- Konu Sahibi antidepresif
-
ya çabuk kilo vermişsiniz maşallah, ama yaşın da etkisi var bence. siz erken anne olmuşsunuz maşallah. 25 yaşındaki ve 30 yaşındaki birinin metabolizması aynı değil malesef
canım bende kiloyu fazla takanlardanım.aylardır rejimdeydim.şimdi emeklerim boşa tekrar istemesemde alıyorum.tabiki öncelik bebek ama birazda bizde önemliyiz.doğumdan sonra vücut hamile kalmadan önceki gibi olmuyor.karın yumuşak vede bıldır bıldır.doğum yapmamış biri ne kadar kiloluda olsa eti sıkıdır.aşırı kilo bir süreden sonra eşleride soğutuyor başkasının hanımıda eğer doğum yapmışsa vede senden zayıfsa işte senin piskolojin bozuluyor.sizi bilemem ama ben kızımda lohusa döneminde bayağı depresyonluk olacaktım.iğrenç görünüyordum.yüzümde doğum lekeleri oluşmuştu.uzun çabalardan sonrada olsa geçti..onlar vardı bide kiiloda almıştım gene doğumdan sonra süt olsun diye hamidi gırtlak tıkınmıştım.ama bu defa daha bilinçli olacağım hem fit hemde sağlıklı bir bebk için uğraşacağım...inşallah başarabilirim...
canım bende sabah duş alıp yağlanmaya çalışıyorum ama hemen emmiyor yağı , biraz oyalanıyorum,cıbıl cıbıl geziyorum evde, sonra giyiniyorumama bu seferde işe 10-15 dakka geç kalıyorum. erken uyanabilsem bi. sen giyiniyormusun emmesini beklemeden?
canım benim kızımda 61 de hamile kaldım 70 kiloda doğum yaptım.doğum sonrası ertesi gün 62 idim.fakat 2 ayda tekrar 70 kilo olmuştum.1 yıl sonra rejime girdim 4 ayda 60 a düştüm.bir dnem hiç alamadım.ama sonra kendimi gene saldım 66 kiloya gemiştim.şubattan beri reşimdeydim 61 e düştüştüm işte şimdi hamişim.kızımda eylülde 3 yaşına girecek canım benim..
şimdi ben 27 de anne olacam inşallah acaba metabolizmam nasıldır
ben de katılmak istiyorum bu kilo muhabbetine..
ben en fazla 10 kiloyla bitiririm bu hamilelik yolunu diyordum,ama şimdiden 2 kilo aldım.ben hiç diyet yapabilecek kapasitede biri değilim.ben alışkınım aklama geleni doyasıya yemeye nasıl kilo vereceğim ben sonrasında hiçbir fikrim yok.sizce ben bu gidişle kaç kilo olurum ?
oysaki çikolata hastası ben gebe kalınca yemez oldum,abur cuburla hiç aram yok..kesin süt yaptı bukadar kiloyu.
ben hamile olunca sadece düzgün kahvaltı yapmaya,öğlen yemeği yemeye başladım..ama sigarayı bıraktım ne yesem yarıyor
çatlak olmasın diye hepiniz krem mi kullanıyorsunuz ,badem yağı kullanan ver mı ?
bana da tarif edin neyi nasıl kullanıyorsunuz,bir de çok kaşınıyorum ben nedendir,sizde de oluyor mu ?
ben 2 aydır her banyodan sonra badem yağı kullanıyorum.
canım benim benim eşimde anadolu erkeği ama kiloyu fazla sevmiyor.bende pilates vede yürüyüş yapardım sürekli ama şimdi bıraktım aşırı bel ağrılarımdan dolayı.eşim değilsede ben takıntılıyım..senin adınada sevindim fazla yağ depolamazsın çünkü yağın büyük kısmını hamur işleri vede tatlılar depoluyor.sen hamue işleri fazla yüketmezsen emin ol yağda olmaz...canım ben 10 yıldır düzenli olarak kardiyo yapıyorum, son yıllarda haftada 3 gün pilates yapıyordum, bir de çok protein ağırlıklı beslenen biriydim (hamilelikten önce tabi) hamurişi falan yemem pek, bunların da etkisiyle kilom fazla ama yağ oranım epey düşük, hatta hatalı spordan dolayı bacaklarımda futbolcu kasları varşimdi üstü yağ bağlayacak ve devasa bişeye dönüşücem, ama hiç korkmuyorum yağı geri verememekten, yediklerime dikkat eder, sporumu da aksatmazsam veririm diye umuyorum
Benim eşim tam bir anadolu erkeği, ona göre kadın dediğin etli butlu olacakdiyet girişimlerimin başarısızlığında kendisinin büyük payı var
allah bağışlasın canım. kızın normal doğumla mı doğdu canım?
çatlak olmasın diye hepiniz krem mi kullanıyorsunuz ,badem yağı kullanan ver mı ?
bana da tarif edin neyi nasıl kullanıyorsunuz,bir de çok kaşınıyorum ben nedendir,sizde de oluyor mu ?
ben 2 aydır her banyodan sonra badem yağı kullanıyorum.
Wlla kizlar bnle kimse yarisamazz...ben 49kiloydumm mart ta biz tup bebek tedavisine basladik hormon yuklendi bana oufff bne bi taryildimm 54kilo olmusum(istahim yokken dusunun sikintidan bisi yemiodumm)sirf ilac hormon yanee...nisan18 negatif aldimm 22 de son adetimm ...yane benn en az 10 kilo aldim marttan berii
canım benim halen hiçbirimiz geç kalmış değiliz hayatımızdan hamu işlerini biracık çıkarsak yada azaltsak.tatlı canımız çakince az az yesek.ama süt yumurta,yoğurt vede sebze meyve ağırlıklı beslensek geri kaln ayları 1 rer kilo alarak kapatırız amin olun.madem diyet yapamıyorsun ozaman dikkat edeceksin...ben doktoruma nasıl besleneyim dedim.sana birşey demey gerek yok kızında geyet güzel besleniyordun aynen devam dedi..inşallah bu defada başarırım.tam meyve mevsimi bol bol meyve yiyin.ben kızımın son aylarında çok dikkatliydim.kızım 3,250 doğdu düşünün onuda besleyebilmiştim.yeterki bebişede bizede faydalı olan şeyleri yiyelim.aklımızdan her geçen yemeği hamen istemeyelim.herşey aşerme değil çünkü.bir süreden sonra akıldan çıkıyor çünkü akıldan çıkmayanları aşeriyoruzdur.o yüzden dikkat etmeliyiz herşeyi yersek tombiş bir anne oluruz veremeyiz.
bende daha bişey kullanmaya başlamadım ama göğüslerim deli gibi kaşınıyo ablamla kaşıma çatlar diyo...
ama acayip bi kaşıntı anlatamam tabi anlarsınız aynı durumdasınız
canım benim tamam bebişlerimiz sağlıklı doğsun inşallah.ama sağlıklı beslenmek hem bizim için hemde bebk için önemli bunuda bilmekte fayda var...sadece bebeğe odaklanmayıın bence.kızımda çok dikkatliydim gayet sağlıklı bir bebk olara dünyaya geldi.yani yemeyin demiyoruz ama biraz ölçülü yemenin ne anneye nede bebğe zararı var değil mi.hem herşeyi yemektense sağlıklı şeyleri daha seçici yemek daha önemli bence işte ozaman sağlıklı bebişler dünyaya getirebiliriz...oyy annecikler boşverin bu kilo muhabbetini yaa. bebişlerimiz sağsalim doğsun da kilo da neymiş hıh, yemeniza bakın siz :125:
ben yeşilköy sosyete pazarına gidicem birazdan. azıcık terapi yapıp geleyim..
maşallah herkesler burdalar sabah benimde göğüslerimde kaşıntı vardı şimdi yok göbişimde azcık azcık çıkıyor 12+1 oldu bügün göğüslerimde fazla bi değişim yok henüz mavi damarlar belli oluyor biraz okadar
canım benim benim eşimde anadolu erkeği ama kiloyu fazla sevmiyor.bende pilates vede yürüyüş yapardım sürekli ama şimdi bıraktım aşırı bel ağrılarımdan dolayı.eşim değilsede ben takıntılıyım..senin adınada sevindim fazla yağ depolamazsın çünkü yağın büyük kısmını hamur işleri vede tatlılar depoluyor.sen hamue işleri fazla yüketmezsen emin ol yağda olmaz...
canım benim benim don haftamdı doğum normaldi ama eşime kızmıştım 2 gün ağlamıştım üzüntüden kanamam başlamıştı acil sezeryan oldum anlyacağın..o yüzden ne olursa olsun üzmeyin kendinizi olurmu...
evet çatlar sakın kaşıma.ben ufalıyorum,bakıyorum olmuyor hemen badem yağı alıp yumuşamasını sağlıyorum,sen de öyle yap.
benim göğüs,bel,karın çok kaşınıyor..
krem zaralı falan diye duymuştum doğru değilmi?badem yağı amaca uygun mu ? kullananlar bi yazsalar yaa..
evet çatlar sakın kaşıma.ben ufalıyorum,bakıyorum olmuyor hemen badem yağı alıp yumuşamasını sağlıyorum,sen de öyle yap.
benim göğüs,bel,karın çok kaşınıyor..
krem zaralı falan diye duymuştum doğru değilmi?badem yağı amaca uygun mu ? kullananlar bi yazsalar yaa..
canım benim ağzıma hamur işi değmeyeli belki 6 ay oldu yaaa. pilav -makarna desen eşimde bende sevmeyiz evde hiç pişirmem,(pilavı misafir gelirse yaparım) sadece iş yerinde öğle yemeğinde çıkarsa 1 çorba kaşığı, unlu mamul olarak tek yediğim kahvaltıda iki dilim kepekli ekmek. ama yine de şişiyorumm. dün sabah 66,5 geldim bu sabah 67,5. su tuttum. ilaç bugun bitiyor ya düşerim ptesiye yine 66ya.
sezaryana rağmen hastane çıkışı eski kilonda olman bana ümit oldu. sezaryan göbeğindne çok korkuyorum ben çünkü. mekik falan çekebildinmi sonra?
ben tam bir beden büyüdüm.karnımda,göğüste ve bacaklarımda o damarlar çok belirgin.şimdiden bukadar fark oldu ben de sonrasında benim halimi düşünün:96:
zaten ben öyle önüme ne gelirse yemem.makarnaya çok düşkünüm..yani ben sadece ev yemeklerine çok düşkünüm..yemekten sonra sigara içmiyeceğimi bildiğim için kendimi oyalamak adına yemek faslını uzatıyorum,kasıtlı yani..yoksa bunalıma girerim..meyve,sebze çok tüketirim.yoğurt,süt.özellikle ayran çok tüketirim işte bunlar kilo yapacak şeyler değil..ama ben 52 oluverdimcanım benim tamam bebişlerimiz sağlıklı doğsun inşallah.ama sağlıklı beslenmek hem bizim için hemde bebk için önemli bunuda bilmekte fayda var...sadece bebeğe odaklanmayıın bence.kızımda çok dikkatliydim gayet sağlıklı bir bebk olara dünyaya geldi.yani yemeyin demiyoruz ama biraz ölçülü yemenin ne anneye nede bebğe zararı var değil mi.hem herşeyi yemektense sağlıklı şeyleri daha seçici yemek daha önemli bence işte ozaman sağlıklı bebişler dünyaya getirebiliriz...
kakao yağı he tamam ozaman ben ondan alayım..badem yağı giç tüğlenme yapmamıştı bende söyleyeyim.2 ay kullandım sonuçta hemde öyle böyle değil yağlı güreş yapacak gibi,yollarıma falanda sürüyorumcanım benim aslında badem yağıda tüüylenme yapıyor.ben de kullanmıştım ordan biliyorum birde çok fazla etkisi olmuyor gene çatılıyor.kakao yağı kremi var attar da 10 tl onlardan alın hem hamilelikte hemde sonrasında oluşmayı önlüyor oluşanlarıda yok ediyor.
bepantene almayı düşündüm bugün ama krem zararlımı ki?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?