2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yarın 11 treni ile geliyoruz eskişehire, ananesi ve yengesiyle gezcez, oğluşumun ilk cicilerini eskişehirden alcas teyzesi, hamamyoluna bakcaz dimi teyzesi bebiş kıyafetleri için :))
evet canım hamam yolunda asarcıklı caddesine gir. istemediğin kadar çeşit var. esparka ve neo ya git. bide hamam yolunda işbankası var. arka tarafına atm ler falan var. işte o atmlerin tam karşısında minik bi dükkan var adını hatırlamıyorum. inanılmaz güzel şeyleri çok ucuza satıyor. dışardan vasat bıyere benziyor ama içerde harıka şeyler var.

evet canım yanlızdım biraz sıkıla sıkıla yattım.
eşim bu söylediklerini duysa çok sevinirdi. oda hala erkek diyo. ama o bi kızzzzzzzzzz
ayy enese bak sen. ee bukadar zamandır evin prensi oydu tabi. ama eşinde sen de bilinçlısınız orta noktayı bulursunuz emınım. çıkolata fikri cidden güzelmiş. buna benzer şeylerle sevdirirsiniz kardesi gülben ergenin ikizleri olduğunda büyük çocuğun üzerine bi tşört giydirmişlerdi. ' atlas abi olduuu' diye yazıyordu. bayılmıştım o tşörte. aklıma geldi şimdi
kaç haftalıksın kı canım? çok işginç neden göremedin ?

boşver tatlım ya takma içini ferah tut. cehalet başa bela işte

kızlar lc nin sitesinde kendıme 1 keten pantolon 1 gömlek aldım. eşime de 2 tşört aldım. fiyaları çok uygundu. güzel indirimler var. eşimin bedenı olur da benım pantolonun bedenını doğru tahmın etmısımdır umarım. olmazsa iade edip bi büyüyünü alacam artık

canım takma kafana öyle şeyleri..kayın validem sıkı sıkı tembih etti bana,aman ciğer falan yeme,hamileler yemez öyle şeyler falan :))ciğer ki kan deposu :))
hor görme ama kafanada takma 'he' de ki o da üzülmesin.sonuçta torunu ve onun doğruları..
yolculuğun nasıl geçti??iyi misin ??
kaç haftalıksın kı canım? çok işginç neden göremedin ?

12+3üm.biraz aksilikler oldu işte :))canım bir önceki sayfaya yazdım :))

Son düzenleme:

sağol tatlım ya uçakla geldim iyiyim çok şükür ama burası acaip sıcak...

sağol tatlım ya uçakla geldim iyiyim çok şükür ama burası acaip sıcak...

allah daha iyi etsin canım.uçakla gitmen senin için gayet iyi olmuş..vantilatör yok mu ya uzağında çalışsa serinletse seni..yoksa ,küçük birtane alın bence çekmeye deymez..küçüklerin fiyatları uygun..ama nekadar kalacaktın,4gün mü ??ben öyle hatırlıyorum !!??

canım tekrar baktım yan yatışların ayıcık olmayanında altında yatak yok ince bez gbi bişey var ama zaten aycıklı olan fiyatı sırf ayıcığından dolayı 2 katı gerek yok sanırım ona yanında taşımakda zor olur zaten diğeride o tatlı uyuyan bebek benimde hoşuma giti aslında beşikleirn içindeki yatak nasıldır falan derken bu dahamı iyi acab dediğin gibi her yerede taşınır bilmiyorum kararsızım :)))))

Son düzenleme:

evet canım ayıcıklıların fiyatı yanındaki peluş yüzünden öyle:) canım beşiklerin içindeki yatakların çok iyi olacağını sanmıyorum,bu ortopedik yataklar daha iyi ve konforlu galiba, her yere taşırız,uyurken bile al götür rahatsız olmaz,istediğin yere taşı, tabi kullanacağı 6 ay ama en panik olacağımız zamanlarda o zamanlar acaba döndü mü kustu mu derken bunlar iyi geldi bana, sanırım alıcam

işte 6 ay olduğu için sadece yan yatış alsamda bi tane daha var ortasında su torbası var hatta o sanki daha büyük daha fazla kullanır bilemedimki etrafta kullanan da yok iyice araştırmak lazım ...

Eki Görüntüle 225536

resim küçük oldu biraz ama bende bunda takıldım kaldım ??????

canım bende baktım ona hoş ama çok düz, çocuğu sırt üstü yatırdığında rahatsız olur gibi geldi bana şilte sanki:) uzun süre kullanabilirsin ötekilere göre ama bilemedim şimdi...ötekinede baktım gittigidiyordakine çok şirinmiş... emziriken de kullanılıyormuş

çok kıskandım seniii :)))) iyi tatiller, çok dinlen ve çook eğlen

Sağol cnm. sabaha karşı yola çıkıcaz, ben hala hiçbişey hazırlamadım

Ay böyle şeylere nasıl sinir oluyorum anlatamam, dinleme Allah aşkına, senin yediğin şeyin renginin bebekte leke olarak çıkması tıbben nasıl mümkün olabilir, öyle olsa hepimiz tekir kedi gibi olurduk

Batı halklarında hiç böyle batıl inançlar yok, her haltı yiyip içiyorlar, saçlarını kestiriyorlar v.s. ne bebeklerinde leke var ne de ömürleri kısalıyor, gayet de sağlıklı nesiller yetiştiriyorlar, bizim onu yemeyelim leke olur, bunu içmeyelim güdük kalır, erkenden hediye almayalım bilmemne olur diye diye başımıza gelmedik kalmıyor...

Son düzenleme:

resimde öle görünüyo galiba ya aslında bkamadan araştırmadan olmayacak sanırm :))) çünkü sitede reflü için yükseklik verilmiştir yazıyo.????

Çok Fonksiyonlu Yatış Yastığı
Dış: %100 Pamuk
İç: Sünger
1- Gaz sancısını gidermek için sıcak su torbası (kendi yuvasında rahat kullanım)
2- Bebek reflüsü için yatış yüksekliği
3- Kusmuk boğulmasına karşı, delikli sünger ve baş kısmında sıvı geçiren kumaş.
4- Yan yatış desteği

kadinliniz mübarek dualariniz kabul oslun. cok uykum var yine Evde yapilacak is hic bitmiyor

bugün mutfagi toparladim salonu filan sübürdüm.. aksam duslar alindiktan sonra banyo temizligi var .. yarina da camasilrali biraktim makinada camasir var yikaniyor onlari ordan cikaracak kurutacak halim yok.. esimde aksama camiiye gidecem diyor evde olmicak isleri ona yaptirsam.

mrb kızlar bu aralar pek giremiyorum herkes iyidir umarım benim bulantılar çok şükür geçti yarın oğluşumun 3.yaşgününü yapıcaz aslında 18 temmuz doğumlu ama h.sonu yapalım dedik hazırlık yapıyorum sizlere bi bakayım dedim fırsat bulursam biraz geçmiş okuyacam..

ben tam 4 defa rüya gördüm...ikisinde erkek bebek birinde horoz diğerinde de kocamaan bir fil heykeli...horoz ve heykelin anlamı da erkek bebekmiş...gel de hazırlama şimdi kendini :) hayırlısını Rabbim bilir...bu mübarek günde en büyük dileğim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etmesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…