiyim diye ozmn çevirdi..illa diyeceksin yani akıllarından bulmazlar..neyse dediğin gibi sağlıklı olsunda geç olsun problem değil...
tamam canım şimdi siliyorum :))teşekkür ederim :))
http://www.e-........../yastiklar/sevi_bebe/sevi_bebe_cok_fonksiyonlu_yatis_yastigi/SEV-9021
bide bu var kızlar bu nasıl acaba ??????
http://www.e-........../yastiklar/bebedor/bebedor_guvenli_uyku_yastigi_safe_sleep/BDO-3605
yan yatışta bu kızlar hatta ayıcıklı falan olanlarıda var ????
kararsızım ....
bende çok beğendim yan yatırma yastıklarını ve diğer yastıkları,ben sipariş vermek istiyorum valla...süperler,fiyatları da iyi geldi bana ama kullanışlı mıdır ki?
bu linkler neden açılmıyor ???
ya bırakın bebişler salına salına yatsın...ne gerek var yan yatışa filan :))
biz nasıl büyüdük onlarda büyürr salına salına...