- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.561
evet canım hamam yolunda asarcıklı caddesine gir. istemediğin kadar çeşit var. esparka ve neo ya git. bide hamam yolunda işbankası var. arka tarafına atm ler falan var. işte o atmlerin tam karşısında minik bi dükkan var adını hatırlamıyorum. inanılmaz güzel şeyleri çok ucuza satıyor. dışardan vasat bıyere benziyor ama içerde harıka şeyler var.yarın 11 treni ile geliyoruz eskişehire, ananesi ve yengesiyle gezcez, oğluşumun ilk cicilerini eskişehirden alcas teyzesi, hamamyoluna bakcaz dimi teyzesi bebiş kıyafetleri için :))
evhamlımı yattın canım .bende gece hep bebeği ve kendmi düşündügüm zaman kötü görürdüm .özellikle ilk 3 ay öncesi hep kanamam vardı falan :-( ama şükürkü rüyaların tersi çıkıyor bebişim artık iyice kıvraklaştı bir ordan oraya geçiyor dün uyutmadı .iyi şeyler düşün canım .bu arada benimde popiş agrıyor ,gidince sorucam saat 4 de.
canım bence git zaten erkek bebekse 12. haftasında kendisini gösteriyor ben 12 de gittim erkek değil 2 hafta sonrası gel dedi 14+1 de gitmiştim ultrasona göre 15+1 di ve kız dedi .kesinmi falan diye çok aşırı zorladım bak işte kız dedi bende saat 4 te gideceğim ,14. hafta kız bebek için erken diyorlar bakalım %100 kesinleşirse daha net olacak kafamda.benim popom çok agırıyor demiştim doktorum bana kızın olacak o zaman demişti 12. haftamda ve resmen limonla yatıp limonla kalkıyordum bunlar hurafe falan aslında ,o takvimlerde kesinlikle tutmadı benimki ,erkek gösteriyor ama kız dedi doktorum.bence git yarın en azından erkekse kesin erkek duyarsın .kızsa sonraki haftalarda yine bakalım der canım .gönlünden ne geçiyorsa o olsun inşallah .
evet canım yanlızdım biraz sıkıla sıkıla yattım.tamma canım bir gidim akşam ,fiyatlarıda sizlere bildiririm.topluca almak istiyorum paketli dediğin gibi ,kolu yarım olanlardan alayım daha kullanışlı olur .ögrenirsin cinsiyetini inşallah du bakalım .bende meserretin oğlu olacak diyorum bacım ,içimden öyle geçiyor .gerçi ben seyyahım için de erkek hissediyordum ama dr kız demiş onunki değişir diye bekliyorum içime hala onunki erkek doğuyoraylint ciğiminkiler de karma birşey olacak birinden biri farklı çıkıcak hissediyorum .
eşim bu söylediklerini duysa çok sevinirdi. oda hala erkek diyo. ama o bi kızzzzzzzzzz
dün oğlumla yaşadığım ilginç şeyleri paylaşmak istiyorum .
kendisinin kücüklükten oynadığı oyuncakları vardı ,yıkadım güzelce yatağın altına koyayım dedim ,bebiş için tertemiz hurcta kalsın dedim ,babası kaldırdı bazayı ,o ara enes geldi gördü ,sonra kapattı babası ,bu başladı oyuncaklarım ,benim oyuncaklarım onlar diye sonra geri çıkarttık neyse ,sarıla sarıla benim oyuncaklarım bunlar kardeşin değil dedi .tepki vermedik özür diledik.
gece oldu yatıyorduk o sıra bebek kımıl kımıl durmadı ilk defa çalkalandım eşime dedim ki bebek karnımda salanıyor bir oya bir b yana dedim enes duydu sonra anne ben korktum dedi geldi benim yanıma yatıyo ama boynuma sarılıyor :-( sanırım kıskanmaya başladık .büyük bebeğim diyorum seviniyor durduk yere kucağıma oturuyor.normal karşılıyoruz şuan.babası marketten çikolata aldı bugün bunu sana kardeşin aldı dedi hemen geldi karnıma sarıldı göbeğimi öptü kardeşim benim dedioğlum bir hoş tavırlar sergiliyor bakalım neler g öreceğiz ,sanırım ikinci anne olup 3. hamile kalna arkadaş pek yok bende onu araştıracağım ,eger çok aşırı kıskanırsa çok üzülücem cünkü bu bebeğin geliş sebebi %80 kendisi .tek kalmasın yoldaş olsun yanına kardeşsiz kalmasın istedik
kaç haftalıksın kı canım? çok işginç neden göremedin ?merhaba kızlar..
ultrason için bana 20sine gün verdiler.
bebeğimi yine göremedim(
çatlak oluşmaması için kakao yağı önerdi.
bir ay zor sabretmiştim,şimdi ben nasıl dayanacağım ..off yaa...aranızda bebeğini görmeyen bi ben varım herhaldı
hastanede işim 10 dk. bile sürmedi.bu saate kadar mağaza mağaza gezdim..kafamı dağıttım..